Oct 14, 2020

🙈🙊🙉 ~ (Censur smitter '#mundble' virker ikke) En ufri og ensidig presse – censur smitter og mundbind virker ikke (VW) ~ | Blogger: [👉Vibeke Manniche har sammen med en dygtig statistiker forsøgt, at at få dette læserbrev bragt i hhv Berlingske, Politiken, Information og JP, dog uden held👈] ... Som også VM skriver: "Ingen har selvfølgelig uddybet afslaget. Det siger sig selv. Samme transparens som pressen selv efterlyser fra myndigheder osv, behøver pressen “selvfølgelig” ikke selv levere. Men det ER faktisk interessant, hvorfor et væsentligt debatindlæg ikke bringes!... 😮PS: tja... måske kommer det som et chok for dig, men medierne "misbruges" som fjerde statsmagt (Medier, samfund og politik)... Selvfølgelig er De også påvirket af, at det hele er et slags "skuespil" på højt geopolitisk plan (COVID-19 -- Certificate Of Vaccination ID-19 -- ” Det forklarer tallet 19 ved at sige, at det er en henvisning til kunstig intelligens, eller A.I. den første og niende bogstav i alfabetet.")... Altså, en fabrikeret agenda, som et formål for magthaverne at bevare 'kontrollen' over dens befolkninger med bla. at vaccine, skabe frygt og indføre en slags Social Credit System (Kinas sociale pointsystem)... Går man længere ud i konspirationensmagtcenter og dykker ned i materien over CIA og 'Operation Mockingbird' – kontrol over medierne. Dvs. CIA forsøger, at styre og kontrollere hvad medierne siger og skriver, for derved at manipulere befolkningen og fremme den globale magtkonspirations planer, er ikke noget nyt... |

 


En ufri og ensidig presse – censur smitter og mundbind virker ikke


Sammen med en dygtig statistiker – har jeg haft forsøgt at få dette læserbrev bragt i hhv Berlingske, Politiken, Information og JP. Det tog Berlingske 1/2 time at vurdere, at de desværre havde for meget til debatsiderne. Politiken tog det retfærdigvis 3 timer, Information bad os om at tilføje noget mere for så 6 dage efter at sende en lakonisk mail om manglende plads bla bla bla bla – og JP har end ikke gjort sig umage for at svare.

Ingen har selvfølgelig uddybet afslaget. Det siger sig selv. Samme transparens som pressen selv efterlyser fra myndigheder osv, behøver pressen “selvfølgelig” ikke selv levere. Men det ER faktisk interessant, hvorfor et væsentligt debatindlæg ikke bringes!

Jeg synes du som læser fortjener at læse debatindlægget – som i mine øjne IKKE kan være mere højaktuelt netop disse “mundbinds-dage”. Det er væsentlige fund, væsentlige tal og væsentlige pointer. Men ikke for en ufri presse.

Mine erfaringer med pressen generelt de sidste 7 måneder har været, at de har været uhyggelig lidt kritisk overfor magthaverne. Leflende faktisk. Talblinde og enfoldige. Om det skyldes angsten for at miste mediestøtte, uforstand, frygt eller en uskøn blanding aner jeg ikke. Men sikkert er det, at pressen IKKE har levet op til sin rolle som den 4. statsmagt – ej heller udfordret regeringen. Hverken tidligere eller nu.