September 04, 2014

Danmark - Krig mod Terror og stormagter 4. Sept 2014

Danmark er i DEFCON 1, sådanne syntes det tiltag at være, nu hvor vi er i direkte konfrontation mod Rusland og vores terrorberedskab også. Nyhedsmedierne forsider fortæller Deres eget sprog. Men er vi ikke blot naive, at tro på den USA og NATO inspireret propaganda som øger vores frygt, drama og smerte i Dannevang? Eller er det virkelighed, at ISIS er verdens nye terroristorganisation, Rusland er Vestens fjende nr 1., terrorberedskabet står parate og oplever trusler i Danmark? Rammer ebola snart Vesten? Hvem tror ikke på, vi nu er på randen til de"gode gamle" koldkrigs scenarie eller er det blot et tegn på den gamle Cabal som er lige så desperate, som den gamle hanhund der er ved at dø. Som David Icke beskriver så mange, mange gange før, det drejer sig om Problem-Reaktion-Løsning: Mest anvendte, åbne brug af Mass-Mind-Perception. Link til David Icke ovenfor.    


 • Danmark parat til at sende 250 soldater til Baltikum
 • Thorning: Partnerskabet med Rusland er brudt sammen
 • Derfor jagter politiet denne mand: Læste bog om terror
 • 18-årig dømt for bombetrusler mod Lalandia
 • Bombetrussel i printer førte til afspærring af det centrale Odense
 • Salget af "terror-klistermærker" fortsætter trods anholdelser
 • VKO vil inddrage Syrien-krigeres statsborgerskab
 • Ebola ude af kontrol: Afrikanske lande holder krisemøde
 • Danmark sender militærfly til Irak
 • På dødsruten til det forjættede land
 • Rusland: Vi er klar til at nedtrappe konflikt
 • Nato og Rusland fik danske jagerfly i luften 16 gange på en måned
 • Indien på vagt over for al-Qaeda

Google / Youtube censur af Falsk ISIS halshugning Videoer - De ønsker ikke en eksponering


Indsendt af: Jordon
Dato: onsdag den 3. Sep 2014 23:57:51

http://youtu.be/GjyxVfS7RKQ 
http://youtu.be/rpwrKNk4Qmg 
http://www.thewire.com/national/2014/08/white-house-authenticates-foley-video/378846/ 
http://www.thetimes.co.uk/tto/news/uk/article4186089.ece 
http://www.inquisitr.com/1431397/jamey-foleys-beheading-video-is-fake-but-did-he-die-at-the-hands-of-abdel-majed-abdel-bary-anyway/ 
http://www.npr.org/blogs/thetwo-way/2014/09/02/345262185/reports-islamic-state-claims-it-has-beheaded-second-american-journalist 
http://www.latimes.com/world/europe/la-fg-sotloff-video-20140903-story.html

Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 03. Sept 2014

Finansielle Akronymer

Fra: 2goforth
Til: 2goforth
Om: Mid-Week opdatering
Dato: Wed, 3 Sep 2014 22:06:04 -0400

Hilsner

Hej Alle,

Et par midt​​-uge noter.

Alle afventer frigivelsen af ​​midler i Europa og Hongkong fra de Historiske solgte obligationer. Dette er direkte bundet til den globale nulstilling, selvfølgelig, og da Jack Lew var i Kina for igen at forsøge at udøve sit mandat, udenom processen, gik det ikke så godt. Kineserne følte, det var respektløshed, han ikke trådte tilbage.

Kineserne vil tage besiddelse af hele programmet via Familiens ordre, eftersom alle de andre har vist sig være i stand til at gøre det rigtige. Priserne vil falde.

Irak gav mandat til IMF og BIS med hensyn til Dinar og disse to enheder vil sikre de nødvendige skridt til RV og lige efter - Internationalt. Vi er næsten nået målet.

TRN er aktivt i Hongkong og Europa og snarlig i USA. TRN leveringer har fundet sted, og alle banker er i "status klar" til denne frigivelse. Det er elektroniske penge på dette tidspunkt selvfølgelig, men bakkes op af guld.

Vi er på kanten af ​​det hele, og kun svinene kender timing. Og farfar.

I kærlighed og lyset er vores service

ZAP

"Gud er; Jeg er; Vi er "
"Være god, være ærlig, Fortæl sandheden"
3. September, 2014
Ophavsret ZAP 2014

Bidrag er meget tiltrængt. Venligst gå via Paypal.com kontoen er goneforthfornow@gmail.com
Hvis der er problemer, så send os en e-mail på 2goforth@safe-mail.net.
Kærlighed og kys,

"Office of POOFNESS"
Susan og personale

Statslige kasserer i panik når de store banker's likviditetsregler sættes i kraft i dag

Federal Reserve Building i Washington, DC
Forord: Bottom line er her, Cabals Federal Reserve Bank er bankerot mht. likvide midler. De har dog de sidste par år, opkøbt statsobligationer for mange milliarder af dollars(papir), men de er nu udsat for den mistillid, korruption og uanstændighed, der bliver svær at overkomme. Når det nye finansielle system, som snart bliver annonceret, kommer i drift er de færdige. Guld bakket TRN overgår den almindelige Petro US Dollar. 


Udgivet Af Pam Martens and Russ Martens: 3. September, 2014 (Wall Street On Parole )

State Treasurers Panic as Big Bank Liquidity Rules Set for Release Today

De fortsatte perversioner og vansiring af en hel nations finansielle system til at tilpasse sindssygt komplekse mega banker - de samme, som bragte landet til randen af ​​økonomisk sammenbrud for seks år siden - er i centrum i Washington, DC igen i dag.

Fordi de føderale tilsynsmyndigheder ikke ønsker at have smidt æg på deres ansigt, hvis en af ​​disse globale kolosser skal reddes af skatteyderne igen, Rådet for Federal Reserve Board, Federal Deposit Insurance Corporation og kontoret for Comptroller af Valuta er sat til frigive nye likviditetsregler i dag. Reglerne vil omdefinere de typer af likvide aktiver disse gigantiske Wall Street banker skal være i besiddelse at opfylde de nye Basel III-Liquidity Coverage regel fastsat af den internationale bank-organ "Baselkomitéen" for Banktilsyn, en gruppe bestående hovedsageligt af globale centralbanker.

De føderale tilsynsmyndigheder forventes at vedtage regler, der sætter en stor afhængighed af bankerne som holder korte amerikanske statspapirer, en af ​​de mest likvide sikkerhedsmæssige klasser rundt om i verden, for at opfylde en bank run eller kreditkrisen 30 dages varighed.

De statslige finanschefer er i "panik" over reglen er berettiget. Ifølge presseforlydender kan de føderale tilsynsmyndigheder udelukke kommunale obligationer udstedt af stater, amter, byer og skoledistrikter fra kategorien "høj kvalitet likvide aktiver" (HQLA) som let kunne blive likvideret hvis nu en mega bank skulle opleve en kørsel med sine aktiver. Disse kommunale obligationer finansierer kritiske projekter som veje, skoler og broer. I betragtning af den forværrede infrastruktur af nationen, kan disse nye regler kritisk påvirke økonomiske interesser i USA, mens tilsynsmyndighederne viser voksende troskab til ønskerne fra udenlandske centralbanker.

I et brev af 31. Januar 2014 til de føderale bank regulatorer, National Association of State Treasurers kunne næsten ikke holde Deres harme tilbage, skriftligt: