Aug 27, 2014

Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys. Har tilladt mig, at indsætte links, så man beder forstår de begreber som er beskrevet.

Verden er parat til at acceptere de første begivenheder, der bevæger dig i retning af velstand, en global event og nye styreformer. Dette er naturligvis, for at føre til en afsløring og begivenheder, som markerer ankomsten af ​​dine spiritualle og rumvæsen familie!



27. august 2014 CET                  3 Ben, 11 Uo, 11 Ik


Dratzo! Vi vender tilbage med mange gode ting at tale om! Det vigtigste er den stigende strøm af midler i hele din verden. De gamle familier er begyndt med udbetalinger, som skal føre til, at den globale udveksling af RV og en større valuta nulstilling
Ud over disse begivenheder, der er udbetaling af midler fra velstandsprogrammerne og de humanitære projekter i verden. 

Disse ting er bygget op omkring to andre begivenheder. Først 
er der forkyndelsen af et globalt event eller gældseftergivelse, og for det andet, stigningen i de mange GESARA regeringer, begyndende med den ene i USA. Disse forskellige nye regeringer er at bane vejen, ikke kun for velstand, men også for øjeblikket for offentliggørelse. 

Når du har opdaget, at vi eksisterer, kan du være klar til meddelelser fra dine fætre i Indre Jord og fra os. Dit levende planet er hul og har en meget speciel kerne eller central sol. Denne indre Solen er ansvarlig for nordlys, som du ser natlige i de ekstreme nordlige og sydlige dele af din overflade rige. Dette fænomen er en del af de mange mysterier, der eksisterer på tværs af din verden. Vi er her for at forklare dem til dig. Din verden er en del af et stort solsystem, der er flere milliarder miles i diameter. Trods sin størrelse, er dette system af planeter, ret små. Men underfuldt indeholder det resterne af fire vand verdener. Dette gør det unikt i denne galakse. En af de ting, der kan ske, er genoprettelsen af disse verdener til deres tidligere tilstande. Når dette er gennemført, skal du være en del af en smuk og det mest unikke hjem for menneskeheden. 

Din primære forvaltning, er at våge over dette fantastiske sted, og at byde mange til din hjemplanet. Væsener fra det ikke-fysiske univers kommer ned for at skabe organisationer til at sprede lyset og de ​​hellige dekreter fra Himmelen. De mørke havde styringen af denne galakse for bogstaveligt en milliard år. 

Lyset kommer ned til Jorden for at lære fra din akkumulerede visdom i denne sag. Du blev kastet ud i kaos og i rædsel mod begrænset bevidsthed. De mørke brugte dine nye begrænsninger til, at skabe en race af slaver, som de brugte til at arbejde for dem. Du havde intet valg end at adlyde. Men inden i dig selv,  var du en Spirit, der rasede mod denn hensynsløs dominans. 

Denne ånd forårsagede dine off-world mørke mestre at ødelægge dine globale samfund ikke én gang, men tre gange. Du bevarer kun en "vag" minder om dette i dine inderste erindringer og i dit rodet historier. De opstegne Mestre kommer til os og i guddommelig tid, lære dig dette og meget mere. Vi kommer til at fungere som mentorer og stewarder i processen, som du oplever kun her i begyndelsen. 

Vores mentorer er nødt til at bogstaveligt talt, se dig i øjnene og lære dig om dig selv. Du er i besiddelse af meget, du næppe anerkender. Dette kræver en vis-og-lær process. Til tider kan det være følelsesmæssigt og mentalt ganske smertefuld. Vi forstår, hvor svært det er at være. Ikke desto mindre, er du nødt til at få ansigt med dine dæmoner og lære hvordan man rigtig lade dem passere. 

Det er noget, vi står over for i mellem vores levetid, og når vi arbejder dagligt med en specielt uddannet rådgiver. Vi har en proces bygget op omkring de fire love, der er helligt for os. Vi søger at forfine vores åndelige aspekt og langt forbedre dit forhold med sin integrerede fysiske aspekt. 

Vi forstår, hvor vigtigt det er at praktisere kærlighed og til at bruge visdommens lys over hinanden og os selv. Vi lever længe, efterforsker det fysiske aspektned og lære enorme visdom fra stjernerne. Disse visdomsord er videregivet med gensidigt kald til vores "book of understanding". Millioner af år siden, stod vi overfor det mørke og lærte af Deres metoder på denne galakse. 

Den Anchara kontinuum lærte os mange ting. Vi tog disse og spurgte vores himmelske rådgivere til råds. Det er en række svar, som har påført os. Himlen gav os fire Samfundsmæssig Love og begyndelsen af ​​vores "Book Of Understanding". Vi kommer til at vejlede dig og vise dig, hvordan du kan starte din egen bog af visdom og forståelse

Vi værner om, hvad du skal undervise os. Profeti forudsagde for længe siden, hvad der nu sker på tværs af denne galakse. Vi kommer derfor til at opfylde denne profeti og vogte det instrument, som du vender tilbage til lyset og til fuld bevidsthed. De begivenheder, som følger, er simpelthen de midler, som alt dette sker! 


Namaste! Vi er dine opstegne mestre! Vi kommer på denne dag med meget at sige! 



Du nærmer det næste skridt i din guddommelige march til fuld bevidsthed. Det næste sæt af Ascension symptomer vedrører de nye balancer mellem de nye chakras og de ​​gamle. Disse ændringer vedrører også kroppens meridian system. Indtil nu har du haft de nye chakraer komme til live og påvirker den naturlige balance i dit fysiske selv. 

Disse ændringer er nødt til at justeres, hvordan din krop reagerer på forskellige former for stimuli. Dette giver din hjerne tid at være i stand til bedre at regulere den nye ligevægt som bliver skabt af dine forskellige vogtere fra kroppen. I løbet af denne tid, kan vi begynde at udvikle nye mønstre, som kan hjælpe din krop mindske stress produceret af indførelsen af ​​4 nye krops-chakras og to, som afbalancerer dine forbindelser til den guddommelige kvindelige og mandlige. Således kan din krop begynde at reparere nogle af de pinsler skabt af forberedelserne til din kommende Ascension. 

Denne velsignede serie af ændringer klargør dig for indførelsen af ​​dine mentorer. Under vores sidste levetid før vores Ascension, fik vi mulighed for at modtage en bedre forståelse af, hvad vi havde valgt i Himmelen at opnå. Du er nu her for at få denne samme mulighed. Hver af jer kræver en bedre fornemmelse om de transformationer, som du går igennem. 

Himmelen bad os om at forklare dette til dig og bede dig om at anmode om bistand fra hver af os efter behov. Tag denne tid til at adressere os med jeres bønner og meditationer. Vi er klar til at vise dig, hvad du går igennem og give midler til at lindre dine smerter og sorger. 

Denne bistand er en guddommelig indgriben. Det er at give dig mulighed for gradvist at helbrede og forberede sig til det tidspunkt, hvor du er til at opfylde dine tildelte mentor. Indtil da kan vi hjælpe dig på en meningsfuld måde. Du er vores velsignede hær af Lyset! 

Hvad Himmelen gør, er at sikre hver enkelt af jer, at I er her for en hellig tid og har brug for bedre at forstå dette. Du bliver ikke straffet. I stedet bliver du velsignet af de blide energier fra Himmelen. Hver af jer har en særlig livs-kontrakt og du har brug for tid til at helbrede og til at blive rørt af guddommeligt af vor himmelske værter og os. Så glem ikke at sende bønner til himmelen og til os. 

Det er en tid til healing og en tid til at re-dedikere jer til denne hellige sag. Når de forskellige gave-programmer betaler, er du også nødt til at se dybt indre og atter lover dig selv til Lyset! Kig på disse som tidspunkter, hvor nogle fantastiske begivenheder der skal ske. 

Se alt dette som blot poster som profetien bragte frem! Du er her for at bringe lyset til dette rige og kollektivt besejre mørket og dens modbydelige måder. Fryd og accepterer retfærdige gave af himlen! Hossana! Hossana! Hosianna! 

I dag har vi fortsat vores budskaber til dig. Verden er parat til at acceptere de første begivenheder, der er til at bevæge dig i retning af velstand, en global event og nye styreformer. Dette er naturligvis, er at føre til afsløring og begivenheder, som markerer ankomsten af ​​dit åndelige og rumvæsen familie! Mange store ting er faktisk klar til at ske. Vid, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! 

Så må det være! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Rejoice! Og være i glæde!)