Aug 27, 2014

Pentagons tophemmelige hypersonisk våben eksploderer i mysterium Alaska ildkugle: Flammende missil, der kan ramme hvor som helst på jorden på en time, lyser op i himmelen

Samme som med Atom-sprænghoveder, underjordiske biologiske og strategiske first-strike-masseødelæggelsesvåben, er jeg sikker på, vores galaktiske venner hjælper os verden over, så Cabal ikke har en jordisk chance for at udslette menneskeheden.  

  • Raket bærer en eksperimentel 1st strike våben eksploderede tidligt mandag efter affyringen fra en affyringsrampe i Alaska 
  • Kodiak fotograf Scott Wight jar set lanceringen fra Cape Greville i Chiniak 
  • Våben i stand til at flye med hastigheder på op til 5600 km i timen og slå overalt på jorden i timer



Af James Nye til MailOnline og Reuters og Associated Press 

Udgivet: den 25. august 2014 EST

Detonation: I det øjeblik det våben
eksploderede indfanges af Scott Wight
og viser horisonten fra
Cape Greville i Chiniak, Alaska 
Et top-hemmelige våben bliver udviklet af det amerikanske militær blev ødelagt fire sekunder efter lanceringen af et testområde i Alaska tidligt mandag efter controllere opdaget et problem med systemet, siger Pentagon. 
Advanced Hypersonic Våben er en del af et program til at skabe et missil, der vil ødelægge mål overalt på Jorden inden for få timer - flyver med en hastighed på over 5.600km i timen eller Mach 5. 
Missionen blev afbrudt for at sikre den offentlige sikkerhed, og ingen kom til skade ved episoden, som fandt sted kort efter 04:00 EDT på Kodiak Launch Complex i Alaska, siger Maureen Schumann, en talskvinde for det amerikanske forsvarsministerium. 
"Vi var nødt til at afslutte," Schumann sagde. 'Våbnet eksploderede under start og faldt tilbage ned i området komplekse, «tilføjede hun. Hændelsen forårsagede en ubestemt mængde af skader til lanceringen på facilitet 40km fra byen Kodiak, siger Schumann. 

Rammer overalt på jorden inden for få timer: Kapløb om at skabe verdens mest dødbringende våben                                                                                                 

Ifølge Washington Free Beacon, er Advanced Hypersonic Våben bliver udviklet som et fælles projekt mellem hæren Space og Missile Defense Command og hæren Forces strategiske kommando til at danne Pentagons "Prompt Global Strike initiativ". 

Forsvarsministeriet ønsker et våben, der kan ramme mål overalt i verden inden for få timer ved hjælp af et konventionelt væbnet missil rejser på Mach 5 eller 5.600km i timen. 

Missilet ville bliver brugt til at ramme terrormål identificeret på satellitter tusindvis af km væk eller masseødelæggelsesvåben flyttes i åbent terræn, der kun har et lille vindue, til at angribe 

Det katastrofale afbrydelse med Advanced Hypersonic Våben i Alasaka følger en mislykket test af den kinesiske militær for at et lignende system. 

Wu-14 missil bliver udviklet af Kina til at lancere atomsprænghoveder eller at angribe skibe og bliver konstrueret til at flyve med hastigheder på op til Mach 10 eller 13000km i timen. 
Hongkongs South China Morning Post, sagde, at den kinesiske test af Wu-14 for tre uger siden mislykkedes i lignende omstændigheder til den amerikanske test. 
Ifølge Washington Free Beacon, Rusland også forsøger at udvikle sin egen hypersonisk våben. 

Kilde: Washington Gratis Beacon