August 31, 2014

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 31. August 2014

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min letfældige opsummering og uddrag. Der er simpelhen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, inden den store begivenhed.

Sananda:  An Invitation to Our "Fireside Chat"

Transcribed by Kathryn E. May, Aug. 31, 2014, 10 am, New York

Jeg ønsker at sende dig en kort skriftlig besked i tillæg til vores program denne eftermiddag på (se nedenfor) for at lade dig vide, hvad jeg vil tilbyde som dagens undervisning, og invitere dig til at lytte.
BlogTalkRadio

Vi har samlet en meget rig samling af læren i de sidste 3 uger, som jeg anser for at være de mest nyttige ideer og enkle retningslinjer nogensinde præsenteret, og det er alle gratis for dig at lytte og læse. Vores kære medvært, Meg Davis, har frembragt en klar og let at forstå tale om ernæring, som var ukendt for hende, kom direkte fra The Company of Heaven. Det er det vigtigste for alle på planeten, for at forstå, hvor vigtigt det er for dig at overvåge dine egne ernæringsmæssige behov med kærlighed, intelligens og viden.

Jeg kan forsikre dig, at hvis du følger de retningslinjer, vi har givet dig med engagement og den stærke tro på din krops naturlige evne til at helbrede sig selv, vil du straks føler jer bedre, sover bedre, og heale hurtigt fra enhver og alle sygdomme. Jeg overdriver ikke her, men jeg opfordre dig til at følge de retningslinjer, du har fået med dyb respekt for din krops hellige bidrag til din oplevelse her på planeten Jorden.

Du ville ikke putte Coca-Cola i benzintanken på din bil og forventer det til at fungere uden problemer. Din krop er den samme. Den kost, som de fleste mennesker tænker på som "sund" er langtfra hvad du krop faktisk har brug for. Må ikke diskvalificere dig fra at læse og lytte omhyggeligt, fordi du kender og forstår ernæringsmæssige krav. Kom med os for at diskutere og lære, og du vil blive overrasket over, hvor meget du vil lære, selv hvis du er en ekspert på området, eller især hvis du er!

Slut dig til os, mine kære, at ændre verden, en tjener på et tidspunkt!

Jeg elsker dig uden ende, i tjeneste for menneskeheden evigt,
Jeg er din Sananda.

Permission is given to copy and share these message, providing they are presented in their entirety without additions or deletions, and credit is given to the channel and to the website, www.whoneedslight.org.  Translations must be approved by the author and the scribe

Ra:  Light or Darkness - Which do You Manifest?

Transcribed by Kathryn E. May, August 30, 2014, 3 pm, New York

Kæreste,

Hele universet er i bevægelse på dette tidspunkt. Energierne fra Central Solen strømmer over hele jorden i
stadigt stigende bølger, bærer den elektromagnetiske impulser, der ændrer dit kulstof-baserede DNA til krystallinsk. Når denne første fase af processen er afsluttet, vil du finde jer mere psykisk, mere kreative og mere fast besluttet på at opleve glæden ved at være en del af denne herlige, historisk og dybtgående ændring på tværs af galakser, Multidimensioner - hele  vores kosmos!

JOHN MACHAFFIE Update - 30. August, 2014¨
JOHN MACHAFFIE:

"GREAT INTEL FOR US!

REPUBLIC HAS BEEN SWORNED IN. REPUBLIC AND OTHER ANNOUNCEMENTS SCHEDULED FOR MONDAY.

AMERICAN INDIAN NATIONS HAVE RECEIVED THEIR BLESSINGS. PROSPERITY PACKAGES DELIVERIES ONGOING WORLDWIDE.

WHEN PRIVATE EXCHANGES ARE DONE, CALL SHALL BE MADE TO IRAQ SO THEY CAN CALL THE RV.

OUR BEST WISHES FOR IRAQ’S FUTURE GROWTH AS A FREE REPUBLIC.

PUBLIC EXCHANGE STILL ON TARGET FOR TUESDAY.

BANKS WILL BE CLOSED ON SUNDAY AS THEY SWITCH OVER TO THE US TREASURY. BYE BYE TO THE CORRUPT FEDERAL RESERVE BANKS. WE THE PEOPLE ARE TAKEN OVER OUR BANKS! YIPPEE!!!"http://nesaranews.blogspot.com/