Aug 21, 2014

Zen Gardner - The Psychospiritual Electrochemical War on Humanity

Artiklen beskriver hele denne umenneskelige kyniske, Nazioniske-Archons-Draconian-illuminati-Cabal-NWO's kontrol og verdensorden; Tom Heneghan, Benamin Fulford, David Wilcock, Davic Icke og masser af andre kendte bliver ved at stopfordre med facts, alene fordi det er så vigtigt, at kende vores "sande" forhistorie og verdens Agenda. Selvom det virker usansyndeligt og så fjern fra vores hverdag. Mørke og Lyset's kamp fortsætter, dog vinder Lyset, da så mange mange mennesker endelig er begyndt at opvågne og forstå. Som vores opstegne Mestre har fortalt os, er Archons-Draconian fra vores Planet Gaia allerede fordrevne... tilbage er blot de mennesker som stadigvæk fastholder Nazioniske livsstil, men er svindende i antal - masser af anholdelser på vej. Læs og forstå.


Af Zen Gardner

Saul via John Smallman: The Old Order Is Failing, Collapsing, Disintegrating

Saul gør os igen opmærksom på, hvor vigtigt det er at meditere, fordi meditation fører altid til ånden, selvom den mediterende ikke anerkender det, findes freden i det åndelige. Din meditation, har en enorm effekt på den menneskelige kollektive der forårsager en agitation i vores bevidsthed, der fører til, at endnu flere mennesker som vil meditere. Når du kontakter din intuition, dit Højere Selvet, dit favorit opstegne Mester, Ærkeengelene, den hellige Moder, eller Helligånden, hvad du "hører", "fornuft", "føler", eller endda "ser" er altid visdom af højeste ordre, visdom, som du kan stole på og afhængige af 

Den gamle orden er kriseramt, kollapser, går i opløsning

20. August 2014 CET af John Smallman


Moder Maria spørger: "Min elskede engle, hvorfor vælger du ikke at pleje dig selv?"

"... Du er nødt til at værne om dig selv, så du kan værne om andre. Det er det paradigme, der er essensen af ​​kærlighed. "

Channeled by Linda Dillon

Vær hilset, jeg er Maria, jeg er Mare «, Universal Moder, Moder af kærlighed og Moderen beskytteren, Moder af forandring og Moder uforanderlighed, Moderen til alle, Mother of One. Velkommen mine elskede døtre og sønner og ja, mine elskede sønner, tror ikke, at dette spørgsmål om beskyttelse ikke gælder for dig, som noget andet, gælder det endnu mere for dig som bærer det Guddommelige Maskulinitet. Og så ofte i verden, det samfund du bor i, er du drevet til at tænke og som har bragt dig ind samt forventet i paradigmet til, at være stærk og selvforsynende og uafhængig.