August 22, 2014

USA's marionetdukke & tro væbner - Danmark version 2014

Udgivet 22 August 2014, af Verdensalt.dk

Pas nu på med at generalisere, vær varsom med kritik, vis din patriotisme, vis nåde med politikerne som bare meler deres egen kage, stol på de officielle nyhedsmedierne uanset om de omfatter global censur - vær varsom med tabloid pressen, hold igen med at fordømme, bliv i stedet observerende, kærlig og overbærende.

Det virker altsammen rigtigt og forkert på samme tid.

Stoler vi på, at USA er vores troværdige, sandfærdige, ugriske, uvildige, moralske allieret som kæmper en fælles sag om retfærdighed, frihed og lighed til andre mennesker på Jordkloden?

Danmark er blot en lille brik, men den stratetiske alliance overfor NATO og USA, med 100 pct loyalitet er ikke til at tage fejl af.

The Team via Peggy Black: Pandemic Outbreak of Fear and Hatred


Pandemisk udbrud af frygt og had

Af Peggy Black, August 21, 2014

Peggy Black og dets åndelige team er en støtte for mange
inden for transformationen og væksten i bevidsthed, i årevis.
Vi er her, vidner det utrolige kaos og konflikt, der sker på jeres planet. Mange er mættet med følelser af modløshed og vantro af de gentagne scenarier med vold og konflikt. Vi vil gerne opfordre dig til at ryste enhver modløshed og enhver følelse af håbløshed eller magtesløshed, af sig.

Disse følelser forstærker faktisk til den energi- matrix, der forvrider dit virkelighedenbillede. Det er vigtigt at huske, at du er en storslået skaber, du er et væsen af guddommeligt lys og bevidsthed. Du er her, så at sige, på opgave at støtte og omdanne disse misforstået energier.