Nov 24, 2016

Corbettreport: #UnfollowFriday to End #FakeNews Epidemic - #NewWorldNextWeek (Headlines: We'll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false | Fake News: Hemp for Victory | Gulf of Tonkin: McNamara Admits It Didn't Happen | Nixon Tells Editors, 'I'm Not a Crook' | Bush Now Concedes a Need For Tax Revenue Increases to Reduce Deficit In Budget | Clinton Admits to Lewinsky Relationship | Whitman Admits She Was Wrong to Call Ground Zero Air Safe After 9/11 Attacks | Secret Document Shows CIA Reaction to Finding No WMD In Iraq | Nancy Grace, Ashleigh Banfield Hold Split-Screen Interview In Same Parking Lot | Conan O'Brien Proves American Media Is the Biggest Joke | Brian Williams Admits He Lied About Being Shot Down In Iraq | Hillary Clinton Under 'Sniper Fire' In Bosnia | Mom Who Bumped Into Hillary Says Hiking Photo Isn’t Fake | Obama Pardons Final Thanksgiving Turkeys; #DAPL Protesters? Not So Lucky | Sugar Lobby Manipulation Of Studies Compared to Tobacco industry | Coca-Cola, Pepsi Compared to Big Tobacco In Report About Lobbying | Jimmy Kimmel Admits ‘Twerking FAIL’ Video Was Hoax Set Up By His Show | Anthrax: The Forgotten Iraq War Lie etc.) Published on Nov 24, 2016
Welcome to New World Next Week — the video series from Corbett Report and Media Monarchy that covers some of the most important developments in open source intelligence news. In this week’s episode:

Story #1: "We'll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false."
http://bit.ly/2c4tMhY

Search: “Fake News”
http://bit.ly/2gic38u

‘Hemp for Victory’
http://bit.ly/2g6kW5y

Gulf of Tonkin: McNamara Admits It Didn't Happen
http://bit.ly/2f9uS1F

Nixon Tells Editors, 'I'm Not a Crook'
http://wapo.st/1aMWaEb

"Korruptionland" - Ukraines elite sover med millioner i madrassen (Blogger: Selvom danske politikere ALTID slipper, såsom Bilag-Lars, Messer-shit, Anders Fog-The-War, Bjarne Cory-DONG, DF, SF, MELD, FELD svindel m.fl., skriver politiken nu, at; »Dansk minister rejser til Ukraine og rydder op i korruption. EU lancerer et program for 120 millioner kroner til kamp mod korruption i Ukraine. Danmark skal stå i spidsen«... Syntes det er lidt lattervækkende, at Danmark skal stå i spidsen for et EU program i en tidligere USSR stat, men vi kan ikke selv rydde op i det danske politiske system... "... Den menige ukrainer gispede, da over 100.000 politikere og embedsmænd blev tvunget til at offentliggøre deres indtægter, formuer og samlinger af dyre ure, smykker og antikviteter... Den menige ukrainer har i årevis anet, at politikere og ledende embedsmænd snød, så vandet drev – at der er korruption overalt i den offentlige forvaltning. Men nu er der sat tal på.. 500 dommere trak sig fra deres ombede for at slippe for at selvangive deres formuer og værdier... Præsident Petro Porosjenko er rig! Men at en præsident synes, at det er nødvendigt at have 60.000 dollars (421.000 kr.) og 900.00 grivna (244.000 kr.) liggende i kontanter, kom alligevel bag på de korruptionsplagede ukrainere... I toppen af listen finder man ejeren af en restaurantkæde, Vjatjeslav Konstantinovskij, der har 14,7 mio. dollars (103 mio. kr.) stoppet ind i madrassen... chefen for landets skattevæsen, Roman Nasirov, en årsløn på 36.096 grivna (9.800 kr.). Alligevel ligger han inde med 1,6 mio. dollars, 450.000 euro og 4.350.000 grivna – i alt godt 12,7 mio. kr... Først når politikere og forretningsfolk bliver bange for at komme i fængsel, kan vi for alvor komme korruptionen til livs - Daria Kaleniuk, korruptionsjæger... »Det »er en revolution«, siger Daria Kaleniuk. Som direktør for Anticorruption Action Center i Kijev har hun presset på for at få gennemført ordningen, der med skiftende begrundelser blev udsat flere gange. »Men vi er slet ikke i mål. Nu må vi finde ud af, hvor mange af deres millioner, de har skaffet sig gennem ulovligheder, og så skal de straffes«, siger hun... Men bankerne er en helt anden sag, som vi også presser på for at få ryddet op i«, siger Daria Kaleniuk. »Vi har hele tiden vidst, at det drejede sig om formuer, og at der findes rigtig mange sorte penge i Ukraine...")

Den menige ukrainer gispede, da over 100.000 politikere og embedsmænd blev tvunget til at offentliggøre deres indtægter, formuer og samlinger af dyre ure, smykker og antikviteter
Økonomi

500 dommere trak sig  
Korruption 
Ukrainske politikere og ledende embedsmænd skulle inden 1. november selvangive alle indtægter, formue og andre værdier for sig selv, deres ægtefælle og børn. Familien er inddraget for at forhindre overdragelse.

Alle beløb over 60.000 grivna (16.280 kr.) og værdier for mere end 121.000 grivna (32.800 kr.) skal ifølge loven, som EU og Den Internationale Valutafond pressede på for, selvangives.

Det koster en bøde på 51.000 grivna (5.999 kr.) eller mindst 150 timers samfundstjeneste ikke at lægge sin selvangivelse på nettet.

Man regnede med, at godt 40.000 politikere og ledere i det offentlige ville selvangive sig i denne omgang. Men mange offentligt ansatte misforstod ordningen, så der nu ligger 130.000 selvangivelser på nettet.

500 dommere trak sig fra deres ombede for at slippe for at selvangive deres formuer og værdier.

Læs videre: http://politiken.dk/oekonomi/gloekonomi/ECE3483864/ukraines-elite-sover-med-millioner-i-madrassen/

Læs videre: http://politiken.dk/indland/politik/ECE3383591/dansk-minister-rejser-til-ukraine-og-rydder-op-i-korruption/

I år kan du give en julegave, der skaber håb for skoven (PS: Vidste du, at den danske julegavehandel i 2015 var på 9,4 milliarder kroner? Og at hver tredje person efter jul byttede en eller flere af sine gaver? Brug denne julegaveide til at give julegaver, der er værdifulde for vores planet – og som ikke skal byttes)Reklamerne møder os overalt i denne uge. De danske butikker har for alvor taget endnu en kommerciel amerikansk dille til sig og udnævnt sidste fredag i november til Black Friday. Måske køber du også denne dag dine julegaver for at spare penge, og det giver selvfølgelig fint mening.

Men butikkernes lokken med skarpe tilbud og discountpriser har gjort Black Friday til ny højtid for alt for mange unødvendige indkøb. Samlet bidrager Black Friday til et grænseløst overforbrug, der langt overskrider vores klodes økologiske grænser.

Så hvorfor ikke i år gøre Black Friday til Grøn Fredag, og bruge dagen til at købe nogle julegaver, som faktisk er værdifulde og gavner vores planet?

Det kan du gøre ved at give et bidrag til at beskytte skoven til dem, du holder af. Læs mere og køb dine julegaver her.

Den enestående skov i det nordlige skovbælte består af omkring 750 milliarder træer – næsten 25% af hele verdens træer. Med sin imponerende størrelse spiller den en afgørende rolle – både for regionens oprindelige folk, for de mange dyre- og plantearter, der lever i den, og for Jordens klima.

Siden slutningen på den seneste istid har skoven opsuget så enorme mængder kulstof fra atmosfæren, at dens planter, jord, vådområder og tørv i dag udgør landjordens største lager af kulstof. Men menneskeskabte ødelæggelser og klimaforandringerne truer med at forvandle den til en kulstofbombe. Vi er nødt til at handle nu for at beskytte den.
Giv en julegave til skoven

På vores hjemmeside kan du sætte gavemodtagerens navn på den skov, du vil beskytte og downloade et personligt gavekort. Gavebeløbet og dit eget navn står også på gavekortet.

Hvordan vi behandler vores skove, har stor og direkte betydning for fremtiden og for tilstanden af den klode, vi efterlader til vores børn og børnebørn.

Jeg håber, du har lyst til at hjælpe med at beskytte den enestående skov i nord ved at bruge denne julegaveide.

På forhånd tusind tak.

De bedste hilsner

Julie Koch
Chef for Greenpeace i Danmark

PS. Vidste du, at den danske julegavehandel i 2015 var på 9,4 milliarder kroner? Og at hver tredje person efter jul byttede en eller flere af sine gaver? Brug denne julegaveide til at give julegaver, der er værdifulde for vores planet – og som ikke skal byttes.

A Majority Of Americans Believe In 9/11 “Conspiracy Theories” - Nov 24, 2016 CET

''Bloody' Mary in animal slaugther outrage' (".. At de danske royale har valgt at tage det fem-årige tvillingepar med til en jagtparade, er blevet bemærket af flere internationale medier; herunder den australske udgave af den store avis Daily Mail og den australske udgave af Daily Telegraph. Begge medier har fået fat i billederne. I artiklen om billederne beskriver Daily Mail situationen, som du kan se flere billeder af her i artiklen. Det samme gør Telegraph, som også har fået fat i en direktør for dyrevelfærd i Australien.. »Når man tager den veletablerede forbindelse mellem dyremishandling i barndommen og voldelig adfærd i voksenlivet i betragtning, er det ikke kun ufølsomt af prins Frederik og prinsesse Mary at lære deres børn, at det er acceptabelt at dræbe dyr, det er også en dårlig beslutning i forhold til børneopdragelse,« siger Ashley Fruno, der er kampagneleder hos PETA Australien..")

Vildtparaden i Indre Slotsgård, Fredensborg Slot efter at H.M. Dronningen adholdt Kongejagt i Grib Skov med H.K.H. Kronprinsen som vært ved selve jagten d. 22. november 2016. Her beskuer dronning Margrethe, kronprinsesse Mary, kronprins Frederik, prinsesse Josephine og prins Vincent jagtbyttet. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix 2016) Foto: Ólafur Steinar Gestsson
Læs videre: http://www.bt.dk/royale/mary-og-frederik-svines-til-for-daarlig-boerneopdragelse

******************************************************************************

Det koster et kongerige - »Det Hemmelighedsfulde Urørlige Selskab« (Blogger: "..Hårdt angreb på Frederik: Kronprinsen gik direkte imod den danske regering i skandale-sag.."."..Underskud på 4.200.000 kr. i 2015..".".. Prins Joachims gyldne fidus: Får gratis feriebolig på Schackenborg Slot.."..Norsk kronprins indrømmer ulovlig udlejning på sin grund.."..Ifølge Gallup mener hele 46 procent af danskerne, at Margrethe burde følge prins Henriks eksempel og lade sig pensionere, men Dronning Margrethe udtaler, at hun 'Nægter at abdicere'..".".. Så meget får kongehusets medlemmer i apanage..." - Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Kongehuset, at den er helt gal? )

Det koster et kongerige - »Det Hemmelighedsfulde Urørlige Selskab«


Udgivet den 10. Oktober 2016 af Verdensalt
 
PS: Jeg ønsker ikke at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra dagspressen og enkelte konspiratorer. Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation.

Update: Dronning Margrethe taler ud: 'Nægter at abdicere'
Update: Mere end hver tredje dansker vil af med Margrethe
Update: Kendt tysk avis: Er dronning Margrethe snart officielt single?
En stor del af danskerne ser gerne, at dronning Margrethe abdicerer inden for det næste år. Eksperter ser det som et udtryk for folkets respekt for hende. Undersøgelsen er baseret på interview med 1004 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18-74 år fra YouGov Panelet i perioden 19. - 22. August 2016......  


Update: Kronprins Frederiks OL-optræden undrer professor
Update: Hård kritik af kronprins Frederik: - Det er en kæmpe brøler
Update: Kronprinsens kup
Nye oplysninger rejser spørgsmål om, hvad der skete, da kronprins Frederik som medlem af Den Internationale Olympiske Komité stemte imod at udelukke Rusland fra OL på grund af statsstøttet doping. Kulturministeriet rettede flere henvendelser til kongehuset om sagen, viser aktindsigt, men alligevel gik kronprinsen imod regeringen. Eksperter og politikere kræver en forklaring...

Update: Norsk kronprins indrømmer ulovlig udlejning på sin grund
Update: Det norske kongehus i modvind: Får hundredvis af millioner i det skjulte
Update: Ny skandale i Norge: Kronprins Haakon bruger hoffets penge privat
Oslo. Kronprins Haakon i Norge indrømmer ulovlig udlejning af boliger ved hans gård sydvest for Oslo, skriver den norske avis Dagbladet.Prinsen har udlejet boliger i tidligere gartnerbygninger ved kronprinseparrets residens Skaugum uden at søge tilladelse....

 
**********************************************************************************

Det koster et kongerige - Hvornår skal vi afskaffe Kongehuset?

 
Udgivet første gang den 12. Februar 2016 af VerdensaltUpdate: Dronningens fødselsdag giver kongehuset millionunderskud
Update: Dronning Margrethe blev spurgt til rygter: Er det reelt en skilsmisse fra Henrik?

Update:Alexandra om apanage-kritik: Nogle gange bliver der skrevet ting, man ikke skal blive ked af
Update:VIDEO Så meget får kongehusets medlemmer i apanage
Update: Prins Joachims gyldne fidus: Får gratis feriebolig på Schackenborg Slot
Update: Kostbar fødselsdag koster kongehuset underskud i 2015
Update:  Massiv kritik: 'Skandaløst' at sende kronprinsparret på charmetur til diktatur
Update: Frederik vild med Wozniacki: Hun er en flot pige. Caroline også er en rigtig god veninde til tennisstjernen Serena Williams
Update: Kronprins Frederik får 19,6 millioner kroner i apanage  i 2016
Update: Frederik er langdistance-protektor for VM men mødte ikke op for de danske håndbold piger. Han befandt sig nemlig i sommervarme Australien
Update: Kongehuset modtager gaver af meget højere værdi fra erhvervseliten.
Update: Jens Høvsgaard det koster et kongerige
Update: Konge i sit eget liv - 26. April, 2015
Update: Luftture for en formue: Her flyver dronningen gratis
Update: Dokument afslører Margrethes hemmelighed: Bad om millioner til Alexandra
Update: 'Dronningen har jo ikke noget tøj på'. Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Margrethe, at den er helt gal?
Update: Prins Joachim geniale plan: Så stenrig kan han blive
Update: Kendismægler: Alexandras vilde boligpris er for høj
Update: Danish royal family deny claims that Crown Princess Mary is feuding with her Australian family following alleged Facebook posts about 'she who shall not be named'

BREAKING Feb 15, 2016 Update: bogen ‘Jan Bonde Nielsen: Afsløret’ - Prins Henrik holdt venskab skjult efter skandaler - Da en af landets mest kendte og omdiskuterede forretningsmænd, den tidligere B&W-direktør Jan Bonde Nielsen, i begyndelsen af 1980’erne kom i stormvejr i medier og retssale måtte forbindelsen til kongehuset og særligt den nære ven, prins Henrik, kappes..... 

......og vi kunne blive ved...... 

Radio24Syv har en kanon udsendelse - Det, vi Taler om - Denne gang bliver der virkelig gravet efter Kongehusets hemmeligheder, skandaler m.m..... følg med her.

Hemmeligheden bag "The Red Dragons" - De kongelige slægter som går meget langt tilbage

Læs mere »

Kent Dunn Intel Update - Earth Defense Forces Shoot Down Dark Fleet Spaceship, Caught on Film by Local Police (Watch Video) - November 23, 2016


November 23, 2016

Kent Dunn reports that the Earth Defense Forces (EDF) have shot down a spaceship operated by the "Illuminati /Dark Cabal".   Kent Dunn states that the cabal ships were fleeing from South America but were shot down by the EDF over Florida airspace.  Reports did come out on Monday and Tuesday confirming that a fireball/meteor was seen crashing to earth.  One report from local news report states that there were over 100 witnesses to this event and was caught on dash camera by a police car.  Kent Dunn suggests that this fireball was actually a cabal space ship shot down over Venice, Florida.  You can watch the video below showing a super bright flash and a trail of debris crashing to earth.  It is also reported that experts have analyzed the video and suggested that this "meteor" is brighter than usual, which hints that this may not be a "meteor".
www.ascensionwithearth.com

A handful of residents on Florida’s western coast called the police to ask if an alien invasion was unfolding, after seeing a bright light in the night sky. The fireball turned out to be a small meteor, according to the US government.

The American Meteor Society received over 150 reports from residents living from Key West in the south to the Florida panhandle in the north, who spotted the great ball of fire on Monday evening.

The fireball was recorded on dashboard cameras of two police cruisers in North Port, on the southwestern coast of Florida. Poking fun at theories about an alien invasion, the police department closed the video with “At least we know that we come in peace.”.....

Election Reflections and an Open Letter to Donald Trump


Tue, 22 Nov 2016 05:30:00 PST

From Foster Gamble

INTRODUCTION


Like many of you, I have grave concern over the seething fear, anger, hatred and violence in the U.S. right era of the Spanish Civil War — that started with the social awkwardness of Left vs. Right arguments among family members, work associates and political groups and devolved quickly into civil war where brothers ended up shooting at or torturing one another. Each side’s self-righteous certainty that they were the ones who should have power over others was soon taking thousands of lives and sparking larger wars throughout Europe.

now, based on what I see as deep misunderstandings and overly simplistic “black or white” thinking. That Clinton vs. Trump was our “choice” is huge confirmation that we continue to participate in a system of grabbing for illegitimate power that is corrupt to its core. It is chillingly reminiscent of the

Many requests have come in asking for my take on the U.S. election. Because I am so deeply anti-political and anti-state, I have been silent publicly on the topic since my blog on DEFINING POLITICS — Knowing What We Are Talking About Could Save Our Lives, one year ago. But I now feel motivated to respond, given the opportunity, and the stakes.

The mainstream media is feeding our frenzied divide with one another, keeping the meaningful conversations and reconciliations at bay. I see the “divide and conquer” strategy in full swing, where conflicts between genders, races, classes or political parties are created and used by the few at the top to keep the masses fighting each other, weak, preoccupied and in support of authoritarianism. Our film, THRIVE, describes this in detail. It is the essence of the system in which we are mired.

So how do we move from here to an empowered relationship with ourselves and each other? It’s critical that we deepen the conversation and swim upstream into the assumptions, the contradictions and the moral basis of human relations, because as a species with weapons of mass destruction, we can’t afford not to get this clear and right, right now.

Most people share virtually the same values; the differences show up in how to achieve the better world we all want. Remembering this is an essential first step in communicating effectively and respectfully across the political divide. I will take that step here, with a trans-political view of Trump and an open letter to him to address the opportunity we face by looking through the lens of principles, not politics.

GoldFish Report No. 65 “The Pleiadian Interview” with COBRA and A’drieuious


There is a transcript available which I will add here as soon as I have the correct link.Published on Nov 21, 2016
An Exclusive GoldFish Report No. 65, "The Pleiadian Interview" with COBRA from The Resistance Movement and A'drieiuous from New Lyra. In this compelling report, Cobra and A'drieiuous provide insights from their Pleiadian perspective about their missions here and about how the current events of our planet are unfolding . They provide great detail about the situation of the liberation of this planet, NDPL, U.S. Election, advanced technology such as tachyon healing technologies, the biochip implants and its interaction with the matrix, and a great explanation about time travel, plus much more. This has been a fascinating exploration of insights into who are cosmic brothers and sister are from the Pleiades Star System for the beneficence of humanity. You do NOT want to miss this GFR. To follow our guests and their updates please visit Cobra at www.2012portal.blogspot.com and www.prepareforchange.net. You can follow updates by A’drieiuous at www.thegoldfishreport.com, on YouTube at The GoldFish Report which you can subscribe to to receive our new reports, thegoldfishreport.wordpress.com and thecanarychroniclesblog.wordpress.com. Also, please follow our 24/7 news page on facebook at www.facebook.com/thegoldfishreport and on Twitter at @ReportGoldfish.

This is a very nice digital voice recording with images.

Transcript is available at this link:

This link is blocked on Google: Use Mozilla, Safari, Opera browser or another
http://nebula.wsimg.com/297a7da5e3b25...