December 02, 2017

TV 2 ØST | 2. Dec 2017 | Ringsted Station midlertidigt lukket efter fund af efterladt kuffert. "Der er blandt andet tilkaldt sprængstofhunde" | Blogger: OG SÅ ER DER MIG, SAGDE HUNDEN! -- Varm luft i canal grande -- Først, påstår tysk Politi at der findes sprængstof på tysk julemarked i Potsdam. Dernæst påstår politiet nær det Hvide Hus i DC, at der render en aktiv 'shooter' rundt, men trækker deres udsagn tilbage igen, og sidst, men ikke mindst, dansk politi lukker for togdrift på Ringsted Station, fordi man finder en mistænkeligt kuffert (fyldt med spængstof - og varm luft).. Hvad sagde jeg... |I dag, Kl. 19:02 -- Togene kører igen mellem Sorø og Roskilde. 

Togene kører igen, oplyser DSB, men der er forsinkelser og det vil tage “noget tid” før de er afviklede og togene kommer frem.

I dag, Kl. 18:32 -- Togbusser mellem Sorø og Roskilde

Der kører i øjeblikket togbusser mellem Sorø og Roskilde, oplyser DSBs pressecenter til TV 2, efter Ringsted Station er lukket efter fund af en kuffert uden ejermand i et tog. Nogle busser kører direkte, mens andre gør holdt ved de mellemliggende stationer. Togdriften vil tidligst blive genoptaget igen klokken 19, ifølge DSB.

I dag, Kl. 18:18 -- Kuffert uden ejermand lukker togstation

En kuffert uden ejermand i et tog mod København har her til eftermiddag sat Ringsted Station på den anden ende. I øjeblikket er der lukket for togdrift på Ringsted Station, og passagerne fra det omtalte tog bliver fragtet videre i togbusser, mens politiet undersøger kufferten. Der er blandt andet tilkaldt sprængstofhunde skriver TV Øst.


Nyhedsbrev fra JFK21 - JordenFrihedKundskab | ~ JFK News 1. dec 2017 ~ | .. Vi er holdt ude af medierne, fordi vi ønsker at gøre op med de privatejede centralbanker, som benyttes til at udplyndre verden gennem deres kontrol med pengeskabelsen. Den amerikanske centralbank Federal Reserve er privatejet. Ligeledes BIS (Bank of International Settlements) som bestemmer reglerne for den "danske" centralbank, som er en fond, ikke statsejet/ikke folkeejet. Selveste Ben Bernanke har indrømmet offentligt at Federal Reserve stod bag Wall Street Crashet i 1929. JFK's formand har været uformel rådgiver til Federal Reserve ved adskillige lejligheder, inklusive Ben Bernanke. Nogle få familier har kontrollen med pengeskabelsen, som foregår i banken, når man optager et lån. Således stiger pengemængden og væksten i samfundet ved mere gæld og omvendt, når gælden betales tilbage. De privatejede centralbanker og banker bestemmer således hvem, der bliver rig og fattig, samt hvornår der skal være vækst og recession. I et hvilket som helst land i verden. Disse ganske få familier ejer også det militærindustrielle kompleks, der tjener penge på krig og starter plyndringskrige og destruktionskrige, som de bagefter kan genopbygge mod betaling + renter. Og de ejer alle de andre storsvindlende, storforurenende multinationale selskaber. Nu STOPPER vi deres forbrydelser. Det er Alliancen imod Kabalen. Velkommen til. Mads Palsvig, formand og stifter af JFK - Jorden Frihed Kundskab .. |

Mads Palsvig har handlet med Valuta, Global Macro Trading (Statsobligationer),Optioner, Derivater, Futures globalt i verden over. Top Banker i USA, Kapitalist, Zionist i 49 år, Pro tilhænger af USA og Israel, arbejdet for banker i USA, London og Hong Kong, mødte Ben Bernanke (Chairman FED 2006-2014) indtil han blev blacklistet, da han begyndte at stille spørgsmål til systemet'... Whistleblower Mads Palsvig - Investment banker taler ud om pengesystemet... - 1200 journalister / politikere / medieansvarlige var inviteret, tre gange via e-mail, ingen dukkede op, ingen mediedækning før og efter Mads Palsvig første LIVE optræden i Kedelhallen, Frederiksberg jan 2016 .. Største
chok for danskere er Nationalbanken er på private hænder - og drives som en kartelvirksomhed.

Har masser af artikler omkring NAGALESE, GcMAF, og mystiske dødsfald på holitiske naturlæger http://www.verdensalt.dk/search?q=nagalaseRobert De Niro, Robert F. Kennedy Jr. offer $100G for proof vaccines are safe

www.nydailynews.com/entertainment/de-niro-kennedy-offer-100g-proof-vaccines-safe-article-1.2973956


Følg med her hvis du vil vide om vacciner. Vacciner i USA bliver produceret uden at de skal garantere at de virker. og man kan IKKE sagsøge producenterne for bivirkninger inklusive autisme og dødsfald.
I Danmark har korrupte embedsmænd og regeringen solgt Statens Serumsinstitut for kr 15 Mio efter at have brugt kr 40 Mio på rådgivning omkring salget, og jeg hører at køberen har fået bygninger med for kr 500 Mio. Men køberen var jo også fra Danmarks bedste "ven"....Saudi Arabien... 

Jeg tror, det er bedst jeg ikke kommenterer denne video (I am LIVID)!


Trump Warns Flu Shots Are The Greatest ‘Scam’ In Medical History


Jeg er klar over denne post gør ondt på de 88% af danskere, der på grund af non stop medieløgne fra fake news DR og fake news TV2 med flere, tror at Hillary Clinton er en sød gammel tante. Sorry! Beklager. Don't shoot the messenger.
Hun er snart bag tremmer. Er der nogen, der har set hende de sidste par uger? Og hvad med Jacob Rothschild, ikke set siden flystyrtet 17-11-17.
Hun er mildest talt IKKE en sød gammel tante. Adskillige af hendes mest betroede medarbejdere er taget i pædofili og child trafficking. Desuden stjal hendes Clinton Foundation 98% af nødhjælpen til Haiti, i alt USD 6 Mia. Hun sørgede for hendes broder fik koncessionen på udvinding af guld på Haiti. Hendes Clinton Foundation fik USD 145 Mio af Rusland få uger før hun som Secretary of State (Udenrigsminister) godkendte salget af 20% af USA's uranium til Rusland, dette kaldes Uranium One skandalen. Var det ikke netop "Rusland", hun og O'Bomber non stop sagde var fjenden og skyld i, at hun tabte valget?
Hillary Clinton's nære veninde er en vis Mrs Rothschild, som Wikileaks har udgivet emails, der dokumenterer. Hun er således banksternes, globalisternes og de dybt racistiske "blodlinie" familier, der ønsker verdens befolkning ned på 500 Mio menneskers kandidat.
Hillary Clinton var storkapitalens kandidat. Big Pharmaøs kandidat. De skattesvindlende storforurenende multinationale virksomheders kandidat.
Uber-bankster George Soros forsøgte et kup imod Trump den 4. november, men det kollapsede totalt med statskuppet i Saudi Arabien samme dag og forlydender om indefrysning af Soros økonomiske midler. ANTIFA som skulle have lavet kuppet fik sin finansiering dels af Soros dels af den rigeste af de fængslede prinser i Saudi Arabien.
Se denne artikel, Trump siger det som det er:
BIG PHARMA tjener penge når du er syg, gerne så syg som muligt, og taber penge hvis du er sund, kureret eller dør.

Putin vil lave en Vaccine Safety Inquiry. JFK synes det ville være en god ide!
I USA er vaccinerne ikke tested "for safety" og producenter kan IKKE sagsøges, hvis noget går galt. (Man tror det er løgn...).
I Danmark har regeringen betalt et rådgivningsfirma kr 40 Mio for at rådgive vedrørende salget af Statens Serum Institut til Saudi Arabien for........kr 15 Mio. NB: Ikke Milliarder, men millioner. Ja 15 er MINDRE end 40. Vi bliver regeret af kollaboratører, undskyld lad mig rephrase:
DEBILE kollaboratører.Martin Hejlesen Jensen
Yesterday at 9:01am ·
Her er det du IKKE må vide – derfor spreder kræft sig så hurtigt
Lægerne bliver myrdet efter opdagelse af kræftensymer i vac-c-iner – det er modstanden i den sammenhæng & i deres ønske om at afholde konference siden i 2015 hvor dødstallene begyndte, der er den røde tråd.
(Den holistiske læge dødsserie på over 70 personer https://www.healthnutnews.com/recap-on-my-unintended-serie…/)
Forbindelser til dødsfaldene har været knyttet til forskning der involverer nagalase, et enzym / protein fremstillet af kræftceller og vira, der forårsager immundefektsyndrom og autisme.
Den berømte autismespecialist Dr. James Jeffrey Bradstreet, undersøgte enzymet inden sin død i juli 2015. Bradstreets krop blev opdaget flydende i North Carolina-floden med et enkelt skud sår i brystet. (Selvpåført i følge myndighederne)
https://www.naturalnews.com/055347_vaccines_dead_doctors_ca
Behandling alene af kræft er en af verdens mest lukrative industrier. Udgifter til kræftmedicin ramte $ 100 mia. Marken i 2014 og forventes at nå 147 mia. Dollars i 2018, ifølge IMS Healths Global Oncology Trend Report.
Mistanke om, at lægen kan være blevet dræbt som følge af hans kontroversielle forskning. Bradstreet og sine kolleger havde opdaget, at immunsystemet er kompromitteret af nagalase, som de stærkt formodede blev introduceret gennem vac-ci-ner.
Dr. Bradstreet arbejdede med en naturligt forekommende forbindelse, der kan være den mest effektive ting i immunforsvaret for at dræbe kræftceller
Nagalase interfererer med et vigtigt protein i kroppen, der dræber kræftceller forklarede Dr. Ted Broer i et interview om ”Hagmann Report”.
GcMAF (Makrophage Activating Factor Globulin-komponent), som er GC-proteinet: efter at det kombinerer med D-vitamin i kroppen, har det potentialet til at være en UNIVERSEL kur mod kræft.
Det antages at være i stand til at behandle og reversere kræft, autisme, HIV, lever / nyresygdom og diabetes.
GC protein er et protein i kroppen, der bruges af makrofager i kroppen. Hvad gør det?: makrofager i kroppen er dem der dræber kræftceller - de stopper cytokiner af storme.
GcMAF og kræftcellernes død
Hvad der opstår, er når GC-proteinet ikke kan konverteres til McGAF bliver hele immunforsvaret kompromitteret.
GcMAF er "måske den mest effektive middel i immunsystemet til at dræbe kræftceller".
Flere af lægerne troede på, at nagalase-proteinet / enzymet blev introduceret forsætligt i folks organer, enten viralt eller direkte gennem vacciner.
http://www.newagora.ca/doctors-who-discovered-cancer-enzym…/
Dette er sådan en utrolig forbandende information til hele det medicinske erhverv! Det immunologiske erhverv og de mennesker der producerer immuniseringer har tilsyneladende ingen medicinsk interesse!
Nagalese blokerer GC-proteinet i at binde sig til D-vitamin, hvilket forhindrer immunsystemet i at udføre sit arbejde og derfor forårsager det kræft og andre alvorlige sygdomme. Uden et aktivt immunsystem kan kræft og virusinfektioner sprede sig hurtigt.
Det er bemærkelsesværdigt, at der er en betydelig mængde forskning tilgængelig på nagalase og GcMAF-proteinet.
Nagalase enzymet syntetiseret i eller er frigivet fra kræftceller eller en viruspartikel der afgrænser GcMAF proteinfaciliteterne på overfladen af dine T- og B-lymfocytter og tørrer dem blot ud som en utrolig præcis bombe.
Dr. Jeff Bradstreet, offentliggjorte forskningen baseret på den påstand om, at vacciner forårsager autisme, i North Carolina.
Rutherford County Sheriff's Office sagde i en pressemeddelelse, at Bradstreet døde af, hvad der vurderes til at være et selvpåført skudskudssår i brystet.
Gwinnett Daily Post rapporterer, at agenter fra US Food and Drug Administration, der blev bistået af Georgia Drugs and Narcotics Agency, ransagde Bradstreet Wellness Center ugen efter. FDA oplyste ikke, hvorfor agenter havde foretaget sig på Bradstreet's kontor.
Bradstreet Wellness Center's hjemmeside beskrev fokus af "behandling af børn med autismespektrumforstyrrelse, PPD og relaterede neurologiske og udviklingsmæssige lidelser" ved brug af målte biomarkører.
Flere læger dør eller forsvinder efterfølgende og få dage før konferencen var der læger der pludselig døde ved selvmord.


One Doctor (Out of Many) Explains How Prescription Drugs Are Killing Us

Truthearth | Dec 1, 2017 | Batch of Goodies: David Wilcock/Corey Goode Intel Update, Cobra Interview, Disclosures, Fall of Hollywood/D.C., Uplifting Stuff |


I was going to include some of these things in the Q post from a few days ago from the time of this writing but after realizing how many intel drops they made I decided to hold off and wait until the right time to do this compilation article.
First up is a short preview of some intel that Corey Goode is planning on releasing soon along with David’s comments:
Next up is an interview with Cobra by the Japanese Prepare for Change team. I will post a couple of excerpts below:
(PFC JapanCobra Interview by Iruka Umino 2017
“Iruka: I heard that Tachyonized Farden Quartz and Aquamarine has an effect to connect with a mother ship of the Galactic Confederation. Are there any other minerals that have a similar effect?
Cobra: Aquamarine is the best stone to connect with the mother ships.
Iruka: Are there any minerals that enable us to connect with Ascended masters?
Cobra: Goshenite.
Iruka: Why President Kennedy was assassinated?
Cobra: Because he wanted to release the collateral collateral accounts and because he wanted to tell the truth about UFOs.
Iruka: After your introduction to the book by Amora Quan Yin at our last interview in Japan,many of us have read it. Can you please recommend some other books too such as ones for spiritual and esoteric, extraterrestrial beings and truth of earth?
Cobra: The Crystal Stair by Eric Klein. The Legend of Altazar by Solara”
I wanted to bring some attention to a new article by Dr. Michael Salla which entails some information in regards to Donald Trump’s possible verification of Q’s intel drops via Twitter:
(ExopoliticsDid President Trump Endorse Q Info on Secret Indictments of Pedophile Network?
“On November 25, President Donald Trump re-tweeted an alternative news article lauding many of the accomplishments achieved during his administration so far. The site he retweeted, MAGAPILL soon crashed as many of the President’s 42 million followers went there to learn more.
What is significant about the article and site he retweeted is that it featured a November 19 story about an alleged whistleblower called Q, who has been releasing a lot of information about what is really going on behind the scenes in Washington DC.
What is arguably more significant is that at the very top of this article was a large banner linking to a featured story “Q Clearance Patriot: The Storm and the Awakening: follow the white rabbit”…”
  • Disclosure is also continuing at a quick pace as more and more headlines reveal more information about technology, ET life and other related subjects:
(Daily Mail) Take a tour of a Martian city: Incredible 360 degree video shows the UAE’s vision for a 2117 colony on the red planet where robots live alongside humans:
(Daily Mail) There’s a ‘high chance’ we’ll find aliens in more than one place in our solar system, claims TV physicist Brian Cox
(Salon) The new hobby of the super-rich: Hunting aliens
(Zeenews.India) Aliens or cosmic rays? Chinese satellite detects unexpected signals
(Express) Are we alone? NASA confirms new rover for Mars mission will search for alien life
(Sputnik) Space Farms: ‘Mark Watney in The Martian Was Right to Add Poop to the Soil’
(Yahoo!) Russians claim they’ve found the first extraterrestrial life, and it was right under our noses
(Newsweek) NEW UNIVERSITY CLASS CLAIMS ALIEN CONSPIRACY THEORIES ARE REAL, GOVERNMENT IS COVERING UP EXTRATERRESTRIAL CIVILIZATIONS

Politiken | 2. Dec 2017 | Forskere om vaccineskepsis og alternative sundhedsråd: Vores tillid til forskning, myndigheder og sundhedsanbefalinger er i frit fald | .. Eksperternes autoritet vakler, særligt i sundhedsdebatten. Her er vores bud på, hvad politikere, embedsmænd og forskere skal gøre for at genoprette den saglige debat .. | Blogger: Politiken skriver: ".. Konspirationer og personangreb erstatter den saglige argumentation, og debatten flyder over med misinformation ..". JA, det er ikke uden grund. JEG ER SLET IKKE I TVIVL.. Min egen teori; -- De fleste kendte konventionelt former for medicin samt vacciner (håndkøbsmedicin og børne- og hverdagsvaccinationer) som fremstilles til mennesker, har indlejret toksiner samt kemikalier med lavt energi / frekvens, der kan have en skadelig effekt og er et instrument for profit for en gigantisk international farmaceutisk industri som vil gøre alt i Deres magt, for at fastholde en konstant success rate, koste hvad det vil. Jeg har selv via hundredvis af artikler, forsøgt at koble, en korrupt og bevidst, centralstyret, totalitære pengemaskine og hierarkisk opbygget vaccinesystem, hvor SSI og Sundhedsstyrelsen sidder øverst og forgrener sig til samtlige led i den danske sundhedssektor. Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark. Magtforholdet er ABSOLUT! Listen er anelang - Sundhedsstyrelsen hersker over - Regioner, kommuner, videnscentre, patientforeninger, brugerorganisationer, embedslæger, apoteker, sygeplejersker, tandlæger, praktiserende læger, psykiatere, journalister, lobbyister, fødevarestyrelsen, kræftens bekæmpelse, Miljøstyrelsen, Danmarks Meteorologiske Institut og Dansk Dermatologisk Selskab, trygfonden, Dansk Skoleidræt og bånd til den amerikanske sundhedsstyrelse (CDC), EMA, WHO og jeg kunne blive ved. Den øverste kontrolfunktion og diktering kommer fra Rockefeller Foundation syndikatet... Søg selv og du skal finde sandheden... |


Forleden måtte Sundhedsstyrelsen dementere en anklage om, at den skulle have betalt en række kendte sundhedsbloggere for at føre befolkningen bag lyset som en del af deres kampagne for hpv-vaccinen. Den fejlagtige anklage var blevet fremsat på hjemmesiden HPV-update, som mange vaccine-skeptikere orienterer sig imod.

Eksemplet er desværre ikke enestående. Inden for stort set alle områder i samfundet er der faldende tillid til vidensautoriteterne.

En række danske og internationale meningsmålinger har på det seneste vist, at stadig flere borgere har faldende tillid til videnskabelige resultater, sundhedsanbefalinger og myndigheder. Det ser vi blandt andet i skepsissen over for hpv-vaccinen, men også i den stigende mistillid til lægers viden om sundhed, den vedholdende tvivl om årsagerne til klimaforandringerne, og når politikere mistænkeliggør bredt anerkendt forskning.

Særligt i sundhedsdebatten er det tydeligt, hvordan folk, der har mistet tillid til myndigheder og vidensautoriteter tænker og handler. Konspirationer og personangreb erstatter den saglige argumentation, og debatten flyder over med misinformation....[LÆS VIDERE]

PFC \\ NN | Dec 2, 2017 | Humanity is a “suicide cult” that deliberately poisons the food supply feeding its own children |


It’s interesting that 15,000 scientists have just signed a new warning letter that explains humanity is committing suicide by destroying planet Earth with toxic chemicals, resource depletion, deforestation, ocean life depletion and more. This follows my own designation of humanity as a “suicide cult” that seems sure to destroy itself through the mass chemical poisoning of the planet.

But it’s not just the planet that’s collapsing — the fisheries collapse of the West Coast has now reached “catastrophic” levels — it’s also the fact that humans are so incredibly stupid, they deliberately poison their own food supply with toxic pesticides, herbicides, fungicides, GMOs and hormone disruptors like atrazine, a “gender-bender” chemical that feminizes males. (Monsanto, DuPont, Syngenta and Bayer are the mass murderers of our planet, all in the name of “science”…)

“A prophetic ‘warning to humanity’ giving notice of perils facing the Earth has been issued by more than 15,000 scientists from around the world,” writes the UK Daily Mail. Suddenly the entire scientific community sounds like Natural News, doesn’t it? We’ve been warning about collapse for years, and now 15,000+ scientists have just repeated what we’ve been reporting for a over a decade.

Humanity has unleashed a “mass extinction event”


“In the second warning letter to the globe, more than 15,000 scientists from 184 countries said humans had ‘unleashed a mass extinction event, the sixth in roughly 540 million years, wherein many current life forms could be annihilated or at least committed to extinction by the end of this century’,” writes the UK Daily Mail.

What do these scientists propose as solutions to these problems? All the usual globalist agendas, unfortunately: Depopulation, turning everyone into vegetarians and insect eaters, reproduction “licensing” to forbid people from having children, banning combustion engines, criminalizing carbon dioxide and so on.

Yes, the Orwellian science agenda to exterminate roughly 90 percent of the existing global population is a very real thing. They’re starting with Africa, too, since that’s where the population growth is the most rapid. I’m one of the leading scientists blowing the whistle, in fact, on the science agenda to exterminate blacks. (See video below.)

Murdering humanity through the food supply


What the entire “scientific” establishment is largely ignoring, however, is the agricultural poisoning of our food supply with toxic pesticides, herbicides and self-replicating GMOs.

In these podcasts, I expose how the “suicide cult” of humanity is deliberately poisoning the global food supply, leading to extermination.

Source: https://www.naturalnews.com/2017-11-14-humanity-is-a-suicide-cult-that-deliberately-poisons-the-food-supply-feeding-its-own-children.html

Newsweek | Dec 1, 2017 | DARK MATTER AND DARK ENERGY MIGHT NOT EXIST—POTENTIALLY FORCING A RETHINK OF OUR UNDERSTANDING OF THE ENTIRE UNIVERSE | .. Dark matter and dark energy are mysterious, unknown substances that are thought to make up more than 96 percent of the universe. While we may have never directly seen them, they beautifully explain how stars and galaxies move and how the universe is expanding. But a new study, published in The Astrophysical Journal, suggests they may not exist after all .. | Blogger: Government controlled pseudoscience contradicts itself - go figure!.. You might want to investigate tachyonic particles, subatomic particles that travel faster than light. Based on an out-of-this-world Pleiadian Technology for the Golden Age.. According to Dr. Joseph McNamara of Tachyon Counseling, a world leader in tachyon technology information (MD who established the very first Tachyon Chamber in the USA), and many other sources like COBRA, tachyons, is the highest form of energy. The first source of matter was created after The Big Bang. The layer of the ionosphere absorbs tachyon energy. The Dark Forces is blocking this energy through the various technologies (blocking it from entering earth atmosfære and that's why we as a human species are still sick and Rockefeller Foundation makes trillions of funny money on toxic medicine and kills, for a living)... |

READ MORE: http://www.newsweek.com/dark-matter-dark-energy-dont-exist-rethink-understanding-universe-728090

*********************************************************************************


Learn about the workings of tachyon energy....from the MD who established the very first Tachyon Chamber in the USA. For more information: https://tachyoncounseling.com/

ECETI Stargate Official YouTube Channel | Nov 25, 2017 | ~ Massive UFO Landed Mount Adams ~ | Blogger: I do recall many, many information was provided by James Gilliland when we meet-up with him at Interplanetary Cultural Exchange Summer Conference in Mt. Shasta 2015, however the amount of Intel given that week where overwhelming. 1st night of skywatches/stargazing with James Gilliland, counting at least 50 people of us were chanting via "Just Say HU Technique", it was AMAZING... beside the one Military Helo and several other commercial planes, we had at least 20 confirmed UFO sightings in 1½ hour.... some of them went bigger and brighter.. WAUW......James had his night watch binoculars, myself my own Celestron 25x70 Skymaster Binoculars... several people caught orbs on camera and when OMNEC had her presentation, some of the guys told me, three very pink UFO flyby close to our camp and even UFO's dancing near the sun caught on camera... |

James Gilliland is a minister, counselor, an internationally known lecturer, best selling author with the books, Reunion with Source, Becoming Gods, and The Ultimate Soul Journey. James appeared in Contact Has Begun, His Story, The History Channel, UFOs then and Now, UFO Hotspots, ABC, Fox News, BBC Danny Dyer Special, Paranormal State, ECETI Ranch a Documentary, and the new movie Thrive have all featured James and ECETI which he is the founder. He has appeared on Coast to Coast, Jeff Rense, and to numerous other radio shows to mention also being the host of, As You Wish Talk Radio,www.bbsradio.com and Contact Has Begun, www.worldpuja.net. He is a facilitator of many Eastern disciplines, a visionary dedicated to the awakening and healing of Humanity and the Earth and teaches higher dimensional realities from experience.*********************************************************************************

4 photos of 1 space ship sphere that came over shasta summer conference during closing ceremonies. What more proof do you want that our galactic friends are watching over us?Mt. Shasta Interplanetary Cultural Exchange Summer Conference 2015 - reflections

To make a long story short,  Rob Potter's attempt to summon both unique speakers, spirit beings attendees at this special summer conference, was a huge success. Mount Shasta sacred surrounded vortexes of energy where out of this world, literally, affected us all in powerfull way. It's very hard to describe in words.... OMG.. Got a huge from OMNEC ONEC... The emissary from Venus who hasn't been in the public eye for decades in the states, amazing...  Talked briefly to Alex Collier at the meet-up (if you're not familiar with Alex - link to latest webinar) same goes for Alex, no public appearances for more than 5 years. Blown away by R. Scott Lemriel UFO Disclosure and learing about chanting or singing out loud the most ancient name for the omnipresent Spirit known as HU. Every single person got a sit-down with Ted Mahr who is psychic, and has experience from UFOs and metaphysical phenomena. The very first Night watch with James Gilliland  with chanting and calling out the E.T.'s we say at least 20 sightings and orbs appearing in photos.... and much, much more.... Tolec of the Andromeda Council, of the planet -  Dakote,  star system - Taygeta,  constellation -  Pleiades got us all enchanted with knowledge off this world...


Craig Camposso had a screening on "STRANGER AT THE PENTAGON". Short film synopsis inspired by TRUE EVENTS! "The landing of Valiant Thor was perhaps the first documented landing of a human-type alien by military officials. He met with President Eisenhower and Vice President Richard Nixon for an hour, then the alien was put on VIP status and shuttled back to the Pentagon." --Harley Byrd, Project Blue Book, United States Air Force.........

This moment of time we're all living right now is so much different in every aspekt from our 'normal' rutine 3D Matrix of illusion and will affect us all in the near future. When this transformation happens, our soloar system, it's planets will raise to 4D density and higher frequency, more full of light, in a first crystalline based 4D density fine essence matter world...

The meet-up with all those absolutely fantastic spiritual beings, reiki masters, transformational coaches, psychics, military veterans etc. at this conference, gave me the insight to trust my instincts, my own true mastery of creativity and not letting the fear mentality controls me.

Special thanks to all the speakers, Rob Potter, Tracee Houghton, all the kitchen staff and volunteers...

Namaste!