September 14, 2016

Discovery of three giant planets could help find sustainable worlds - Sept 14, 2016 (NASA's soft disclosure..We are getting closer to FULL disclosure and the big EVENT..)

Discovery of three giant planets could help find sustainable worlds

Researchers have found three giant planets orbiting twin stars outside of our solar system which could help figure out where habitable planets can be found.
Narcissistiske, dominerende mødre og deres døtre, BLI'R JEG NOGENSINDE GOD NOK - Sept 14, 2016

Udgivet første gang den 16. Januar 2015 af Verdensalt

Læs også: Jeg vil ikke se min mor længere – men det vil min datter!

BLI'R JEG NOGENSINDE GOD NOK...


"Bli'r jeg nogensinde god nok?" Det spørgsmål stiller døtre af narcissistiske mødre sig selv igen og igen. De har nemlig lært fra barnsben, at de skal leve op til deres mors forventninger for at gøre sig fortjent til hendes kærlighed.

Døtre af narcissistiske mødre vokser op under ekstreme familieforhold, hvor de skal tilsidesætte sig selv og præstere resultater for at gøre sig fortjent til deres mors kærlighed. Det kan få konsekvenser for resten af livet ikke at føle sig elsket som det menneske, man er. Sådan skriver forfatteren Karyl McBride (Ph.d.) i sin bog "Bli'r jeg nogensinde god nok - hjælp til døtre af narcissistiske mødre", der er udkommet på dansk i juli 2014.
Efter lidt research dukkede PowerKvinderne op på min skærm. 

Lad os begynde med min egen historie. Jeg er hverken et orakel, mestre psykologiens 101, kan kun tale af personlig erfaring med 15 års nærkamp i frontzonen fra en hadefuld, forsmået, følelseskold, manipulerende, destruktivt kvinde i førersædet.

Forsøgt, at konsumere nok viden til at sætte ord på tryk af et menneskes 'ondskab', som drev min datter væk fra mig, hendes far. Mange af disse kliniske udtryk og begreber, definitioner som jeg beskriver er jo alle velbeskrevne fakta, set fra lægevidenskabens klare lys, men dog rent spirituelt, har andre betydninger. I dette blogindlæg, første afsnit, holder jeg mig til normen, næste afsnit det mere alternative plan.  

Der er jo altid før og efter scenario, hendes version mod min, man skal altid respektere det virkeligheds- og sandhedsopfattelse er lige så korrekt, for hende som for mig. Før, og lige efter min datter blev født, var jeg stadigvæk blot en normal drengeknæjt, drevet af naturens orden, kendte ikke så meget til, hvordan man skulle håndtere en baby første gang andet end at uddele den universelle kærlighed, en følelse af enormt taknemmelighed og omsorg.

Modparten led blandt andet af overdreven misforstået beskyttertrang, følelsesmæssige forstyrrelser, eftersom hun aldrig var kommet over sin fødselsdepression eller efterfødselsreaktion. Der var ikke noget som hed kognitiv terapi, psykosocial og åndelig omsorg eller sjælesøgning, hun nægtede at få støtte og assistance fra nogen instanser. Da jeg tog mine ting og gik, skal ikke komme nærmere ind på hvorfor, var efter sceneriet prompte og hvad jeg ville kalde eksplosivt dræbende på vores fælles samarbejde med vores datter fremadrettet.

Vi beskytter vores indre dæmoner eller fortid, i et vis omfang, for ikke at påvirke vores ydre omgivelser. Kender vi endeligt vores partner 'rigtigt' hele vores liv? Samme sekund, jeg forlod etablissementet, manden i hendes liv, trådte den rigtige "latente" personlighedsforstyrrende individ frem i lyset, for at hævde sig. Min følelse var, jeg var nu blevet til en ting, en genstand, intetkøn

At leve sammen med en kvinde i mange år, hvis karakteristika læner sig tæt på borderline eller har psykopatiske antræk, det er en ting, men efter separationen for snart 15 år tilbage, kom der en indre skyggeside frem af rendyrket hævn eller rettere forsmåethed - ligesom Valerie Trierweiler der var i et forhold til den franske præsident Francois Hollande. Hun har netop skrevet en bog som hedder "Merci Pour le Moment" (Tak for øjeblikket) "En forsmået kvinde hævner sig".

Hvad min datter ikke har gennemgået, for at nurse og tilgodese hendes mor, er ikke småting. Moders overførsel af en nærmest sygelig beskyttertrang, hos min datter.
Derfor mener jeg, tydeligt at kunne genkende narcissistiske træk som overskygget og driver den kvinde som fødte min datter, selv i dag. Jeg kalder det Spiritual Terrorisme - rettet mod sig selv. Det kommer jeg lige tilbage til...

Narcissistiske mødre og deres døtreMed børnene som våben

Den grusomme virkelighed, hvordan kvinder og mænd bruger børnene som våben i skilsmisser


Læs også: VIDEO Jesper har ikke set sin søn i fire år: Jeg tænker på ham 50 gange om dagen - 12. Marts 2015
Læs også: Narcissistiske, dominerende mødre og deres døtre, BLI'R JEG NOGENSINDE GOD NOK - 19. Feb, 2015
Læs også: DR2 DOX: 'Krigen om børnene' 8. Dec 2014, Tidligere var det 'Stop - Nu Krigen, Mor og Far!' 1. Okt 2014 og 'Med børnene som våben' - 13. Maj 2014
Læs også: TV2 DOX: Stop Nu Krigen, Mor og Far! 1. Okt 2014 & Med børnene som våben - 13. Maj 2014


Udgivet første gang Juli 2014 af VerdensaltEfter at have set TV2’s DOX programserie ” Med børnene som våben ” den 13. Maj 2014, har udsendelsen ramt mig lige solar plexus. Mit indlæg er blot min fortælling og kan bruges som stof til eftertanke, omkring at bruge børn som våben i skilsmissesager eller lignede, som et af de mest brugte motiver – nemlig hævn. Fra en neutral vinkel ( eller rettere min vinkel), at vise hvordan visse menneskeskæbner forandrer sig fra en normal personlighed / psyke til den skyggeside – min fortolkning er vel ” skyggesider er egenskaber eller følelser vi ikke vil stå ved”. Alt sammen er igen noget jeg har erfaring og oplevet på min egen krop og sjæl, men ikke nødvendigvis selv besidder en dybere PhD for at gøre mig klog på menneskers psyke. Har tænkt meget over det, er dog fristet til at bruge fornavne i mit indlæg, da denne anonymitet og forkortelser minder mig om en den tid, hvor skrivelser fra og til Statsforvaltningen var hverdag. Min historie er ikke ment for at skyde med skarp, negligere mit eget ansvar og hæve mig op over nogen, vil dog retfærdiggøre tingenes tilstand og kompleksitet. Kommunikation er så hamrende svært, især når der eksistere følelser som er uafklaret.

Jeg er overvist om, at der grundlæggende ikke er noget ondt skabt i mennesker. Har dog en opfattelse af, når noget går galt så som traumatiske begivenheder, noget utænkeligt, følelsesmæssigt utilsigtet hændelser, eller hvad det nu kan være som gør vi indædt føler vi skal kæmpe imod eller forsvare os, dukker der en skyggeside frem i os alle.. (Dog kan skyggesider både være negative eller positive og når vi integrerer dem, vil det altid give os en følelse af at blive mere os selv) 
Positive sider af en negativ radikal ændring af vores liv, så som at miste eller blive komplet separeret med ens barn af kød og blod, er vi står stærkere på den anden side, hvis man er i stand til at forstå sammenhængen og acceptere tingens tilstand. Tilgivelse til sig selv og den anden part er fundamental, selvom ens ego og selvretfærdiggørelse gør det svært at give slip...


Min egen forhistorieSkilsmisse sager eller separation fra ens børn, skaber en til tider farlig situation. Mit forløb som startede tilbage 1998 da jeg fik min vidunderlige, elskede datter Isabella, var fryd og gammen. Der var tryghed, omsorg, vi havde en fantastisk lejlighed i Nordsjælland, vi var samboende, blev forlovede med daværende kæreste Agnete, fast arbejde og super relationer med Agnetes familie og min egen. Alle forudsætninger var til stede og optimale.

Men for mig var der en drastisk forandring at gå fra en normal uproblematisk, nærmest ungkarl på 1. klasse med alt betalt, til at have et ansvar lige pludseligt som far, stå med en baby som dengang kunne ligge i min hånd 1,9 kg var Isabella. Puha, stor mental omvæltning, på godt og ondt, det viste sig også vi skulle igennem et forløb, med en datter som var fortidigt født, Agnete med moderkage-forgiftning, fødsel ved kejsersnit, 14 dages kuvøse.

Agnete som gik ud af ind af bevidsthed, da hun fik en allergisk reaktion på morfin bedøvelsen, ud over det, var Isabella meget præget af Koliksmerter i sine tidligere måneder.

Fantastisk oplevelse - de første spæde dage kunne jeg sidde med min datter på hospitalet i ro og mag og mærke hendes puls og rytme og omvendt kunne hun mærke og få fornemmelsen af ens kropsduft som nu babyer kan.

Set tilbage på denne lidt kaotiske tid, var måske med til, vi begge som forældre allerede der, fik et knæk og eventuelt mere eller mindre endte med fødsels-depression for os begge ( igen et udarbejdet traume). Dengang var der ingen hjælp at hente, og det var svært, naturligvis var det at diagnosticere sig selv, umuligt. Dog vil jeg sige fik et klarsyn, tog en ud-af-kroppen oplevelse, så meget nøje på mit liv med min kæreste og ud fra en masse kriterier, valgte jeg noget som jeg til den dag i dag aldrig har fortrudt, at forlade Agnete men desværre også min elskede datter som var 8 måneder gammel dengang.

Inden da havde vi været igennem, for nogen, obligatoriske sessioner hos parterapeuten, vi tog dog en tur hos en anerkendt clairvoyant/healer i stedet, som forudså et opbrud på en bestemt måned, desværre fik han ret. Altid svært om ens underbevidsthed spiller et pus, skæbnen er fastsat, man er fikseret på forandringer m.m.

Prisen for at forlade sin familie
Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki - 14. September 2016 ("..Heaven decreed that we come to this solar system and immediately begin a mission that was eventually to return you to Galactic Human status..")

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys.


The current time, dear Hearts, is about applying your marvelous vision to your true passions. A vast abundance of funds is to be distributed in the coming months to empower you. Look within and determine what project deeply drives your inner Soul and then apply yourself to it


Ummac Dan ~ Galactic Federation 
Symbol For The Sirian Star System
10 Cimi, 9 Zip, 13 Caban
Selamat Jalwa! Your reality is about to undergo a massive alteration in how it views this ever-changing world. Long ago, when the Anunnaki took over this planet, they saw a small group of special humans that had been altered by the Atlanteans for their own selfish purposes. Over the past nearly 13 millennia, these humans have been shaped to please the Anunnaki’s many dark desires. This process had nearly reached a point of no return when Heaven formally intervened around four decades ago. Heaven decreed that we come to this solar system and immediately begin a mission that was eventually to return you to Galactic Human status. At first, we contacted the Agarthans of Inner Earth and their associates, the Ascended Masters. These initial forays yielded only a very brief sketch of how events were staged in this reality. We then talked with the Ascended Masters' prime associates, the special spiritual Elders and Royals pointed out by our original contacts. It took us over a decade of constant consultations to reach a number of agreements. These talks enabled us to initiate a series of plans that are only now becoming viable.

These plans call for your present reality to be significantly altered. The greatest alterations are due to your growth in consciousness, which is allowing you to accept two vital points. The first point is that you are not alone and the second is that your origins are not of this world. You came here as Galactic Human colonists in divine service to Gaia to blessedly assist Gaia’s wondrously diverse ecosystems. You were diverted from this noble path by the Atlanteans and then by their devious successors, the Anunnaki. This process flung you into limited consciousness and permitted the Anunnaki to “play” with you ever since. Our initial task was to see how Heaven and your spiritual guides were working to alter this abominable situation. So far, several plans have been presented to us that are to precede our landings. These requisite changes are to swiftly transform those systems that currently hold you in a kind of ugly bondage. These transformations are to be in operation shortly. Then, various new governances can prepare this world for our much-needed arrival.

GMO-møde på Christiansborg den 27. September 2016


GMO-konference 27. sep.


Danmark har fået nye regler for godkendelse af GMO-afgrøder, således at Folketinget nu selv bestemmer, om der må dyrkes GMO-afgrøder i Danmark. Det skete som følge af et EU-regulativ fra oktober 2015, som førte til ændringen af den danske GMO-lovgivning.

Med baggrund i den nye lovgivning afholder vi tirsdag d. 27. september en konference, for at undersøge om Danmark stadig bør udvise forsigtighed, når det gælder dyrkning af GMO-afgrøder og den øgede anvendelse af glyphosat-holdige sprøjtemidler, der normalt følger med.

Tilmelding til GMO-konferencen

Aktuel vurdering af risici ved GMO-afgrøder og glyphosat

Vi har derfor inviteret danske og udenlandske forskere til at give en aktuel vurdering af de risici, der er knyttet til dyrkning af GMO-afgrøder, sprøjtning med ukrudtsmidler med indhold af glyphosat, samt risici for sundhed for dyr og mennesker.

Konferencens indlæg vil give et perspektiv på, hvorvidt den dokumentation, som industrien fremlægger for at få deres GMO-afgrøder godkendt, giver et tilstrækkeligt videnskabeligt grundlag for samfundets samlede risikovurdering af GMO-afgrøder.

Bud på alternative muligheder i landbruget

Vi går også et skridt videre og undersøger, hvilke muligheder de allerede eksisterende forædlingsmetoder kan bidrage med i udviklingen af landbruget, når de kombineres med de muligheder der ligger i f.eks. det økologiske marked. Her kan nye metoder måske også være med til at udvikle landbruget.

Stor GMO-skepsis – hvad tænker detailhandlen?

Cirka 70 procent af EU´s forbrugere er skeptiske over for fødevarer, hvor der er anvendt GMO-afgrøder. Vi vil derfor også høre en detailkædes politik på området og få deres vurdering af, hvor stor betydning GMO-fri fødevarer og produkter har for forbrugerne, samt i hvilken udstrækning årsagen til at vælge økologi skyldes et forbrugerønske om at få GMO-fri og pesticidfri produkter.

Tidspunkt:
Tirsdag den 27. september 2016, kl. 9.30 – 16.00
Frokost fra ca. kl. 12.00 – 13.00.

Sted: Landstingssalen, Christiansborg

Forplejning:
100 kr. pr. person
(deltagelse er gratis, men pris for forplejning hele dagen med kaffe/te, sandwich og eftermiddagskage 100 kr. pr. person)

Tilmelding:
noah.dk/gmo-konference

Program

A Message to Lightworkers - September 14, 2016 CET ("..Intentionally step out of the mind’s programs of complaints that “danger is out there and coming to get us.” Nonsense. In truth, the Earth has never been safer, in all its history, since the Fall of Atlantis...")


This week’s channeling comes from a reader who asks:


I know as a fifth dimensional being living in a fifth dimensional world, that fear is not and cannot be part of the equation.

So my question is, How can I let go of and rise above the worry and fear for the safety of my children, and fear in general?

I sometimes find it difficult to be certain of our safety and protection.

Recently, someone attempted to abduct or attack my friend's son, and my family also recently had a tornado scare. These felt too real and too close to home.

I'm an optimistic person and look for the best in all, but I'm needing some help to release these fears. I don't want to let the fear stop me from doing things I love (like travel) or to let it make me hold back my children in any way, out of fear of their safety.

I'd so appreciate your perspective.

[The Collective]


Greetings, dear one! We are glad you have asked this crucial question at such a powerful and Earth-shaking time!

And we would say, that what you are classifying as fear is not always fear so much as forms of anxiety and even a feeling of excitement for current and soon-to-occur changes on the Earth.

But we will speak on fear in general, and then on feelings of anxiety for loved ones, particularly children.

Understand that the way that your mind and emotions function now, individually and in relation to one another, is undergoing a metamorphosis.


So that your idea of fear is caught up in this uncomfortable feeling that you or your loved ones might not be safe.

In fact, much of what you are now calling fear is the mind’s uncertainty regarding not only the state of the world, but how your increasingly heart-based awareness is viewing life.

There is a degree to which the world is indeed a ship on rough and uncharted waters at the moment.

Yet you made it clear long ago, before incarnating, that you wanted to experience not only the New Earth and its fifth dimensional expressions, but the actual transition to that new form of living.

You feel your human frailty and smallness more keenly now, as your soul broadens and deepens its expression through you, showing you in your sleep state and increasingly in your waking hours, how powerful and expansive your Universal aspect, your Divine Self, truly is.

That Divine Self is asking you to expand your energies in ways that the ego-mind finds difficult to comprehend, let alone accept.

It would prefer to remain quiet and covered in old beliefs that say that “life” is a thing encompassed purely by the physical body—and that if the breath leaves the body, then life itself is lost.

Or that physical well-being, including financial and physical “security,” is paramount to feeling and being "safe."

Or that weathering the conditions of a world in transition is a matter of controlling what you can, while feeling stressed and uncertain about anything you cannot control.

In fact, this is not your situation. It is the ego-mind’s reading of your situation, but nothing more than that . . . READ MORE

Polls Shows Bernie Sanders Would Win Election By Landslide - Sept 14, 2016 ("..Sanders meanwhile has surged to his highest favorable rating of the election season. His 53.4% favorable rating is so far ahead of both candidates it suggests that he would trounce them both and win the election in a landslide if it was held today...")Polling data shows Bernie Sanders would trounce Hillary Clinton and Donald Trump and win in a landslide if the election was held today and he was on the ticket.
New aggregated poll data from hundreds of polls nationwide have delivered Clinton and Trump the lowest favorable ratings of presidential candidates since polls began 30 years ago.

Clinton’s favorability rating has slumped to 41% among all eligible voters, according to the Huffington Post, while Trump’s remains steady at a low 36%.

Sanders meanwhile has surged to his highest favorable rating of the election season. His 53.4% favorable rating is so far ahead of both candidates it suggests that he would trounce them both and win the election in a landslide if it was held today.The massive disparity in nationwide popularity also lends credence to the idea that had the Democratic National Committee not illegally “put their finger on the scale” for Clinton – as exposed in the WikiLeaks and Guccifer 2.0 emails – then Sanders would have won the nomination.

Clinton’s rise in unpopularity follows continued focus on her use of a private email server and alleged conflicts of interest regarding the Clinton Foundation while she served as secretary of state. This metric rose among some of her core support groups, including women, postgraduates, Hispanics and liberals.

READ MORE

Million Mask March København - 5. november 2016

Vi er Anonymous... Vi er her for at gøre Verden til et bedre sted for de kommende generationer, og vi mødes hvert år den 5. november for at vise, at der er nogen der er imod Maskinen (Systemet) . . . (de politiske systemer, banksystemet, etc. etc.)

Vi er enige om mange ting, men den fundamentale enighed er at Danmark – og resten af verden – er på vej i den forkerte retning... –– OG DET SKAL ÆNDRES ! ! ! ...
"Be the change you wish to see in the world."–Ghandi
"Emancipate yourselves from Mental Slavery"–Bob Marley
//1♥

Del gerne event på din væg, i dit netværk, relevante grupper og inviter dine venner på FB - på forhånd tak, Anondk ❤️

Million Mask March – November 5th – Copenhagen
––Anonymous ... We Are One

Meddelelse fra Saul: None of those inner anxieties or doubts about yourselves are in any way valid - Sept 14, 2016

Saul is an ascended Master just like Jesus, Buddah, Mary and many many more. BTW you are all on your ways to becoming ascended masters so stand up and celebrate your greatness.

Kanaliseret af John Smallman 
© 2016 johnsmallman


Saul Audio Blog for Saturday September 10th
Your loving intentions are changing the world – MIGHTILY!  As you visit your favorite on-line news and spiritual web sites you are presented with enormous amounts of information confirming this.  All that is required of each of you is that you relax daily into your holy inner space, where the divine Light of Love burns constantly on your holy altars, and restate your intent to be loving in every moment and in every situation, because that is what is changing the world.

And of course you are not doing it on your own, the full power and might of God’s Will is added to your intent.  You cannot fail because God’s Will is always achieved, so let go of worry and anxiety, both are distractions from living, and you were created to live.  Instead, intend to deal successfully with whatever arises in the moment that it does so, and with the firmly held intent to be loving in every moment you will find you have whatever you need to deal with it.  Life can be very simple if you allow it to flow through you instead of focusing on certain moments and attempting to prolong or resist them.  There is only flow!  To be motionless is impossible.  When you sit quite still meditating all your bodily energy systems continue to function, and the life force – Love – continues to flow through you, and in your meditational state you are more likely to notice this constant and loving flow bringing you to a beautifully relaxed state of inner peace.