November 29, 2014

Tracking Global Changes - THRIVE Movement, Nov 29, 2104Published on Nov 29, 2014
For the first time in 70 years, countries are overtly checkmating U.S. dominance in the world trade arena. Here is an excerpt from our live ThriveTogether think tank event last weekend.

http://www.thrivemovement.com/trackin...

Når man kan hælde spiritualitet på dåse, så vil jeg gerne ha' noget nu tak! 29. Nov, 2014


Hvordan viser du din lykke?
>> Blog Repost 24. juli 2014 <<

Det er utvivlsomt den aller bedste tid, at være i live lige nu på vores planet. Vi har alle sammen valgt, at blive hængende, bedt om og spurgt om, fordi tidsperioden netop nu, oplysningens tid er på vej. De fleste mennesker er slet ikke klar over, vi bliver stopfordret med strømninger af energier hele tiden og har gjort det i lang tid nu for en accelerede version af Ascension, som ingen andre sjæle har oplevet før nogen steder i universet. I øjeblikket forestår begivenheder og klargøring for  at bringe denne plantes frihed, fred og velstand. Ting sker for at befri os alle fra styreformer, der virker til at undertrykke din frihed, som har undertrykt dig med løgne om, hvad det i virkeligheden sker. Dette tyranni er nu ved at blive forvandlet. Vi fortsætter med at bevæge os hastigt fremad  mod de transaktioner, som frembringelse de nye finansielle og bankmæssige instrumenter. De enorme rigdomme der længe har været skjult af de store dynastiske og spirituelle familier er næsten klar til at blive distribueret ud til alle mennesker på jorden. Vi har fået en gave ovenfra, lad udrensningerprocessen begynde!

"Jamen - jeg føler mig ikke anderledes og klar til oplysningens tid, jeg nægter at forstå, følger blot mine vante vaner, passe på mit eget ego, ingen skal røre ved mit liv og min identitet og desuden skaber jeg så lidt mulig opmærksom på mig selv!"

Hvis det var muligt for os at sidde oppe i stratosfæren og kigge ned på Jorden, ville vi måske være i stand til at se hvordan de mange forandringer, der i denne tid finder sted på vores planet og som hænger sammen i et større billede.

Uanset hvilken stadie af forandringsparathed, gennemgå alle mennesker en forstærket sanseoplevelse via strømninger af energier, hvert niveau af vibrationer kræver en indsats og fysisk tilpasning, fordi den såkaldte kærligheds tusanmi penetrere os alle dybt ind i vores grundvold, så at sige. Tilretning af vores DNA struktur - Transformation fra vores fysiske kulstofbaseret livsform (carbon) hen imod vores tidligere strålende krystallinsk form (som i filmen Noah 2014 og de lysvæsner, der var udformet som klippe-vogtere, en version af forståelse).

"Men, det lyder helt galimatias."

Jeg kan bedst forklare det sådanne;  De såkaldte mørke kræfter fra vores fjerne historie - en hel menneskealder tilbage i vores tid, havde tilbøjeligheder til at ændre vores menneskelige DNA for at reducere mængden af ​​lys i vores organer. Det tillod dem at installere mønster af fysisk svaghed, sygdom, alderdom, død og alvorlig nedsat evne for intelligens og åndelig klarhed. Evnen til selvudvikling og forståelse, vores guddommelige højere selv var gemt langt væk.

"Vil det sige, jeg skal slippe alt hvad jeg har lært et helt liv, og tro på små grønne mænd tusinder år tilbage, være forandringsparat og tro på unikheden i mig selv, begynde at elske mig selv ligefrem?

Den helt normale reaktion, når vi bliver konfronteret med noget, vi ikke helt forstår, en fornægtelse, misbilligelse, hånlig latter af uvidenhed, afstandstagen, især for dem som stadig er solidt forankret i de lavere dimensioner af Jordens dualitet.

Se dig omkring, mærk tendensen. Gør dig den tjeneste, ta' dig tid til at, kigge efter de syndelige forandringer som er lige nu. Det er som om forhængene bliver trukket til side og de skjulte dagsordener på alle niveauer i samfundslivet kommer frem i lyset. Handlingsmønstre, som ikke er helt fine i kanten, har tidligere kunnet leve bag kulisserne, men den ene skandalesag efter den anden rulles nu op i medierne og de involverede bliver stillet til regnskab. Der er bare ingen som kan gemme sig mere, heller ikke dig og mig. Som Storm P. sagde engang"Mange millioner mennesker render forvirret om på jorden for at finde den længste vej til graven"

"Fint nok, men hvordan oplever vi så denne forandring i vores fysiske legeme"?


Hvordan undgår du stress og depression?
Hvorfor tror du der i årtier har været "nyere kroniske" symptomer som træthed, svimmelhed, diffuse og fysisk ubegrundede smerter, udslæt, depressioner, migræne, susende for ørerne, problemer med halsen, rygproblemer, mave m.m. Diagnoserne er blevet til f.eks. fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom, virus på balancenerven, forskellige gigtformer, allergiformer, mavesår, stress og depression m.m. I medierne hører vi, at antallet af mennesker med disse symptomer og diagnoser stiger med stor hast uden oplagt forklaring. En given neuropsykolog, som arbejder med at hjælpe mennesker med disse symptomer videre i livet via samtaler om deres stressede hverdag, om at lytte til kroppens advarsler og i det hele taget fokusere mere på livsstil end på sygdom. Den udvikling er uden tvivl et skridt i den rigtige retning, ikke den almene lægevidenskab, som slet ikke er forandrings-parate. Det kunne ligefrem være de strøminger af energier, ændringer af vibrationer og frekvensskift ændring af vores DNA vi taler om..

"Hvad kommer der så til at ske med mig? Jeg forstå ikke alle disse begreber omkring spiritualitet"?

Der var engang, ikke for så langt tid for de fleste, hvor spiritualitet sikkert kunne sammenlignes med  en new-age-bevægelse,  en flok hippier, som røg for meget hashtobak og havde for meget tid til overs til meditation og havde grønne fingre.

Hvad er det nu for noget nymodens pjat, som min farmor ville sige, hvis jeg begynde med at kaste med gloser, begreber eller betegnelser så som Ascension, Højere Selv, dimensioner, oplysningstiden, bevidsthed, frekvenser, vasana, energier, reinkarnation, sjælevanding, Oneness, kanalisere mig her og der og jeg skal komme efter dig.

"Altså forstå det ikke helt - disse ord er lidt uforståelige, forholder mig til basale forståelse, lægevidenskaben og lokale nyhedsmedier, mig kan du ikke overrumple"!

Fastholder vi den konstante negative tendens af frygt, angst, vrede, afmagt og fortvivelse, har de mørke kræfter vundet, se nu på mangeårige og seneste krige mellem de arabiske stater og Israel siden 1948, had og fordømmelse, oprør, opstandelse, vold, voldtægt, brud på menneskerettigheder. Det er absolut ikke det eneste kontigent, det ved vi jo. Se nu på de underligste mønstre i vejret, som vi oplever uanset hvor på planeten vi bor; Tsunamier, vulkanudbrud, orkaner, Isen på Antarktis som smelter, temperaturændringer, polerne som flytter sig. Hvorfor kommer de lige nu? Jamen, vores Nova jord, gennemgå også en udrensningsprocess, ikke kun mennesker. Atomprøvespringer, olieudvidning, gasudvinding, minedrift, miljøaffald, chemtrails, kuludvinding, alt for høj luftforurening fra bilos, radioaktivt vand fra Fukushima-atomkraftværket og krige - behøves jeg at fortsætte?

"aha - vil det sige, vi overgår stille og roligt til en ny istid eller totaloversvømmelse af vores kontinenter, ligesom da denne myte Atlantis bliv for 300.000 år tilbage"?

Tværtimod, sker der en udrensning af vores planet Gaia, Nova Moder jord. Hun ryster bare alt det dårlige væk, og forbedre sig til femte dimension. Starter på en frisk, så at sige. Vores jordklode kan ikke påtage sig mere forurening.

"Lad os antage, det er rigtigt, hvem hjælper os så, mennesker eller de der ikke-jordiske væsner fra det ydre rum"?

Både og, I realiteten er mennesker i stand til rigtigt meget - hvis vi brugte det rigtigt, kunne vi sikkert selv ha klaret alt. Dog er virkeligheden en anden. Illuminati, Cabal, New World Order, jesuitterne - er notoriske for at tilbageholde ALT, hvad som er godt for alminde befolkninger på jordkloden, til fordel for Deres egen vindings skyld, egoistiske og satanitiske verdensorden med midler vi kun kan drømme om. Hvis man frigav alle patenter fra det 20. århundrede,  teknologisk levedygtige, forurening-fri, kostfrie energikilder som bliver undertrykt af regeringer, ville fossil brændstoffer ophører øjeblikkeligt og nytteprodukter kunne rense kloden igennem årtier. Dog er det sådanne, de opstegne Mestre, vores galatiske familier, tildeling af mentorer som guider os og den guddommelige moder, som forestår denne enorme transformation vi alle er igang med, uanset om vi vi acceptere det eller ej.

"men, men, hvad skal jeg så gøre nu, kan jeg hjælpe mig selv og andre"?

Som det allerførste, skal vi alle sammen, gennemgå den process som tager os fra trejde dimension til fjerde og femte. Læg mærke til det er en process ikke en begivenhed. Mediation, fordybelse, vær modtagelig istedet for afvisning, hent klarhed og forståelse ikke alene via de almindelige nyhedskanaler, gå på nettet, søg efter vores historiske rødder på alternative sider, kan hentes her på www.verdensalt.dk og masser af andre oplyste sider.

Som fuldt bevidste væsner, kommer du ind i gudstjeneste. Du er nødt til at forstå fuldt ud, hvad dette indebærer, og hvad der kan forventes af dig. Fuldt bevidste væsner er selskabelige og tillidsfulde mennesker. Vores galatiske familie bliver undervist fra barnsben til at arbejde med hinanden og frit at forfølge de betydninger bag deres forskellige talenter og evner. Denne daglige søgning af talentmasse, gør at systemet med omskiftelig ledelsestil, fungerer gnidningsløst og effektivt. Vi mennesker blive tildelt rådgivere, der arbejder med et team af åndelige rådgivere til at sikre, at dette samfund på vores Moder jord opfylder alle vores behov, og at du kan kreativt løse eventuelle problemer, du eller samfundet møder. Denne proces er i gang. Du ser, hvordan livets kontrakter falder  i tråd med andre. Alt, hvad du skal gøre er gjort i denne sammenhæng. Vi kan frit støtte hinanden, og alle de mange stjerne nationer, der udgør dette Galaktiske Federation of Light. Det er i dette lys, de driver deres samfund og de ​​stjerne-nationer, der indeholder dem. De har til hensigt at forberede dig til dette hellige liv i tjeneste med himmelen og hendes hellige dekreter.

"Puhaa - svært at sluge, kan det nu virkelig passe, jeg kan stadigvæk ikke mærke noget som helst"?

Du er ved at lære visse sandheder, du er ved at forme din spiritualitet, bare ved at læse denne artikel på denne blog, ikk? Sandheden er, følg din mavefornemmelse, intuition og forstå at ryste de gamle indædte, fast forankrede tankemønstre, stædighed af sig og begynd at udforsk dig selv og din verden omkring dig. Vær uselvisk og udvid din horisont. Det er da en start. Hvordan sandheden viser sig og vores virkelighed er konstrueret - for du hjælp til. Bare vent. Du er allerede begyndt på din endelig åndelig tilgang, som er ved at føre dig til fuld bevidsthed. Du er på randen af ​​en ny epoke. Den store skattejagt og forunderlige kompensationer fra himlen regner på os dagligt. De særligt udvalgte, som er udpeget af den galatiske familie, er klar til at udføre; DET STOR KUP. Denne handling er at bane vejen for andre, der arbejder ihærdigt på at give dig din frihed

Det er og bliver naturligt dit eget valg. Ingen mennesker kan svinges af egen fri vilje, dog er det svært, at sidde tilbage som den sidste elev på skolebænken og vente på sin tur til spørgerunden, uden man gør noget selv. For at imødekomme og forandre til en anden dimension, kan den menneskelige hjerne og krop ikke længere leve som vi gør nu. Ganske simpel.

Namaste!

11 Facts About The Ongoing Fukushima Nuclear Holocaust That Are Almost Too Horrifying To Believe

Læs også: Fukushima: tikkende Atombombe. Over 300 Tons radioaktivt materiale strømmer ud i Stillehavet, hver dag - UPDATE!!!!! 18. Aug (END OF LIFE)

Læs også: Næsten 30 år efter atomkraftværket Tjernobyl-ulykken, har efterårets målinger vist mere radioaktiv forurening af græssende dyr i Norge, end i mange år

Læs også: Aktuelle miljøkatastrofer - Aktuelt

by Michael Snyder August 19, 2013 (About the author: Michael T. Snyder is a former Washington D.C. attorney who now publishes The Truth.  His new novel entitled “The Beginning Of The End” is now available on Amazon.com.)

Is Fukushima the greatest environmental disaster of all time?  Every single day, 300 tons of radioactive water from Fukushima enters the Pacific Ocean.  The radioactive material that is being released will outlive all of us by a very wide margin, and it is constantly building up in the food chain.  Nobody knows for sure how many people will eventually develop cancer and other health problems as a result of the Fukushima nuclear disaster, but some experts are not afraid to use the word “billions”.  It has been well over two years since the original disaster, and now they are telling us that it could take up to 40 more years to clean it up.  It is a nightmare of unimaginable proportions, and there is nowhere in the northern hemisphere that you will be able to hide from it.  The following are 11 facts about the ongoing Fukushima nuclear holocaust that are almost too horrifying to believe…

#1 It is estimated that there are 1,331 used nuclear fuel rods that need to be removed from Fukushima.  Because of all of the damage that has taken place, computer-guided removal of the rods will not be possible.  Manual removal is much riskier, and it is absolutely essential that the removal of each of the 1,331 rods goes perfectly because a single mistake could potentially lead to a nuclear chain reaction.

#2 According to Reuters, the combined amount of cesium-137 contained in those nuclear fuel rods is 14,000 times greater than what was released when the U.S. dropped an atomic bomb on Hiroshima at the end of World War II.  Other estimates put this number far higher.

#3 Officials in Japan admit that 300 tons of radioactive water from Fukushima is entering the Pacific Ocean every 24 hours.

#4 According to a professor at Tokyo University, 3 gigabecquerels of cesium-137 are flowing into the port at Fukushima Daiichi every single day

   " Yoichiro Tateiwa, NHK reporter: [Professor Jota] Kanda argues government statistics don’t add up. He says a daily leakage of 300 tons doesn’t explain the current levels of radiation in the water.

    Jota Kanda, Tokyo University professor: According to my research there are now 3 gigabecquerels [3 billion becquerels] of cesium-137 flowing into the port at Fukushima Daiichi every day. But for the 300 tons of groundwater to contain this much cesium-137, one liter of groundwater has to contain 10,000 becquerels of the radioactive isotope.

    NHK: Kanda’s research and monitoring by Tepco puts the amount of cesium-137 in the groundwater around the plant at several hundred becquerels per liter at most. He’s concluded that radioactive isotope is finding another way to get into the ocean. He’s calling on the government and Tepco to identify contamination routes other than groundwater."

#5 According to Tepco, a total of somewhere between 20 trillion and 40 trillion becquerels of radioactive tritium have gotten into the Pacific Ocean since the Fukushima disaster first began.

#6 Something is causing fish along the west coast of Canada to bleed from their gills, bellies and eyeballs.  Could Fukushima be responsible?

#7 150 former sailors and Marines say that they now have radiation sickness as a result of serving on U.S. Navy ships near Fukushima and they are suing for damages.

#8 The Iodine-131, Cesium-137 and Strontium-90 that are constantly coming from Fukushima are going to affect the health of those living the the northern hemisphere for a very, very long time.  Just check out what Harvey Wasserman had to say recently…

    "Iodine-131, for example, can be ingested into the thyroid, where it emits beta particles (electrons) that damage tissue. A plague of damaged thyroids has already been reported among as many as 40 percent of the children in the Fukushima area. That percentage can only go higher. In developing youngsters, it can stunt both physical and mental growth. Among adults it causes a very wide range of ancillary ailments, including cancer.

    Cesium-137 from Fukushima has been found in fish caught as far away as California. It spreads throughout the body, but tends to accumulate in the muscles.

    Strontium-90’s half-life is around 29 years. It mimics calcium and goes to our bones."

#9 It is believed that the Fukushima nuclear facility originally contained a whopping 1760 tons of nuclear material.

#10 It is being projected that the entire Pacific Ocean will soon “have cesium levels 5 to 10 times higher” than what we witnessed during the era of heavy atomic bomb testing in the Pacific many decades ago.

#11 According to the Wall Street Journal, it is being projected that the cleanup of Fukushima could take up to 40 years to complete.

Sadly, the true horror of this disaster is only starting to be understood, and most people have absolutely no idea how serious all of this is.  What fallout researcher Christina Consolo told RT the other day should be very sobering for all of us…

    "We have endless releases into the Pacific Ocean that will be ongoing for not only our lifetimes, but our children’s’ lifetimes. We have 40 million people living in the Tokyo area nearby. We have continued releases from the underground corium that reminds us it is there occasionally with steam events and huge increases in radiation levels. Across the Pacific, we have at least two peer-reviewed scientific studies so far that have already provided evidence of increased mortality in North America, and thyroid problems in infants on the west coast states from our initial exposures.

    We have increasing contamination of the food chain, through bioaccumulation and biomagnification. And a newly stated concern is the proximity of melted fuel in relation to the Tokyo aquifer that extends under the plant. If and when the corium reaches the Tokyo aquifer, serious and expedient discussions will have to take place about evacuating 40 million people from the greater metropolitan area. As impossible as this sounds, you cannot live in an area which does not have access to safe water.

    The operation to begin removing fuel from such a severely damaged pool has never been attempted before. The rods are unwieldy and very heavy, each one weighing two-thirds of a ton. But it has to be done, unless there is some way to encase the entire building in concrete with the pool as it is. I don’t know of anyone discussing that option, but it would seem much ‘safer’ than what they are about to attempt…but not without its own set of risks.

    And all this collateral damage will continue for decades, if not centuries, even if things stay exactly the way they are now. But that is unlikely, as bad things happen like natural disasters and deterioration with time…earthquakes, subsidence, and corrosion, to name a few. Every day that goes by, the statistical risk increases for this apocalyptic scenario. No one can say or know how this will play out, except that millions of people will probably die even if things stay exactly as they are, and billions could die if things get any worse."

The area immediately around Fukushima is already permanently uninhabitable, and the truth is that a much wider area of northern Japan should probably be declared off limits for human habitation.

But this just isn’t about Japan.  The cold, hard reality of the matter is that this is truly a disaster that is planetary in scope.  The nuclear material from Fukushima is going to be carried all over the northern hemisphere, and countless numbers of people are going to become seriously ill as a result.

And remember, this is a disaster that is not even close to being contained yet.  Hundreds of tons of radioactive water continues to enter the Pacific Ocean every single day making the disaster that we are facing even worse.

May God have mercy on us all.

This Sunday May Mark The End Of Western Monetary Dominance

by Simon Black on November 28, 2014
November 28, 2014
Santiago, Chile

Walking down the streets of Constantinople in the early Middle Ages, you would have immediately felt the energy and prosperity.

Constantinople was one of the wealthiest, most advanced cities in the world, and some historians estimate its population could have been as high as 500,000 people.

Byzantine architecture in Constantinople was world famous, and local artists were producing mosaics that are still regarded as some of the finest ever made.

At this point in history, wealth and power in the world was clearly concentrated in the East.

Europe was nothing more than a plague-infested backwater. Constantinople flourished. And even further to the east, China was sporting some of the most advanced technology in the world.

But times changed.

By the 13th century, the Byzantine Empire was in clear decline. Its borders were shrinking and the empire was at the center of almost constant warfare.

And more importantly, they had begun to debase their currency. Again.

For centuries, the Byzantine gold solidus had acted as sort of de-facto international reserve currency. It contained roughly 4.5 grams of pure gold and was used in trade and commerce around the world for nearly seven centuries.

(Modern archaeologists have unearthed medieval gold solidus coins as far east as Inner Mongolia!)

Problem is– war is terribly expensive. And they paid for it by debasing by their currency. By the 11th century, the gold content in the solidus had been debased to the point that it was no longer worth anything.

So they gave it another try. Fool me once. Shame on you.

The successor to the solidus was called the hyperon; it was initially struck at 20.5 carats of gold (roughly 85% purity). But this was quickly reduced to 18 carats, then 15, then 12.

Fool me twice. Shame on me.

Enough was enough, and the rising powers in Europe demanded an alternative.

It was the Italians (the most advanced power in Europe at the time) who solved the problem.

Florence, Genoa, and Venice were all minting their own gold coins by the 13th century, and the 3.5g Florentine florin soon became the new international reserve standard used across Europe.

In many ways, this marks the beginning of the West’s rise to dominance: it all started with declaring their monetary independence from a declining power and a currency they could no longer trust.

Fast forward several centuries and we can see that the tables have clearly turned.

The West has been the dominant superpower for centuries. Yet like the Byzantines before, the West is in obvious decline.

At this point insurmountable debts and deficits plague nearly all Western governments. And they make up the difference by debasing their currencies.

This has created massive distrust, especially in the world’s most dominant reserve currency today, the US dollar.

Like the Venetians and Florentines before them, rising powers in Asia are starting to take matters into their own hands.

The Chinese renminbi (though surely not a one-way bet) is rising in international prominence. And China is at the center of a new emerging global financial system being set up in partnership with Russia, India, Brazil, etc.

Western dominance was born from a distrust in the dominant reserve currency at the time. Its decline will be because they followed the same route.

And the canary in the coal mine is what’s happening in Switzerland this weekend.

On Sunday, the people of Switzerland are going to the polls to vote on a return to the gold standard.

It was only 14 years ago that the Swiss franc, traditionally seen as a safe haven currency due to Switzerland’s reputation for stability, was still on a gold standard.

In fact, of all the major currencies, the Swiss franc was the last to abandon prudent monetary standards.

Ever since then, the Swiss National Bank’s balance sheet has absolutely exploded.

Now there’s a national election to return to a gold standard and conservative monetary policy.

Right now the polls suggest that the Swiss are leaning towards ‘NO’, i.e. they want to continue to abandon prudent practices and hand over total control of the money supply to unelected central bankers.

And if the country that has the world’s strongest traditions for financial stability chooses to turn its back on sound money, what hope is there for the rest of the West?

If the Swiss vote NO this weekend, I view that as a major watershed moment in signaling the beginning of the end of Western monetary dominance.

We can already see the signs everywhere.

Across Europe, government bond yields are NEGATIVE, i.e. you have to PAY these bankrupt governments for the privilege of loaning them money.

And as IMF director Christine Lagarde said last week that a diet of high debt, low growth and high unemployment may yet become “the new normal in Europe”.

Each of these data points signals an obvious long-term trend. We can see where this is going.

But here’s the good news: none of this need affect you. The power is in your hands.

Even if the Swiss divorce themselves from prudent policy, and even if your government refuses to maintain sound money, you still have options.

You can choose to maintain a portion of your savings at a well-capitalized bank abroad in stronger currencies.

You can choose to hold some physical precious metals (or even cryptocurrency) overseas at a secure location where it can’t be confiscated by a bankrupt government.

You can choose to own productive assets abroad or collectibles that cannot be conjured out of thin air by central bankers.

All of these tools and resources already exist today. And for now, they’re available for anyone to take advantage of.

Our goal is simple: To help you achieve personal liberty and financial prosperity no matter what happens.

If you liked this post, please click the box below. You can watch a compelling video you'll find very interesting.VIDEO: You're a Victim of “The Most Blatant SCAM in History"

PS: Du skal tilmelde dig Deres newsletter, før du kan se denne video


Cosmic Vision News 29. November 2014 CET

Cosmic Vision NewsCVN vært, Geoffrey West tilbyder nyheder, kommentarer og lejlighedsvis diskussion om de seneste begivenheder, der udspiller med hensyn til, hvad der formodentligt er den vigtigste begivenhed for at forbedre den menneskelige og planetariske tilstand: AFSLØRINGENCVN fremmer og tilskynder til modig dialog på verdensplan, mens de forbereder alle til re-introduktion af vores galaktiske   familier. CVN omhandler også aktuelle begivenheder, der understøtter et skift til en fredelig planetGeoffrey West er en del af det team som står bag: GoldenAgeOfGaia.com, kan lyttes til direkte/downloades/MP3, smides på en USB nøgle/iPhone og lyttes til på din vej. Husk tidsforskellen på udgivelsen. Direkte Link her (blogtalkradio)


1.  ( 01:05 MARK ) FALSE-FLAG IN FERGUSON, MISSOURI.

2.  ( 10:23 MARK ) HACKED DOCUMENTS REVEAL US INVOLVEMENT IN UKRAINE.

3.  ( 14:38 MARK ) NETANYAHU WARNS FRANCE AGAINST RECOGNIZING PALESTINE.

4.  ( 19:04 MARK ) OPEC OUTPUT ANNOUNCEMENT: NO NEWS IS GOOD NEWS.

5.   ( 29:46 MARK ) BRICS: ‘A HEALTHY ALTERNATIVE’ TO CURRENT SYSTEM.  

6.   ( 32:32 MARK ) EUROPEAN PARLIAMENT CALLS FOR BREAKUP OF GOOGLE.

7.   ( 38:20 MARK ) INDIGENOUS BANDS IN CANADA RESIST GOVERNMENT ‘LAW’.

8.   ( 44:14 MARK ) POPE FRANCIS SPEAKS OUT AGAIN ON HUMAN GREED AND PLANETARY LIFE.

9.   ( 51:42 MARK ) WHO BENEFITS FROM POVERTY?

10.  ( 59:22 MARK ) SCIENTISTS AND NASA VERIFY PROTECTIVE ENERGY FIELD AROUND EARTH.

11.  ( 67:46 MARK ) AIRCRAFT MANUFACTURER PATENTS ‘NEW’ AIRCRAFT DESIGN.

12.  ( 70:53 MARK ) ‘FLUFF-BUSTING’ PURITY - FACEBOOK APP TO BLOCK ANNOYING MATERIAL.

13.  ( 72:42 MARK ) BENEFITS OF TAKING GARLIC ON AN EMPTY STOMACH.

14.  ( 76:44 MARK ) BENEFITS OF COCONUT OIL FOR DENTAL HYGIENE.

15.  ( 79:42 MARK ) FEEL-GOOD STORY:  SELFLESS, SINGLE MOTHER IS REWARDED.

16.  ( 86:42 MARK ) FINAL WORDS:  RELEASING NEED FOR REVENGE IN THE NEW EARTH.