September 09, 2014

Kort situationsopdatering på kloden - Cobra - 9. September 2014

 Hvem er Cobra: Stifter af bloggen : http://2012portal.blogspot.com ; Denne blog er den officielle formidler af kommunikation fra modstandsbevægelsen. Jeg har tilladt mig, at smide nogen hyperlinks ved nogen af Cobra's begreber.

Rydning af Chimera-koncernen forløber efter planen. Fokus er langsomt ved at flytte sig fra fjernelse af strangelet-bomber mod håndteringen af top kvark / antikvark kondensat anomali.

Forudsigelse af de negative konsekvenser fra en strangelet eksplosion, vises i følgende link:


http://cerntruth.wordpress.com/2001/10/10/totalitarian-principle/

- det meste er nu fjernet.

De fleste steder af Chimera's indgang / udgange er blevet ryddet, med to resterende Chimera højborge som ligger ved Long Island og en klassificeret central europæisk placering.

Long Island er placeringen af tidligere Montauk rum / tid anomali eksperimenter, for Cold Spring Harbor kloning laboratorium og Brookhaven National Laboratory. Brookhaven var en stor indgang til et system af underjordiske tunneler og huler, der spredes under størstedelen af ​​Long Island går til New York. Det underjordiske område var en førsteklasses underjordisk fast ejendom efterspurgt af forskellige udenjordiske racer og forskellige fraktioner, både positive og negative. Det er her, jeg har set en Andromedan skib i en hangar tilbage i 1977.

Brookhaven er også placeringen af ​​Relativistic Heavy Ion Collider (RHIC), hvor Chimera ønsker at starte produktionen af ​​strangelets:

http://www.science20.com/news_articles/have_strange_baryons_been_found-142927

Selvom Black Nobility Archons holder på at miste magten dagligt, forsøger deres jesuitiske håndlangere st infiltrerer den østlige Alliance og Dragons, i håb om at skabe en ny verden krig mellem Øst og Vest. Deres planer vil ikke være en succes, som nøglepersoner i østlige Alliance og dragon grupper godt er klar over infiltration.

Det er interessant at bemærke, at folk i landene i BRICS-alliancen have den mest positive syn på deres liv fra alle lande på denne planet, i henhold til denne afstemning:

http://www.ipsos-mori.com/researchpublications/researcharchive/3369/People-in-western-countries-pessimistic-about-future-for-young-people.aspx

 

Dette indikerer, at noget positivt foregår dér.

Den østlige Alliance fortsætter med sine planer om at afvikle petrodollar system:

http://www.examiner.com/article/jim-willie-saudi-s-are-on-the-verge-of-joining-russia-non-dollar-oil-sales

Revnerne i matrixen af det finansielle system i Cabal vises allerede. Første, cyberangreb på JP Morgan Bank:

http://www.forbes.com/sites/leoking/2014/08/28/wall-street-cyber-smadre-udløser-FBI-investigation/

http://www.bloomberg.com/news/2014-08-27/fbi-said-to-be-probing-whether-russia-tied-to-jpmorgan-hacking.html

JP Morgan er pengeinstituttet, hvor den centrale server i det finansielle system ligger, og Reset vil blive udløst derfra.

Cyberangreb på bredden af ​​Cabal er konstant i gang og vil stige:

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/10359563/Every-minute-of-every-day-a-bank-is-under-cyber-attack.html

http://spectrum.ieee.org/aerospace/military/electromagnetic-krigsførelse-er-her

På den anden side er der lommer af lys der allerede optræder i det finansielle system:

http://peoplestrusttoronto.wordpress.com/2014/08/09/over-100000-homeless-people-have-been-moved-into-homes-it-isnt-stopping-there-one-of-the-most-profound-movements-ever/

http://incyprus.philenews.com/en-gb/Blogs/4324/42658/guaranteed-minimum-indkomst-godkendt

http://www.vice.com/en_uk/read/a-Tysk-fyr-ønsker-til-give-dig-en-flok-of-money-til-intet


Planetary meditation initiativ udløste IKKE en den reaktion lyskræfterne forudsagde. Jeg håber, at folk som Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, Solens Børn, Drunvalo Melkisedek, Gregg Braden ... blev kontaktet, da jeg ikke har modtaget feedback fra nogen af ​​dem. Hvis en kritisk masse af mennesker ville meditere selv for 5 minutter ved samme tidspunkt hver søndag, kunne en kohærens opnås.

Et andet planetsystem konjunkturrevision vil følge snarest visse operationer lyskræfterne har afsluttet.

Disclaimer:

I modsætning til forudsigelser af nogle mennesker, vil der være nogen større falsk flag begivenhed af de 9-11 proportioner, og heller ikke i de næste par dage eller senere i fremtiden

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 7. September 2014

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min letfældige opsummering og uddrag. Der er simpelhen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, inden den store begivenhed. Meddelelser fra John Smallman er især gode, da han deler en lyd fil fra alle de kanaler der benytter ham. 
Jesus og Hilarion giver os det samme råd, som mange gange før, om at finde sin indre ro og øjeblikke, for at fremme sin spiritualitet, sin kærlige intentioner og hæve vores vibrationer og frekvenser. Vi kan ikke alene klare alles problemer uden at håndtere vores egne også. De gaver, vi alle modtaget af det guddommelige, har forandret dit DNA, som  er aktiveret og tændt, og du begynder at dele dine gaver med andre omkring dig. Forvent det højeste resultat i alt, hvad du gør, og vigtigst af alt, Tro på Dig selv.

7 September 2014
Jesus Transcibted af John Smallmann 

Gå ind i dig selv til din indre hellige tempel og oplev kærlighed, der venter på dig der.


Her i vores riger (dine riger også!), De åndelige eller ikke-fysiske og ikke-dobbelte verdener, våger vi over dig hele tiden, kærligt, medlidende som du går om dine daglige gøremål og kamp for at forstå meningen med dit individuelle livets vej. Som du er godt klar over, livets vej for alle er perfekt og individuelt skræddersyet til hans eller hendes præcise behov i dette nu øjeblik, altid. Og alligevel er du ofte ude af stand til at opretholde bevidstheden om dette til tider forstyrrelser af jeres daglige liv, der trænger ind på dine dybere niveauer af bevidsthed, hvor du holder den hensigt, på alle tidspunkter, for at følge den vej, som du så omhyggeligt og møjsommeligt har planlagt, før du inkarnerede.

For mange af jer, syntes det til tider umuligt, at dit formål er, at opleve nogle af de smerter og lidelser, som du gennemgår. Du føler ofte tabt, på det forkerte sted, gør de forkerte ting, og det gør ondt!


Kære, selvfølgelig, har du ikke planer om at lide. Men i udsatte jer for udfordrende Livsstier fra selverkendelse og åndelig vækst, og på de læringsforløb opstå situationer, håndteres det forkert, giver dig årsagen til smerte og lidelse for dig. Og når du har lavet dine planer, vidste du, at den slags situationer vil opstå og at på grund af de begrænsninger, som den menneskelige tilstand giver dig, ville du lave fejl og fejltagelser, der kunne være meget smertefuldt.

Husk, at når du har planlagt denne inkarnation blev du meget klogt rådgivet af dine åndelige vejledere og mentorer og du har valgt at inkarnere i dette øjeblik i menneskehedens åndelige udvikling, med en enorm entusiasme, fordi bortset fra din opgave at hjælpe til at vække menneskeheden, var du fuldt ud klar over de vidunderlige muligheder for personlig åndelig vækst, som den ville præsentere dig.

Livet som menneske er i sandhed en meget paradoksal situation, som du gennemgå det, men når du vågner fra den illusoriske drøm, som du absolut vil, alt bliver krystalklart, og jeres glæde skal være grænseløs.

På Jorden som mennesker denne gang er det vigtigt, at du holder på at minde jer selv, som du inkarneret med et guddommeligt formål: At hjælpe i menneskehedens længe søgt og guddommeligt sikker opvågning.

Sandelig, du er alle guddommelige væsener, der har kærligt og velvilligt valgt at være på Jorden i denne tid, fordi du har de vitale færdigheder og evner, der er nødvendige for at lade menneskehedens opvågnen ske. Og ved at minde jer om dette, er du nødt til at bruge tid dagligt i meditation, bøn eller kontemplation (brug alt efter ord forekommer dig at være mest hensigtsmæssigt for den stille tid, du bruger i dit hellige indre helligdom). Jeg fremhæver dette punkt, fordi det er afgørende!