July 13, 2014

Er jordens magnetfelt ved at vende ? 2 Poler bliver til 4 og accelererer 10 gange hurtigere end ventet - Aktuelt

Jeg har nu i en længere periode observeret beretninger om de magnetisk nord- og sydpols placeringer er ved at ændre sig radikalt (et split af uset acceleration). Forskere på området er lidt i vildrede, man ønsker måske ikke, at udgive mere præcise forskningsresultatet, fordi man tror det vil skabe panik. Måske er det mig, men har umiddelbart ikke noteret mig, at nogen logisk forklaring er videregivet via de danske eller udenlandske nyhedskanaler før og efter "3rd Swarm Science" blev holdt på DTU i København i Juni 2014.

Har allerede været inde på NASA og NOAA blevet fanget i at manipulere temperatur data og overvurderet omfanget af det 20. århundrede "global opvarmning" siden år 2000.

Syntes det er svært at følge den røde tråd her, har dog et par bud og eksempler, på hvad det betyder for vores planet.

Linket - en 20min video, som af-mystificere ESA udmeldning af de videnskabelige facts og måske den virkelige sandhed. vurdere selv - Klik her

CSIRO - første til at generere superkritisk damp ved hjælp af en solvarme prototype - kan konkurrere med fossil-brændstof

CSIRO, Australiens førende videnskabelige forskningsinstitut har sat en verdensrekord, ved at have været den første til at generere superkritisk damp ved hjælp af en solvarme prototype. Desværre har nedskæringer gjort det svært, at finanser yderligere udvikling.

( Personlig note - private som virksomheder,  der opfinder vedvarende energier på naturlige måde og er i direkte konkurent mod de magthavere som ejer fossil brændstoffer, fejler altid og kommer aldrig ud i livet)

Solvarmeanlægget fungere ved at koncentrere varmen fra solen og omdanne den til væske, som direkte eller indirekte driver en turbine med at producere elektricitet. Mens den praktiske anvendelse halter bagefter ved brug af mindre skalaer af fotovoltaiske solpaneler, har solartermiske systemer den fordel, at de lettere kan lagre energi til brug om natten.

Mellemøsten balancerer på randen af en katastrofe - Ny undersøgelse af 9/11 - Aktuelt

Oversættelse fra Dr. Kevin Barrett, a Ph.D. Arabist-Islamologist, PressTV.ir

Ny undersøgelse af New Yorks 9/11 kunne stoppe den globale holocaust

Israel's nedslagtning af palæstinensiske familier og børn i Gaza. Hamas affyrer raketter mod Israel. De alt for ekstreme-for-al-Qaeda Isil terrorister massakre civile og annoncere en "ersatz caliphate" i Irak og Syrien. 

Verdens største militære monstrum, USA, med 4.650 atomsprænghoveder, bakker op om de zionistiske og Isil terrorister, mens Rusland, med sine 3.281 atomvåben, står stærkt imod den amerikansk mobning. Rusland har trukket linjen op i Syrien og annoncere; Ikke mere regimeskifte! Imens israelerne, med en anslået 400 atomsprænghoveder, er en regional "wild card" og en global trussel. 

På den østlige grænse i Mellemøsten sidder Pakistan og Indien, med over 100 atomsprænghoveder -hver. Valget af indisk anti-muslimsk ekstremist Premierminister Narendra Modi har løftet  spændinger til nye højder mellem de sydasiatiske rivaler; mens den zionistiske-støttede amerikanske destabilisering af Pakistan via terror's falsk flag "pakistanske Taleban", gør denne farlige situation endnu værre. 
Igangværende Mellemøsten og sydasiatiske konflikter kunne nemt komme ud af kontrol, udløser global armageddon. Det kan ske på en række forskellige måder

Endnu en webside som drøfter den globale valuta nulstilling den 20 Juli 2014 - Aktuelt

Oversat fra Deres hjemmeside: http://humanus.ca/landa-global-general-updates.php


Generelle milepæle og opdateringer :

20 Juli 2014

De væsentlige ændringer som er igang i Juli måned, er 20. juli stadigvæk datoen for den planlagte bekendtgørelse - uden ændring. 

GCR er i gang, og RV forventes i denne weekend, hvis alt går som forventet. 

Kinas finansministerium arbejder aktivt med sit forarbejde og sine obligationer denne weekend,  og aktiviteten er på et højt niveau. US Treasury kilder rapporterer, at der ikke vil være nogen hindring for den nye revaluerings- og nulstillings proces denne gang, samt af den nye finansielle system vil få lov til at bevæge sig fremad. 

Tak. 

LANDA GLOBAL

Hvem er Land Global: