Apr 30, 2016

(Reblog) Essensen af ubetinget næstekærlighed til alle medmennesker - også til dem som er udenfor familiecirklen - 30. April 2016

Kærlighed til dyr og børn er
uforenelige, men næstekærlighed
til andre, er en anden sag 
Udgivet første gang den 27. Juli 2014, af Verdensalt.dk 

Lad os først kigge på tilstanden; Ubetinget Kærlighed der rummer så meget positivt energi og så kraftfuld og transformerende, at følelser som sorg, vrede og magtesløshed kan bruges som våben til forløsning, der pulverisere i mødet med denne enorme kraft.


Det er ubestridligt vigtigt, at udvise ubetinget kærlighed til alle mennesker på jorden lige nu


Hvad er essensen af ubetinget kærlighed til andre, end os selv? Min definition på Ubetinget Kærlighed er, at bekymre sig om lykke for et andet menneske, uden tanke om, hvad vi selv kan få ud af det. Det er ubetinget kærlighed, når andre mennesker bekymrer sig om vores lykke - betingelsesløst. Det er et fortolkningsspørgsmål,  hvad kærlighed og ægte kærlighed er for en størrelse, dog er det sådanne at, ubetinget kærlighed giver dig mulighed for at elske dig selv først, så du har styrken i ​​hjerte og sind til at give det samme til en anden person.

Venner og familie kan være helt åbne og ubetinget med deres kærlighed til dig, men det er temmelig sjældne; vi er programmeret til at være betinget, at forvente noget til gengæld for vores kærlighed. Tør næsten sige med sikkerhed, at vi begrænser os selv til en vis betingelsegrad på næsten al vores kommunikation og interaktion. Vi er helt konkret konditioneret til kun give kærlighed, når det er gengældt, og oftest i henhold til, hvem og hvordan vi mener, fortjener vores kærlighed. Ubetinget kærlighed er ikke et lån, som skal tilbagebetales, men er en gave af hjertet - en gestus, hvor kun du, kan yde og få fordel direkte.  

Hørte Radio24Syv's udsendelse 25 Juli 2014 (Uenigheden) , hvor Gertrud Højlundtog tog emnet konflikter op, Kristeligt Dagblad beretter, at hver tredje dansker har oplevet konflikter med deres forældre, som har påvirket relationen.
Det er vel nok en af de største betændte områder, som kun skaber mere debat, når vi træder ind i den diskussion, jo længere Gertrud forsøgte at træde vande og gøre emnet spiseligt og neutral, var der allerede sms beskeder fra lytterne som tændte bål og stjerner.

Jeg har selv mistet en datter som følge af moderens had, smålighed, hævn, indoktrinering, kontrol og foragt og min egen afmagt, opgiven, tøven og ubeslutsomhed. Kender også flere, som når de støder på problemer i familierelationer eller venner, så kutter de forbindelsen, forbi man helst vil være foruden. Vi har nok i os selv, vores ego, INGEN skal have lov til dømme, trodse eller modsige os, det er ikke længere en nødvendigt, at have relationer til vores biologiske familie.Vil ikke kommentere hvorfor, fordi alle har en mening om hvorfor. Vil hellere tage et udgangspunkt i vores sind og hjerte, hvis vi handler efter den, skal vi ubetinget tilgive og overgive os til kærlige intentioner og dermed overgive os at afgive vores afmagt og fortvielse, lad tvivlen komme den anden part til gode - uanset hvilken konsekvens det medfører, har du nu givet din ubetinget kærlige intentioner ud mod universet.

Se det på denne måde, vores handlemønstre, dybe fælles træk, stammer fra vores arvemasse, som vi aldrig kan løbe fra vi nedstammer fra vores forældre, vi kan elske det eller hade, men ligefrem droppe vores relationer til dele eller helt til familien, skaber vi store ringe af negative spor efter os, da det faktisk går ud over rigtigt mange andre i og udenfor selve familien. Tænk over det.

Jeg mener, familie, venner og andre relationer, som vi alle omgiver os med, bliver tiltrukket af, er sat i denne verden med en blueprint, en master plan for give dig den værdi, skubbe til dit højere jeg, eller give dig viden, for du selv kan lære nogen ting og komme videre med din egen master plan. Når vi bliver ved, med at fornægte os selv, smide menneskeslige relationer væk som det var affald, mister vi noget værdifuldt som alligevel kommer op til overfladen i form af, afmagt, dårlig samvittighed, og en følelse af identitetstab og samhørighed - især når det er familien.  

Tænk på kærlighed som en handling, ikke en følelse. En følelse er noget, vi får fra nogen, og når vi stopper at få det, ændre vi ofte vores adfærd, på en eller anden måde. Hvis vi er nødt til at gøre noget, eller opføre os på en bestemt måde, for at modtage kærlighed - er kærligheden betinget.

I stedet for, når du begynder at tænke på kærligheden som en adfærd, bliver belønningen den følelse, du får, når du handler på en bestemt måde, ikke når en anden handler på en bestemt måde(reaktiv og genstandsbetinget). Du kan nu fortsætte med at handle med denne adfærd hele tiden, uanset hvordan andre mennesker opfører sig - det bliver en handling af generøsitet.

"kærlighed er ikke kærlighed, undtagen når den er generøs". Følelser kan ikke vare ved, men du kan forny dem kontinuerligt med nye aktioner.

Næste kapital - ubetinget kærlighed og spiritualitet ..... 

Four Unexplained Phenomenon That will Leave You stunned, Just Few Days After 'Prince' Died (Nature is so powerful!) - April 30, 2016

By Strange Sounds - Apr 25, 2016 (strangesounds.org)

Just some insane new images of a crazy supercell thunderstorm that engulfed Edirne, Turkey
By Strange Sounds - Apr 25, 2016 (strangesounds.org)

And now purple sky over Hanford, California on April 25, 2016

Coincidence or not? The purple sky phenomenon was also witnessed over California on April 25, 2016… Following Prince’s death

By UPI April 27, 2016 at 8:37 AM (upi.com)
 

Mysterious green light in Southern California sky baffles onlookers

Several residents of San Bernardino County and the surrounding region reported spotting the mystery green light in the sky between 9:30 p.m. and 10 p.m. Tuesday, and at least one resident shared dashboard camera footage of the mystery light.
http://ktla.com/2016/04/27/mysterious-green-light-streaks-across-southern-california-night-sky/#ooid=1hYzQ1MzE6ehrqNtIpDpW0KqRLvuQxK2

A green light streaking across the Southern California sky Tuesday night. Screenshot: KTLA-TV


By express.co.uk published, Thu, Apr 28, 2016

Mystery mushroom cloud filmed billowing from Area 51 'alien' base Clinton has eyes onhttp://www.express.co.uk/news/weird/664891/Mystery-mushroom-cloud-filmed-billowing-from-Area-51-alien-base-Clinton-has-eyes-on
The huge mushroom cloud and (inset) military keep out signs

Cosmic Vision News (※Weekly geo-political news, analysis "With news around, upon, within and beyond our planet, it is the first newscast making disclosure") - Apr 30, 2016 CET


Cosmic Vision News: CVN vært, Geoffrey West tilbyder nyheder, kommentarer og lejlighedsvis diskussion om de seneste begivenheder, der udspiller med hensyn til, hvad der formodentligt er den vigtigste begivenhed for at forbedre den menneskelige og planetariske tilstand: AFSLØRING. CVN fremmer og tilskynder til modig dialog på verdensplan, mens de forbereder alle til re-introduktion af vores galaktiske familier. CVN behandler også aktuelle begivenheder, der understøtter et skift til en fredelig planet. Geoffrey West er en del af det team som står bag: GoldenAgeOfGaia.com, kan lyttes til direkte/downloades eller via MP3, smides på en USB nøgle/iPhone og lyttes til på din vej. Husk tidsforskellen på udgivelsen. Direkte Link her (blogtalkradio)

Update: Included YouTube Newscast, MUCH better sounds quality ..

Cosmic Vision News - Show Summary:
1. ( 00:58 ) EU UNDER FIRE: RESISTANCE, REFERENDA AND REMOVAL OF SANCTIONS
2. ( 11:26 ) THREE ’T’ TERROR: GLOBAL TRADE AGREEMENTS ATTEMPT TO BREAK BRICS AND KEEP HUMANITY IN CORPORATE/COMMERCIAL ENSLAVEMENT
https://www.youtube.com/watch?v=EriEOWHPqcU 
3. ( 18:50 ) MCIS: ONE ‘SECRET’ BUT NOT SECRET GLOBAL GROUP WORKING TO TAKE DOWN THE GLOBAL CABAL
4. ( 26:50 ) MOHAWK INITIATIVE UPDATE: TRAPPING TRUDEAU: SCHOOL STUDENT CORNERS CANADIAN PM ON ISSUE OF GENOCIDE AND THIRD WORLD CONDITIONS
AMONG INDIGENOUS NATIONS
https://www.youtube.com/watch?v=KdJKnAc8aJ0
5. ( 48:42 ) QUICK HEADLINE #1 : US VOTER FRAUD BECOMING KNOWN
6. ( 51:22 ) QUICK HEADLINE #2: EARTHQUAKE ACTIVITY CONNECTED OVER LONG DISTANCES
7. ( 53:50 ) QUICK HEADLINE #3 : MORE INFO ON ORIGINS OF ASHKENAZI JEWS.
8. ( 55:17 ) ‘DEMOCRACY’, ‘REPUBLIC’, AND THE ILLUSION OF ‘REALITY’
https://www.youtube.com/watch?v=oYp5XuGYqqY
9. ( 75:44 ) THE PARADOX OF ‘TIME’ AS HUMANS CURRENTLY KNOW IT
https://www.youtube.com/watch?v=DfPeprQ7oGc
10. ( 82:18 ) FINAL WORDS

    

http://www.cosmicvisionnews.com/item/229