Mar 19, 2016

Cobra Update: A New Interview and Coming Ascension Conferences - March 19, 2016 CET

Hvem er Cobra: Stifter af bloggen http://2012portal.blogspot.com ; Denne blog er den officielle formidler af kommunikation fra modstandsbevægelsen.

Eftersom jeg for længst har givet efter på disse højst usædvanlige fænomener og trosberetninger for vores forfædre samt galaktiske venners færden, er det en god ide som nybegynder, at læse eller slå tingene op via bibliotecapleyades.net (google søgeord og vælge dette site) eller (http://www.verdensalt.dk/2014/08/kort-situationsopdatering-pa-kloden.html) for at forstå hele sammenhængen.

 An important situation update will be released soon, hopefully next week.

Until then, you might want to read this new Cobra interview by Essayenya Mosteenya:

http://wholenessnavigator.blogspot.com/2016/03/march-4th-cobra-interview_15.html

Also, a new Tachyon healing chamber has been installed in South Dakota recently and you can experience its amazing healing energies:

http://www.leadercreekmercantile.com/new-page.htmlI am happy to announce the first Ascension Conference, which will be taking place near Glarus in the heart of Switzerland, close to one of the main Pleiadian energy vortexes. Lots of new intel will be released there, combined with amazing new energies that will assist in our inner transformation. You are more than welcome to join us on April 16th and 17th:

http://portal2012.org/Switzerland.html

More Ascension conferences will follow when the time is right.

Victory of the Light!

Video starter konspirationsteori: 'Andreas Mogensen har aldrig været i rummet' - 19. Marts 2016

Blogger: Det allerførste jeg spekulere i var..Fakta eller Fiktion? Eftersom danskere de himlede op af begejstring, da Andreas Mogensen blev den første dansker i rummet, da han 2. september fløj op til den internationale rumstation ISS. Gider ikke skrive for og imod den konspirationsteori om Andreas Mogensen, fordi mange mennesker bliver meget dybt berørte og slet ikke aner, at der findes bedrag på så højt et niveau ..Set med amerikanske øjne, så er NASA fuldstændigt utilregnelige, det som kommer ud i ælteren til offentlighedens søgelys, er i MEGET skarpt kontrast med, hvad NASA holder hemmeligt og hvad de faktisk formår og besidder af know-now siden den industrielle revolution, faktisk siden Nazisters storhedstid, samt Roswell hændelsen (1941) som var startskuddet for Secret Space Programmet (SSP)

Jeg har personligt mødt flere tidligere ansatte fra det amerikanske og danske militær, blandt en veninde, hvis far, rankede som Master Sergeant på Patrick Air Force Base østlige testområde, senere via kontroltårnet. Han er nu pensioneret, men havde top clearance, søsatte stort set samtlige missioner af Apollo-programmet, der omfattede både bemandede og ubemandede rummissioner, fløjet af NASA mellem 1961 og 1975.. Jeg har personligt mødt både Alex Collier, James Gilliland og mange andre som har været en del af 'military-industrial-complex', whistleblowere, som nu er en del af ufo-bevægelsen og vælger, at offentliggøre deres observationer og dermed i mange tilfælde også blevet latterliggjort, forfulgt, umyndiggjort og det der er værre...Søg på min blog omkring SSP og breakaway civilizations og du vil blive væltet omkuld, over hvad NASA og de andre tophemmelige faktioner, faktisk er i stand til.. Blandt andet med overlegen militært armada af flåde, der tilsyneladende både kontrollere vores solsystem, interagere med andre civilisationer, baser både på månens nordside og Mars m.m. Jeg er udmærket godt klar over, skal ikke gøre lynkarriere som en kendt whisleblower, udenfor FIAT-pengesystemmet (ligesom Mads Palsvig eks.vis) fordi jeg breder mig så vidt og omfangsrigt med konspirationer, UFO bevægelsen og det metafysiske element, men jeg har lært, man skal stole på sin mavefornemmelse og intuition og dermed siger jeg nok også, hvad jeg nu engang har på hjertet :-)

En video af et tordenvejr fra rummet afslører ifølge en bruger på nettet, at Andreas Mogensen slet ikke har været i rummet. Det er langt fra første gang, konspiratorikere har fundet mystiske detaljer at hæfte sig ved.


videnskab.dk 16. marts 2016

Video: DTU/ESA/NASA

Da Neil Armstrong i 1969 satte sine fødder på Månen som det første menneske nogensinde, var det et stort skridt for menneskeheden. Altså, medmindre man tror, det hele er optaget i et studie ude i ørkenen.

For frem til i dag er der stadig mennesker, der nægter at tro, at mennesket nogensinde har været på Månen.

På samme måde er Andreas Mogensen, der var på mission på Den Internationale Rumstation, ISS, i september sidste år, nu nødt til at forklare sig over for konspirationsteoretikere, der har opdaget noget besynderligt på en af hans optagelser fra rummet.

Videoen er en optagelse af et tordenvejr i Indien set fra ISS, men i kommentartråden skriver brugeren, der kalder sig ‘UNI VERSAL,’ at han har lagt mærke til et objekt nede i venstre hjørne af billedet, der ikke ser »særlig himmelsk ud.«


Andreas Mogensen svarer tilbage på konspirationsteori


Og nu har en af Ekstra Bladets læsere fulgt op ved at sende videoen ind til ‘Nationen!,’ hvor han både spørger til, hvordan det kan være, at man kan se en by nede i højre hjørne, når rumstationen flyver med 28.000 km i timen, og herefter får han øje på et stativ i venstre hjørne, som han også undrer sig over.

På EB.dk har det nu ført til en livlig diskussion, samt en afstemning hvor der i skrivende stund er lidt over 17 procent, som mener, at videoen er optaget i et studie.

Det har fået Andreas Mogensen til at svare tilbage på sin Facebook-profil, hvor han skriver:

»Der er rigtig mange der har spurgt hvad "stativet" i videoen så er. Det er enden på et af solpanelerne fra Soyuz. Tak til Mark Møller for at sammensætte dette billede, der forhåbentlig kan aflive denne konspirationsteori!«
Billedet her, som Andreas Mogensen har lagt op på sin Facebookprofil, viser, at det mystiske 'stativ' i videoen fra rummet slet ikke er så mystisk. (Foto: Andreas Mogensen/Facebook)

Det er ikke sikkert, det er nok, for konspirationsteoretikere har sjældent så lette at stille tilfredse. I denne artikel har vi samlet fem andre eksempler på konspirationsteorier, som du kan dykke ned i og måske blive lidt klogere af at læse videnskabens syn på.

Læs videre på videnskab.dk
http://ekstrabladet.dk/nationen/se-christians-video-bevis-mogensens-tur-i-rummet-ligner-fup/5994924

Repost - VELKOMMEN TIL FAGRE NYE VERDEN - Brave New World Order = Agenda 21, The Green Mask! (Du tror det er løgn....) - 19. Marts 2016 CET


Blogger: Agenda21's 'virkelige' formål er beskrevet i mange afskygninger førhen, dog uden at være oversat, formidlet på dansk, på en nem måde (links sidst i artiklen). Har med forfatterens accept fået lov, at lægge den frem via verdensalt.dk. (den er dog offentliggjort via en FB gruppe) Det er skræmmende, at se hvordan Agenda21 figurere 'maskeret' via den danske stat, regioner og kommuner....Pakket ind i fine glosser og 'korrekt' sprog brug.... BÆREDYGTIGHED BLA BLA BLA....men med et tilstrækkeligt højt Lix-tal til, at flertallet dropper at læse teksterne indgående...Selv samme magtelite af globalister så som Præsident Obama, Bill Gates, George Soros der står på COP21 i Paris for at fremme "The Breakthrough Energy Coalition" (COP21 handler IKKE om global opvarmning) har givet kæmpe donationer og er en del af Agenda21 og dermed også en del af Illuminati/Cabals satanistiske agenda.....


Update: Grunden til jeg sender denne repost er TTIP aftalen og Smart City København..Det hele hænger sammen på ene eller anden måde... det er min mening..Jeg er glad for ikke at bo i een af vores storbyer (især København)... søg selv viden...

Charlotte Bjørn Poulsen sammen med Klavs René Kristiansen.
24. august 2014 · Redigeret

Check din kommune ud og google 'navn på din kommune' efterfulgt af 'agenda 21'..... F.eks: 'Køge agenda 21' og se hvad der dukker op af maskerede agendaer!

Agenda 21 narrer os til at tro, at deres formål er godt for naturen..... De bruger ord som:
BÆREDYGTIG LEVEVIS
BÆREDYGTIG FORBRUG
BÆREDYGTIG UDVIKLING

Det er FUP.... LØGN..... At samle jordens mennesker i byer er IKKE bæredygtigt. Ej heller bliver folk lykkelige. At leve sammen med og i naturen skaber lykke. Byer ødelægger naturen. Vi skal leve i små samfund hvor vi selv producerer det meste vi har brug for. Det er bæredygtigt og livsbekræftende, men det har de fleste glemt. Systemet vil sørge for at det bliver sværere og sværere for folk, at kunne bo på landet (medmindre du har et kæmpe-landbrug med Monsanto's sprøjtemidler).
Agenda 21 blev vedtaget i 1992 i Rio/Brasilien.
179 lande ud af verdens 193 stemte for!

FN's AGENDA 21 FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING ER DET STØRSTE OFFENTLIGE BEDRAG I VERDENS HISTORIE..... Rockefeller og andre zionister står bag dette!

Men det er meget mere end det: Det er en agenda for det 21. århundrede, og det er en opskrift på ødelæggelse.....

Agenda 21 retfærdiggør og muliggør:


 • Overvågning og begrænsning af vores forbrug vand, varme og strøm (Smart Meter).
 • Indførelse af CO2 afgifter på industri og selve os mennesker.
 • Pulverisere vores veje (som visse steder i Tyskland) og ødelæggelse af dæmninger, så de tvinger folk til at flytte.
 • Indførelse af opsamling og deling af data i alle instanser såsom retssystemet, skolen, kommunen og sundhedssystemet... Ja i ALT som før var privat!
 • Diagnosticering af størstedelen af befolkningen med psykiatriske 'sygdomme', og forgifte os med psykiatriske stoffer....
(Og hør engang hvem der har været med til at udvikle Agenda 21: Ciba-Geigy, Novartis og Sandoz..... OG HVAD PRODUCERER DE?????? Svar: Ritalin!!!)

Indførelse af 'bæredygtig udvikling' lige fra vuggestue til gymnasiet, så hvis DU tror at de unge skal redde os, så tager du fejl, for de bliver hjernevasket med at supporte 'bæredygtig udvikling' og vil blive en modstandsbevægelse mod os.

Folk blive rykket ind til byerne, så de er nemmere at kontrollere og overvåge.... (som allerede bliver gjort i Kina med magt: http://www.bibliotecapleyades.net/…/sociopol_agenda21_05.htm)
 • Ingen vil kunne eje jord eller hjem (som om de gør det nu!)
 • Endeløse ransagninger af private hjem og kropsvisiteringer.
 • Du vil ikke længere kunne rejse som et frit menneske (rejsekort).
 • Du vil nemt kunne blive betragtet som en 'terrorrist'.
 • Befolkningsreducering.
 • Vi vil se en omdefinering af tortur.
 • Staten bestemmer hvad du spiser.
 • Staten bestemmer hvilken informationer du må modtage.
 • Staten bestemmer hvilket arbejde du har.
 • Staten bestemmer hvilke skatter du skal betale.
 • Staten bestemmer om du må have en bil.
 • Staten bestemmer hvem som må leve.
Kort sagt: Det sidste af den frihed du har tilbage, vil blive dig frataget!

A Hathor Planetary Message through Tom Kenyon: Destabilization


Hathor er en af de mest berømte gudinder i det gamle Egypten. Hathor er det græske ord for det oldegyptiske Het-Hert. Hathor var himmelgudinde, og hun blev bl.a. afbildet i skikkelse af en ko, fordi hun i legenderne blev omtalt som datter af solguden Ra og Nut. Moderen Nut symboliserer både Mælkevejen og kosmos – dvs. himmelrummet i sin helhed. Hun blev kendt som "Den store med de mange navne" og hendes titler og attributter er så talrige, at hun var vigtigt i alle områder af liv og død af de gamle egyptere. Hinduismen har principielt samme symbolik, men i nutiden er idéen materialiseret, og derfor betragter man den fysiske ko som et særligt helligt og guddommeligt dyr. Andre gange er Hathor afbildet med menneskeansigt og ko-ører, og hun er en af de få fra den egyptiske gudekreds, der blev afbildet ”en face” i reliefferne. Endelig vises Hathor også i en kvindeskikkelse, hvor hun er kronet med to imponerende kohorn. 

Kanaliseret af Tom Kenyon
© 2016 tomkenyon.com


March 18, 2016 by Paul Backes


Your world is entering a period of immense destabilization.

In past messages we have referred to Chaotic Nodes as unexpected catalytic and chaotic changes. We
have also noted in past communications that multiple Chaotic Nodes are emerging, and their interaction is what we are referring in this message as destabilization.

(see a previous Hathor message titled Escalation of Chaotic Nodes and the Dismantling of 3-D Reality).

This destabilization of your world is occurring at the ecological, social and individual levels of existence.

Let’s begin with the ecological issues.

Your planetary environment is, essentially, being poisoned. The acidification of your oceans, the overuse of pesticides, chemical agents and fossil fuels are all interacting to create an ecological Chaotic Node of immense proportions. Indeed, a growing number of your scientists are saying that your Earth is entering the beginning stages of a “6th mass extinction.”

We will turn our attention to the ramifications of these issues in a moment but let us address the other two levels first.

Mike Quinsey: A Message from my Higher Self - March 19, 2016 CET

Kanaliseret af Mike Quinsey
© 2016 treeofthegoldenlightMuch is happening as the Light awakens more souls to the truth of their existence.

For too long you have been literally kept in the dark, but are now responding to the higher vibrations. You have broken out of the cocoon of forgetfulness, and are beginning to understand your true place in the Universe. If only you could grasp the Truth of your magnificence and take your true place as a Being of Light.

The veils of darkness are being lifted and you are slowly comprehending your destiny. You are much greater than you have been led to believe, and as you awaken to the truth you will throw off the shackles that have led to your “imprisonment” upon the Earth. The truth can no longer be kept from you, and you are already finding out about the lies that have kept the truth from you.

It is now all changing although there will be some confusion as the new mingles with the old. However, matters are speeding along and it is only a matter of time before the truth becomes more apparent. The dark Ones may still delay progress but they no longer hold the power they had previously. Be assured that you are protected by the Galactic Forces and they will not allow the plan for your freedom to be usurped.

Cosmic Vision News - March 19, 2016 CET (※Weekly geo-political news, analysis "With news around, upon, within and beyond our planet, it is the first newscast making disclosure")


Cosmic Vision News: CVN vært, Geoffrey West tilbyder nyheder, kommentarer og lejlighedsvis diskussion om de senestebegivenheder, der udspiller med hensyn til, hvad der formodentligt er den vigtigste begivenhed for at forbedre den menneskelige og planetariske tilstand: AFSLØRING. CVN fremmer og tilskynder til modig dialog på verdensplan, mens de forbereder alle til re-introduktion af vores galaktiske familier. CVN behandler også aktuelle begivenheder, der understøtter et skift til en fredelig planet. Geoffrey West er en del af det team som står bag: GoldenAgeOfGaia.com, kan lyttes til direkte/downloades eller via MP3, smides på en USB nøgle/iPhone og lyttes til på din vej. Husk tidsforskellen på udgivelsen. Direkte Link her (blogtalkradio)

Update: Included YouTube Newscast, MUCH better sounds quality and new Intro Music...

 
Cosmic Vision News - Show Summary:1. ( 01:00 ) The chess moves continue: Russian president surprises the world by doing something mostly unexpected from a world leader
2. (10:08 ) Scandal and targeting: More information appears to suggest Brazil being targeted by cabal, amidst a growing political scandal
3. ( 19:00 ) MOHAWK INITIATIVE UPDATE
4. ( 29:43 ) FOLLOWING ICELAND?: IRELAND ARRESTS ONE BIG BANK CEO FOR BANKING COLLAPSE IN COUNTRY
5. ( 32:18 ) JIM WILLIE: DEUTSCHE BANK IMPLOSION CONFIRMED WITH SALE OF DERIVIATIVES
6. ( 38:11 ) ALLEGED WORLD BANK IMF STATEMENT ABOUT THE INTRODUCTION OF ASSET-BACKED CURRENCIES
7. ( 40:20 ) G1 SNOWDEN SAYS CIA CREATED ‘CLIMATE CHANGE’.
 • https://youtu.be/ZO5Adt4nhCk
8. ( 46:23 ) OBAMA TO BE THE ONE: ET/UFO LOBBYIST IN WASHINGTON SHARES WHY HE BELIEVES SOME KIND OF IMMINENT ANNOUNCEMENT IS FORTHCOMING
9. ( 61:56 ) SCIENCE: PARALLEL UNIVERSES MAY NOW EXIST; AND THE PROOF A QUANTUM ‘REALITY’
 • https://youtu.be/dImZJ4h5_8Y
 • https://youtu.be/DfPeprQ7oGc
10. ( 72:56 ) Going to pot: what all beginners will need to know before starTing their own personal cannabis crop
11. ( 81:38 ) OXYTOCIN, THE ‘BLISS MOLECULE’ AND CANNABIS
12. ( 86:18 ) ANNOUNCEMENT: VERY LIKELY NO SHOW NEXT WEEK
13. ( 87:02 ) FINAL WORDS: ‘PRACTICING WHAT THEY PREACH: GLOBAL LEADERS AND JUSTIN TRUDEAU

    

http://www.cosmicvisionnews.com/item/223

 

Benjamin Fulford Responds To 'White Hat Dark Hat Blog' Says "70% Disinformation"

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961) er journalist, forfatter af canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007.


By Operation Disclosure
March 17, 2016

RE: The Bush Faction, Lin Family, Japan, WDS, Korea and Underground Crime

Below is Benjamin Fulford's reply to the article from the White Hat Dark Hat Blog above.

The article is 70% disinformation. There is no Lin family, my guess is they are talking about the Li family which is Tang dynasty. The amphetamines are all produced in North Korea, not Singapore.

The White Dragon Society does talk to the illuminati but we are not illuminati.

Benjamin Fulford 古歩道ベンジャミン

http://operationdisclosure.blogspot.com/2016/03/clarification-from-benjamin-fulford-of.html

Danmark Overgiver Nu Officielt Den Lovgivende Magt Til USA - 19. Marts 2016

Læs også: CETA, FTAA, NAFTA, TPP, TTIP, TISA, GATS, CISPA - Alt-i-Ét løsningen for globale virksomheder, NGO'er, fagforeningers totalitære kontrol af menneskeheden. Globalisternes Bedst Bevarede Hemmelighed... 17. Marts 2016

danjohannesson.dk - lørdag, marts 19th, 2016

 

Dette er DET vigtigeste opslag jeg har lavet her, siden jeg begyndte for 5 år siden. I dag kunne Folkebevægelsen med EU offentliggøre lækkede doumenter fra TTIP aftalen, der viser at EU og dermed Danmarks love, hvis TTIP aftalen vedtages (og det ser det ud til) – fremover direkte skrives sammen med og skal godkendes af – USA.


SE ARTIKLEN OG DET LÆKKEDE DOKUMENT PÅ FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU’s HJEMMESIDE HER.

Husk at der er INGEN valghandlinger af nogen som helst art. Danmark overgiver nu nationen Danmark, reelt og juridisk, til AMERIKANSK kontrol. UDEN VALGHANDLINGER, uden folkelig debat, uden vores politikere vil indrømme det, eller så meget som tale om det, uden den seriøse og eksplosive mediedækning det burde have – uden EN KÆFT. DEL!

Det betyder at Danmark AFGIVER næsten hele sit selvstyre og at landets love fremover DIREKTE kontrolleres af USA uden valg eller andre demokratiske processer. Vores politikere har dermed OVERGIVET LANDET TIL FREMMEDE MAGTER, hvilket jf, straffelovens kapitel 12 er landsforræderi. Imens tosser danskerne rundt og tror at ‘flygtninge’ eller ‘de arbejdsløse’ er det store problem. DEL!

Der skrives verdenshistorie lige nu, dit land overtages af USA, og i mens sidder alle med hovedet oppe i rø… og er afledt af de seneste hertil indrettede IDIOTISKE sager. TÆNK i blot 2 minutter over hvad det her reelt kommer til at BETYDE! Ja OGSÅ for DIG i dit snævre mit, mig, min univers.DEL!

Og Danmark er jo ikke det eneste land det her sker for, HELE EU, og en lang række lande i stillehavet inkl. bl.a. Australien, bliver med TTIP og TPP tvunget ind under USA’s kontrol! Det er et kæmpe nær globalt STATSKUP, og lovene er vedtaget i hemmelighed, ligesom de nu indføres i hemmelighed. DEL!

Du skal nu kontrolleres af USA ikke længere af DK eller EU. Fortså hvor HISTORISK og ØDELÆGGENDE det her er! DEL!

Vi opgiver lige nu selve demokratiet og folkestyret Danmark og overgiver al kontrollen over nationen Danmark til amerikanske koncerner (så det blev minsandten IKKE ‘isis’ afledningen som ‘kommer og tager os’. Vi overgiver Danmark til USA’s korporationer i stedet.). Ikke som en “ide” eller en “konspiration”, men som en helt KONKRET og 100% JURIDISK underskrevet og overgivet mellemstatslig REALITET. DEL!
VÅGN OP! DEL!

Kilde: http://www.danjohannesson.dk/2884

BREAKING NEWS: Boeing 737 passenger jet crashes killing all 62 passengers and crew in a fireball at a Russian airport - March 19, 2016 CET


 • (Above video from https://www.rt.com/news/336185-boeing-crash-dubai-rostov/ )
 • FlyDubai flight FZ981 was attempting to land at Rostov-on-Don in Russia
 • The aircraft was believed to be making its second attempt when it crashed
 • The plane's tail touched the runway during landing, causing the plane to break down and burst into flames, officials said
 • FlyDubai said the plane was carrying 55 passengers ans seven crew
 • There were 33 women, 18 men and four children aboard as passengers
 • A CCTV camera captured the moment the aircraft exploded on the runway
 • People who fear their loved ones may have been on board are asked to contact the FlyDubai: + 44 203 4508 853 or +9714 293 4100