July 10, 2015

(Reblog & Repost) Dansk forsvarspolitik, politi og efterretningsvæsen i cahoots med USA - the untouchable society - 10. July, 2015

Udgivet første gang den 11. Januar 2015 af Verdensalt.dk

Læs også: USA's marionetdukke & tro væbner - Danmark version 2014


"The Untouchable Society" sætter dagsorden med rigdom, stormagtfordele,  teknologiske- og militære overlegenhed, mens danske teflon politikkere i årtier, ikke tør bøje af, bruge vores værktøjskasse af dekreter, veto, fastholde en vis integritet eller sund værdisæt   

Vi kan lige så godt lade være med at benægte det. Danmark er en af USA's ældste allierede som har formået at amerikanisere vores kultur, viden og de varer vi køber og i visse tilfælde har været underlagt deres dominans, for at fremme vores indflydelse på verdenscenen og beholde vores triple AAA ratings. De danske regeringsledere igennem tiden,  bejler og gejler for opmærksomhed hos den amerikanske administration, lobbyister til magtfulde virksomheder, men det er ikke altid solen, skinner tilbage mod Dannevang, vi er små og ikke strategiske vigtige nok.   

Vidste du Danmark anerkendte USA allerede i 1792, og der var en dansk diplomatisk repræsentation i USA allerede i 1801?. I 1827 kom der så en amerikansk diplomatisk repræsentation i Danmark. Kun afbrudt af Tysklands besættelse af Danmark under 2. Verdenskrig har Danmark og USA været nære allierede i hele perioden og især eftertiden hvor begge lande var med til at stifte NATO. Den dag i dag er samarbejdet i NATO, hvor begge lande er nøglemedlemmer, en hjørnesten i forholdet mellem de to lande.
I 1947 blev USAs diplomatiske repræsentation i Danmark ophøjet til ambassade. I forhold til landets størrelse er ambassaden i København ret stor. Den er den ubetinget største udenlandske repræsentation i Danmark og huser en række regionale hovedkontorer, blandt andet State Departments videnskabs- og teknologiafdeling, Drug Enforcement Administration, Department of Homeland Security og FBI-kontoret. Dansk-amerikansk forening DIF blev stifter tilbage i 1922,
danskere har flere by-steder i USA, så som Solvang i Santa Barbara County (besøgt flere gange),
Danish Windmill Elk Horn, Iowa USA (Spise med Price). Statsministeren og gud-ved-hvem-ellers holder taler ved den årlige Rebildfestival, for markere det stærke venskab og de kulturelle bånd mellem mennesker i USA og Danmark. 2012 fejrede de 100-årsdagen.

Jeg er slet ikke i tvivl om, vi er "fanget" i det game som kommer direkte fra den amerikanske kutur, men også de geopolitiske "hemmelige" aftaler vi har med USA siden oprettelsen af Thule basen på Grønland. USA er verdens største supermagt, som er styret af en skjult dagsorden, indtil videre ihvertfald. Spørgsmålet er om hvorvidt vi går ned sammen med USA, når vi vælger at nurse og pleaser, vende tomefingren nedad til Rusland og dermed også BRIC alliancen? Medlemskabet hos magteliten og de tætte relationer til USA er ikke for hvem som helst jo. UPDATE! FALSE FLAG, FALSE FLAG, FALSE FLAG

2015, efter angrebet i Frankrig på bladet Charlie Hebdo, er et nyt tegn på ændringer i den gale retning, ikke alene i den amerikanske regering men også rundt omkring i Denmark, Europa,  Frankrig er dog "begyndt" at mistænke. Jamen hvorfor - fordi, det er nu meget nemmere, at vedtage Lovgivning om bekæmpelse af terrorisme, som tillader at "udstille" lande eller grupper som terrorister eller spionere og det bliver nemmere for statsapparatet at fratage borgere rettigheder. Gør dig selv den tjeneste og undersøge mine påstande selvCISPA er tilbage. Du kan måske huske lovforslaget, som "Cyber Intelligence Sharing And Protection Act" eller snarere som "den værste-katastrofe-over-privatlivet-usa-nogensinde-har-stået-overfor." Republikaneren Dutch Ruppersberger genindfører lovforslaget overfor House Intelligence Committee i regi af forebyggelsen af en ny Sony hack. Dvs. basalset, lukker de internettet efter godt befindende, basalset kommer de til, at spore hver enkelt person på internettet, de ønsker ikke, at de nye medier eller alternative medier (som min blog ) videregive information som kan kompromittere dem. Ligesom den almene dagspresse og de officielle nyhedsmedier så småt er begyndt at stille spørgsmål til, alt hvad regeringerne foretager sig!! Dog er vagthunden stadig på plads, ingen journalister TØR stile spørgsmål og udføre rigtigt journalistisk arbejde, så er de fyret 2 sekunder efter (også i Danmark) ALLE er topstyret  af 5-6 Monolithic Corporations, som igen er styret at regerings centrale banker. Danmark går ikke fri, læs min artikel igennem.

The David Icke Videocast - The Isis Crisis, The Hidden Hand - July 10, 2015


David Vaughan Icke er en engelsk forfatter, foredragsholder og tidligere professionel fodboldspiller. Han fremmer konspirationsteorier om den globale politik og har skrevet udførligt om dem. Han har lige optrådt på Wembley Arena, skulle efter signede have været et fantastisk 10 timers show.


SaLuSa from Sirius (Galactic Federation of Light ) via Mike Quinsey. July 10, 2015 CET

Kanaliseret af Mike Quinsey 
© 2015 TreeOfTheGoldenLight

Matters continue to ferment, and chaos exists in many countries as the old ways are proving to no longer cater for your needs. The problem has grown so big that it requires massive changes to put your civilisation on to a new track that will take you into the New Age.

The changes are now under way and are irreversible as the new must replace the old to take you out of a system that no longer covers your needs. It is a disturbing process for many who have little or no understanding of what is taking place, yet as the answers are seen to come with a new approach to your needs, people will rise up to the occasion.

As always we will direct those who have a major role to play in bringing the changes about. They cannot be achieved without a measure of hardship, but we will ensure that it is kept to a minimum. Keep holding a positive outlook as the plan for your future has been well established. You will be more than pleased at the outcome.

For too long you have been, as you might say, “led up the garden path” and have been deliberately kept in the dark as to the truth of your potential and reason for experiencing duality. It has been a great learning curve that has enabled you to lift yourselves up from lives of limited consciousness, to ones that will awaken you to your true potential.

As we have mentioned many times, you are far greater than you imagine but have been deliberately misguided by false teachings, and the limitation of your consciousness. All that is changing at a rapid speed and more souls are awakening to their true selves.

Lækkede dokumenter afslører: Dansk politi køber overvågningssystem fra kontroversielt firma - 10. Juli 2015

Lækkede dokumenter afslører, at dansk politi indgår i millionhandel med kontroversielt italiensk overvågningsfirma via en leverandør. Firmaet har også solgt overvågningssystemer til mange diktaturstater, og derfor er det moralsk forkasteligt at købe af dem, mener organisationer


Mens det italienske firma Hacking Team er centrum for en verdensomspændende skandale på grund af salg af overvågningsudstyr til totalitære stater, viser det sig nu, at dansk politi indgår i en millionhandel med firmaet via en leverandør. Det afslører lækkede dokumenter og e-mails, der er blandt tusindvis af filer fra Hacking Team, som søndag blev lækket til offentligheden.

Millionhandlen er beskrevet i et underskrevet købsforslag mellem Hacking Team og den amerikansk-israelske leverandør NICE Systems. Heri står gentagne gange, at »slutbrugeren« af systemet er »Danish National Police«.

Aftalen mellem Hacking Team og leverandøren er på mindst 570.000 euro, hvilket svarer til omkring 4,2 millioner danske kroner. Politidirektør Svend Larsen bekræfter, at Rigspolitiet har købt systemet via leverandøren NICE Systems, men siger, at det endnu ikke er leveret. Han vil ikke oplyse, hvor mange penge Rigspolitiet selv har givet for det.

Profit over etik

Systemet, som er bestilt til Danmark, hedder Remote Control System, og er stærkt omdiskuteret.

»Det er en meget effektiv måde at spionere mod hvem som helst, når som helst og hvor som helst. Og så er det en nem ’peg og klik’-løsning, som diktatorer kan få for småpenge,« vurderer Claudio Guarnieri, der er it-sikkerhedsforsker og tilknyttet Centre for Human & Internet Rights i Tyskland.

Hacking Team har blandt andet solgt dets produkter til lande som Sudan, Bahrain, Kasakhstan og en lang række andre totalitære regimer. Analyser, der blev foretaget før lækagen, har desuden vist, at systemet er blevet brugt mod aktivister og uafhængige journalister.

På den baggrund kritiserer Privacy International, som er en organisation, der kæmper for retten til privatliv, Danmark og andre europæiske landes køb af produkter fra Hacking Team.

»Hacking Team har vist, at de er ude af stand til at regulere sig selv, og at de sætter profit over etik. Der bør helt klart sættes spørgsmålstegn ved de europæiske myndigheder, som laver forretning med selskaber, der også sælger til undertrykkende regimer, som rutinemæssigt går efter aktivister, civilsamfundet og journalister,« skriver Edin Omanovic fra Privacy International i en kommentar til Information.

»Enten har myndighederne i Europa ikke udvist rettidig omhu, eller også valgte de at købe Hacking Teams teknologi på trods af disse problemer,« fortsætter han.

Jesper Lund, der er formand i IT-Politisk Forening i Danmark, kritiserer ligeledes dansk politi:

»Hvis man endelig skal købe sådan et system, så må man sikre sig, at firmaet bag holder deres sti ren og kun sælger til ansvarlige regeringer,« siger han.

Den kritik vil politidirektør Svend Larsen ikke kommentere.

Læs videre her: http://www.information.dk/539074

European Leaders Promise The Greek Debt Crisis Will Be Resolved One Way Or Another On Sunday - July 10, 2015

The End - Public Domain

The wait will soon be over.  Greece submitted a final compromise plan to its eurozone creditors on Thursday, European finance ministers will meet on Saturday to discuss the proposal, and an emergency summit of all 28 EU nations on Sunday will make a final decision on what to do.  The summit on Sunday is being billed as a “final deadline” and a “last chance” by EU officials.  In essence, Greece is being given one more opportunity to embrace the austerity measures that are being demanded of them by their creditors.  So has Greece gone far enough with this new proposal?  We shall find out on Sunday. (Read More....)

Pope Francis urged Latin America to stand up to world's capitalist system, change the world economic order by creating a “truly communitarian economy” based on distribution of goods among all - July 10, 2015

Heavenly socialist: Pope Francis lashes out at capitalism, defends rights of farmers & laborers

http://ift.tt/1JYfTgE

Once “capital” becomes an “idol” and guides individuals and once “greed for money presides over the entire socioeconomic system,” it ruins society, Francis said. It enslaves individuals and destroys “ fraternity,” a system which “excludes, debases and kills.” 

Read Full Article at RT.com
Vía RT – News http://ift.tt/1JYfTgI

John Kerry Shot In Jerusalem? Iranian News Sites Erupt in Rumors That Kerry Hurt in ISIS Assassination Attempt (Breaking - Iran deal delayed again? Part of Cabal's Agenda?) - July 10, 2105

John Kerry Geneva

Iranian news sites erupt in rumors that Kerry was hurt in ISIS assassination attempt


11 June 15

WOW! The “Jerusalem Post” has now asked the question “Was John Kerry Shot in Switzerland” or was he truly injured in a bike accident?

The story of Kerry breaking his femur in a bicycle accident in Switzerland was then concocted to hide the real source of his “grave injuries,” the report states!

Iranian media erupted on Wednesday with an unsubstantiated rumor that US Secretary of State John Kerry was not injured earlier this week in a simple fall from his bicycle in Switzerland, but rather he was the target of an assassination attempt while meeting with Islamic State terrorists.

The Iranian media has been known to report “conspiracy theories” in the past, such as a September report that Israel was spearheading a dangerous global plot to spread the Krav Magamartial art worldwide and a December report that Israel was building settlements in Iraq.

The latest Iranian report, first published by the Nasim news agency and subsequently picked up by dozens of Iranian news sites, based its information on “an American news website” which cites a Russian foreign intelligence service report as the source of the information.

According to the report in Nasim, Kerry secretly met with one of the leaders of Islamic State on Sunday. The meeting eventually led to an armed clash and an attempt to assassinate the US secretary of state. READ MORE

Believers do not fear what’s coming and the non-believer should! Your personal “believer invitation” is below the videos.