Jul 20, 2018

Verdensalt.dk | Arkivskabet | 20. Juli 2018 | ~ Karma-Sanskara-Vasanas ~ |

Sjælens software
Posted on May 11, 2013 by Chris Evans (oversat fra Engelsk, hans sprogbrug er ikke det bedste)

I livet har vi uendelige mange valg at træffe hver dag; fra de simpleste ting som, "hvad skal jeg have på i dag" til komplekse valg som, "hvad skal jeg være, når jeg bliver stor?" Vi tror, at vi frit træffer valget. Men i virkeligheden er det modsatte ofte tilfældet. Vi har mellem 60.000 - 80.000 tanker om dagen. De fleste af de disse tanker er samme tanker, vi havde dagen før og dagen før den.

Det samme gælder for de valg, vi træffer. Vi tror måske, at vi frit vælger mellem forskellige muligheder, men vi gentager ofte bare det samme valg, om og om igen. Ayurveda har en forklaring på dette.

Ifølge Ayurveda, de valg du foretager, er baseret på dine tidligere handlinger, som har skabt dine minder og ønsker samt afstedkommer dine fremtidige handlinger. Derfor kan man sige, vi går soverende gennem meget af vores liv.

Se det på denne måde; Karma (handling) - Sanskara (hukommelse) - Vasanas (begær). Dette er svinghjulet af Karma. Ifølge buddhismen binder det os til, at vende tilbage til en menneskelig inkarnation igen og igen. Men for nu, lad os fokusere på de "små ting" Hvis du er tilfreds, og ikke kan få nok af dit liv - er det jo bare fantastisk! Mange mennesker, har det dog ikke sådanne. De føler tomhed, tristhed, frustreret og de ved ikke, hvorfor eller hvad de skal gøre ved det. Sommetider har de en ide om, hvad problemet er, eller godt klar over, de tager usunde valg, men er ikke i stand til at stoppe.

Lad os bryde Karmaens svinghjulet i mindre dele og se hvordan det virker. Det kan lade sig gøre med alle tre dele. Lad os starte med handling eller Karma.
Som eksempel bruger vi en person, der gør noget, som de ved ikke er godt for dem, men de føler sig ude af stand til at stoppe; Lad os sige de ryger. Her starter selve 'handlingen', personen vågner op om morgenen og tager sig en cigaret. Her kommer selve 'handling' eller 'Karma'ind - at ryge en cigaret. Lidt senere på dagen 'husker' personen (sanakara) hvor skønt og afslappende det føles, at ryge den cigaret. Dette fører til et 'trangen/begæret' (vasanas) at få en anden cigaret. Personen afslutter den anden cigaret og straks føler anger og siger til dem selv, at de skal holde op. Senere på dagen, har stress ophobet sig fra jobbet. Så kommer kaffepausen, straks huskes den afslappende følelse cigaretten gav dem (sanakara). Du kan sikkert gætte, hvad der sker. Vores cyklus fortsætter - Karma-Sanakara-Vasanas.

Dette sker også med dele af vores liv, som ikke er direkte skadelige. Nogle gange kan vi finde os selv i en "rutine" at gentage de "samme vante ting". Igen er vi fanget i svinghjulet af vores Karma. Vi længes efter noget nyt i vores liv, men vi sidder fast i rutinen. Rutinen består i hvad vores hukommelse (sanakara), gjorde før, så vi vælger eller trængen (vasanas) fastholder os til, at gøre det igen (karma).

Hvordan kan vi bryde ud af denne cyklus og foretage nye valg? Svaret er, at vi er nødt til at vågne op og blive bevidste. I stedet for vi er søvngængere gennem vores liv, kan vi bevidst bryde denne cyklus på hvilken som helst tidspunkt. Mindfulness er et nyttigt værktøj i denne henseende. Alt, hvad der øger din bevidsthed vil hjælpe.
Min egen kommentar: Sagt på en mere jordnær måde. De fleste ønsker udvikling, mens de færreste ønsker forandring. Forandring er en forudsætning for udvikling, men hele vores psykologi er bygget op til at have faste rutiner, stabile forestillinger om os selv (selvbillede) samt en kultur omkring os, der ikke ændrer sig for hurtigt. Uden en rigtig god grund til at forandre dig, vil det aldrig ske, men nogen gange stikker livet os en lussing, der gør, at vi ikke kan lade være med at forandre os. Måske ved du, at du er havnet i den forkerte relation – arbejdsmæssigt eller privat – men at det er svært at finde modet til at gennemføre den nødvendige forandring. Vi skal nu bryde ud af vores fastforandret tankemønstre og vaner for at se lyset forenden af tunnelen.
Her er et eksempel på at bryde en cyklus af en usund adfærd. Personen i vores eksempel, vågner op om morgenen og rækker ud efter en cigaret, men denne gang har personen en "ny" hukommelse. Personen husker, at det er besluttet, at stoppe med at ryge. Nu spekulere personen over alle de ting, man ville være i stand til at gøre med de penge, man sparer også følelsen af en tilfredsstillelse.

Kort sagt, cyklussen er afbrudt. Med tiden bliver trangen (vanasna) stærkere, for een til at stoppe med den indlejring af den nye hukommelse (sanakara), til det bedre. At kunne udføre ting, som de ikke kunne udføre førhen (handlinger eller karma). Cyklussen styrker det selv over tid.

Så jeg udfordrer dig, hvis du er i en skure, eller i et ulykkelig stadie, der ikke tjener din velvære, at bevidst, tag kontrol over dit liv. Bliv opmærksom på, de forandringer du ønsker dig, som du bruger din tid med, vågne op til, hvad der end sker i dit liv og ændre din karma!
Læs også: TFT & EFT, METAsundhed & Metamedicin - 30 Oktober 2014
Kilde

RT - Russia Today | Jul 20, 2018 | ~ ‘Planet X & the ‘rogue star’: Can new astronomy theory explain world beyond Solar System? ~ | .. A mysterious star hurtling past the Solar System may have sparked chaos throughout great expanse, sending objects deep into corners of space that are now captivating scientists searching for distant exoplanets. The celestial theory is the product of researchers at the Max Planck Institute of Radio Astronomy in Germany and could provide information to settle the debate on ‘Planet X,’ a hypothetical world speculated by some to exist beyond the Solar System in deep space. Also known as ‘Planet Nine,’ talk of a potentially far off world such as ‘Planet X’ arose following mathematical research by astronomers at the California Institute of Technology in 2015. The planet was not observed, explained NASA, but the study stated that it was possible for a large unknown alien world to be running through an unusual and elongated orbit outside the Solar System .. |


READ MORE: https://www.rt.com/news/433828-rogue-star-planet-theory/

Verdensalt.dk | 20. Juli 2018 | ~ Forkast Trump for enhver pris. Vi ser den næste amerikanske revolution og den mørke stats sidste kamp, også i Danmark ~ | Blogger: | Uffe Ellemann: Mistanken om, at Putin har noget alvorligt på Trump, vokser dag for dag | Advokat optog Trump diskutere betalinger til Playboy-model | Hvis du googler "idiot", støder du på Trump | Trump i hemmelig lydoptagelse – ville betale kvinde for tavshed | Bankaktierne vandt i USA efter endnu en dag præget af handelskrig |http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-07-20-uffe-ellemann-mistanken-om-at-putin-har-noget-alvorligt-paa-trump-vokser-dag-for
https://www.bt.dk/udland/advokat-optog-trump-diskutere-betalinger-til-playboy-modelhttp://nyheder.tv2.dk/udland/2018-07-20-hvis-du-googler-idiot-stoeder-du-paa-trump
http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-07-20-trump-i-hemmelig-lydoptagelse-ville-betale-kvinde-for-tavshed
http://penge.borsen.dk/artikel/1/366054/bankaktierne_vandt_i_usa_efter_endnu_en_dag_praeget_af_handelskrig.html?utm_source=forside&utm_campaign=nyhed_02

Mutual UFO Network (MUFON) | Jul 20, 2018 | ~ Earth Shattering UFO Disclosure! Luis Elizondo comes to MUFON 2018! ~ |


What does your government know, that you don't?

Luis Elizondo, former head of the Pentagon's UFO Department, will be with us for this year's symposium to share his knowledge and secrets. We also have thirteen other additional interesting and knowledgeable speakers who will share their knowledge and experiences.

July 27 - 29, 2018
Cherry Hill, New Jersey🔴LIVE - Del 2 | Radio24Syv - Det, vi taler om... | 20. Juli 2018 | ~ Nikolaj Vraa skal passe på, han ikke bliver HIDSIG! Trumps-røde kasket, bliver lavet i Kina. Obama-arven, bliver pillet ned. Bush, er en lang klogere mand end Trump. Fox og andre MSM medier, holder med Trump som lyver, men ikke mere. EU er en 'Foe' - Trump - en selvbestaltet Konge. En dum baby-Trump, der ligner en 13 årig dreng, der har glemt at tage sin Ritalin. Ondt af amerikanerne, hvis flag, er blivet trådt på. STOP HAM og SNAK HAM NED! ~ | ... Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem .. | Blogger: O-M-G! ... Sådanne lyder en perlerække af nedsættende ord om den mest magtfulde mand i verden... (Thomas Heurlin, Jakob Steen Olsen, Jacob Hein Jensen , Anne Kirstine Cramon og rosinen i pølse enden, værten: Nikolaj Vraa ) ... De fire 🐠 pausefisk eller musketerer, sidder og flækker verden sammen, med Deres ejer, Berlingske People A/S, den succesfulde familieejede, belgiske mediekoncern De Persgroep... HOLD DA K***, hvor var de kloge-ole, at høre på... Hvad sker der med OS mennesker, når EVENT'EN rammer os, så vi ligger og raller på jorden af rædsel, fordi ALT, hvad vi ved og fået fortalt, er løgn og latin. Kan du med hjertet på rette sted, vide om Putin og Trump ikke gør menneskeheden, en bjørnetjeneste, i stedet for at lytte til en flok USA analfater, fra Det, vi taler om og resten af den sensationshungrende nyhedsmedie virkelighed? DER ER INGEN I DET studie inkl. verdensalt.dk, det ved hvad djævelen, der sker på indersiden af verdensorden... Benjamin Fulford: Will the Jews finally be freed from Khazarian mafia slavery as Israel is liberated? -- Det der virkelig foregår her er, at der allerede er opnået enighed mellem USA og Rusland om NATO, Ukraine, Syrien og Israel, ifølge Pentagon og FSB-kilder. Da dette nyhedsbrev går online, møder Trump med den russiske præsident Vladimir Putin for at diskutere dette, bekræfter Pentagons kilder. Uanset hvilke offentliggørelser der gøres efter mødet, siger FSB og Pentagon-kilder, at den amerikanske / russiske aftale indebærer amerikansk anerkendelse af den russiske anneksation af de etniske russiske dominerede østlige ukrainske provinser og en fjernelse af det kazariske nazistregime derinde. Desuden vil russerne og iranerne (med implicit støtte fra Kina og det amerikanske militær) tvinge Israels skrøbelige stat til at overholde internationale normer og aftaler. Selvom om vi tidligere har nævnt i dette nyhedsbrev, er der allerede opnået en aftale mellem White Dragon Society (WDS) og Gnostic Illuminati, der gør det muligt, for Rusland at overtage fra USA, altså, sikkerhedsgarantien, for Vesteuropa, undtagen England. Derudover vil en russisk FSB-agent ankomme i Asien i efteråret for at diskutere et nyt finansielt system med WDS, den japanske regering, det amerikanske militær og asiatiske hemmelige samfund, siger WDS-kilder. Oplysningerne om det nye finansielle system er endnu ikke afklaret, men der er generel enighed om, at det vil involvere en kombination af kryptovaluta og guld. Der er også en aftale om, at Indien får en langt større rolle, end den nu har, siger de. USA vil få mere finansiering i stedet for at dele noget af sin hemmelige højteknologi med resten af ​​verden, tilføjer de. På nuværende tidspunkt har Trump imidlertid på trods af denne aftale bragt europæere til at købe flere amerikanske våben ("hæve NATO-udgifter til 4% af BNP") og olie ("Køb ikke fra russerne - køb fra os, fordi vi beskytter dig fra russerne "), da USA stadig er de facto konkurs. Det er også grunden til, at Trump pålægger importafgifter på kinesiske varer. USA har brug for penge til at holde sig oven vandet. Da USA blev kontrolleret af Khazarian-oligarchs (og det skal være stavet "oilgarchs"), var det ikke noget for dem, at USA som et land var forarmet af sit handelsunderskud. Det skyldes, at kineserne brugte de dollars, de tjente med deres amerikanske handelsoverskud for at købe mellemøstlig olie fra disse 'oilgarchs'. Oilgarchs brugte, omvendt disse penge til, at finansiere menneskets slaveri og oprettelsen af ​​en Khazarian-kontrolleret verdensregering. Det er en af ​​grundene til, at Trump efter NATO-mødet fortalte CBS, at han 'tænkte' på den kazariske mobkonstruktion, kendt som EU, for, at være en "fjende". Hvad han mener er, at de har drænet den amerikanske økonomi gennem handel, samtidig med at amerikanerne betaler for deres beskyttelse, selvom de arbejdede imod amerikanske interesser... (..)... |


LYT VIDERE: https://www.radio24syv.dk/programmer/det-vi-taler-om/28224139/det-vi-taler-om-20-07-2018-2
http://www.theeventchronicle.com/intel/benjamin-fulford-will-the-jews-finally-be-freed-from-khazarian-mafia-slavery-as-israel-is-liberated/

ETH \\ KCCI | Jul 20, 2018 | ~ Deadly tornado outbreak creates nightmare throughout central Iowa ~ |


At least several tornadoes tore through central Iowa on Thursday afternoon, hitting key landmarks in some cities, such as the Marshall County Courthouse in Marshalltown and Vermeer Manufacturing in Pella. Heavy rain, damaging winds and hail were also part of the system. Seven people inside the manufacturing plant were taken to the hospital and treated for injuries. They have since been released. Pella Regional Health Center spokeswoman Billie Rhamy confirmed Thursday evening that all the injuries were minor and all patients have been discharged. The company, which has about 2,800 employees, makes agricultural machinery, including hay balers and mowers, and equipment for the pipeline and forestry management industries. Vermeer CEO Jason Andringa said that 400 dealers and customers were in town to celebrate the company’s 70th anniversary. He said operations will be closed Friday as crews assess the structural damage. READ MORE

Verdensalt | Arkivskabet | 20. Juli 2018 | ~ Nu, hvor vi snakker Influenza, placeboeffekt eller livsstilssygdomme - det er næsten som at tage hverdags makeup på og af igen - måske finder du opskriften på hvordan du helbreder dig selv - udenom Sundhedsstyrelsens propaganda ~ | Blogger: ⇛ Postevand ⇛ NATRON (Bikarbonat) ⇛ Naturlige svovlkilde (MSM) ⇛ Kolloid Sølv ("sølvvand") ⇛ Øko ingefær og citron ⇛ Uraffineret koldpresset økologisk jomfru kokosolie ⇛ den 'korrekte' Vitaminpille med bl.a. antioxidanter (Omnimin Pure) ⇛ Boron/Borax (kemisk formel 'mest kendt som' - Na2B4O7 · 10H2O) og jeg kunne blive ved og ved .. og du skal ALDRIG indtage konventionel medicin igen. 💞 Efter laaaang sej argumentation og overbevisning tog min egen far endelig ansvar og handling, droppede det fup-kolesterolsænkende medicin, hjertepiller og alt andet crap han indtog💞. Da jeg sagde til ham, med min holistiske tilgang og naturlæges indflydelse, at han lugtede meget slemt ud af munden fra metallisk gasart (lugt af rådne æg). Vi vidste, at det var binyrertræhed-svækkede binyrer og svækkelse af meridianbanerne og det var meget slemt. Sagde til min gamle far, enten dør du før tid, ellers gør du noget ved sagen. Han har det perfekt den dag i dag, uden konventionel medicin (bortset fra lidt traumatiske ting fra barndommen, som han stadig nægter at gøre noget ved)... 🌈 Mange danskere indtager æteriske olier samt homøopatiske medikamenter, hvorfor ikke gør det endnu mere simpelt. ☝️ Mange kender ikke til hvilken æteriske olier som er højfrekvente eller hvad PPM står for, eller toksikologiske grundprincipper og begreber!.. 👉 Start med at benytte dig af (nogle) disse prisbillige, tilgængelige, simple husmandsråd og jeg garantere dig, en 90 % aflivning af uønskede parasitter, bakterier, vira og svamp (fra candidasvampen til kræft) i din krop. 💲💲💲 Jeg kunne tjene millioner af kroner, men på min blog, er de dyre råd - helt gratis!!!.💖 [PS: har masser af uddybende artikler om MSM, Boron, Kolloid Sølv osv. check søgemaskinen] ... Du behøver ikke en Hotline, detaljeret forklaringer findes på min blog (vedlægger søgning) ... Som jeg altid plejer at sige; Detox dit hjerte .. Detox din hjerne .. Detox din krop .. Detox er ikke kun til udrensning - det er meget vigtigt her!! Det kan betragtes som en spirituel terapi-form - en daglig aflivning af parasitter, vira og svamp og et totalt stop for kræftens udbredelse... [👨‍🔬Nikola Tesla — 'If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.'👨‍🔬].. Disse nævnte produkter holder dig ikke kun i live, men stabilisere / regenerere dine indre organer, opretholder strukturen i kroppens proteiner og dræber uønskede vira og bakterier. Første RÅD som også er det vigtigste - Drik rigelige mængder af vand, men KUN postevand fra din egen vandhane (rens evt. vandet med dine positive tanker - affirmations og bekræftelser der virker) .. Drop alt flaskevand, sodavand eller andet med brus (din lever kan kun flushe og rense med rent postevand), evt. supplere med vandfilter, ioniseringsapparater for slippe for forurenet fluorstoffer og mikroplastik, dog skal Kolloid Sølv nok klare skærene uden vandfilter. Der er KUN en ting som kan holde dig tilbage, din 😱 FRYGT! 😱 Øverste myndighed inden for Fødevareindustrien, Sundhedsstyrelsen og det medicinsk-industrielle kompleks deler naturligvis ikke disse informationer (accepteres ikke indenfor lægevidenskabens klare lys). Vil du ikke hellere indtage et naturligt supplement, tilintetgøre de skadelige kemikalier i maden og hverdagsprodukter? Hvad med dine cancerceller? Det gælder også dine hudprodukter [du kan med lethed købe økologiske eller toksiske medikamentfrie hudprodukter direkte fra online-apotekerne i Grækenland]. Tænk på hvad f.eks. parabener, mikroplast, mineralolie, paraffin, propylen-glycerol, ftalater, kunstige enzymer osv. gør ved din krop og indre? Der findes et hav af produkter derude, nogen skal man virkelig have viden om før man køber dem i Netto, Matas og Helsekostforretninger (kun 'rene' uraffinerede økologiske, er ønsket). Et lille udvalg som jeg nævner, er produkter, som allerede anerkendes som helbredende olier indenfor ayurvediske medicin eller blot har en høj frekvens eller er et naturligt næringsstof. Disse produkter er ud af mange, har langt flere helbredende egenskaber end jeg nævner her såsom: Lindre led- og muskelsmerter, allergi, angst, stress og korttidshukommelse, sårheling, genopbygning af ph værdien, hud-og hårplejende, antibakterielle, antimikrobielle, antifungale, antivirale, parasit- og kræft dræbende egenskaber.. Inden man går i gang, skal der læse på lektien. ⏹️ Eksempelvis MSM 'kan' påvirke ens krop forskelligt, i starten. Ligesom natron, har MSM en lille bismag. I pulverform (bedst), skal det opløses i vand eller kan tilsættes i ens kaffe, som min forældre gør. (Forskning og kliniske erfaringer tyder på, at MSM kan være et godt kosttilskud for et hav af ting - læs artikel). 👨‍⚕️ Ifølge min holistiske/naturlæge med 45 års erfaring, benyttes MSM til både elitesportsudøvere og husdyr som heste, hvis de ikke kan løbe mere... Det er blot et fragment af hvad MSM kan afhjælpe, fordi det er et naturligt næringsstof, et organisk svovlstof, der findes i den almindelige kost til mennesker og stort set alle andre pattedyr, men er fravalgt, taget 'ud' af vores fødevarer. Derimod uraffineret økologisk jomfru kokosolie, kolloid sølv (Ionosil), Tvekulsurt Natron(Matas-Natriumbicarbonat) og hvad man ellers benytter, kan tages 1-2 gange dagligt eller mere, i teske- eller pilleform uden at tænke sig om. 🤐🤐🤐 Husk ALLE disse produkter har INGEN bivirkninger, andet end du renser ud og helbreder. Jeg gentager, uanset bismag og din frygt, INGEN bivirkninger. Jeg har brugt mange, mange år på at undersøge dette (med hjælp) og bruger det dagligt, ergo, en forureningsgrad i kroppen på 0,5 point, 1-10 skala, normalt ligger mennesket på 5-7 point. Hvorfor bliver jeg aldrig syg? Derfor... 🙌🤳🙏 ... |
Forskellige søgninger på Verdensalt: 


Søg selv og du vil finde.... 

EB.dk | 20. Jul 2018 | ~ Anne Linnet forlovet med 38 år yngre kæreste ~ | Blogger: [🤔Du må meget undskylde, men 38 års forskel, det er måske lidt sygeligt, ved denne form for forblindelse eller fascination af andres magtposition, populisme og idoldyrkelse, som i dette tilfælde!? ÆGTE kærlighed?💖] ... Klaus Riskær Pedersens, der blev farfar sidste sommer, skal nu have et barn med sin 27-årige kæreste (36 års forskel)... Billy Joel og Alexis Roderick. Han er 33 år yngre. Rupert Murdoch, er samme med Jerry Hall. Han er 25 år ældre.. Richard Gere, og hans kæreste, Alejandra Silva. Han er 34 år ældre end hende. George Clooney (56) bliver far og hans 18-årige kone Amal eller Donald Trump (70) og hans første dame, Melania (47 år), bliver kommentatorer psykoanalytikere, hvilket tyder på, at den yngre kvinde, klart søger en faderfigur. Lignende historier udløses af den (meget mindre almindelige) sammenkobling af en yngre mand med en ældre kvinde, som med den 39-årige franske præsident Emmanuel Macron og hans kone, Brigitte, 64. Sjældenheden af ​​sådanne bryllupper gør dem til nyheder, men ikke foder til den samme type spekulation... Væsentlig aldersforskel i seksuelle forhold har været et træk ved både heteroseksuelle og samme køn par i mange kulturer og samfund. Det mest almindelige mønster i heteroseksuelle par er en ældre mand med en yngre kvinde. Dette kan ske som et arrangeret ægteskab, eller et medlem kan forfølge og indlede forholdet i de samfund, der favoriserer friere forhold. Situationer der involverer en yngre mand med en ældre kvinde eksisterer også, men er ikke så almindelige. Aldersforskelle i ekstreme tilfælde kan betragtes som dysfunktionelle (en parafili), hvis sådanne forhold forfølges til udelukkelse af alle andre og til skade for partnerne. Betegnelsen alphamegamia kan bruges, når en person er seksuelt opstemt af partnere, i en anden aldersgruppe, og "chronophilia" kan beskrive en seksuel fixering på medlemmer af en anden aldersgruppe... PS: (COBRA ) - Sexual energy is connected to one of the deepest Goddess mysteries, the mystery of reintegration of female and male polarities into Ascension. This is the true meaning of the alchemical formula of “solve et coagula”. The Archons were manipulating human sexual energy since the late Atlantean period, trying to create as much separation as possible. They did this by implanting women and men in a different way, creating a psychological division and split between female and male personalities. This primary split from the time of Atlantis is the main reason for misunderstandings in male-female relationships. Females were implanted in a special way that kept their connection with their twin soul intact, but the implant has suppressed sexual connections with all other men. This has conditioned women into monogamy, when women tend to project their twin soul to their current partner. Males were implanted in a special way that blocked their connection with their twin soul, but the implant has allowed sexual connections with all other women. This has conditioned men into polyamory, when men tend to deny the existence of their twin soul and avoid it by being with many women .. (..).. |


LÆS VIDEREhttps://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/anne-linnet-forlovet-med-38-aar-yngre-kaereste/7239996
https://2012portal.blogspot.com/2018/03/sexual-energy.html

BREAKING | Jul 20, 2018 | ~ Editor-in-chief of RT: "My sources tell me that @JulianAssange will be handed over to the #UK in the next weeks or days. Like never before I wish that my sources are wrong'' ~ | .. Ecuador is ready to hand over the WikiLeaks founder to the UK in “coming weeks or even days,” RT editor-in-chief Margarita Simonyan said citing her own sources, as prospects of his eviction from the embassy are back in the media .. | Blogger: [Julian Assange: What is his current legal predicament? How could the Wikileaks Founder leave Ecuador's embassy?] ... UNBELIEVABLE!! ... Will he finally be persecuted and killed inside a military DUMB? That's even, after Swedish prosecutors dropped Julian Assange rape investigation, the UK & US still wants him for high treason against the Deep State a.k.a. Intelligence services apparatus... Julian Assange's security bill costs the UK nearly $20 million a year and had put the Ecuadorian ambassade, under enormous pressure!?... |

NN | Jul 20, 2018 | ~ Over 100 channels and thousands of new videos now available on REAL.video ~ | .. There are so many amazing channels to view. Check out: | The Health Freedom Hub | Anti-Corruption123 | Foods That Heal You (focused on CBD) | Living Traditions Homestead | David J. Franco (lots of amazing documentaries) | The Health Ranger Report (all the videos banned by YouTube) | SGT Report | Red List News … and over 100 more. See them all at REAL.video (use the search function to find videos on the topics you like most) .. | Blogger: For at sige det som det, er i klar tekst - REAL.video - er udenfor GoogleGestapo, NSA og Den Mørke Stats, politiske censoring og søgelys ... Lidt a la Ole Dammegard's, TrueTube, NewsInsideOut.com ... |


READ MOREhttps://www.naturalnews.com/2018-07-19-over-100-channels-and-thousands-of-new-videos-now-available-on-real-video.html

ØU Ledelse | Ugens Artikelserie | Jul 20, 2018 | ~ Kritik i høringssvar: Regeringen politiserer omkring Verdensmål ~ | .. Regeringen skjuler beregninger for Verdensmål .. Regeringen arbejder i disse uger på den første af de kommende årlige fremdriftsrapporter om Danmarks bidrag til FN’s 17 Verdensmål .. |


Artikeltema: Verdensmål


Kritik i høringssvar: Regeringen politiserer omkring Verdensmål

Kritik i høringssvar: Regeringen politiserer omkring Verdensmål

En lang række centrale aktører i bæredygtighedsdebatten mener, at regeringen politiserer omkring indfrielse af Verdensmålene. Kritikken går på, at regeringen udelukkende benytter sit eget regeringsgrundlag som målestok for Danmarks bidrag til indfrielsen af Verdensmålene.


Regeringen skjuler beregninger for Verdensmål

Regeringen skjuler beregninger for Verdensmål

Regeringen arbejder i disse uger på den første af de kommende årlige fremdriftsrapporter om Danmarks bidrag til FN’s 17 Verdensmål.


Kristian Jensen: verdensmål kræver klar stemme fra erhvervslivet

Kristian Jensen: verdensmål kræver klar stemme fra erhvervslivet

Finansminister Kristian Jensen (V) ønsker en klar stemme og stillingtagen fra erhvervslivets organisationer, hvis de ikke skal miste den nuværende adgang til de politiske beslutningslokaler.


Tobaksinvestering kan udløse tillidskrise i pensionssektor

Tobaksinvestering kan udløse tillidskrise i pensionssektor

Bestyrelserne i Sampension og MP Pension undersøger nu, hvordan de afvikler deres investeringer i tobaksindustrien for at imødekomme en potentiel tillidskrise om etik mellem ledelse og medlemmer.


Learning Mind | Jul 20, 2018 | ~ 8 Signs You May Have Clairvoyant Abilities and How to Develop Them ~ | .. Maybe it’s not your imagination and you actually do have clairvoyant abilities. There are certain signs and ways to develop your gifts .. |

I think that clairvoyant abilities are rich in those who’ve suffered tragedies. In fact, this theory is common and has indicators that back up the idea. But sometimes clairvoyant abilities are present despite the cards you’ve been dealt.

If you’ve ever had an odd feeling about a certain life situation or even a person, you could be tapping into those clairvoyant abilities. Maybe your dreams are forewarning you, but you’re writing it off as a side effect of a stressful day. Sometimes, it’s intelligent to look a bit further into these things.

Signs of clairvoyance


Even though you might not believe in the supernatural, for the most part, there’s still a certain amount of curiosity in all of us. I bet you wonder if there’s any possibility that you could be clairvoyant. Maybe you’d never admit this to family or friends, but deep down inside, you can’t shake the idea.

There are a few ways to help you understand those quirky life experiences. Are you exhibiting clairvoyant abilities? Let’s take a closer look at the signs.

Zero Hedge | Jul 20, 2018 | ~ A Timeline Of Media-Inflamed Fears (2000-2017) ~ | .. Modern media does not always have the best reputation for providing complex and nuanced commentary. The news cycle is sensational enough when we’re dealing with the regular issues of the day. But, as Visual Capitalist's Jeff Desjardins notes, add in some uncertainty and urgency – such as when the world is dealing with an outbreak like SARS, Mad Cow Disease, Ebola, or even Y2K – and each headline seems to get more provocative or speculative than the last. Today’s graphics come to us from Information is Beautiful, and they show the intensity of news mentions for different topics that stoked frenzies in the media from 2000-2017.. |


READ MOREhttps://www.zerohedge.com/news/2018-07-10/timeline-media-inflamed-fears-2000-2017

RT - Russia Today | Jul 20, 2018 | ~ Prince Charles claims he didn’t know bishop was a pedophile, defends friendship with abuser ~ | Blogger: [👑Prince Charles, Implicated in Murder of Princess Diana, Camilla Bowles Allegedly Claims!? Also implicated of murdering of Princess Diana's secret daughter, Sarah,👸] ... Do you believe this British monarch!?... Is he above the law, like the Danish royal family, over 1000 years old, making it the oldest monarchy in Europe and the second oldest continuous monarchy in the world!?... No monarch has appeared in court since Charles I in 1649, and that didn't set a happy precedent, as he was executed for high treason... |


READ MORE: https://www.rt.com/uk/433773-prince-charles-pedophile-bishop

Chaos Navigator | 20. Juli 2018 | ~ {HD} Open Letter To Trump Supporters Do You Still Trust This Zionist Puppet. Share With Trump S 20 ~ | Blogger: Chaos Navi- gator, er en dansk Google blogger og har en side som hedder 'paradigmet'. Kan varmt anbefales.. Nåååå, du tror stadigvæk ikke på der findes Falske Flag operationer, en retsstat, en militariseret politistat og en politisk centraladministration som snyder dig i Danmark og den vestlige hemisfære? Måske kan denne video, sætte nogle tanker igang... |


Verdensalt.dk | Arkivskabet | 18. Dec 2017 - 20. Jul 2018 | Journalista.dk | cand. jur. & markedsøkonom Lars Bjørknæs | 20. Jul 2018 | ~ Rockglad borgmester fester på skatteydernes regning – og forgylder millionærer med kæmpe bonusser ~ | .. Det er ikke kun når 80er ikoner lægger vejen forbi, at Helsingør Kommunes borgmester Benedikte Kiær er rundhåndet med skatteydernes penge. Det samme er tilfældet, når der skal uddeles bonusser til de nærmeste medarbejdere .. | Blogger: [Korruptionen, LÆNGE LEVE - Hurra, hurra, hurra og så det lange ... ja, ja, bevares, verdensalt.dk promovere gerne Journalista.dk lidt, men de fortjener det også...] ... ~ Betalte ikke det samme som alle andre : Anna Mee fik kæmpe rabat på leje af rådhus ~ ... 💬 (Verdensalt.dk) - Rapporten, som altid får mig til at smile! 😊 Danmark topper liste over mindst korrupte lande, mens Somalia og Nordkorea er bundpropper 🤓 Det fremgår af et nyt korruptionsindeks fra den partipolitisk uafhængige organisation Transparency International, der har til formål at bekæmpe korruption og bestikkelse i hele verden... ""Intet sted er bedre at udforske sine projektioner end i en valgkamp"". Vi så det i alt tydelighed under Hillary vs. Trump. Mest beskidte valgkamp i den amerikanske historie. Duellen mellem Helle-Thorning vs. Lars Løkke eller Kristian Jensen vs. Lars Løkke.. Danskerne er intense og kampparate. Linjerne er trukket hårdt op. Ting bliver sat på spidsen. Det er sort/hvidt. Enten/eller. For eller imod. I en valgkamp er der sjældent plads til nuancer, tvivl og paradokser. Selv vores børn bliver hevet ind i den tankegang der siger, vi skal hade 'Rusland og Putin og fordømme Trump', fordi, Trump, er fascist, Mussolini, American style (nok nærmere højrepopulist). Kommer det til korruption, så opfører vi danskere os som de tre aber, der ikke kan se, høre eller tale!!! 🙈🙉🙊(Måske, fordi vi selv snyder og lever af en lille hvid løgn??).. Statsministeren gør det. Udenrigsministeren gør det. Hylder Danmark på Twitter som verdens mindst korrumperede stat. Det samme skriver flere medier. Men i virkeligheden kan man ikke bevise den påstand. En dag når du har tid, sæt dig ned og læs avisartikler, som er plastret til med tilfælde af ""forsætlig og systematisk korruption"" i centraladministration, offentlige sektor, kommuner, kongehuset, private virksomheder, især banker. Det virker som om, "korruption" er det nye sort! Vi acceptere det, også selvom det er er vores skattekroner. Én, af de få danske undersøgende journalister som sætter livet og karrieren på spil, er, cand. jur. & markedsøkonom Lars Bjørknæs fra Journalista.dk, brændt på bålet, for evigt så at sige. Han er smidt ud af Grønland, ingen ønsker kommunikation med ham i Vejle, kongehuset hader ham, bare fordi han undersøger den altomfattende 'korruption' i Dannevang. Jeg synes det er højst bemærkelsesværdig! Smider lige nogle eksempler fra egne observationer og fra journalista's aktindsigt som kan dokumenteres. Tænk på alle de ting som ikke er dokumenteret, aktindsigter som er klassificeret. Vi snakker altså om licenspenge og skattekroner fra alle skattebetalere i Danmark som går til Flid, Fedt & Snyd, som Gotha Andersen ville have sagt det; Vi kender til Lars Løkkes bilagssag og han siden årene som kommunalpolitiker, har snydt og bedraget så vandet driver.. (han er naturligvis ikke alene) | 💎 Anna Mee får 878.318 kr. for at stoppe som borgmester. Fem københavnske borgmestre stopper i embedet efter nytår. Med sig får de en stor pose penge | Notat belaster Støjbergs ministerium i sag om afslag til syge udlændinge | En eller flere af regeringens mest sensitive og topfortrolige materiale, gemt i det 'ukendte' sikkerhedsarkiv i Statsministeriet, er forsvundet | Grønlands top beskyldes for korruption og Aleqa Hammond, må går af (nu løsgænger og igen til finanslovsforhandling) | Lykketofts vilde formandskab : Rejste for 724.556,37 kroner under sin FN-tid | Dronning Margrethe brændte 2 millioner kroner af på kinesisk statsbesøg | Det koster skatteyderne 561 mio. kr. at have Kongehuset kørende, plus det løse | Du betaler regningen: Borgmester, Morten Kabell, fyrer 121.752 kr. af på luksusmøbler til kontoret og rejser på studietur til Japan for 345.300 kroner | DR-topfolk på "nødvendigt" to dages kursus i Paris: 80.000 – per deltager! | DRs nyhedsdirektør, Ulrik Haagerup, med pendlerkort til fly for 184.450 kroner – og ubegrænset parkering i lufthavnen | Ville stramme op efter Vejle Havn-skandalen – men fortsætter med dyre og våde rejser for over 250.000 kroner | 100 statslige embedsmænd med minimum 1.100.000 kroner i lønningsposen, Lønfest hos staten : 41 embedsmænd tjener mere end statsministeren – og 92 mere end ministrene | NBA-basket og turistoplevelser : Randers Kommune forsøgte at skjule rejser for 569.802,23 kroner | Rothschild fik størstedelen af de 100 millioner kroner, som staten betalte for rådgivning i forbindelse med Bankpakke 2, og forundersøgelsen af Dongs børsnotering, som Rothschild stod for i 2007, der kostede 70 millioner kroner | Lektor ved Kbh. Universitet, Lars Hovbakke Sørensens, 'fiktive' forsknings- resultater, der direkte 'truer' Lars Bjørknæs | Frank Jensen tog konen med til OL – og brændte 335.205 kroner af på hotelværelser | En KÆMPESAG i Gribskov kommune, er under opsejling. Den nordsjællandske 'skak-mafia', som Lars Bjørknæs kalder den, som indgår mundtlige aftaler med kommunen om skak-projekter til 3-400 tus. kr. eller 3-4 mio. kr. En skoleleders vennekreds, hvor en 'falsk mand' som kalder sig 'Ph.d. fra Standford' og 'Kbh. universitet' er involveret. Høje Taastrup kommune har allerede givet 1 mio. kr. uden udbud, undersøgelse, det er ulovligt 💎.... |


LÆS VIDERE: http://journalista.dk/rockglad-borgmester-fester-paa-skatteydernes-regning-og-forgylder-millionaerer-med-kaempe-bonusser/

********************************************************************************

09/12 - Det, vi taler om uge 49, 2016 (2)
32:28 - Journalista.dk: Afsløringer om det offentliges midler
34:12 - Vejle havn
46:51 - Kongehuset koster 561 millioner
Kilder:  

http://journalista.dk/ (brug søgefunktionen)


Nyhedsbrev fra Journalista.dk - Betalte ikke det samme som alle andre : Anna Mee fik kæmpe rabat på leje af rådhus

Den radikale politiker Anna Mee Allerslevs bryllup var et af de helt store samtaleemner i forbindelse med kommunalvalget i november, da hun i første omgang fik lov til at bruge Københavns Rådhus gratis. Efterfølgende hed det sig, at hun frivilligt havde valgt at betale det samme, som alle andre brugere af rådhuset.  Men det ser langt fra ud til at være tilfældet.

Du kan læse historien her :


Notat belaster Støjbergs ministerium i sag om afslag til syge udlændinge

Det er ‘helt bizart’ og ‘mystisk’, at Udlændingestyrelsen allerede i januar undersøgte Paposhvili-dommen og delte dens centrale indhold med Flygtningenævnet.
Udlændingestyrelsen har i næsten et år – siden januar 2017 – været fuldt ud vidende om indholdet i en utvetydig dom, som ifølge eksperter tvinger Danmark til at lempe reglerne og give flere alvorligt syge udlændinge humanitært ophold.

Det viser et notat fra Udlændingestyrelsen, som Radio24syv har fået aktindsigt i.

Alligevel ignorerede Udlændinge- og Integrationsministeriet - som styrelsen ligger under - dommen i månedsvis og fortsatte med at give afslag til alvorligt syge udlændinge, der søgte om humanitært ophold.

Og så sent som i oktober 2017 gav ministeriet afslag til en svært syg og depressiv kvinde, hendes mand og to mindre børn, uden at inddrage den nye dom og dermed i strid med reglerne, siger en række eksperter.

Du kan læse historien her :

https://www.radio24syv.dk/udvalgte-nyhedshistorier/notat-belaster-stoejbergs-ministerium-i-sag-om-afslag-til-syge-udlaendinge

DEN KORTE RADIOAVIS POLITIANMELDT.

En gruppe københavnske borgere har politianmeldt radioprogrammet “Den Korte Radioavis” for landsskadelig virksomhed og for at undergrave af demokratiet. Gruppen, som har anmeldt Den Korte Radioavis, er angiveligt anført af spidskandidaten for Venstre i København, Cecilia Lonning-Skovgaard. Gruppen påstår af have infiltreret radioprogrammets kampagne for at genvælge af Anna Mee Allerslev til Københavns borgerrepræsentation. Infiltrationen […] PS -- Kan ikke udelukkes, det er satire...

Folkets Avis | 20. Jul 2018 | ~ Slog Berlingskes madanmelder min restaurant ihjel? ~ | .. Lige siden min nyåbnede restaurant, Restaurant Rusland, fik vel danmark- shistoriens dårligste restaurantsanmeldelse af Berlingskes anmelder Søren Frank, der regnes for en institution i branchen, har alle sagt, at den ville føre til restaurantens død. Mange har også ment, at det var unfair, at Søren Frank var en skidt person, der havde ødelagt mange folk på uretfærdig vis gennem årene, og at der burde gøres noget ved det. Nu, hvor Restaurant Rusland rent faktisk lukker efter 8 mdr., kan det være på sin plads at gøre status. Var det Franks anmeldelse, der ødelagde det? Var det fair? Eller er der tale om, at branchen har nogle mere generelle problemer, der gør det næsten umuligt at få tingene til at hænge sammen. Eller var det min egen skyld? ..(..)... | Blogger: [⚠️Restaurant Rusland's lukning - en konspiration!? Undskyld jeg siger det igen, igen. DU KAN IKKE STOLE PÅ MSM-MEDIERNE I DANMARK. DE HAR EN SKJULT POLITISK AGENDA⚠️] ... ALTSÅ, om denne historieskrivning er rigtigt anskuet fra massemediernes propagandatog eller Folkets udlægning, ved vi af gode grunde ikke. MEN, verdensalt.dk har fulgt sagen på sidelinjen og det VIRKER som om, at regeringens skjulte doktriner om at Rusland, er Danmarks, NATO og den Mørke Statsfjende #1, hænger uløseligt sammen med, at ALT, hvad der har med Rusland, at gøre, skal der slås hårdt ned på... Naturligvis hænger det sammen med Englands False Flag operationer samt MI6, MI5, Scotland Yard og Home Office, der utrætteligt, påstår, at Rusland, står bag giftdrabsforsøg på dobbeltagent i Skripals-sagen. For nylig, er en Russisk kvinde anklaget for spionage i USA... Samtidigt, ud af det blå, er der dukket flere sager op om politibetjente og andet godtfolk, som er ramt af, nervegassen Novichok i Juni/Juli måned af 2018 (Engelske efterforskere mener, at de identificerede Skripal-angrebsmodtagere). USA, med den mørke stat og 'skyggeregeringen', holder sig heller ikke tilbage, før Trump, er væltet og det er sikker og vist, at det militære-industrielle kompleks, har invaderet Rusland, Kina, Iran og Syrien (KRIG = PENGE)... Snakker lidt over mig igen på verdensalt.dk, beklager, men ALT, hænger uløseligt sammen, kigger man lidt indad.... |

Thomas Køhler måtte lukke Restaurant Rusland
LÆS VIDERE: https://www.folkets.dk/node/2868

Aluna Ash Clairvoyant- 9D \\ The Earth Plan | Jul 20, 2018 | ~ Important Shifts! Channeled Msg 7/19 Convert & Download ~ Aluna Ash ~ | Blogger: Soooo, the Akashic Records, what is it? ... ".. I believe the fabled akashic records are part of a medium that permeates all dimensions, on all levels, and has many different aspects. They are a permanent record of every thought, perception, and event that has ever occurred, like a huge and infinitely detailed history book, where past events can be accessed, viewed, and even experienced firsthand. The akashic records can be accessed and experienced within the astral planes (during OBEs) or with clair- voyance, remote viewing, and other psychic abilities. The akashic records also contain probability energies that are records of the future. Probability energies stem from and are generated by past and present events, actions, and thoughts. These energies can be tuned in to and read, visually or otherwise, in many different ways, both in and out of the astral planes, but the akashic records are far more accessible as a searchable type of records structure from within the astral planes, where they can be searched, viewed, and experienced firsthand, even by unskilled projectors. Like the astral hospital, the akashic records are an energetic dimensional structure with no actual shape or form. The appearance of this structure is affected by projectors' angles of perception, belief systems, and creative abilities. Projectors' needs for a definite and well-known structure within which to work have created a fairly solid library-like astral structure, which has been added to and maintained over many years.. (..).. " (bibliotecapleyades).... 💭 This following info comes from a source, and my own 50 years experienced danish holistic doctor, above Earth and much alive and kicking in Denmark of our 3D Matrix of Illusion - thanks Louis.. ".. There exist HUGE and vast amount of crystals contained in the city of Agartha, legendary Kingdom (Inner Earth, Hollow Earth), which store information about all people in this universe that has ever lived (including all incarnations). The Earth/Nova/GAIA/ is the main library or database, for the universe or akashic storage ... |


There are dates specified here for major phases of transformation, and we've all been through the "Date Experience", or lack thereof. So please use Higher Guidance, always.


Verdensalt.dk | Arkivskabet | ~ Destroying the Illusion ~ | 29 Dec, 2017 - 20, Jul 2018 | ~ Basics of the #QAnon Phenomenon ~ | Blogger: .... SÅ HVEM ER Q?? 🙈🙉🙊🙏... Verdensalt's udlægning: Det skulle efter sigende være én mandsperson eller flere fra den ypper generalstablen og andre grupper i USA (sammenlignes med Frank Søholm Grevil - Der findes også en kvindelig udgave kaldet #MegAnon). Hævder at være en (flere) højtstående efterretningsanalytiker som er regeringsansatte eller fra det 'positive' militær, udstyret med Q-sikkerhedsgodkendelse (Q-CLEARING - dermed navnet. Top Secret clearance with Sensitive Compart- mentalized Information Access (TS-SCI)). De er faktisk 'pålagt' at videreformidle intel-dråber 💧 (kryptiske meddelelser) - hvilket de af en eller anden grund kalder "krummer"(crumbs). De poster kun via ét medie, "4chan" (anonymt "opslagstavle-system" hjemmeside - sammenlignes med BBS i gamle dage - mange mails ægthed er konfirmeret via Googles DKIM 2048 nøgle), for at fortælle offentligt om POTUS's masterplan, at oprette et modkup mod medlemmer af den Dybe Mørke Stat (TheDeepSate)... Q, 'erne "dukker op" hvis historierne spinner for VILDT og FOLK bliver vildledt for at få ALLE, tilbage til virkeligheden!!... Så Q-indlæggene snakker i "koder" (trip codes og har siden forsøgt kompromitteret, efterlignet af andre 'mørke kombaner' -- code -- conspiracy, intell., coup vs. counter coup, advanced tech, micro & macro/endo & exo narrative awareness).. Hold nu fast her!!... Vi ved at Trump og Løkke twitter konstant, dag og nat. Eksempel på en 'rammende' Trump tweet: Berlingske: ""To kryptiske Trump-tweets skaber tvivl om prisen på Danmarks milliarddyre kampfly"" (ægte historie og vi ved det er korrekt Trump citat som stemmer kompasset - mens Lars Løkke går i rette med Trumps Twitter-politik - typisk vor Statsminister).. Imidlertid takket være nogle ret tvunget sammenfald - som Q-af-en-slags, gættede på, at Trump ville tweete ordet "lille" (small) på Small Business Saturday, og denne gang besluttede internettet, at Q var fra "Air Force One", fordi han udgav et uklart billede af nogle øer, mens Trump var på sin rejse til Asien - og en hel masse af ønsketænkning tænkte folk, at han var den 'ægte vare' (jeg personligt mener at modefænomenet Q - er ÆGTE).. Ifølge Q har Mr. Trump aldrig været kompromitteret af vores russiske venner og er faktisk slet ikke under en form for undersøgelse af Mueller & Co. Tværtimod, insisterer Q på, at det faktisk er Clinton og Obama, der blev 'ødelagt' af Putin (Solgt uran til Putin -Uranium One deal).. Q hævder også, at Trump, det geni, han er, regnede alt dette ud langt tilbage, da han blot var en beskeden præsidentkandidat og har foregivet at elske Putin og / eller være involveret i Rusland siden da som en måde at tvinge en tredjepart til at undersøge disse rædsler af Demokrater, Republikanere og kongressmedlemmers korruption (landsforræderi-underslæb-bestikkelse-pædofili-satanisme m.v.).. Q lover, at Clinton, Obama, Podesta, Abedin, og selv John McCain er 'anholdt' via disse hemmeligholdte politi-udstedte gps-fodlænker eller tæt på, at blive anklaget (bla. via Steele dossier - Obama/DNC/FBI/Clinton kampagne, eller 40,483, der snart vokser til 81.000, sidst på året af 2018, af 'sealed Indictments' in 94 Federal Districts, 470 medarbejdere arbejder på højtryk, for at få styr på (under Jeff Sessions - Justits- ministeriet). Det er forsejede stærkt alvorlige lovovertrædelse, forbrydelse; jurisdiktioner og at Las Vegas massakren var absolut et indvendigt ""job"" i forbindelse med Saudi-Clinton-kabalen... "Brødkrummerne" er åbenbart uudtøm- melige og dette er blot et uddrag... Ja, du kan naturligvis tro hvad du vil, men det spirituelle paradigmeskift er på vej, uanset om du ønsker Status Quo eller ønsker, at træde ud af din ego baseret komfortzone, og gå mod lyset.... |Dane Wigington | Jul 20, 2018 | ~ Climate Engineering Cover-Up: Geoengineering Over Our Oceans ~ |http://GeoengineeringWatch.org

TO READ OR POST COMMENTS ON THIS VIDEO, PLEASE GO DIRECTLY TO THE ARTICLE https://www.geoengineeringwatch.org/c... Our hope and goal is for this video to be shared far and wide, DO NOT re-upload this video without prior written permission and conditions from GeoengineeringWatch.org NASA tells us that the shockingly visible and very extensive "tracks" (or trails) being witnessed on satellite imagery over oceans are ALL the result of pollution being produced by ships, which is in turn creating “clouds” as an unintended consequence. Does the “official narrative” from NASA actually hold up to an examination of the facts? NASA is nothing more than an arm of the military industrial complex, covering the tracks of the climate engineers and SRM operations is a part of their mission. Two NASA statements are below:
"Scientists are interested in ship tracks because they want to understand how human emissions influence clouds and, ultimately, Earth’s climate." ~NASA
"Ship tracks have shown that clouds that form around man-made aerosols are brighter than other clouds. Man-made aerosols are smaller than natural particles, so the clouds that form around man-made aerosols are made up of smaller cloud droplets. A cloud made of many smaller droplets reflects more light than a cloud made of few larger droplets, since the surface of each droplet reflects light. The brighter clouds that result from man-made aerosols reflect more of the Sun’s light back into space, decreasing the amount of light that reaches the Earth’s surface. This interaction of man-made aerosols with clouds has cooled the Earth, offsetting global warming, though scientists are still not sure by how much. More accurate predictions of future warming depend on understanding how much cooling the brighter clouds provide…" ~NASA
NASA, of course, does not in any way acknowledge the ongoing geoengineering / solar radiation management jet aircraft dispersions. The ongoing illegal global climate intervention programs are inflicting immense and irreparable damage to the climate and the overall life support systems of the planet. Each and every one of us is needed in the all important effort to reach a critical mass of awareness. Share credible data from a credible source, help us to sound the alarm. Dane Wigington

🔴 Right Side Broadcasting Network is live now \\ WGN TV \\ KCCI | Jul 20, 2018 | Streamed live for 5 hours ago | ~ BREAKING NEWS: MISSOURI TOUR BOAT CAPSIZES, MULTIPLE DEAD ~ | Blogger: UPDATE: 11 Deaths... (lets wish it was not a FF ops)... My thoughts and prayers go out to all those affected by this terrible tragedy... 🕯️😔💞 ... PS: Lyder lidt ligesom, Præstø-ulykken, hvor 13 elever og to lærere faldt i vandet, da deres fladbundede dragebåd kæntrede i det kun to grader varme vand og børnene kæmper fortsat, den dag idag. En lærer omkom, og syv elever måtte genoplives.... |


Full Disclosure Project FB | Jul 20, 2018 | ~ "Project Bluebook on the History Channel? ~ | .. Expect more and more content on UFO's, Aliens and Secret Government Projects popping up in the main stream as 2019 rolls in. Hundreds of millions of dollars are going into pumping this type of content into every main stream platform. Our community has an opportunity to contribute content that these platforms are hungry for and that will help expand the mass consciousness. We should all unify and focus on that as one of our main goals, IMHO." - Corey Goode .. | Blogger: [🛸Project Blue Book - File Number 62-83894. Please remember, US President, is only at level 17 with 21 security clearance levels above him. The worldwide U.F.O. cover-up is 'Above Top Secret:'👽]... The UFO subject - to avoid trolls, misinterpretations, censoring, altering of facts, misinformations = 'THE Reference Book' for verdensalt.dk, if i cannot find things on the internet, that resonate with me = bibliotecapleyades.net (Encyclopedia), some say, believed to be a major download of data from pleiadian sources, and various insiders, and of course picks form the internet, itself.. etc. etc. ... |*******************************************************************************

Contents


ABOUT

This site wants to emulate a Virtual Library, including information found on the Internet in connection with reports, news, treatises, studies, theories and findings made possible by a multitude of people and personalities (professors, teachers, scientists, researchers, experts in religion, politicians, philosophers, members of intelligence, etc.), who have been devoted for decades to informing the general public (most recently through the Internet) of "new information" and a new way of seeing and interpreting History, Sciences, Sociopolitics, Myths and Legends, Archeology, Astronomy, etc.

These explorations bring more light to mystical and "religious" information than we have received through a dogmatic system of education, often unclear, distorted and manipulated.

Here, we have the opportunity to report on new chapters beyond current knowledge, such as Exopolitics, Neo-Archeology, Parascience, "Alternative" Medicine, Life in Our Universe and much more...

Everything on this Site has been obtained on the Internet. The articles in this site are in Spanish (35% approx.) and English (65% approx.).

Nothing herein has been produced by us. Our role is one as simple archivists.

We do not promote neither any "line" in particular, nor any movement, doctrine, education or political thought. We are like all of you, Truth Seekers... Nothing more, nothing less.

We suggest you start with the section "Weekly News" on the top menu. In that section, we always add 35 or so articles weekly on different themes inherent to the Quest...

To look into various articles of the more than 20.000 (and rising) stored on this Site, go to "Index by Areas" on the top menu.