April 14, 2015

(Repost&Reblog) Hvad er begrebet tid og hvorfor betyder det så meget for os i vores 3D Matrix af illusion? 14. April 2015

Udgivet den 19. Juli 2014 af Verdensalt

Forord: For at forstå denne artikel, er det en god ide, at have sat sig ind og forstå hvad tredje og femte dimensioner er for noget og udvide horisonten til at dække universets guddommelige aspekt. Måske kan dette hjælpe dig - læs her

Sean Carroll, en fysiker ved "California Institute of Technology", tværfaglig konference om tidens natur - læs mere her

 1. Tid eksistere 
 2. Fortiden og fremtiden er lige så ægte
 3. Alle oplever tid anderledes
 4. Du lever i fortiden
 5. Din hukommelse er ikke så god som du tror
 6. Bevidsthed afhænger at manipulere tid
 7. Rod stiger som tiden går
 8. Kompleksitet kommer og går
 9. Forældelse kan vendes 
 10. En levetid er en milliard hjerteslag

The Team: Beyond Time, fra Peggy Black, July 16, 2014 - oversættelse. 


Lad os bare tage begrebet tid. Tid, der eksisterer i vores trossystemer, tid, der er en del af denne tredje dimensionelle konstruktion, som ikke eksisterer eller manifestere i de andre dimensioner.

Der er en antaget og stærk overbevisning om tid og begrebet tid i vores dimension. Tid er et af de faste holdepunkter i denne dimension. Menneskeheden har optegnet tid igennem vores historie, tidligere begivenheder, ure og kalendere som en metodisk foranstaltning.

Kunne det være en antagelse, det du foretager dig omkring "tid" holder dig fastlåst i en begrænset virkelighed? Alle dine ord om tid - opretholder dig i et tankemønstre af restriktioner. Lad os give dig nogle eksempler, der er almindelige i vores virkelighed.

"Du siger, at der ikke er tid nok, tiden er kort, tiden er ved at løbe ud, tid bevæger sig for hurtigt, jager efter tiden, mister tid, ønsker mere tid, jeg ønsker tid ville haste afsted, tid bevæger sig så langsomt, og hvor forsvandt tiden". Disse er overbevisninger om tid.

Tid, ligesom alt andet, påvirker dine holdning, dine overbevisninger, dine udtalelser, dine ord, dine vibrationer. Tid er et af de stoffer af dit jordiske spil. Det er et slør; der holder dig i illusionen. Det er klogt at indse, at tiden er skabt kun for at tjene et bestemt aspekt af den fysiske virkelighed.

Læs videre for at forstå begrebet tid ....

Lad os give dig dette eksempel: Forestil dig en stor strømmende flod. Du er på en tømmerflåde der flyder med strømmen og floden er - tid. Du træder ind i troen på tid, og floden bevæger dig, eller du flytter med floden. Udvid din vision lidt, så du får øje på flodbredden, udvid igen til de skovklædte omgivelser, som floden flyder igennem, og endnu en gang udvid horisonten, for at se hele skoven, hvor floden flyder - Den strømmende flod er kun en lille del af hele skovens helhed...

Tid, er den strømmende flod af vibrationer, som virkelig er en meget lille del af hele universet. Det er kun en illusion af din jordbundet sind.  Budskabet er, hvis vi flytter vores overbevisninger om tid, opstår der pludseligt en hel anden frihed. Når du transformere dine overbevisninger om tid, afspejler det i din fysiske virkelighed og hinsides.

Gir dig den mulighed, at lege med tiden, strække tiden, forme det, se om du udvide tiden, trække dig ud af tiden, trække dig ind i tiden. Hvordan ville din dag eller dit liv være, hvis "tid" kun var ét rum, du gik ind i og kunne blive, eller bare passere igennem?

(Repost&Reblog) Den sande betydning af begrebet Abundance - 14. April 2015

Når vi ønsker flere penge eller materiel rigdom, hvad er det så, vores sjæle i virkeligheden søger?


Udgivet den 1. August 2014 af Verdensalt

Meningsdannelse er både en individuel og en social prosess. Begrebet Abundance kunne være; Krig, Grådighed, Penge, Had, Kaos, Voldtægt, Vrede, Aggression, Ødelæggelser og Plyndringer, Sult, Mishandling af dyr, Overgreb på børn. Når du tænker sådanne, overlader du dig selv til vores 3D Matrix af illusion som konstant føder dig, med negative tanker.

Abundance er en ”ubegrænset overflod” af guddommelig energi, som omgiver os til alle tider. Vi skal alle forsøge at hæve os over de begrænsninger og modtage den rigdom af liv, som universet tilbyder hvert eneste sekund i vores liv. Gaias planetariske Logos Sanat Kumara fortæller os, den sande betydning af Abundance er det vi selv skaber omkring os, igennem den universelle lov. Menneskeheden er på et kritisk tidspunkt i vores evolutionære proces og mange oplever udfordring af måske økonomisk karakter eller en tilstand af overlevelse, når det ville være mest nyttigt, at være fri for en sådan bekymring.

Hvis vi nu som udgangspunkt ser på hvordan den universelle lov virkelig fungere og udtrykker sig og manifester sig via den guddommelig kærlighed, er her et bud:
Som jeg har været inde på et par gange, tidsbegrebet har en anden mening, hvis vi taler om vores lavere densitet på Moder Jord, eller i det univers som vi omgiver os med. Nogen stiller os selv utålmodigt spørgsmål så som; Hvor længe skal vi vente  hvordan kommer der balance i tingenes tilstand, det nye finansielt system er på plads, abundance, trivsel, velstand til alle? Svaret kunne være enkelt nok - den er der allerede, men den kan kun skabes af alle os mennesker på jorden, højne vores bevidsthed, vibrationer og energi-frekvens mod Ascension. Husk nu på, der er ingen guddommelige sjæle og mestre, galaktiske venner, som må blande sig i vores fysiske tilstedeværelse på jorden eller jordiske avatar, som blot er den laveste dimensionelle udtryk for din Multidimensional SELV. Vi skal lære, at stole på, FORBLIVE I DEN TRO, at nogen hjælper os til måls, guider os, uden at forblive i vores kaos og 3D. Men det er os selv, som skal gøre arbejdet.
Universet's tidslinje er perfekt tilpasset. Energien er perfekt tilpasset, forventninger, støtte og den guddommelige plan er perfekt tilpasset.

Vi som mennesker, skal være fastforankret i vores taknemmeligt hjerte. Mange vil måske sige;  'jeg kan ikke mere', 'jeg er træt', 'syg og uden penge'. Hvordan finder vi hen til, blot at være taknemmelige for vi er i live netop nu, vær taknemmelige over himmelen som beskytter os, træerne omkring os som er i balance, græsset vi gå på, vandet som vi svømmer i, maden som vi spiser. Vi er et spejl af hinanden og spejlet af vores Skaber.

Som Ærkeengelen St. Germain fortæller os, vi skal forsøge, idag i morgen og fremover istedet for at skabe, gøre verden mere fredfyldt, først se indad, gøre os selv til forgangsmænd for den ubetingede kærlige væsen, vi er. Vi kan fixe alt omkring os, men glemmer tit, os selv. Vi skal bringe Abundance inde i vores sind og sjæl med alt den kærlighed, fredsfyldthed, balance - Modtage den Violette Flamme, som nok en af nutidens stærkeste rensende kilder. Frembringe de love og kvaliteter, som tillader os at manifestere sig korrekt. Med Abundance, kræves det nu, at vi skal vise hvad vi vil med vores liv. Lad det komme til udtryk nu! Med Abundance i os selv, skal vi skabe den harmoni, balance, tro og håb for skabelsens kode. Åben dine arme og lade dig fylde med den violette flamme og troen på dig selv, troen på din virkelige familie af lyset for, at forbedre vores skrøblige jordklode , til et bedre sted at være.      

Husk nu på, vi er alle vores egen Ledestjerne, Anker og beviset for vi eksistere i og med det guddommelige aspekt.

Tak fordi du læste på min blog

Namaste!

Arcturian Energetic Weather Report #2 - April 14, 2015 CET

Arcturians er en race, der kommer fra den blå planet, der kredser den røde kæmpestjerne Arcturus i Bootes konstellation. Arcturus kredser cirka 36 lysår fra vores solsystem. Arcturians er den mest avancerede civilisation i galaksen, transcendere ind i 4. og 5. dimension. Mange kender Arcturians, som velvillige væsener. Men hvad kun nogle ved, er læren som Arcturians følger. Indhyllet i mystik, og tabt i de åndelige oversættelser gennem kommunikation og kanaliseringer af Arcturians til mennesker, en race af væsener synes at eksistere og kommunikere fundamentale love, der styrer eksistensen af ​​fred, kærlighed og glæde. Denne grundlæggende lovgivning tillader Arcturians at skubbe i retning af højere planer af eksistens og give mulighed for fortsat vækst i et begrænset fysiske univers. Arcturians menes at komme fra en kredsende himmellegeme, der ikke har været opdaget af jordiske astronomer. 
Kanaliseret af Suzanne Lie
©2015 suzanneliephd

http://www.verdensalt.dk/2015/04/arcturian-energetic-weather-report-1.htmlConstant Conscious Connection

Dear Arcturians,
I am ready to receive your message.


Yes, Suzille, thank you. In fact we wish to thank YOU and all your many readers who have followed us throughout the many years since the early 1990’s. We know that all of you have had to wait, and wait, and wait, for us, the Galactics, to come directly into your reality. We understand how many of you have become frustrated and confused that we have not – yet – landed.

However, Gaia is a free will planet. Therefore, there must be a “majority consensus” before we can begin our landings. Also, we have to know that it will be safe for the humans and for Gaia. As you may know, there are still many beings wearing humanoid form that have conspired against our landing.

These conspirators have been selfishly controlling your world at great expense to the physical body of Gaia, as well as to the physical body of anyone who would rise against them. Then, many humans were fully brainwashed by the Dark Ones, and refuse to believe that there are civilizations beyond Earth.

Many of these humans are so very overwhelmed by daily survival, that the thought of re-structuring their entire world is terrifying. The Dark Ones created businesses, jobs and global events that kept these people in “survival mode,” so that anything outside of working hard, and having some fun, was the only life they could imagine. There are also many Brave Ones who were killed by the Dark Ones for daring to tell the truth to the people of Earth.

Of course, the brainwashing programs, as well as the poor educational systems that were deliberately started by the Dark Ones, have kept many humans within the “survival mode” of just barely making it through each day. You see, our dear friends and family on Earth, you have been fighting a hidden war for your right to know the truth of the real conditions on Earth.

Fortunately, there are the many brave and awakened humans who search for information and meditate on a regular basis to commune with us. These awakened humans continually try to spread the Truth in whatever manner best suits their awareness and personality.

We are very pleased to inform you that this latter group of awake and Aware Ones wearing an Earth vessel is greatly expanding. We say, “wearing an Earth vessel,” because YOU, the members of this group, have become, and are increasingly becoming, aware of your higher dimensional expressions of SELF that are also serving on our Starships and in the higher dimensions.

Because of this increasing awareness, you realize that your Earth vessel is merely the lowest dimensional expression of your Multidimensional SELF. Therefore, you are “wearing” your body rather than “being” your body.

Benjamin Fulford Update - April 14, 2015 CET

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961) er journalist, forfatter af canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007.

Til tider, kommentere David Wilcock på Fulford's blog. Virkelig spændende nyhedsstof, en vinkel, som bliver mere valid eftersom de begge har informanter og indgange til den virkelige agenda, uden censur, der aldrig når ud i de officielle medier.

Former US Director of National Intelligence Dennis Blair works for Japanese gangsters


Udgivet af Benjamin den 14. April 2015 kl 17:45 CET (Full Story)

Sometimes you have to see things to believe them. Today, I got the name card of Dennis Blair, former US Director of National Intelligence (overseeing all US intelligence agencies) and former Commander in Chief of US Pacific Forces. It says he is now Chairman of the Board and CEO of the Sasakawa Peace Foundation USA. In other words, he works for Yohei Sasagawa, a man multiple Japanese Yakuza gangster sources have told this writer is a fellow gangster. Here is a link to a declassified CIA report about his father Ryoichi Sasagawa:

http://www.foia.cia.gov/sites/default/files/document_conversions/1705143/SASAKWA,%20RYOICHI_0014.pdf

Here is a quote from a well-researched book about the Yakuza.

https://books.google.co.jp/books?id=6Kln-SUqKW0C&pg=PA64&lpg=PA64&dq=ryoichi+sasagawa+gangster&source=bl&ots=LLjIcgFhxV&sig=ketPL2ha2tH4Z6jANjz0V2eOlgI&hl=ja&sa=X&ei=yfgsVeujK46B8QXsg4CoCA&ved=0CEYQ6AEwBg#v=onepage&q=ryoichi%20sasagawa%20gangster&f=false

So there you have it, US top brass retiring into Yakuza fronts. Blair was speaking at the Foreign Correspondents’ Club of Japan where he dutifully rolled out the current Washington D.C. party line for the corporate propaganda press. This writer was repeatedly denied an opportunity to ask Blair a question so we will post our question here:

“Mr. Blair, you work for Yohei Sasagawa, a man who creates money out of thin air by fraudulently claiming it is backed by legendary treasures hidden in Indonesian and Philippine caves. Unfortunately your European allies and most of the rest of the world no longer believe the stories of Sasagawa and his fellow gangsters and are building an alternative financial system. My question to you is ‘at what point are you people going to accept reality and agree to renegotiate the international geopolitical and financial architecture to reflect current world demographic and economic reality?’”

My follow up question was to be “The United States Constitution clearly states that the power to create money belongs to the government of the people of the United States so at what point is the US military going to keep its oath to protect the constitution by nationalizing the Federal Reserve Board and freeing the American people from debt slavery?”

The fact I was denied the opportunity to ask these questions reminded me once again that one of the subtle tactics used by the cabal to control such staged events as press conferences is to make sure only reporters who follow the party line are allowed to ask questions.

In any case, listening to the party line as expressed by Blair did provide some important insights into what is happening to the regime in Washington D.C. and its Japanese slave subsidiary. The most important thing Blair said was.......
 
( Below this line, is paid members only - please respect the author )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Repost&Reblog) TFT & EFT, METAsundhed & Metamedicin - 14. April 2015


Udgivet den 30. Oktober 2014 af Verdensalt

Var på et inspirerende foredrag med Lars Mygind som foredragsholder i Nordsjælland, et par dage siden. ( Lars Mygind er faktisk søn til Jytte Abildstrøm og alle kender jo Peter Mygind)  

Inspirerende, ikke alene fordi Lars Mygind er en fantastisk dynamisk formidler, men i særdeleshed, også fordi han praktisere METAsundhed, tankefeltterapi, EFT og PeakStates terapi, hvilket sikkert i "bedste" grad har skabt en vis berøringsangst indenfor den almene lægevidenskab tidligere, tror jeg. Dog mener jeg, at Mygind berettede for os, at han selv sparrer med læger i hans daglig virke og i dag bliver METAsundhed videreudviklet af læger, terapeuter og forskere fra hele verden gennem IMMA ( The international meta-medicine association).
Mygind ser sig selv som ekspert i det transpersonelle og urbiologiske felt, kombineret med en stærk åndelig kontakt, som ofte skinner i hans arbejde med mennesker. I kan læse mere om Lars Mygind her
 • Tager mig den frihed og udtrykker mig således, hvis man har en naturlig nysgerrighed for alternative behandlingsformer, kombinere det med lægevidenskaben, almen lægepraksis, en nuanceret forestilling, at medicin og prognoser ikke kan stå alene og retfærdiggøre og opløse kroniske sygdomme, fysiske skavanger- og smerte, angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede eller depression, så kan det være, at en Exam. Psykoterapeut, METAsundhedsbehandler, er lige for dig
Det var min opfattelse, vi fik et lille kort indblik i og omkring alle emner i hans behandlingsformer på det 2 timers lange foredrag, METAsundhed blev især uddybet. (brochurer her)    
 1. En afklaring af hvilken biologisk fase du er i - konflikt/stress eller regeneration
 2. En forståelse af din krops aktuelle, naturlige biologiske proces
 3. En terapiplan som tilrettelægges i et samarbejde med dig, indeholdende: 
a. kost
b. bevægelse
c. bearbejdning af tanker og følelser
d. fysisk miljø
e. sociale relationer
f. spirituel praksis


Jeg overbeviser mig selv om, jeg forstod budskabet, derfor skal jeg ikke gøre mig klog her, vil blot sige, at jeg begynder at forstå sammenhængen med det Mygind praktisere og det som Louise L. Hay (Helbred Dit Liv) beskriver i sin bog, nemlig hvor klart man ved nye tankemønstre kan ændre sit liv til en positiv forandring, hvor man genvinder styrke og sundhed via kærlighed til os selv og andre. Fik ikke spurgt Mygind om METAsundhed og Metafysiske årsagsforhold (som udspinder fra Louise L. Hay) har en vis bindeled til hinanden. Jeg praktisere det selv, og har i en del år nu også brugt Affirmations   

Det var spændende at høre om, hvordan forskellige sygdomme så som psoriasis, blærebetændelse, kronisk rygsmerter (nedre), hæmorider, hedeture, prostata, havde sammenhæng med ens selvværd, Fornægtelse af de kvindelige processer, undertrykt vrede, frygt for tidspres, vrede over fortiden, mandelig princip og så fremdeles. Meget indlæring kommer af, hvordan man visuelt formidler et budskab og det gjorde Lars Mygind, rigtigt godt. Han fortæller os hvor meget betydning at binyrer har på vores krop, forbindelse til den gamle og nye hjerne.

               
Kolesterol er Lars Mygind's kæphest, fordi som han selv siger det, er fup og svindel. Et PR stunt, for at føde det Mega-Pharma-Industrielle-kompleks, siger jeg. Kolesterol nedsættende medicin er en ren pengemaskine og har kun en placebo-effekt. (Herunder vacciner og meget mere)