October 11, 2016

Crazy times i politik - Statsapparatet og de tre dødssynder: Griskhed, Ladhed og Nydelsessyge. Populistiske politikere er vor tids psykopater som hverken forstår fattiges problemer, borgers retssikkerhed, ytringsfrihed eller Den Europæiske Menneskerettighedskonvention (Blogger: Har blot valgt én de ekstremistiske propaganda politikere på Borgen. Har den enøjede justitshævner og overvågningsminister Lord Sauron Pind haft en finger med i spillet i disse mange sager? Han blander sig i stort set alle andres anliggender, især de retslige instanser? Fire mænd frifundet for at hjælpe Omar el-Hussein med terrorangreb i København (1-0 til borgerens retssikkerhed). Opgørelse fra Justitsministeriet, der er oversendt til Folketingets Retsudvalg, viser markant færre borgere får fri proces (1-0 til Lord Sauron Pind). PET's tidligere chef Jakob Scharf, JP/Politikens Hus, Radio24Syv og flere boghandlere meldt til politiet.(0-0 ingen dom endnu). Fire frifindes for at smugle flygtninge til Sverige i båd (1-0 til borgerens retssikkerhed). Pind vil bekæmpe islamister med Al Capone-metoden, men har ingen virkning (1-0 til borgerens retssikkerhed). Søren Pind angriber højrefløjens islam-syn, for blødsøden i debatten om islamisme af en række fremtrædende debattører. Pind forstår ikke længere Danmarks og hele Europas problem, siger Søren Espersen (1-0 til borgerens retssikkerhed). Justitsministeren erkender, at blokering af hjemmesider med ekstremistisk indhold får svært ved at stoppe de dedikerede typer (1-0 til borgerens retssikkerhed). Pind klar til historisk ændring: Kriminelle udlændinge skal afsone i udlandet. »Absurd,« lyder det fra fængselsforbundet (1-0 til borgerens retssikkerhed). Retssikkerhed: Myndighederne skal uden varsel og dommerkendelse kunne lukke hjemmesider. Jurist: Forslaget er for vidtgående. Suspension af domstolsprøvelse er et forkert skridt i kampen mod radikalisering og ekstremisme, mener Jacob Mchangama, direktør i tænketanken Justitia: (1-0 til borgerens retssikkerhed). Pia Kjærsgaard: »Scharf er en lille ynkelig person og en kyniker ud over alle grænser«, Scharf : »Der står ingenting i den bog, der blotlægger hemmelige operationer«. (1-0 til borgerens retssikkerhed). Søren Pind: Dansk politi har håndteret den strøm af illegale flygtninge og indvandrere, der nu vælter ind over de danske grænse. (1-0 til borgerens retssikkerhed). Søren Pinds Grundlovstale 2016: »Jeg blev slået af alvor, da jeg som justitsminister måtte fremsætte lovforslag mod landsforræderi«. Tallet er i alt på 135 udrejste såkaldte danske 'Syrienkrigere'. Rejst 12 sager '0' dømte (1-0 til borgerens retssikkerhed). Søren Pind vil indsætte »digitale påvirkningsagenter« en slags whistleblower for regeringen. Vil borgere stemples som sladrehanke. NEJ (1-0 til borgerens retssikkerhed) Vil du vide, hvem Lord Sauron Pind er, læs Grundlovstalen 2016 (manifest)
Blog: Livet, friheden og...Grundlovstale 2016 : (Uddrag)Vi så det i 20erne og 30erne med nazismen. Vi så det i 60erne og 70erne med kommunismen. Og nu ser vi en ny – men dog oldgammel – isme, Islamismen, stikke sit hæslige fjæs op iblandt os, og skabe frygt og vrede i et samfund, der har brugt 1000 år på at blive verdens fredeligste, tryggeste og lykkeligste fællesskab. Vrede? Ja. Naturligvis. Og mere end det. Bekymring. For om vore børn og børnebørn skal opleve det lykkelige fællesskab. Og om det skal være genkendeligt for dem. Om Danmark stadig vil være Danmark...Når fjenden står for døren, er det ikke tid til splid. Vi har betalt en stor pris for passiviteten i Syrien. Flygtningekolonner og terror. Mængder af mennesker hvor indslusningsopgaven bliver kolossal. Det er ikke tid at undergrave vore fælles institutioner

Guess Who’s Sex Tapes Have Just Been Released (Clinton's Sex Tapes...)

(Before It's News)

GUESS WHOS SEX TAPES ARE BEING RELEASED

VIDEO:: SHOCKING – SEX TAPES EXPOSED – YouTube

 You guessed it – we can’t say his name but we will call him The Big B – Or, Billy C.

Apparently the Israeli Massod has been setting up politicians all over the world so they can Black Mail them to support Israel.

This is what Satanists (Lucifarans) do – they will create the most perverted, sexually decrepit situation and lead politicians into this trap and then they record it and hold it over their heads in the future.

So these Lucifarians (Satanist) place in political office those that they can control.

In this situation – now that everything is being exposed – the Massod is attempting to kill the Hillary’s Campaign because she plans on a full scale Nuclear War as soon as she is elected and these Massod Agents – as perverted as they are – do not wish to die in a Nuclear Blast.

In this little Israeli Massod extravaganza the Bill Clinton’s Sex Tapes are now about being released and apparently Hillary destroyed the women who objected to being raped.

Next – as we stated would happen years ago – all of Hillary’s Sex Tapes are about to be released if she does not step back. She, and her 3 doubles, are furious.

Apparently Donald Trump never had sex with underaged women although he apparently does like women.

Danske Bank hårdt presset: Beder 8.000 ansatte om at overveje frivillig fratrædelse (Blogger: Nedturen er startet. Først Danske Bank, så Nordea og så fremdeles...Nordea har overvejet, at flytte den svenske juridiske hovedkvarter til Holland og overtage majoriteten i den hollandske storbank ABN Amro. Dermed ville Nordea overgår fra Svensk styre til Hollandsk. Men tilbuddet blev afvist. Risikoen i alle stor-bankers derivatbøger er altødelæggende. Så ser vi et langt større krav fra: ECB (europæiske central bank), fra aktionærerne, automatisering og digitalisering, bøder, dårligt omtale, skandaler for fusk, Basel III som medfører strengere krav på likviditets- og kapitalområdet. For ikke at snakke om alle verdens banker er død afhængige af Wall Street's automatiseret 'electronic trading algorithm' (scam) som styrer aktiemarket. Bankernes tilpasning til den nye (lavrente)situation efter finanskrisen er langt fra tilendebragt. Frem for en gennemgribende strukturtilpasning har bankerne valgt den lette løsning og blot forhøjet udlånsrenten. Denne ”skat” på udlånskunderne er ikke alene gift for den enkelte låntager, men også ødelæggende for et velfungerende bankmarked. Det har også vist sig, at overdreven brug af negativ rente, har skadelige bivirkninger. Største problem for danske banker er, som mange eksperter siger åbent nu, Deutsche Bank konkurs vil kollapse verdens finanssystem. Dog, får vi blot samme sang fra de varme lande...igen og igen. Alt går godt, vi har styr på situationen...)

Danske Banks topchef Thomas F. Borgen har lover aktionærerne en høj forrentning af egenkapitalen, og derfor bliver de ansatte nu bedt om at overveje deres fremtid i banken. Foto: Stine Bidstrup.

De ansatte i Danske Bank har fået tre uger til at overveje, om de vil forlade banken frivilligt. Lave renter og lav økonomisk aktivitet har sat bankens økonomi under hårdt pres.

 
Erhverv

Danske Bank er under så stort et økonomisk pres, at de ansatte nu bliver bedt om at forlade banken frivilligt.

Mandag fik en stor del af de ansatte i den danske del af banken besked på, at de frem til den 31. oktober kan melde sig, hvis de vil tage imod en frivillig fratrædelse. Målet er at skære i omkostningerne, fordi indtjeningen er under pres af lave renter og en lav økonomisk aktivitet i samfundet.

»Vi har hele tiden fokus på at reducere omkostningerne, og dette er et led i det. Vi vil gerne så vidt muligt undgå at skride til afskedigelser, og i en organisation af vores størrelse er der til enhver tid et antal medarbejdere, der overvejer, om det er nu, de skal stoppe,« siger Kenni Leth, pressechef i Danske Bank.

Den rigeste procent ejer 30 procent af den samlede formue i Danmark ("...For mens den fattigste halvdel af danskerne skylder flere penge væk, end de har, sidder den rigeste procent af danskerne på cirka 30 procent af den samlede formue, hvis man ser bort fra pensionsopsparinger, mens de rigeste 10 procent ejer 80 procent. Fordelingen er uændret de seneste 20 år... Når vi ser på formuerne, er Danmark næsten lige så ulige som USA, siger direktør Kristian Weise, med henvisning til at den rigeste procent i USA ejer 35-40 procent af formuen...").


Der er udsigt til både sommerferie, skitur og sushi på en kedelig tirsdag, når den rigeste procent tjekker kontoen.

For mens den fattigste halvdel af danskerne skylder flere penge væk, end de har, sidder den rigeste procent af danskerne på cirka 30 procent af den samlede formue, hvis man ser bort fra pensionsopsparinger, mens de rigeste 10 procent ejer 80 procent. Fordelingen er uændret de seneste 20 år.

Det viser nye tal fra Det Økonomiske Råd, som i dag giver sine anbefalinger til dansk økonomi.

Spørger man centrum-venstre tænketanken Cevea, er det et stort problem, som ikke får nok opmærksomhed, da debatten om ulighed ofte handler om indkomster, hvor Danmark er blandt de mest lige lande i verden.

- Når vi ser på formuerne, er Danmark næsten lige så ulige som USA, siger direktør Kristian Weise, med henvisning til at den rigeste procent i USA ejer 35-40 procent af formuen.

Han mener, at regeringens løfte til boligejerne om, at ingen skal betale mere i boligskat end i dag, øger formueuligheden:

- Det kommer dem med de største formuer til gode, da de fleste penge er i fast ejendom. De har en helt anden frihed end resten af samfundet.

Hos den liberale tænketank Cepos mener cheføkonom Mads Lundby Hansen ikke, at det er et problem.

- Top-1 procent har jo deres formuer, fordi de blandt andet har været dygtige til at drive en virksomhed, skabe arbejdspladser og værdi til Danmark. Det kommer alle til gode, siger han og peger på, at man bør medregne pension i opgørelsen - gør man det, tegner top-1 procent sig for 14 procent, mens den fattigste halvdel ejer tre procent.

http://hsfo.dk/article/20161011/ARTIKLER/161019850

Benjamin Fulford partial update: US elections to be cancelled and war crimes tribunals to be held Pentagon and CIA sources say - Oct 11, 2016 CET (※Weekly geo-political news and analysis - ) (excerpts: ".... “The US Presidential election due for November 8th will be cancelled and instead there will be war crimes tribunals held, sources in both the Pentagon and the CIA say… from the CIA: “There is now a 90% probability that the elections will be postponed.” “The Pentagon sources, for their part, say “The 911 law will push Saudi Arabia to expose Israel, Bandar bin Sultan and the Bush cabal behind 911 and will lead to a real truth commission and a war crimes tribunal.” “…the data dump of over one million documents revealing the extensive crimes of the Clinton Foundation make it clear there is a powerful faction within the military industrial complex that is fighting to overthrow the Khazarian mafia. “Bill Clinton, who is close to death from HIV, recently issued a death threat against this writer and Neil Keenan. The signs are that Neil Keenan has already been murdered.”......the Khazarian mafia could make some money by short selling stocks in insurance companies, CIA sources say. “Follow the money, it is the same as the shorting of airline stocks before 911,” one CIA source says..Chinese National Day Golden Week holiday and the end of the October 3-9th World Bank and IMF annual meeting, together with ongoing, systematic “cabal terminations,”..Sources in Japanese right wing organizations say that the top North Korean agent in Japan was fatally poisoned recently by a “CIA female agent” who “appeared to be just an ordinary Japanese woman.”..CIA sources in Asia confirm this and say “Kim Jong Un has been replaced with a double, who is now under our control...Philippine President Rodrigo Duterte is a Bush agent. Dr. Michael Meiring, who later changed his name to Dr. Michael Van de Meer, claimed in a video recorded before his death that Duterte, at the time mayor of Davao city, planted the bomb that blew off his legs and that he did so on the orders of George Bush Sr...)

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961) er journalist, forfatter af canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007.

Til tider, kommentere David Wilcock på Fulford's blog. Virkelig spændende nyhedsstof, en vinkel, som bliver mere valid eftersom de begge har informanter og indgange til den virkelige agenda, uden censur, der aldrig når ud i de officielle medier.  


US elections to be cancelled and war crimes tribunals to be held Pentagon and CIA sources sayUdgivet af Benjamin den 10. Oktober 2016

The US Presidential election due for November 8th will be cancelled and instead there will be war crimes tribunals held, sources in both the Pentagon and the CIA say. The excuse for cancelling the election will be the resignation of one of the presidential candiates, the CIA sources say.

Here is the raw intel from the CIA:

“There is now a 90% probability that the elections will be postponed.”


I asked my contact in DC why? His answer was:

“You can’t have an election with one candidate”
I asked him which one will be removed. His reply was:

“I am not allowed to tell you, let’s just say that Obama will make the announcement very soon.”


The Pentagon sources, for their part, say “The 911 law will push Saudi Arabia to expose Israel, Bandar bin Sultan and the Bush cabal behind 911 and will lead to a real truth commission and a war crimes tribunal.”

Since it is only a few weeks before the election, it will not be long before we see if these predictions come to pass.

In any case, the data dump of over one million documents revealing the extensive crimes of the Clinton Foundation make it clear there is a powerful faction within the military industrial complex that is fighting to overthrow the Khazarian mafia. That is because such a data dump cannot be carried out by individual hackers and requires a governmental organization with access to high level computer systems. At the same time, the fact the corporate media and net giants like Google are censoring this data makes it clear the owners of the big corporations

(Bush/Clinton/Rockefeller/Rothschild etc.) are in battle against white hats in the military and the agencies.

No matter what though, the Khazarians are not going be able to murder themselves out of trouble this time because too many people are now aware of them and their crimes. That does not mean they will not try though.

Bill Clinton, who is close to death from HIV, recently issued a death threat against this writer and Neil Keenan. The signs are that Neil Keenan has already been murdered. Although he used contact this writer regularly on Skype, the current person pretending to be Neil Keenan on Skype is unable to answer a simple question that only the real Neil would know the answer too. Furthermore, the Neil Keenan website is now promoting Bush/Clinton mafia con jobs like the Zimbabwe currency scam. Revenge for Keenan’s death will be comprehensive and thorough, White Dragon Society sources promise.

Furthermore, if this writer is killed, you can be sure the entire 13 ruling bloodlines will be wiped out going back 5 generations to the founding of the Federal Reserve Board.

http://wakingtimesmedia.com/13-families-rule-world-shadow-forces-behind-nwo/

The families must think hard if they are willing to sacrifice the entire tree just to try in vain to save a rotten branch.

In any case, the Bush/Clinton/Rockefeller branch of the Khazarian mafia is now desperate for money. The recent Hurricane Mathew scam (the hurricane only existed in Khazarian mafia controlled media, not in the real world) was carried out do that......

( Below this line, is paid members only - please respect the author) 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

$9.3 Trillion Missing From Pentagon. Not An Issue To Corporate Media (VIDEO) - Oct 11, 2016 ("..I have written about Catherine Austin Fitts several times before. In an interview with Greg Hunter earlier this year, she said Wall Street had stolen $40 trillion from us and will steal tens of trillions more. She called this theft the Slow Burn. In the past she has said there would always be a slender chance of an economic collapse but we are more likely to be robbed day in and day out. The Slow Burn takes billions of dollars from us every day. The DOD is not the only federal agency to lose money. The Inspector General for Housing and Urban Development under President Clinton was Susan Gaffney. In 2000 she testified that $77.2 billion went missing from HUD. The State Department under Secretary Clinton had $6 billion go missing. But Hillary never appointed an Inspector General for State so she had learned lesson. No IG, no report. In her latest interview Catherine notes that Lockheed Martin had an IT system that ran the accounts for the DOD. But a month before IG report saying $9.3 trillion had gone missing they spun their subsidiary out. They are cutting and running. They don’t want this coming back to them. This is a whole new level of intensity in the war of the Elite and against the middle and working classes. They had also taken $27 trillion from us in the Bail Outs...")


 https://i.ytimg.com/vi/Besd0f7SCxA/maxresdefault.jpg

The Inspector General for the Department of Defense just published a report saying that the Undocumentable Adjustments for the DOD in the fiscal year ending 2015 totaled $9.3 trillion. This is according to Catherine Austin Fitts in her latest interview.

On September 10, 2001 Donald Rumsfeld said on CBS News that he and his Comptroller rabbi Dov Zakheim could not trace $2.3 trillion in DOD spending. He promised that in the future he would implement accounting procedures so that taxpayers would know where their money went.

http://2.bp.blogspot.com/-HOq9B1I1WcE/U4Gt2JQuINI/AAAAAAAACCQ/XFcGhLBH1bc/s1600/rumsfeld-3-trillion-missing-pentagon.jpg

On September 11, 2001 there was an entire section of the Pentagon workforce busily at work attempting to trace trillions of missing dollars.

Flight 77 had taken off from Dulles International Airport at 8:20. The 911 Commission says Hani Hanjour who had trouble flying a Cessna piloted the 757 from 2,200 feet into 330 degree power drive coming in at the opposite side of the Pentagon building at tree top level. He successfully killed most of the men and women who had been looking for the missing money. Apparently, Muslims in Al Qaeda who are known to work for the CIA would rather kill the accountants than the top generals and admirals at the Pentagon.

To date I have never seen anyone in Presidential races or in the media said that we ought to discuss the issue $9.3 trillion going walkabout.

ECETI News Reality Check


ECETI News Reality Check

I find it odd that all over the internet NASA is disclosing the fact that ufos exist and they have been working with them. I think after the Texas Poll where 99% of the people said they believe in ufos they had to jump on the band wagon. It is no longer disclosure it is a CONFESSION. Why call it disclosure when the fact of the matter is we want a confession. Why have they allowed the abductions, sold us out and contracted with known malevolent off worlders, tormented contactees; sometimes with deadly force and call it disclosure?

Another point I would like to make is like walking on the edge of a cliff. It is concerning politics. I resonate more with Jill Stein than the front runners yet have a hard time observing a pathological liar, murderer, bullier of women sending henchmen to terrorize her husbands victims accuse her opponent of what her and her husband have a long track record of doing. The bribe Inc, play for pay institution they have created ripping of donations for women, children and familes in extreme need in Haiti has no standing in questioning others business ethics. This is evil personified. Bad humor and mens locker room comments; although in bad taste does not measure up in the least with the accusers history yet that is what is hitting all the press. Guess who owns the lame stream press and guess who wants things to continue business as usual. For legal reasons I do not vote. Voting is a contract that states you believe and support the present system. It can have legal consequences concerning your status and jurisdiction over you. This is a book in itself.

It is our destiny to put an end to this mess. Restore the republic and the constitution as a step in joining the rest of the universe in peace operating under universal law. We have been enslaved by both seen and unseen forces for thousands of years. This is no longer frequency specific to the evolution of humanity and the earth. People and institutions running old programs will fail. There is a higher order, a higher consciousness and energy entering the field; which will see to the end of an Archon/Draconian empire and all those who serve it. It is all being acted out in the greatest galactic play ever witnessed. It has been spoken of in all the prophecies. The fall of the beast. Keep the faith, don’t get caught up in the drama and focus on love, joy, and bliss preferably in nature. A little tip to get you through is to go within, focus on your own awakening and healing, don’t get distracted by the exterior chaos and other peoples dramas. As Byron Katie said, “ There is your business, Gods business and other peoples business. Other peoples business is Gods business. “ Getting into everyone else’s business is avoiding your own business. See where you have a charge and own it.

Be well,
James Gilliland
www.ecti.org
www.bbsradio.com

Alex Collier - OCTOBER 7, 2016 Webinar Replay Video Now Available! (Alex: "..Dream school, World government, Holding the light, Preparing to See the Darkness. All in all a great webinar...For those of you that is very sensitive to energy!!!! You have to know that things are gettting CHAOTIC. It is bouncing all over the place, many people are not able to handle it, are doing CRAZY things!!! Alex also talk about the hopelessness among younger generations, since we are all constantly bombarded with bad news. News like talks of fear everywhere, nuclear wars, hurricane and extreme weather fear of dead, middle-east, anti- jewish/christian/muslim rhetoric, etc. etc. What's happening is that the mass media has become 'the fifth branch of government'. They are creating sought negative field of fear and hopelessness for everyone. If you allow yourself to be disempowered by the mantra, dialog and the news, what's going to happen is that you are going to sit back and not listen to that voice and your going to wait to the END TIMES!. As long as everyone is disempowered, government entities can keep us into this box, feeding off people's negative energy. It's all about agenda 21 depopulation plan, free speech etc., One Big MINDFUCK. Blogger: Danish government has just put out 22 point-plan to counter radicalization in Danish society, which means "control" of the Internet, service provider, blocking filter on terrorist propaganda (corresponding to "child porn filter"), misuse of our Danish Security and Intelligence Service, fast-track radicalization and extremism in prisons, tightening the supervision of religious preachers etc. etc. which means total control of every single move you do on the Internet and in the public space...Sounds more like Guantanamo bay detention camps and Denmark to issue similar censorship like in North Korea and China...Many people still don't understand, immigrants / refugees / terror is created, operated and financed by the western cabal propaganda machine...)


bibliotecapleyades: Alex Collier claims to be a 'contactee' with a race of Nordic looking humans from the constellation of Andromeda. He has had a number of contact experiences since his childhood and this developed over the years as he was given more and more information by his Andromedan contacts. I have analyzed Alex Collier's information, had phone interviews with him, and also interverviewed him over a four day period in September 2005. I have witnessed some physical evidence he has provided to support his testimony. I have also spoken with a direct witness verifying various aspects of Alex's contact experiences. Alex has also revealed that he was the recipient of threats from shadow government agencies and abruptly chose to stop disseminating his information in 2000. Furthermore, Alex has give face to face interviews with veteran UFO researcher Paola Harris who has had the opportunity to examine the evidence supporting his testimony and concludes he is credible. My conclusion from my investigation so far of Alex is that he is very credible and very likely a genuine contactee with a 'friendly' extraterrestrial race. I therefore recommend taking the information he has to reveal very seriously. All those interested in galactic diplomacy and understanding a variety of extraterrestrial races interacting with humanity, will find Alex's work to be very helpful.

Jay PeeAlex CollierJames Harkin
Alex Collier Andromedan Contactee Webinar - Oct 7, 2016!
See Alex Collier Webinar Replay Video. Exclusively at AlexCollier.org & WolfSpirit.tv! Sign up today...

Webinar  – October 7, 2016!

Alex Collier's EIGHTEENTH Webinar *REPLAY* - October 7, 2016!

ALEXCOLLIERONLINE.C

 Please visit:

ALEXCOLLIER.ORG
For more information & to order tickets.