August 10, 2014

NASA bekræfter endelig, at den opfundne "umulige rum-motor" fungere - Med en evighedsstrømkilde

Som jeg tidligere har været inde på, vedvarende energi, i form af fri energi, ikke ved fossile brændstoffer, er allerede her. Kraften fra Solen eller Jordens magnetiske felt. Hvis man frigav alle patenter fra det 20. århundrede,  teknologisk levedygtige, forureningsfri, kostfrie energikilder som bliver undertrykt af regeringer, ville fossil brændstoffer ophører øjeblikkeligt. (Tesla er et eksempel) Den type enheder, der angiveligt er undertrykt omfatter; evighedsmaskiner, kold fusion generatorer, torusbaserede generatorer, reverse-ingeniørvidenskab, udenjordisk teknologi og andre generelt udokumenterede eller pseudovidenskabelige.

En ny opfindelse på "National Aeronautics and Space Administration" er virkelig ud af denne verden. Navnet er EmDrive.
Dens funktion; en selvstændig, soldrevet, evigheds-rumfærge-mikrobølge-fremdrivnings-motor-anordning.

Opfinderen hedder Roger Shawyer fra England som har brygget denne fantastiske anordning, forskerne selv, har svært ved at tro på hvad de ser. I årevis proklamerede forskere, at det aldrig kunne ske. Men Shawyers opfindelse er reel. Og det er et kæmpe gennembrud.

Kinesiske forskere har opbygget en lignende model 5 år siden, men holdt deres kort meget tæt på kroppen, udenom Vesten. Skeptiske videnskabsmænd nægtede at tro det var muligt. Nu er EmDrive blive undersøgt på NASA, og de kan næsten ikke tro deres egne øjne.

Indtil nu har ingen anden opfindelse vist sig i stand til konstant at opretholde momentum og samtidig genererer sin egen energikraft. (officielt) Meget få mennesker kan forstå præcis, hvordan den virker, men folk på NASA er blæst væk. Denne nye mikrobølge motor har ingen propeller, bliver bare ved med at køre. Den eneste potentielle hindring ville være et mekanisk nedbrud. Sammenholdt med de kinesiske rapporter i de seneste år, disse bekræftede opdagelser bryder barrierer igen. Denne opdagelse kommer kort tid efter NASAs budget blev skåret - igen. I 60'erne, var rumforskningsbudgettet næsten 5 procent af det amerikanske budget. Nu, mindre end en halv procent. Alligevel gennem innovation og opfindelse, fortsætter de med at træde stien mod den endelige grænse.

Mon NASA selv, er så presset på pengepungen, de simpelhen er nødt til at tage alternative midler i brug og indrømme, det er vejen frem? Fri energi - here we go!