September 05, 2014

Ikea-reklamen der får hele verden til at grine: Her tager de gas på AppleAf  

Selvironi er en by i det fjerneste Rusland, når Apple med finesse og sans for detaljen elegant præsenterer nye produkter. Det er der formentlig en del, der vil hævde.
IT-giganten fremhæver og roser i hvert fald gerne hver en detalje i sine produkter i de præsentationsvideoer, der altid kommer i kølvandet på nye iPhones eller iPads.

Den svenske møbelkæde, Ikea, har luret, at man godt kan lave spas med IT-mastodontens strømlinede præsentationer af egne produkter og lancerer nu BookBook - møbelkædens nye produktkatalog.
Med klare referencer til Apples videopræsentationer bliver kataloget præsenteret i omfattende grad. Superlativerne står i kø, og hver en smart, fiks detalje ved det geniale, banebrydende format - bogen - bliver, ja, nærmest kælent præsenteret.

Yderligere ord er næsten overflødige - Se selv den hylende morsomme video ovenfor, som de seneste dage er blevet set igen og igen - og har trukket overskrifter verden rundt

Salusa via Mike Quinsey. 5. September, 2014


SaLuSa fra Sirus - via Mike Quinsey

Scenen er sat for så vidt, at du bliver løftet op i niveauerne af de højere vibrationer. Vi vil ikke tillade fremskridt, der skal forebygges ved tilstedeværelsen af ​​de mørke, der stadig tror, at de kan arve Jorden gennem enorme fremskridt i deres teknologi. Der er endnu større beføjelser på arbejdspladsen, der vil sikre Lyset altid regerer.

Planen blev fastlagt en meget lang tid siden, og det er nu tid til at rykke det, så at mennesket kan træde fuldt ud på den sti, der fører til opfyldelse. Så du kan se bort fra nogen tegn på det modsatte og ved, at den nye Jord er begyndt at opstå. Med der vil komme alle mulige galaktiske ændringer, der skal bære dig fremad ind i den Gyldne Tidsalder du er blevet lovet.

Du har længe ventet denne gang, og du er blevet valgt til at være forløberne for New Age. Dybt nede ved du, at det er sandt, og da vibrationerne fortsætter med at hæve sig, dit niveau af bevidsthed vil også udvide. En partikel af Gud findes i alle levende organismer, og som sådan vil du altid uforklarligt være en del af Gud. Intet, der eksisterer kan undgå at blive i sidste ende tilbage til Guddommen, fordi I er alle én.

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 02. September 2014

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min letfældige opsummering og uddrag. Der er simpelhen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, inden den store begivenhed. Meddelelser fra John Smallman er især gode, da han deler en lyd fil fra alle de kanaler der benytter ham.


5. September 2014 CET
Transcribed by Kathryn E. May, September 4, 2014, 3 pm, New York

Sananda:  We Are Your Port in the Storm


Solen stiger igen på vores elskede Terra, og livet går videre. Selv efter stormen, livet går videre. Selv når dit hjerte er brudt, dine nerver er flossede, dit liv synes at være i kaos, og intet kommer let, livet begynder igen med hver ny dag. Dette er en af ​​Guds største velsignelser til menneskeheden. Regnen skyller væk gamle pletter, vinden kærtegner dit ansigt med kærlighed, solen nærer din krop med dens velvillige stråler, og vi sender vores uendelige kærlighed, accept og medfølelse, for at løfte humøret. Vi ser bølger som går op og ned i jeres liv som en del af den store synkronisering af bankende hjerter, havets tidevand, månens cyklus og den magtfulde hjertebanken af ​​Terra selv. 

Blev nu ikke overvældet af oplevelsen af ​​en dårlig dag, eller et år med problemer, eller endda en levetid med smertefulde begivenheder. Det er en del af ebbe og tidevandsstrømme af ​​din egen sjæl's formål, samspillet med andre sjæle på Jeres jordiske stier og Ascension med Terra selv. Disse ting vil blive klarere for dig hver dag, når du åbner dit hjerte og sind til den store strøm af det intense energi, der udgår fra den Store Centrale Sol, kilden til alt liv. 

Disse stadig kraftfulde energier bringer den elektromagnetiske rystelse, der vil genoplade batterierne, så at sige, og fjerne de gamle, utilstrækkelige indre veje der har holdt dig "i mørket." Dine nye DNA kodninger vil udvide din bevidsthed, din evne til at se ud over, hvad dine fem sanser tilbyder dig og vil kræve en komplet skift fra troen og følelsens mønstre, der blev indgroet i din tidligere 3-dimensionelle system.