Sep 19, 2018

JFK21 - JordenFrihedKundskab | 20. Sep 2018 | ~ Foredrag: Barak Obama + video af foredrag om Censur og Fake News ~ | Blogger: FAKTA: ⇔ Omstridt FBI-notat Carter Page FISA Docs (Foreign Intelligence Surveillance Act) beordres afklassificeret af Præsident Trump, eller de vigtigste nøgledokumenter og det betyder at han sætter en KRIG i gang MOD den Mørke Stat (FBI, andre Intel Agenturer, Obama, Bushes og Clintons m.fl) og Justisiministerets udgivelse vil blive sløvet ned, til efter midtvejsvalg i USA, hvor demokraterne, tror de vinder. ALLE med adgang til internettet har på nuværende tidspunkt set, eller vidste tilbage i 2017 eller førhen, at Trump beskylder Obama for at have aflyttet ham og telefonerne i Trump Tower under valgkampen og at det ifølge Trump er både “sygt”, usympatisk og tæt på Watergate-agtige metoder o.s.v. o.s.v.⇔ FAKTA ⇔ Arrangører af Obama-arrangement i Danmark har før lovet gigantiske arabiske investeringer i Kolding – nu lover de at tiltrække internationale arbejdspladser i forbindelse med ekspræsidentens tale ⇔ FAKTA ⇔ Advokater siger stop overfor Kolding Kommune : Uddeling af 17.500 kroner dyre billetter til Obama-arrangement ulovlig virksomhedsstøtte ⇔ FAKTA ⇔ Syddansk Universitet nægter at udlevere afgørende oplysninger om gigantstøtte til Obama-arrangement til Journalista.dk – gav dem alligevel til socialdemokratisk medie... og vi kunne simpelthen blive ved til dommedagen nærmer os. TRO MIG DE VIL FALDE... |

Nyt foredrag af Mads Palsvig
Kære Alle,

Kolding kommune har valgt at bruge kr 1,5 mio af skatteborgernes penge på at arrangere et foredrag på een time af Barry Sotoro aka Barak Obama, og tilhørerne skal betale kr 17.000 per person for at høre foredraget.

Det er ufatteligt, at denne mand som burde være i fængsel for forræderi og diverse forbrydelser imod menneskeheden bliver modtaget i Danmark som en statsmand.

Det er en skandale.

- Men hjernen ved hvad den ved, den ved ikke, hvad den ikke ved.

Og af alle lande i verden er Danmark måske det mest misinformerede. Så dette er ikke et angreb på den danske befolkning, men de magthavere, der ikke burde være, som styrer medierne i Danmark med hård hånd. Hvorfor ved danskerne for eksempel ikke at Hillary Clinton via sin Clinton Foundation har stjålet USD 6 Mia fra nødhjælpen til Haiti?

Det er vigtigt at fastslå at JFK - Jorden Frihed Kundskab fra starten har været både et parti og en Oplysnings Bevægelse. Det sidste har naturligvis kostet på den korte bane, men vi er sikre på, at det betaler sig på længere sigt, altid at sige sandheden uanset hvor smerteligt det er at finde ud af, at magthaverne vitterligt er ondskabsfulde psykopater.

Meget tyder på der er et #RETSOPGØR i gang i USA,  mit gæt er, at det også kommer til Danmark.

Senest i går (den 17. NB Q er det 17. bogstav) har Trump krævet alle dokumenter vedrørende den ulovlige aflytning af ham og hans team, sanktioneret af Obama og udleveret til hans modstander i valgkampen Hillary Clinton. Denne sag går under navnet "FISAGATE". Den spiller på ordet Water-gate. Og refererer til den såkaldte FISA-Court, som er navnet på den myndighed, der godkender aflytninger.

For de der ikke havde tid og mulighed for at komme til mit foredrag om Censur, Fake News og Geopolitik de sidste to lørdage, så er videoerne nedenfor.

Vi havde til foredraget i lørdags en glimrende gennemgang af fænomenet Q af Johan Verdensfred, som ikke ønskede det filmet. Og Daniel Rosenberg som er Trumphater og mener Q er en psyop, skulle holde et foredrag, men valgte på dagen at han ikke ville komme.

Hos JFK er der naturligvis mange, der er skeptiske på Trump og om Q virkelig kan være "the real deal", så Henrik holdt et glimrende indlæg "Debunking Q" hvor han også kom ind på Trump.

Velkommen på lørdag kl 10 om "JFK's Mærkesager". Og kl 12 i Kulturhuset Indre By til foredrag om Obama.
Fra kl 14 er det kun for medlemmer, mød op, eller hvis du vil vide mere, så kom med i gruppen JFK Vejen Frem på facebook.

Forrige lørdag gik strømmen en time midt under foredraget, sidste lørdag kørte alarmen een time før den blev fixet, så spændende at se hvilken "tilfældighed" vi bliver udsat for på lørdag. :-)

Vi vinder!

Mads Palsvig, formand for JFK - Jorden Frihed Kundskab.