August 15, 2014

Snowden: There's a “HOLY SH_T” smoking gun revelation coming

Anerkendte Infowars proklamere, at whistleblower Edward Snowden har nok dokumenter liggende til at ende de amerikanske politikeres karriere. (mon ikke den allerede er ødelagt med de arrestioner som snarlig kommer?) Kilder har hele tiden vist, at Snowden kun har afsløret materiale ud via de officielle veje, svarende til 1 pct. af de 1.7 millioner dokumenter han besidder. Nu hvor han lige har fået yderlige tre års Asyl under beskyttelse af den russiske bjørn, tør han sikkert mere. Det undre mig ikke, hvis han har forbindelse til White Dragon Familien, skabt en gensidig aftale om at bringe sandheden frem, eller også er han forpligtet af Russiske regering, at spille kortene rigtigt. Snowden fortæller også, NSA har et program kaldet "Monstermind", som opererer uden menneskelig betjening for at forsvare et cyberangreb fra udlandet. 

Whistleblower siger regeringen mener, at han har oplysninger nok til, at "blive døden for dem, rent politisk"

Af Steve WATSON | INFOWARS.COM | AUGUST 13, 2014


Edward Snowden, den tidligere medarbejder i NSA, nu whistleblower, siger, at der stadig er store afsløringer om det vidtomspændende regeringens overvågning, der ville have vidtrækkende konsekvenser.

I et interview med kolleger whistleblower James Bamford, som udkommer i Wired, har Snowden udtalt at omfanget af dokumenter, han har i sin besiddelse, afslører, at der er så mange, at han endnu ikke har været i stand til at læse dem alle.

Snowden siger, at han ikke har i nærheden af de 1,7 millioner dokumenter regeringen hævder, at han har, men indrømmer, at der er en betydelig mængde information som endnu ikke er offentliggjort.

"Jeg tror, ​​de tror, det er en rygende pistol og ville være død for dem alle rent politisk," fortæller han det teknik-magasin, hvor han findes på forsiden indsvøbt i et amerikansk flag.

"Det faktum, at regeringens undersøgelse fejlede, at de ikke ved, hvad der blev taget, og at de tilstadighed fastholder disse latterlige enorme tal, indebærer for mig, at et eller andet sted i deres skades-vurdering, må have opdaget noget, der ligesom var, 'Holy sh_t. «Og de synes, det er stadig derude." har whistleblower tilføjet.

Læs mere her - redigeret til dansk

Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 15. Aug 2014

Nu begynder det at blive interessant. Er det en hemmelighed at Cabal skal ryddes af vejen, før vi kan få vores humanitære programmer og revalueringer i spil. Nej, en række hemmelige organisationer med blandt Dragon Familien i spidsen, har undermineret og samlet beviser mod Cabal/FED/Bankfolk/zionister/ i masser af år. Naturligvis skal man begynde øverst i Deres magt pyramide. Nu begynder jeg at tro på, det virkelig er nært forestående. Iraq Dinar RV, GCR har været afhængig af premierminister Iraq Maliki's afgang, som længe har skabt ballade i Iraq, men han er nu endeligt rekapituleret. 

15. August 2015

ZAP Office of Poofness
Massearrestationer af den mørke klike på vej. Master konto (Historiske Fonds) afventer at blive afviklet, når man får et 'go'. Efter frigivelsen, er der endelig åben for at opbygge en ren og fri verden igen. 24% reduktion i forureningen af ​​verden. Genopbygge planteplankton ved kysterne, da de bliver erstattet med plast er første mål.Viet Nam News
Udenlandske investorer for lov til at åbne dong konti. Udenlandske investorer vil også få have lov til at bruge deres indtægter i Vietnamesisk
Dong eller udenlandsk valuta, mens de reinvestere i landet.


Landa Global
Landa Project funds have been confirmed, and are in the process of transfer. We anticipate some general funds to arrive at the paymaster in the next day, with the main bulk of funds due in the middle of next week.

Project starts will begin shortly after, and we will post these timings here.
Thank You
LANDA GLOBAL

Aljazeera
Maliki opgiver Irak PM job til rival
Nouri al-Maliki slutter slåskampen om bevarelse af magten og tilslutter sig Haider al-Abadi udnævnelse som sin efterfølger.
Dinarrecaps / Vinman
Over en quadrillion i valutaer bevæger sig rundt på kloden lige nu.
Alt er indlæst.
Anslået Int. sats dinar på $ 3,50
Anslået Int. satsen for Dong på 2,11 dollar
Anslået Int. sats af Rupiah på 1,87 dollar
                                                      Anslået Int. sats Zim på $ 0,11 med 6 nuller off
                                                      Maliki er væk. Han har bebudet sin afskedsbegæring. Det er på alle de                                                         store netværk.Afkalkning af ens Pinealkirtlen, hvordan vi forebedre vores vej til Ascension, åbning af pinealkirtlen- Koglekirtlen

Blev overrasket over denne korte Youtube video, sat sammen af en teenager ved navn,  Erin Janu, og hendes viden om Pinealkirten, generelle livssyn om spiritualitet. Fysiologiske funktion af pinealkirtlen har været ukendt indtil den seneste tid; Melatonin – vores indre ur. Vi har i vores pinealkirtel på undersiden af hjernen et ”livsur” eller et ”tredie øje”, der gennem sin døgnrytme programmerer både sexual- og immunfunktionerne, bl.a. gennem brisselen (thymus). Der foregår en neuro-immun-modulering og overordnet styring af hormonerne, der ændrer sig cyklisk gennem døgnet. 

Jeg forestiller mig, vi alle kan åbne Pinealkirtlen via vores tredje-øje, tunnellen mellem det fysiske og den spirituelle verden. Det tredje øje styrer de forskellige biorytmer af kroppen. Hvis vi er de-aktiveret, overgår vores system til en Zombie tilstand. Den trance af sløvhed, frygt, angst, depression, sygdomme, manipulation, uvidenhed og livet i vores 3D - basal set. Hvis den er aktiveret, når det tredje øje åbner, kan det føles som et tryk ved bunden af ​​hjernen. Vores bevidsthed og sanseoplevelse kan drastisk forandre sig til det bedre, hvis vi arbejder gennem meditation, yoga og andre ting. Rigtigt mange mener, det er hele grundlaget for at højne vores frekvens, vibrationer og bevidsthed mod Ascension og 5D. Min egen åbning, ihvertfald starten på denne process, var under Kriya Yoga for mit tredje-øje. Pinealkirtlen er først nået mit bevidsthedsniveau indenfor de sidste par år. 

I kan læse hele artiklen her Af Kathleen W - http://agarthaournewhome.blogspot.dk

Herunder Youtube videoen af Erin Janu, en Quick-guide til udresning eller afkalkning kan forebedre vores modtagelse via Pinealkirtlen gennem vores vaner, højne vores frekvens, hvordan vi spiser og lever. Det er ingen hemmelighed hvor farligt flour i tandpasta er, som også findes i specialfremstillet madvarer for ens krop og koncentrationen af tungmetaller så som kviksølv. (Kviksølv som også findes i dine plomber i tænderne)