July 16, 2014

Masseanholdelser: Engelske politi anholder 660 formodede Pædofiler

Den aktuelle energiske fokus på pædofile (berømtheder, Hollywood-magnaterne, politikere, kirkeledere og andre) og seksuelt misbrug af børn er lige rundt om hjørnet af verden, en del af vores bredere planetariske skyld kommer op til overfladen for at blive frigivet. Den massive mængde af skyld forbundet med sådanne forbrydelser - om ofre, alle ofrenes familier og venner og gerningsmændene - skal renses nu, for altid.

By Josh Halliday, The Guardian , July 16, 2014 - hele historien kan læses her

National Crime Agency tilbageholder formodede børnemisbrugere, herunder læger og lærere, og tager mere end 400 børn i pleje.

Mere end 600 formodede pædofile, herunder læger og lærere, er blevet anholdt på tværs af Storbritannien efter en seks måneders undersøgelse ledet af Crime Agency National.
Bureauet, døbt Storbritanniens FBI, meddelte onsdag det havde anholdt 660 formodede børnemisbrugere og taget mere end 400 børn i pleje i den første landsdækkende undersøgelse af sin slags.

Af de 660 anholdte blev 39 registrerede sexforbrydere, men langt de fleste af mistænkte pædofile var ikke i politiets radar. De anholdte omfatter læger, lærere, spejderledere, plejepersonale og tidligere politifolk.

Operationen, som havde været holdt hemmelig indtil onsdag, var målrettede for folks adgang til uanstændige billeder af børn online.

Phil Gormley, NCA vicedirektør, sagde: "Dette er første gang, Det Forenede Kongerige har haft evnen til at koordinere en enkelt målrettet operation af denne art.
"Over de seneste seks måneder har vi set hidtil uset niveau af samarbejde for at levere dette resultat."

En af de anholdte, og efterfølgende sigtet var en læge, der angiveligt holdt mere end 1 million billeder af børnemisbrug på sine computere, og havde aftalt at mødes drenge.

I et andet tilfælde blev en plejefamilies omsorgsperson med nogen tidligere domme eller påstande om ulovlige omsorg for et udsat barn, da han blev arresteret. Fire computere og en telefon er blevet beslaglagt af politiet og den mistænkte har forsøgt alvorlig selvbeskadigelse, sagde detektiver.

Ugentlige udpluk fra de alternative nyhedskanaler

- Tre nye JPMorgan fra Deres IT organisation dødsfald, omfatter påståede mord-selvmod
- Engelske kirker tillader nu kvindelige biskopper for første gang i historien.
http://goldenageofgaia.com/2014/07/15/historic-vote-church-of-england-votes-yes-to-women-bishops/
- William Hague fratræder som britiske udenrigsminister - kan det skyldes den store pædofil-sag?
http://goldenageofgaia.com/2014/07/15/william-hague-steps-down-as-uk-foreign-secretary/
- Baronesse tvunget til at træde tilbage i UK pædofil undersøgelse 
http://www.blacklistednews.com/Baroness_forced_to_step_down_in_UK_pedophile_investigation/36607/0/38/38/Y/M.html
Whistleblower: "Jeg leverede mindreårige leje drenge til Margaret Thatchers ministre"
- BRICS etablere $100 mia bank og valutareserver for at klippe den vestlige dominans
- ISIS er kontrolleret af CIA / RAND virksomheden fra hovedsædet i den amerikanske      
  ambassade i Ankara, Tyrkiet.
http://benjaminfulford.net/
- Snowden filer: Manipulering af meningsmålinger, aftapning fra LinkedIn, YouTube i GCHQ pose   af tricks
http://rt.com/news/172724-gchq-spying-internet-tools/
- Handel med Banco Espírito Santo suspenderet efter aktier er styrtdykket, da      
  investorerne frygter udsigten til nye problemer i euroområdet
http://www.theguardian.com/world/2014/jul/10/portuguese-bank-fears-hit-stock-markets


Store virksomheder har en overvældende mængde af magt over vores fødevareforsyning - 16. Juli 2015

Udgivet den 16. Juli 2014 af Verdensalt

"Selvom det er USA's dominans der blevet drøftet om her, kan jeg sagens se sammenligninger til hvordan vores forarbejdet madproduktion, e-numrene, GMO, farvning, salt og især "sukker" er ligestillet med danske forhold, meget svært at overskue hvem som producere vores mad i DK"

Fra vores marker til vores gafler, store selskaber har en overvældende mængde af magt over vores fødevareforsyning hvert eneste skridt på vejen. Lige nu er der mere end 313 mio mennesker, der bor i USA, og opgaven med at fodre alle de mennesker, er omtrent helt i hænderne på blot et par dusin monolitiske selskaber. Hvis du ikke kan li, hvordan vores fødevarer produceres, eller du ikke mener, at det er sundt nok, er det ikke svært at regne ud, hvem der har skylden. Disse mammut selskaber er ikke skabt til erhvervslivet for at gøre sig til for os og de bedste interesse overfor det amerikanske folk. Snarere er formålet med disse selskaber, at maksimere velstand for deres aktionærer. det amerikanske folk ender med at spise milliarder af kilo ekstremt usund mad, der er fyldt med kemikalier og tilsætningsstoffer hvert år, og vi bliver bare sygere og sygere som samfund. Men disse store selskaber er rive i store overskud, så de ikke rigtig pleje.

Hvis vi havde et kapitalistisk system i dette land, ville vi have en høj grad af konkurrence i fødevarebranchen,  men i stedet har den amerikanske fødevareindustri blevet stadig mere koncentreret med hvert år, der går. Bare overvej følgende numre fra den amerikanske landbrugssektor ...

Den amerikanske landbrugssektor lider af unormalt høje niveauer af koncentration. De fleste økonomiske sektorer har et koncentrations-forhold omkring 40%, hvilket betyder, at de øverste fire virksomheder i branchen kontroller 40% af markedet. Hvis koncentrationen og forholdet er større end 40%, mener eksperter konkurrencen er truet og markedsmisbrug er mere tilbøjelig til at forekomme: jo højere tal, jo større truslen. Nedenstående koncentrations-forhold i landbrugssektoren er chokerende ; 

    • Fire selskaber ejer 83,5af markedet for oksekød.
    • De fire øverste virksomheder ejer 66% af svine industrien.
    • De fire øverste firmaer kontrollerer 58,5% af slagtekyllinge industrien.
    • frøindustrien kontrollere fire selskaber 50% af den proprietære frø marked og 43% af det kommercielle marked frø på verdensplan.
    • Når det kommer til gensplejsede (GE, GMO) afgrøder, kan kun ét selskab Monsanto prale fuld kontrol over 85% af den amerikanske majslager og 91% af amerikanske sojabønner lagre.

Du kan læse mere - her

Hvordan fører vi krig mod uvidenheden i os alle? Hvordan overvinder vi hjernevaskelse af vores MATRIX

Udgivet første gang den 16. Juli 2014 af Verdensalt

Jeg kunne sagens skrive om Justin Bieber, World Cup, Contador,  Lockout, GGGI, halalslagtning for at øge min skare af tilhængere på min hjemmeside... har heller ikke løsningen på universets gåder, er paranoid, isoleret, selvoptaget af konspirationosteorier, men jeg er vågnet op til vores Matrix...

"Dette er din sidste chance. Herefter er der ingen vej tilbage. Du tager den blå pille – historien ender, du vågner i din seng, og tror hvad du ønsker at tro. Du tager den røde pille – du bliver i eventyrland, og jeg vil vise dig hvor dyb kaninhullet er"

For at provokere din egen bevidsthedsdannelse eller mindfulness :

Hvordan finder vi sandheden som sætter os fri?
Hvordan løsriver vi os selv for frygt, blokeringer og berøringsangst?
Hvornår begynder vi at forstå, det vi har lært fra skolen, nyhedkanaler, vores institutioner rundt om i verden, vores basale indlæring om verdensorden er forkert?
Hvordan vågner vi op fra vores fastforankret virkelighedebillede, når vi ikke ved, vi skal vågne endnu?
Hvordan løsriver vi os væk fra den totalitære enhed af kontrol, magt og dominans?
Hvordan skaber vi , som Werner Erhard citere; En Verden, Der Virker For Alle?

Super god start - Tjek Elinas gratis e-bog "HOW To Change The World" her - har opremset flere ...