October 30, 2014

TFT & EFT, METAsundhed & Metamedicin - 30 Oktober 2014

Udgivet den 30. Oktober 2014 af Verdensalt

Var på et inspirerende foredrag med Lars Mygind som foredragsholder i Nordsjælland, et par dage siden. ( Lars Mygind er faktisk søn til Jytte Abildstrøm og alle kender jo Peter Mygind)  

Inspirerende, ikke alene fordi Lars Mygind er en fantastisk dynamisk formidler, men i særdeleshed, også fordi han praktisere METAsundhed, tankefeltterapi, EFT og PeakStates terapi, hvilket sikkert i "bedste" grad har skabt en vis berøringsangst indenfor den almene lægevidenskab tidligere, tror jeg. Dog mener jeg, at Mygind berettede for os, at han selv sparrer med læger i hans daglig virke og i dag bliver METAsundhed videreudviklet af læger, terapeuter og forskere fra hele verden gennem IMMA ( The international meta-medicine association).
Mygind ser sig selv som ekspert i det transpersonelle og urbiologiske felt, kombineret med en stærk åndelig kontakt, som ofte skinner i hans arbejde med mennesker. I kan læse mere om Lars Mygind her


  • Tager mig den frihed og udtrykker mig således, hvis man har en naturlig nysgerrighed for alternative behandlingsformer, kombinere det med lægevidenskaben, almen lægepraksis, en nuanceret forestilling, at medicin og prognoser ikke kan stå alene og retfærdiggøre og opløse kroniske sygdomme, fysiske skavanger- og smerte, angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede eller depression, så kan det være, at en Exam. Psykoterapeut, METAsundhedsbehandler, er lige for dig. 
Det var min opfattelse, vi fik et lille kort indblik i og omkring alle emner i hans behandlingsformer på det 2 timers lange foredrag, METAsundhed blev især uddybet. (brochurer her)    
  1. En afklaring af hvilken biologisk fase du er i - konflikt/stress eller regeneration
  2. En forståelse af din krops aktuelle, naturlige biologiske proces
  3. En terapiplan som tilrettelægges i et samarbejde med dig, indeholdende: 
a. kost
b. bevægelse
c. bearbejdning af tanker og følelser
d. fysisk miljø
e. sociale relationer
f. spirituel praksis


Jeg overbeviser mig selv om, jeg forstod budskabet, derfor skal jeg ikke gøre mig klog her, vil blot sige, at jeg begynder at forstå sammenhængen med det Mygind praktisere og det som Louise L. Hay (Helbred Dit Liv) beskriver i sin bog, nemlig hvor klart man ved nye tankemønstre kan ændre sit liv til en positiv forandring, hvor man genvinder styrke og sundhed via kærlighed til os selv og andre. Fik ikke spurgt Mygind om METAsundhed og Metafysiske årsagsforhold (som udspinder fra Louise L. Hay) har en vis bindeled til hinanden. Jeg praktisere det selv, og har i en del år nu også brugt Affirmations   

Det var spændende at høre om, hvordan forskellige sygdomme så som psoriasis, blærebetændelse, kronisk rygsmerter (nedre), hæmorider, hedeture, prostata, havde sammenhæng med ens selvværd, Fornægtelse af de kvindelige processer, undertrykt vrede, frygt for tidspres, vrede over fortiden, mandelig princip og så fremdeles. Meget indlæring kommer af, hvordan man visuelt formidler et budskab og det gjorde Lars Mygind, rigtigt godt. Han fortæller os hvor meget betydning at binyrer har på vores krop, forbindelse til den gamle og nye hjerne.

               
Kolesterol er Lars Mygind's kæphest, fordi som han selv siger det, er fup og svindel. Et PR stunt, for at føde det Mega-Pharma-Industrielle-kompleks, siger jeg. Kolesterol nedsættende medicin er en ren pengemaskine og har kun en placebo-effekt. (Herunder vacciner og meget mere)

Jeg vil varmt anbefale, at man får Lars Mygind ud til et foredrag, det er meget givende.. 


Hvis vi tager lidt hul på hvad TankeFelt Terapi (TFT) er for en størrelse, er det først og fremmest hjælp til selvhjælp.

Der findes 3 planer vi kan få det bedre på: kemisk, fysisk, og psykisk. TFT handler om det psykiske - tanker og følelser. Alle negative følelser og tanker skyldes en forstyrrelse i kroppens energisystem.

Tankefeltterapi eller TFT, er en revolutionerende, sikker, hurtig og kort terapi form,
som er blevet udviklet og tilpasset over de sidste 30 år af den amerikanske psykolog,
Dr.Roger Callahan.

Mange andre behandlingsformer er udsprunget af TFT, f.eks. EFT (Emotionel Frihedsteknik), Energi Psykologi, Acu‐Tap, HBLU (Healing from the body level up), BSFF (Be Set Free Fast), Matrix Work og andre. Flere kommer hele tiden til. Hvis behandlingen med Tankefeltterapi består af stimulering (tappe eller banke) i en særlig rækkefølge på meridian punkterne på kroppen, mens man tænker på problemet og disse punkter er almindeligvis kendt som akupunkturpunkter på meridianerne og
findes ved muskeltest (kinesiologi). Jamen, gik lige op for mig, at jeg faktisk benytter mig af en eller anden behandlingsform som er udsprunget af TFT, da min naturlæge er Kinesiolog.
(
Louis Mukunda Jeppsson

Proceduren for Tankefeltterapi findes gennem en Diagnosticeringsmetode, vil dog sige, at få et menneske til at åbne sig for deres problemer, Mygind kalder det UDIN, jeg kalder det ens Vasana, andre, de traumer som stammer fra ens liv, fra forældrene eller generationer tilbage. Kunne forestille mig, hvis man går endnu længere tilbage, uløste problemer fra flere inkarnationer tidligere. Konflikt Chok - UDIN eller trigger  (Uventet, Dramatisk, Isolerende, Nul Strategi) iflg. Lars Mygind.

  • Hvad skal der til, for at komme væk fra ens dominerende Drama, Kaos og Selvbedrag : "Man kan vel med rette sige, mennesker som ønsker at ophæve eller ryste al programmering fra sig, herunder barndoms- og kulturelle tankeformer, konflikter, problemer som der har påvirket vores fremskridt i retning af forandring. Mennesker som forsøger at dybt ind i deres hjerter, end religiøs overbevisning, ud over de lærdomme eller filosofiske argumenter, for at finde fred med den skønhed, de kom her for at udtrykke på Jorden". (min egen tolkning)

Forslag - begynd på din spiritualitet eller selvforståelse her eller en mulig vej til Åndelig livsstil

http://www.verdensalt.dk/2014/07/vejen-til-fuld-spirituel-bevidsthed.html


      
       

UNITED STATES CORPORATION FILED FOR BANKRUPTCY THIS THURSDAY MORNING AT 2:00 AM.INTEL NOW

UNITED STATES CORPORATION FILED FOR BANKRUPTCY THIS THURSDAY MORNING AT 2:00 AM.
REPUBLIC TREASURER, GENERAL FAIRCHILD, DIRECTED THE DESTRUCTION OF ALL THE FED NOTES PLATES AND SPECIALIZED PRINTING PRESSES.
REPUBLIC ANNOUNCEMENT MAY FOLLOW THE DISBURSEMENT OF FUNDS AND RV. WE REALLY DON’T KNOW YET.
MID TERM ELECTIONS MAY BE CANCELLED AND MIGRATED INTO REPUBLIC ELECTIONS 6 MONTHS FROM NOW.
RV WHEN ---- ????? WONDERING IF THE RV BUTTON PUSHER IS COLOR BLIND – “PUSH THE GREEN BUTTON”! LOL!
CAN WE GET OFF THIS ROLLER COASTER RIDE NOW?

New Iraqi Dinar Currency Notes Released
Remember, I recommend you buy gold and silver.  You can buy locally, or check out the links on my site if you are a first time buyer.

Thanks,

Nick G

Reflektere, frigive og omstrukturere - Oct 30, 2014

Dette er en blog jeg skrev tilbage i 2013. Efter min meditation i morges, blev jeg bedt om af Ånden til at genlæse den og vogte visdommen. Jeg deler det med dig, fordi fra tid til anden har vi alle brug for at blive mindet om at reflektere, frigive og omstrukturere. Det er relevant for de tider, vi befinder os i nu. Vi befinder os i en meget prekær tid i vores historie. Hold Lyset skinnende!

Af Colleen ~ GalacticHeart

Kathryn: Tonight's Radio Show and Ongoing Enlightenment Studies - Oct 30, 2014

Hvis man vil læse Part 1Kathryn: My Resignation - Oct 28, 2014 CET

Dear Friends,


My letter to you about resigning from channeling needs to be explained further.  Apparently there was some misunderstanding about my reasons.

First, I do firmly believe that our Company of Heaven/Ascended Masters love us endlessly and wish us well.  They have explained to me why the promises about the changes, especially the revaluation of currencies, have not been completed.  We will talk tonight on the radio show at 8 EDT about that and many other things.   http://tobtr.com/s/7043505

I continue to communicate with my beloved friends in higher dimensions, but I will not be channeling them directly for the time being unless they ask me to speak with you directly about something other than the RV.  

I will not discuss the RV after tonight's explanations.  There are other places to learn information about these things.  

I will be teaching and discussing our path to Enlightenment and Ascension in a format of shared communication, personal participation and feedback from the audience.

ALL EXPERIENCE IS MEANINGFUL - Oct 30, 2014


Asiatiske Ambassadør fra "Red Dragon Family" opdatering med Ron Van Dyke (Video)
Ron Van Dyke aka Paradoxman316 udsender daglige Youtube Videoer omkring vores Evolution, Revaluering, baseret på Spiritualitet og Opvågenhed

Ron berører et emne som som måske for meget spirituelle mennesker, syntes helt ude af trit med virkeligheden, fordi de altid lever i NUET. For Ron, som ikke er special spirituel,  reflektere han blot på sine tidligere erfaringer som betyder noget i dag, uden at bekymre sig for fremtiden. Han kan bruge NUET til enten at reflektere eller projektere og mærke efter hvad som føles rigtigt og forkert. Man kan enten spinde på tidligere begivenheder som fiaskoer eller lærdom, nogen også som en direkte succes. Ron er mere og mere overbevidst om, uanset hvad vi oplever, kan alting bruges som en lærerig oplevelse, uden fordømmelse.   

… Ron snakker om Kathryn som pludseligt ud af den blå luft, opgav sit foretagende mht. kanalisering. Ron har selv fulgt budskaber fra de ikke jordiske væsenener fra PAO siden 2001 og som lover for meget, uden det manifestere sig i Nuet... 

Kan selv forstå Ron, Kathryn, ZAP og den frustration som mange korspinatører, opvågnen og spirituelle mennesker oplever for tiden, vi venter og venter, men ingenting sker. RV, GCR, PPP er blot den første start ...... Når det sker, ændre verden sig radikalt. Cabal er dog altoverskyggende faktor for det sker.    Offentliggjort den 29/10/2014

Ron: Today is one of those days when I am not sure where to put my focus for my daily video. Frankly, my mind is in review, again, as I think back to where I've been and wonder where I'm going. Of course really spiritual people will not have a clue what I'm talking about since they always manage to live in the moment, the NOW!. I'm just not that spiritual. To me, reflecting on my past experiences has meaning for me today just as much as contemplating my future does. I can use my now to either reflect or project and see how each feels in the moment, the present as I unwrap it. I can choose to frame past events as failures or as lessons. Some I might even label as success. The spin really doesn't matter though, since I am more and more convinced that all experience is meaningful, regardless of how I judge it. [This is the link for the article that I was going to read from as mentioned in the video: http://beforeitsnews.com/alternative/...]

Tom Heneghan Update - October 26, 2014

TOM HENEGHAN INTELLIGENCE BRIEFINGS
ALL Patriot Americans MUST know, with sources inside
American/European intelligence agencies and INTERPOL,
reporting what is really going on behind the scenes of the
corporate-controlled, fascist, extortion-friendly
propaganda U.S. media's massive deceptions
Protect and defend YOUR Constitution Bill of Rights,
the Supreme Law of the United States
http://www.tomheneghanbriefings.com/
https://twitter.com/Tom_Heneghan
Source

Sunday   October 26, 2014
ISIS/ISIL and Ebola Updates
by Tom Heneghan, International Intelligence Expert

souce


UNITED States of America   -   It can now be reported that both the ISIS/ISIL paramilitary group operating in the Middle East and the Ebola virus now sweeping over America are ALL connected and funded by NAZI Paperclip U.S. NSA-British Intelligence and British Petroleum (BP).
The funding is linked to Saudi Royal Family-controlled secret accounts in the nation of Qatar.