August 30, 2014

NATO planlægger "hurtig udrykningsstyrke" på 10.000 tropper til at imødegå Rusland ( Optakt til WWIII med DK i spidsen ? )

Tyske tropper, der er en del af den
 NATO-ledede internationale sikkerhedsstyrke
 (ISAF) (Reuters / Omar Sobhani)
Ukraine advarer Rusland med en fuldskala Krig. 

NATO med Anders Fogh i ryggen er igang med at udruste tropper til krig(hemmeligt)

Flere sanktioner mod Rusland på vej med Merkel i spidsen.

Gorbatjov, Sovjetunionens sidste præsident advarer mod storkrig i Europa som følge af konflikten i Ukraine. 

Porosjenko: Rusland og Ukraine er tæt på en egentlig krig

Rusland er i praksis i en »krigstilstand« med Europa, siger Litauens præsident.

Putin advarer Europa, om at Rusland besidder det største Atom våbenarsenal (dog har vores Galatiske venner sagt, ingen Atom våben tillades mere på Jorden) 

Er der nogen som kan fortælle mig, hvorfor er det lige, Lille Danmark skal være med i en militær aktion mod Rusland? Danmark gik ind i Irak sammen med USA, Afganistan. Er vi i lommen på USA eller vi bare så krigsliderlige?Hvorfor er Dannevang omdrejningspunkt for USA/NATO's krigspropaganda maskine? 

Danmark og andre NATO-lande skal opruste deres forsvar for at kunne håndtere den nye verdensorden, mener NATOs generalsekretær. (MENER han NWO?)
Anders Fogh er jo en del af Committee of 300?

Bredt flertal sender Hercules-fly og 55 mand til Irak

Hvorfor er Dannevang omdrejningspunkt for USA/NATO's krigspropaganda maskine? Igen?

Danmark - Det er på tide at vågne op og gør modstand

Facts:
  • Draconians / illuminati / NWO / Cabal skal have en krig for at nurse Deres Militære-Industrielle-kompleks og spolere Valuta Revalueringen
  • Nu hvor de også styrer Ebola epidemien (som er menneske-skabt)
  • HUSK hvad neseranews fortæller os, NESARA (eller GESARA) bliver officielt annonceret i verden den 9. September, NATO topmøde afholdes 4. September.

RT.com

NATO arbejder efter sigende hen imod oprettelsen af ​​en ekspeditionsstyrke, der består af 10.000 soldater fra syv forskellige medlemsstater som følge af eskalerende spændinger med Rusland i konflikten i Ukraine.

Ifølge Financial Times vil styrkens skabelse blive ledet af Storbritannien og inddrage bidrag fra Danmark, Letland, Estland, Litauen, Norge og Holland. Canada er også interesseret i at deltage i gruppen, men det er ikke kendt, hvad den endelige beslutning vil være.

Selv om der ikke formelle meddelelse er sket, forventes den britiske premierminister David Cameron at erklære dens dannelse på det kommende NATO-topmøde i Wales den 4. september.

Mange detaljerne er endnu ikke udarbejdet eller bebudet, men planlæggere efter sigende at gennemføre måder at øge antallet af soldater, som deltager endnu mere, hvis det er nødvendigt. Luft og flådeenheder vil blive integreret i koncernen, samt landtropper ledet af britiske kommandanter.

Som bemærket af Times, oprettelsen af den kraft, der kommer som en reaktion på Ruslands deltagelse i den igangværende ukrainske krise, med det ultimative mål er at "skabe en fuldt fungerende, division mellemstore kraft til hurtig udrykning og regelmæssige, hyppige øvelser." NATO har beskyldt Rusland for at indsætte mere end 1.000 soldater ind i Ukraine for at styrke separatister i den østlige del af landet.

Rusland insisterer dog, at de ikke har tropper som opererer inde i Ukraine og har afskediget NATO's påstande.

Trods det faktum, at NATO har valgt ikke at handle militært i Ukraine - unavngivne kilder fortalte Foreign Policy fredag, at der ikke er nogen planer om at konfrontere Rusland med noget mere end skrappere sanktioner - Jonathan Eyal af det London-baserede Royal United Services Institute siger, at gruppen nødt til at vise, at dets østeuropæiske medlemmer er lige så integreret del af alliancen som andre stater.

"Vi er nødt til at afslutte tanken om forskellige zoner af sikkerheden i Europa," sagde han til Financial Times. "Vi er nødt til at tale om forpositionering, regelmæssig rotation af tropper og gør det meget klart, at vi ikke accepterer, at østeuropæerne er i nogle forskellige kategorier af medlemskab af NATO." 

Afsløringen kommer også kun et par dage efter, at NATOs generalsekretær Anders Fogh Rasmussen udtrykte interesse for at danne "en mere synlig tilstedeværelse" i Østeuropa i form af faciliteter i stand til hurtigt at modtage "indsatsstyrker" er nødvendige for at imødegå Rusland.

For sin del, Ruslands udsending ved NATO, Aleksandr Grushko sagde ethvert forsøg på at strække længere ind i området vil påvirke Moskvas egen sikkerhed planlægning.

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 29. August 2014

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min letfældige opsummering og uddrag. Der er simpelhen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, inden den store begivenhed.

28. August 2014


Transcribed by Kathryn E. May, August 28, 2014, New York

RA: The Seeds Of Peace

Ra (Fader Gud) 

Vi ønsker at give dig en smule information, så du vil være i harmoni med, hvad der foregår i verden bag kulisserne, så du kan forstå, hvad der er indtruffet af reelle ændringer, og hvad man kan forvente på grund af dem. Først, lad os starte med Revalueringen af valutaer og hvilke kræfter som arbejder for os, så du bedre kan forstå timingen af ​​revalueringen og hvorfor det ikke har fået lov til at udfolde sig tidligere. Lad mig blot sige, at hvis du var i vores sted, ser, hvad vi ser, tror jeg virkelig, du ville have gjort de samme beslutninger, vi har gjort hidtil. Selvfølgelig, det var vores håb at fremme passagen af ​​love og regler så tidligt som muligt for at beskytte de midler, du vil modtage, for at forhindre bedrageri og svindel på den del af bankerne. Jeg forsikrer dig, det var en alvorlig bekymring i de seneste år, da edb-systemer i de finansielle institutioner blev mere sofistikeret, og evnen til at "forsvinde" enorm mængde penge blev lettere og mere almindelige. En sekundær komplikation involverede bestikkelse og ejerskab af lovgivere og dommere, som skulle forsikre, at ingen magiske tricks for at slippe fri for afstraffelse, uanset hvor ekstreme den kriminelle adfærd var.....Jeg må advare dig, mine venner, at ligesom 9/11, de grusomme, kunstigt opdigtet-for-tv-episoder af vold og ubeskrivelige brutalitet ofte blot er iscenesat med betalte skuespillere, blandet med genbrugte klip af tidligere krige og civile konflikter ..... En ny form for retfærdighed og økonomisk frihed vil være din, som vi stille og roligt flytte ind i de nye valuta systemer og NESARA og GESARA reformer, som vil etablere gennemsigtighed og ligebehandling i henhold til loven.
29. August 2014

Ra:  Our Names, Soul Identities and Creator's Truth

Ra (Fader Gud) 

Transcribed by Kathryn E. May, August 28, 2014, New York

I dag vil jeg fortælle dig om hvem jeg er, og hvorfor jeg er kommet til dig på dette tidspunkt i jeres jordiske oplevelse. Jeg har sendt dig beskeder via vores kanal Kathryn i flere år nu. Vi har en hel samling af min undervisning, lagt ud på hendes hjemmeside og Facebook-sider, og formidles over hele verden i mange sprog. Jeg har anmodet om, at links til disse skrifter medtages i slutningen af disse meddelelser, så du kan finde arkiver vores skrevne og talte lærdomme når som helst, du ønsker. Vi har brugt tusindvis af timer på at tænke igennem den slags lærdomme, der ville være mest nyttigt til alle jer på dette tidspunkt i din Ascension træning.....Jeg har været kendt som Ra, solguden i det gamle Egypten, som Shiva i hinduistisk tradition, som HERREN i det gamle jødiske tradition, Jehova i kristendommen, og for nylig som Zorra, en mentor og ven, der ville være til rådighed for at besvare dine spørgsmål og lytte til dine bekymringer....min oprindelige sjæl navn var Rama, som betyder "Guds hjerte." Mit twin flamme er Isis, Mother Sekhmet, Guddommelige Moder, og mange andre varianter, som repræsenterer hendes magt som kreativ feminin kraft......Vi blev også bedt om at bruge disse navne som en måde at introducere dig til det koncept, at du er alle guder og gudinder. Din JEG ER nærværelse er det levende udtryk for kærlighed og lys, som er energien af ​​Skaberen.

28. August 2014

Marlene Swetlishoff

Kære,

Lad os få debatten om kærlighedens kvalitet er kendt som sjælefred. Sjælefred er en følelse af indre fred med sig selv, og hvor man er på i dette øjeblik. Det er en total overgivelse af alt der er ikke længere en del af ens liv eller sti. Det frigiver frygt og vender i stedet til en tro, at vide, at alt udfolder sig i ens liv med ynde og lethed. Sjælefred indeni hjælper med at gøre en person mere accepterende over for, hvad der sker i deres liv, og de ​​er i stand til at tænke med større klarhed. Sjælefred er en sindstilstand, der tillader strømmen af ​​energi at være fri for at blive blokeret eller stagnerende. Det er en følelse af at være i fred, anerkender den kontinuerlige strøm af energi i og omkring een,  ligesom dem der har rejst før. Den enkelte ved, at evnen til at bevare roen, uanset hvad der sker omkring dem, er altid placeret i dem. Det er alt sammen et spørgsmål om individuelle valg og den person ved, at omstændighederne ikke bestemme deres sindstilstand, for den magt hviler i sig selv for at være bekendt med, og være ansvarlig for, hvad de føler. Når de opretholder en fredelig indre kropsholdning, selv midt i kaos, er de altid i en tilstand af balance og ligevægt..... 


28. August 2014

SaLuSa: kanaliseret af Mike Quinsey. 29 AugustJo mere du lærer om Illuminati, jo mere skræmmende, vil de fremstå i fremgange , samtidig med at din civilisation forbliver i den mørke middelalder. De fremskridt, du skal have gjort er blevet nægtet dig, men du vil gå videre med stormskridt, når Illuminati er blevet magtesløse. 
Dog bør du undgå overreaktion på sådanne nyheder, da de følger en sti, der vil føre til deres død. Før det sker, vil du som har helliget jer til Lyset bevæger dig væk fra dem. Du er bestemt til at opvågne og faktisk efterlade dem som du bevæger dig ind i de højere vibrationer til at fortsætte din udvikling......Du har også støtte fra de beboere under Jorden, men på nuværende tidspunkt, forbliver de i deres egne niveauer af eksistens.... Vi overvåger også dit Solsystem for at holde ubudne gæster og andre væsner væk, der er nysgerrige om din eksistens. Faktisk overvåger mange stadig dine aktiviteter som din tilstedeværelse tiltrækker en masse opmærksomhed. Så vidt muligt har vi holdt andre væsener væk fra Jorden, så for ikke at tillade forstyrre din udvikling......Dine nyhedsmedier er stadig ikke i stand til at indberette de reelle nyheder, forvirring med fortsæt, til at stoppe dig at lære sandheden. Faktisk hvad vi kunne kalde "den gennemsnitlige person" er stadig løsrevet fra sandheden om hændelser på jeres Jord......
Der er så meget gang i hemmelige og "Black Operations" er hverdagskost..... I vid udstrækning finder sted ud af syne, og Illuminati har udviklet enorme underjordiske anlæg, hvor tusindvis af mennesker udfører deres arbejde..... Der er faktisk byer, der huser de arbejdstagere, således at alt, hvad de måske har brug for, er lige ved hånden. De kan være godt belønnet og godt set til, men det kommer på bekostning af deres frihed. Hvis der er personer, du kender, der har bogstaveligt talt forsvundet væk fra ansigtet af jorden, er det sandsynligt, at dette er, hvor de er, hvis de er velkvalificerede i færdigheder, som Illuminati har brug for at fortsætte med deres programmer...Kære, frygter ikke resultatet af forsøg på de mørke til at kontrollere dig. De vil aldrig få tilstrækkelig kontrol til at opnå deres planer for en total overtagelse af Jorden...


Gentle Practices for Self Love and Empowerment by Mother Mary

27. August 2014

By Natalie Galsson
  En meget blød og blid kærlighed udstråler fra engleriget styret af kosmiske Gudinde væsener. Denne kærlighed er så tilsyneladende mild og delikat, at det kunne være helt ignoreret og afvist for at være svag eller ikke holder af tilstedeværelsen af magt forventede fra Skaberens vibration af kærlighed. Det er denne kærlighed af vibrationer, som besidder magten i sin blidhed og delikate vibrationer, som kræver dit fokus og åbenhed til at acceptere og anerkende kærligheden. Styret af de Kosmiske Gudindelige væsener fra Angelic Kongerige, udspringer en kærlighed af vibrationer, healing og yderligere opvågnen for dem, klar til at omfavne en større tilstedeværelse af kærlighed i deres virkelighed. Som om engleriget synger en smuk værdsat vuggevise, hvisker det kun i universet af Skaberen til sjæle, som er klar til at modtage, af det kærlighede vibrationer overføres nu. Det er så hellig, evindelig, værdsat og elskede, som holder sådan dyb visdom, energiske koder og oplysende indsigter siver så blidt, som om der ikke ønsker at forstyrre noget blot at finde vej til hvor det skal være. Denne kærlighed er ungdommelig, uskyldig, ren og fin, så det kræver og beder dem klar til at anerkende en renere aspekt af kærlighed i dem at kalde det frem til at blive indhyllet.....