August 25, 2016

Ord som associerer til frygt - 25. August 2016 (Ordets betydning og sprogbrug fra vores "adopterede tankemæssige mønstre" (programmer) sidder som en tung stopklods for forandringer. Mest brugte frygtbaseret ord 'at håber på noget...' benyttes af alle, lige fra politikere til de alternative spirituelle miljøer. Vi mennesker håber altid på ét eller andet. I meget store dele af menneskehedens historie er håbet om et bedre liv og en bedre verden blevet forbundet med noget guddommeligt: paradiset, himmerigeIstedet. Mange overset dog en vital ting, at vores sprogbrug skaber adfærds- og tankemæssige mønstre som dominere ens eget egocenter og skaber frygt eller stress..Send i stedet 'glæde' ud for de ting som du ”ikke” ønsker og de ting som du ønsker, skal komme, din vej. Glæde forhindrer følelser, i at blive oprørt. Oprørte følelser giver stress..)


Vores sprog, skaber adfærds- og tankemæssige mønstre (“programmer”) som er inkorporerede dybt hos alle mennesker, indtil vi selv eller med hjælp, er istand til at udvikle nye tilfredsstillende, positive, kreative, tænkning og adfærd.

The Law of Attraction = “Du er et produkt af dine dominerende tanker”. Denne lov slår fast, at din ydre verden er et spejlbillede af din indre verden. Hvis du ændrer på dine tanker, ændrer du dit liv. Ja, så enkelt er det! Samme gælder dit sprogbrug som naturligvis er tæt forbundet med dine tanker. 
Alt det du siger med lyd på eller inde i dig selv (tanker og underbevidsthed), kontrollerer og bestemmer alt, hvad der sker dig. De kan øge eller sinke din hjerterytme, påvirke din fordøjelse, ændre den kemiske sammensætning af dit blod, hjælpe dig til at falde i søvn eller holde dig vågen om aftenen. Du ved det her. Positive tanker og sprogbruget skaber et positivt kraftfelt af energi, der trækker de mennesker, ideer, ressourcer og muligheder ind i dit liv, som du behøver for at nå dine mål og opfylde dine drømme.

Wave-X energierne, Tsunami energierne, kært barn mange navne, er på sit højeste lige nu, siden December 2015 og kulminere omkring December 2016. Dvs. alle mennesker vil blive ramt på områder i deres liv, som skriger på en forløsning. Gamle barndomstraumer, chok hændelser, allergier, udforløste sygdomsforløb, stress og udmattelsestilstand m.m. Sagt med andre ord; 2016 og fremefter vil vi blive en metafysisk revolution på vores skrøbelige følelsesmæssige sindtilstand. Der er KUN en mulighed, at slippe frygten for det, at leve og skabe det spejlbillede af drømmescenarie, som vi inderst ønsker os. Disse spørgsmål kender du allerede svar på, hvis du er ærlig. Hader du, eller elsker du dit job? Føler du der er penge nok i dit liv? Tiltrækker du den kærlighed og er du selv tilfreds med din partner? Hvorfor udlever du ikke dine drømme? Hvem holder dig tilbage, andet en dig selv? Stoler du på vores politikere? Vil du forandre verden, til det bedre? Hvordan udviser du ubetinget kærlighed overfor dig selv, og overfor andre medmennesker? Er dit selvværd i top for tiden? osv. osv.  

*************************************

Udgivet første gang Juli 2014 af Verdensalt.dk

Når frygten rammer os, indtager vi en position af ”blokering, låsthed, fiksering” op mod 86 pct., resten af de 14 pct. er de basale overlevesesinstinkter. 


I det daglige benytter vi ord som associerer til frygt. Lad os starte med en nærværende situation som alle kan relatere sig til; Det kan tit være en svært opgave at bryde koden for det voksende ”frygt” baseret sprogbrug i medierne, for at få fat i den reelle faktiske oplysning og forstå informationsværdien. Brugen af ”mulig” – er et kendt eksempel: 

– Overskrift: Mulig sammenhæng mellem Lars Løkkes tøjforbrug og venstres nedtur
... Mulig – er noget som højst sandsynlig ikke sker lige nu blot en formodning.. (Nu kender vi jo Bøllelars, men det er jo en helt anden historie..)

Et muligt udbrud af fugleinfluenza i Danmark.”  - 
…. Betyder der ikke har været udbrud, men en forventning, igen upræcise "fakta" for at holde læserne / lytterne aktive og skabe en frygt lignende tilstand 
– Sensations nyheder er mange gange præget af mange ord som ”kunne”, ”måske”, ”potentiale”, ”mistanke om” – alle ord som bruges for at udtrykke mulighed eller sandsynlighed.

Politikere er ikke meget bedre i deres fremstilling og retoriske kneb, bøllemetoder, hvide løgne,  de har dog et afslørende sprogbrug. Et sprogbrug som er indpisket af smarte Folketingskurser, sprogkonsulenter og spindoktorer.  "vi er bange for at...", "vi er bekymret fordi..", vi frygter at..", "vi håber på at..", "det er uacceptabelt at..", "vi er skuffet fordi..", "vi gætter på at...","var nødt til at..." osv.

- Ord som ikke skaber noget konkret, men blot afstumpet, fortæller hvordan vi lyttere, skal forholde os - ord som associere til frygt & panik  (Fear_mongering). 

Forrige Statsminister Anders Fogh Rasmusseforklarede i et interview med Weekendavisen i januar 2003, at den vigtigste kamp om danskernes holdning skal udkæmpes på ord, ikke love. Fra George Orwells fremtidsroman 1984 - Et kynisk overvågnings-samfund, hvor myndighederne manipulerer med folkets tanker ved at ændre ordenes betydning.
 - Ifølge Christian Kock løber denne kamp som en rød tråd igennem regeringens kommunikation.

»Statsministeren tænker strategisk og meget langt. Han vil ændre folks tænkemåde, og det gør han blandt andet ved at ændre sproget,« siger Christian Kock.

Det daglige sprogvalg, som er skadeligt for os selv

   
Ser vi på vores egen nutidige virkelighed, ord som associerer til frygt og det daglige sprogbrug, benyttes af mange og er rigtigt svære at undgå.  Dog giver det mening, at udskifte ord som associerer til frygt  - med positive ord - så som ”glæde” der tiltrækker glæde.  ”Jeg ønsker mig" …. Et given positivt eksempel ville være: Jeg ønsker mig flere penge på min bankkonto. Hermed tiltrækker jeg penge, i stedet for at tænke/sige : "Jeg har aldrig nogen penge, eller jeg håber på jeg kan klare mig med så lidt penge".   
Et hvert ord du siger, genkendes af dine sanser, som det er indlært første gang. Enten med en ”rar” følelse, eller en dårlig følelse. Dårlige følelser giver frygten, skuffelsen, vreden bitterheden, afmagten og hadet fornyet næring.

 • Ord er skabt for at udtrykke følelser.
 • Ord udløser gode/positive følelser.
 • Ord udløser dårlige/negative følelser.


6 ord som associerer til frygt!


Louis Mukunda Jeppsson – Naturlæge Krop & Sind, Yoga, Kinesiologi m.m.
1.   Håber på = Afmagt, ingen handling – brug i stedet vendingen - jeg glæder mig til.
At håbe på noget = at man frygter det modsatte. Frygten ligger bag håbet. Det modsatte for håbet, er altså frygt. Frygten dominere sindet og frygt er = stress. Håb er samtidigt afmagt. ”jeg kan ikke gøre noget” – andre må tage ansvaret. Håbet er det sidste, som er tilbage.
Send glæde ud for de ting som du ”ikke” ønsker og de ting som du ønsker, skal komme.  Et given eksempel ville være : Jeg glæder mig til at betale de regninger som kommer min vej. Med et, har du sluppet frygten og den negative virkning det er at betale noget man ikke ønsker sig.  
 • Glæde tiltrækker glæde
 • Frygt tiltrækker frygt
Glæde forhindrer følelser, i at blive oprørt. Oprørte følelser giver stress. 

Themed Dream-state Messages (Blogger: We could called it - Ascension Symptoms Summer 2016 - My own dream state has risen up exponential latest few months. Both childhood experiences and hara line chakra reincarnation lives... Been visited by pets from my childhood, fought wars, got married, old ascended masters with messages and cleansing and cleaning up old core issues etc.)

Et opråb om hjælp!!! (TTIP-Netværket vil nu gå stærkt ud til befolkningen med oplysninger. Mange andre organisationer, fx fra fagforeninger er allerede med os i arbejdet...PÅMINDELSE: TTIP/TiSa/CETA konferencen på Christianborg 25/8 kl. 17:00-19:30)Hvad betyder handelsaftalerne TTIP, TiSA og CETA for Danmark og hvad kan vi gøre ved det?
Det er temaet, når Folkebevægelsen mod EU sammen med Afrika Kontakt og 3F BJMF inviterer til konference på Christiansborg torsdag den 25. august 2016.
Trods de store konsekvenser bliver aftalerne forhandlet i dybeste hemmelighed og uden stor offentlig debat. Det gør konferencen noget ved.

EU-kommissionen lægger i øjeblikket sidste hånd på CETA, handelsaftalen mellem EU og Canada, som af mange ventes at blive en murbrækker for TTIP, den store handelsaftale mellem EU og USA.


>> LÆS OGSÅ: “Før TTIP kommer CETA – det er nu, vi skal rykke!”

>> TTIP, TiSA og CETA til debat på Christiansborg (Folkebevægelsen mod EU, Afrika Kontakt og 3F BJMF inviterer fagforeninger og folkelige bevægelser til debat om handelsaftalernes konsekvenser for Danmark. Du er også inviteret!)

*********************************************************************** 

 Et opråb om hjælp


I har gennem et par år fået et ”utal” af mails om TTIP, CETA m.v.  Man kan måske føle sig afmægtig overfor disse projekter. Hvad kan ”lille” jeg gør ved det?

Vi i TTIP-Netværket ( http://ttip.dk )vil nu gå stærkt ud til befolkningen med oplysninger. Mange andre organisationer, fx fra fagforeninger er allerede med os i arbejdet.

Der kommer en demonstration i oktober, jævnfør bilaget. Dette er gengivet nedenfor, da jeg i dette system ikke kan sende bilag direkte

I Berlin mødte der 250.000 mennesker op til deres demo mod TTIP. Det siger noget om vigtigheden af emnet.

Netværket arrangerer et møde 7. sep. på Christiansborg. Det har I fået besked om – det håber vi vil fylde Landstingssalen op.

Vaxxed: New Screening Programs with International Options, Filmmaker Tour, and More! Vaxxed is now officially available to stream and for DVD pre-order (US & Canada ONLY). If you live outside the U.S., you can now arrange a Vaxxed screening through the Conventions & Conferences option and the Film Festival option(Although it may be tempting to view free and pirated versions of Vaxxed, only the profits from all authorized stream at vaxxedthemovie.com benefit the team behind the film)Excerpts only from the newsletter : 

In the following sections we share updates on:
 • NEW! Screening License Programs
 • Posting a Review on Amazon and IMDb!
 • Vaxxed Nation Tour: Next Up - TEXAS!
 • Screening at the Unity Spiritual Center in Boulder
 • Del at the WAVE Conference
 • Media Roundup
 • Now Playing! (Theatrical)
 • DVD / Streaming
 • Find a Gathr Screening
 • Update on international
Get your Vaxxed merch...Finally, Vaxxed is now officially available to stream and for DVD pre-order.

NEW! SCREENING LICENSE PROGRAMS!

SGTreport: The ROTHSCHILDS & Mainstream Mockingbirds Say VOTE HILLARYPublished on Aug 24, 2016
Corrupt to the core globalist puppet Hillary Clinton is the Rothschild's choice to be their puppet in the White House. So why do the mainstream mockingbird media and leading liberal mouthpieces like Marc Maron and HBO's John Oliver IGNORE this incredibly troubling fact while overlooking Hillary's endless litany of hardcore crimes?

For REAL News & Information 24/7:
http://sgtreport.com/
http://thelibertymill.com/

Dr. Michael Salla Update - A Visit to Ancient Extraterrestrial Outposts on Venus & in Saturn Orbit ("...In this final article in a three part series discussing Corey Goode’s August 22 update, I focus on his claims of having been taken to Venus and near Saturn to visit Ancient Builder Race facilities. Goode’s experiences and the information he received appear to be part of a coordinated effort by the Sphere Being Alliance and an Inner Earth Civilization to help raise the consciousness of surface humanity in order to better prepare for both “Full Disclosure” and “Ascension” related events..")


Written by Dr Michael Salla on .

In this final article in a three part series discussing Corey Goode’s August 22 update, I focus on his claims of having been taken to Venus and near Saturn to visit Ancient Builder Race facilities. Goode’s experiences and the information he received appear to be part of a coordinated effort by the Sphere Being Alliance and an Inner Earth Civilization to help raise the consciousness of surface humanity in order to better prepare for both “Full Disclosure” and “Ascension” related events.
On August 3, Goode was told to prepare for a visit to an Ancient Builder Race facility on Venus, thought to be hundreds of thousands if not millions of years old:
Over the following weeks, I had a few more meetings with Kaaree that were mostly of a personal nature. Then, on August 3rd, she contacted me and told me to prepare mentally for our return trip to the Ancient Builder Race (ABR) outpost on Venus and outside the orbit of Saturn…. It was a week later – August 10th – that this meeting finally occurred. I was excited and a little nervous that I would not be granted entrance.
Previously there had been two attempts to reach this facility. Lt. Col. Gonzales made the first trip in March 2016 had reached the surface of Venus and was directly outside of the facility. He was turned away by the custodian of the facility called the Sentinel, who had expected Goode to be present.
In April 2016, Goode was taken to Venus by a spacecraft belonging to the Anschar – the Inner Earth civilization in which Kaaree is a high priestess. However, before the spacecraft could reach Venus, the craft was intercepted by a number of cigar shaped spacecraft that would not let his craft proceed further.