September 02, 2014

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 02. September 2014

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min letfældige opsummering og uddrag. Der er simpelhen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, inden den store begivenhed. Meddelelser fra John Smallman er især gode, da han deler en lyd fil fra alle de kanaler der benytter ham.  


Destiny fortæller os, blandt andet, hvor vigtigt det er, at tænke på alt levende også dyrene som vi spiser hver dag, dyrene har også en sjæl og ønsker ikke at blive mishandlet, opfedet, slagtet og spist, det skaber enorme negative energier. Vi skal være udvise ubetinget kærlighed til alt levende. Æreenkelen Michael, fortæller os, hvordan vi via øvelser smider vores frygt, kaos og smerte væk fra vores fysiske legeme og øver os til at blive bedre spirituelle væsener       

2. September 2014 CET
Transcribed by Kathryn E. May, September 1, 2014, 5 pm., New York

Destiny: Frihed for alle jordens børn

Destiny: 

Jeg er Destiny. Jeg er det Højere Selv på den ene, der kalder sig Noeve. Hun er 5 år gammel, og hun / vi bor sammen med sin mor Gabriella og hendes adopterede bedstemor, Kathryn. Jeg kommer i dag for at bringe et budskab til alle børn i verden. Jeg håber, at de voksne læser dette vil kopiere det og læse det op til de børn, de kender. Det betyder ikke hvilken alder "barnet;" er på, hver enkelt af jer på planeten Jorden er en af ​​Guds børn, og du har alle brug for at høre de ord, jeg taler på dine vegne. Jeg sætter pris på muligheden for at sende denne besked til dig via Kathryn. 

Elskede børn, jeg kommer til Jer direkte fra Gud, den Store Kilde fra den Centrale Sol. Hver og en af ​​jer blev valgt specielt at komme til Planeten Jorden på denne tid til at handle som Guds særlige sendebud, for at bringe kærlighed og lys til Jorden i dette vigtige tidspunkt i historien. 

Der har aldrig været sådan en forunderlig tid i planetens historie, du bor på, hvem vi kender som Terra. Mange ting ændrer sig i disse dage; nogle du kan se og nogle du kan kun føle i jeres hjerter og i jeres intuition. Du kan mærke det, hvis du lægger mærke til de følelser og fornemmelser inde i din krop. Jeres kroppe er ved at ændre fra dag til dag. Jeg tænker ikke kun den sædvanlige voksende og skiftende, healing og aldring. Det er meget dybere end det.

Lad mig minde dig om de ting, du måske har følt på det seneste, som er den følelsesmæssige reaktion på din krops forandringer. Måske har du været lidt sur, rastløs og ud af sorterer. Du har sikkert fundet dig selv på at tænke på ting som er uretfærdighed, urimelig og hændelser, hvor du så nogen bliver mishandlet. Måske var du den ene der bliver mishandlet og det føltes utåleligt for dig. Måske var det et eksempel på børn, der bliver misbrugt, eller sult rundt om i verden, der gjorde du lyst til at græde af smerte, til at stemple din mund og kræve bedre for dem, du oplevede, der lider.

Disse er normale reaktioner, elskede menneskeheden. Du er netop nu ved at vågne til at føle de magtfulde følelser af empati, som er blevet undertrykt så længe. Du kan sandsynligvis ikke huske, at et spædbarn på hospitalets fødegang, men hvis du gjorde, ville du huske, hvor forfærdeligt det føltes at dig at høre en anden baby græder. Det smertede dig så meget, at du ville begynde at græde i sympati med den, der kaldes ud i nød. Mange af jer besidder stadig denne kvalitet af empati, men det er en vanskelig følelse at håndtere, når du bor i en verden, der administrere straf og grusomheder, som den normalen.

Du kan sikkert finde dig selv tænke, du er svag, eller for følsomt, hvis du er blevet latterliggjort for dine empatiske måder. Må ikke tillader dig selv at falde i den slags selvkritik eller misbilligelse. Sananda fortalte dig i går i sin "Fireside Chat", som du skal ophøre og afstå fra enhver form for selvhad, uanset hvor mild eller uskadelig de måtte synes. (http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2014/08/31/ascension-training-with-sananda-meg-kathryn-and-the-arcturians.. læs mere her.. 

Som når den illusoriske infrastruktur nedbrydes, kan du se resultaterne overalt.


Af John Smallman (Saul meddelelse)

Som mange fortæller dig, menneskehedens opvågnen eller opløftelse er meget tæt faktisk. Hold dit Lys højt og lad det ske, undgå ikke får trukket det ned i undergang og dysterhed af verdens begivenheder, fordi, som hensigten, det dræner din energi og kanaler det til dem, der desperat kæmper for at blokere lyset væk fra Guds kærlighed. Det kan ikke lade sig gøre for mørket, at være allestedsnærværende, lyset bringes ud til de mørkeste krinkelkroge, hvor der er stadig et par tilsyneladende magtfulde ukærlige, der forsøger at skjule sig og genopbygge hvad der uigenkaldeligt brudt sammen

Mørket er fortid, kan ikke modstå det glans af lys, der strømmer ind i alle dele af illusionen og opløse det indefra. Mange personer modsætter sig stadigvæk Lyset, fordi det er, hvad de er vant til at gøre, men deres indsats er forgæves, fordi mørket er blot et fravær af lys, og det guddommelige lys af Guds uendelige kærlighed til menneskeheden er altgennemtrængende. Mørket kan ikke modstå den blide stormløb af dens forbløffende glans, alt forsøg på modstand af disse vildledte, er ineffektiv, svækkelse og smuldrende.

Som når den illusoriske infrastruktur nedbrydes, kan du se resultaterne overalt som politisk ustabilitet vokse over hele verden. Politikere er nu forladt snublende og forvirret som de systemer, som de har gjort gældende for så lang tid at indberette deres retorisk intellektuel substans, samtidig viser deres tillid og ofte arrogante maske til offentligheden, er afløst af de langt mere realistiske rapporter fra den nu velkommen indflydelsrige alternative medier... læs mere her

Ærkeenglen Michael via Ronna Herman: Illusionen om Frygt


Elskede mestre, vil du holde pause sammen med mig et øjeblik og tage opgørelse over dine seneste resultater og hvad der kan synes som nederlag eller fiasko for dig? 

Jeg ønsker at bringe dig nærmere for en bedre forståelse, om hvad Ascension processen er. Du får et klarere billede af arbejdet i kosmiske lov og pragt og kompleksiteten i vores Sub-univers som glemslens slør bliver løftet og du begynder at tappe visdom til dit Højere Selv og Super-bevidste sind. 
Men du er stadig i tvivl, og er forvirret, når du bliver konfronteret med nogle af dine gamle frygt og følelser. 

Hele menneskeheden, uden undtagelse, vinder frem med syvmileskridt - ja, selv dem, der synes at være fastlåst i offer-rollen og det karmiske samspil mellem årsag og virkning, drama om godt og ondt eller dualitet / polaritet bevidsthed. 

Dybt inde i hver sansende væsen er der en utilfredshed, en længsel, en følelse af, at ændringer skal foretages - at de ikke kan fortsætte i de samme gamle smertefulde mønstre af eksistens. Som du er vidne til, vil nogle vælge at fraflytte vores fysiske væsen, vender tilbage til den åndelige form, for at afvente en lettere, blidere tid til at vende tilbage og fortsætte rejsen af fysiske udtryk. 

Andre bliver frygtløse når de når ud i det ukendte og finder vi venter der for at hjælpe dem - og så begynder de at håbe og drømme, tager kontrolen over deres skæbne. 

Ligesom du skal erkende, klargør og løslad alle negative erindringer og energier i dit fysiske / æteriske, mental og følelsesmæssig struktur, sammen med din Moder Jord. Dette er kilden til "destruktion processen", som du alle frygter så meget, men det behøver ikke være så radikalt katastrofal som det er blevet forudsagt, og som du er blevet forledt til at tro...... læs mere her

JOHN MACHAFFIE Update - 02. September, 2014JOHN MACHAFFIE:

THE REPUBLIC GENERAL WAS ALREADY SWORNED IN. THE REPUBLIC, GOLD BACKED MONEY, RV AND OTHER ANNOUNCEMENTS SCHEDULED FOR MONDAY.

PROSPERITY PACKAGES DELIVERIES ONGOING WORLDWIDE.

WHEN PRIVATE EXCHANGES ARE DONE, CALL SHALL BE MADE TO IRAQ SO THEY CAN CALL THE RV. OUR BEST WISHES FOR IRAQ’S FUTURE GROWTH AS A FREE REPUBLIC.

PUBLIC EXCHANGE MAY BE DELAYED BY IRAQ INTERNAL SQUABBLES. IRAQ WILL BE CALLING RV WHEN THEY READY. WONDER IF THE US WAS INVOLVED IN THIS 48 HR DELAY AGAIN?

BANKS WERE SWITCHED OVER TO THE US TREASURY SUNDAY. FEDS CAN NO LONGER STEAL OUR BLESSINGS. THE SEPT 2 SCARE HAS BEEN NEUTRALIZED. SECRETARY OF THE TREASURY IS FROM THE REPUBLIC.

THE WHITE HOUSE OVAL OFFICE HAS BEEN VACATED AND TOTALLY CLEANED OF BUGS. A LARGE NUMBER OF WASHINGTON’S DEN OF THIEVES SHALL NOT BE COMING BACK.

http://nesaranews.blogspot.dk/

September 2014 Energy Forecast - Lee Harris

Lee Harris giver månedlige prognoser via 15 minutters intensive videoer og han arbejder med energier som er rigtigt givende og meget reelle bud på hvordan vi bliver påvirket af de energifelter og energistrømme som eksistere overalt i naturen og omkring os. Lee Harris beskriver de nærværende situationer som alle mennesker og børn skal forholde sig til og hvordan vi genopretter balancen på ny.  

Personligt syntes det er en opløftende oplevelse og faktisk meget rammende. Vil også sige, Lee Harris er på et bevidsthedsniveau jeg også deler, mange ting han fortæller os, er stort set mange af de emner, jeg beskriver på min blog 


Benjamin Fulford Update - 2. September, 2014

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961 er journalist, forfatter af  canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007. 

Som altid kommentere David Wilcock på Fulford's blog. Virkelig spændende nyhedsstof, en vinkel, som bliver mere valid eftersom de begge har informanter og indgange til den virkelige agenda, uden censur, der aldrig når ud i de officielle medier. 

Forord: Nedenstående er det FULDE uddrag, som Benjamin Fulford har udgivet. Som jeg har sagt mange gange, vi har NATO/USA som er i panik nu. Det militære-industrielle-kompleks skal holdes igang, kan kun ske med konflikter og Krige og oprustning. Agenda er stilstadighed, affolkning i verdens menneskebestand. White Dragon Familien har nu overtaget FED og har et nyt monetære system klar (dermed styrer pengestrømmene), Cabal's aggression mod Rusland er kun forløberen til den kommende aktion mod Kina, blot fordi White Dragon Society er styret fra de Asiatiske, Japanske og Kinesiske aristokratiske familier som er blevet Cabal/Bank elitens værste fjende          

Udgivet af Benjamin
September 2, 2014 

I sidste uge spurgte White Dragon Society den kommunistiske Kinas regering om, at stoppe finansieringen af ​​Nazionist forbrydersyndikatet, der ulovligt har overtaget Republikken USA. Anmodningen blev sendt via en højtstående Japanksk baserede kinesisk agent. Det blev forklaret, dem som "holder med" den amerikanske slyngelstat med regeringers gæld efter 30. September og regnskabsårets slutning, ville finansiere et regime, der har planer om at invadere og adskille Kina. Det ville også fastholde magten for en gruppe af gangstere, der finansierer terror og massemord i hele verden. Kineserne har også forlænget lidelserne for det amerikanske folk ved at holde dem afhængige, forøgelse af udlandsgælden. 

WDS (White Dragon Society) fortalte agenten, at hvis den kinesiske regering undlod at handle på dette råd, det ville vise, at de faktisk arbejdede for Nazionists. Hvis det viser sig at være tilfældet, så vil Kina's 500 millioner af "vandrende mennesker" (流民) mobiliseres, for at tvinge den kinesiske regering til at handle, svarede agenten. En detaljeret metode til at gøre dette blev skitseret. 

I mellemtiden har NATO oprettet en 12 kilometer lang stål hegn til at bevogte 150 VIP'S som repræsenterer 67 lande (NATO har kun 28 lande i det hele) for en stor militær kærlighedsfest i Wales, England i denne uge. Mens begivenheden kommer i luften, er de amerikanske slyngeler af "politikere" og militære lobbyister brugt deres fremstillede Ukrainske krise som en undskyldning for at opfordre de europæiske lande til at øge deres "forsvar" (dvs. krigs) budgetter. Med andre ord, de handler helt efter Bush Sr.'s koncept (som afsløret af MI5) opfordrer til en falsk ny kold krig som en undskyldning for at militarisere Europa, USA, Rusland og Japan i forberedelse til krig mod Kina. 

Desuden er gentagne advarsler om en ny "ISIS" terror begivenhed i USA og / eller Storbritannien bliver udbasuneret i Nazionist propaganda medier. Dette indikerer forsvars- kontrakthaverne samles omkring NATO mødet og planlægger at iscenesætte en slags stor falsk flag begivenhed for at få offentlig støtte til flere militær-udgifter, siger MI5 kilder. 

Der er også voksende indikationer, der vil blive foretaget et forsøg på at ødelægge det amerikanske el-net eller dele af el-nettet. Dette vil være rettet mod at lukke det amerikanske finansielle og Google / NSA computernetværk, både MI5 og gnostiske illuminati, siger kilder. 
Der er også voksende indikationer vil blive gjort et forsøg på at tegne den amerikanske elnet eller dele af denne elnettet. Dette vil være rettet mod at lukke det amerikanske finansielle og Google/NSA computernetværk, både MI5 og gnostiske illuminati, siger kilder. 

CIA kilder i Europa, siger i mellemtiden, "en masse mennesker kommer til at være døde," i USA som en del af en stor indsats for at ødelægge det netværk af kriminelle, der er ansvarlig for 911, ødelæggelse af Irak, spredningen af ​​bio våben og andre folkedrab

Det mordforsøg sidste uge af tidligere FBI chef Louis Freeh var formentlig en del af kampagnen, siger kilderne. Freeh var dybt involveret i begivenheden omkring 911's massemord, godkender flere kilder 

Pave Francis er også under angreb og P2 frimurerne kilder siger, at der er beviser, som han er ved at blive ramt med en langsom virkende gift, der forårsager neurologiske skader. Paven bliver angrebet, fordi han tilkender sig den særlige immunitet for retsforfølgelse for krigsforbrydere som Tony Blair og George Bush Jr., siger kilderne. 

Der er også en masse økonomisk krigsførelse som finder sted både i offentligheden og i hemmelighed i disse dage. I det offentlige, FBI anklagede Rusland for hacking finansielle computernetværk af JP Morgan og andre store amerikanske finansielle institutioner. Dette angreb kom efter mange mistænkelige dødsfald blandt senior medarbejdere der er direkte involveret i at køre J.P. Morgan's finansielle computersystemer. 
http://www.bloomberg.com/news/2014-08-27/fbi-said-to-be-probing-whether-russia-tied-to-jpmorgan-hacking.html 

De store amerikanske banker bruger enorme derivater, porteføljer bakkes op af intet, for at forhindre et sammenbrud i Federal Reserve Board (FED), ifølge kinesiske regering og andre kilder. Angrebene fra J.P. Morgan er en del af et forsøg på at lukke denne derivater bedrageri, sagde deOgså i hvad der sandsynligvis er en del af en kampagne, at fjerne IMF chefen - Christine Lagarde, som meddelte hun var ved at blive undersøgt af franske anklagere for bedrageri. IMF under Lagarde, selvfølgelig, forbliver ufinansieret og ureformeret primært fordi den amerikanske virksomhedernes regering nægter at opgive sin kontrol over det. 
Et tegn på ejerne af Federal Reserve Board er meget bange nu, er en artikel i deres flagskib publikation "Foreign Affairs", der søger efter,  at Feds printer flere penge fra trykpressen og direkte udlevere penge over til de gennemsnitlige amerikanere. 
http://www.zerohedge.com/news/2014-08-26/it-begins-council-foreign-relations-proposes-central-banks-should-hand-consumers-cas 
Hvad det virkelig betyder er, at de håber, at hvis de bare printer penge ud og aflevere kontanter, vil de kunne undgå at få deres private penge konfiskeret. Det er ligesom en belejret Konge som åbner sit skatkammer og forsøger at bestikke den invaderende bonde med penge. Problemet er bønderne kan bare tage det uden at spørge. Det samme er tilfældet med Federal Reserve Board, hvorfor skulle en lille indavlet gruppe af trillionaires har ret til at skabe penge, når den amerikanske forfatning siger klart, at retten tilhører folket

Senior Fed agent Henry Kissinger udsendte også en bred essay i sidste uge der opfordrede til en "Ny Verdensorden", og opretholdelsen af ​​"USA exceptionalisme." Den overordnede tone i den essay gjort det klart, at Kissinger ikke var glad for at se denne amerikanske regerende ordre, falde fra hinanden. 

FBI farer kører rundt i Asien i et forsøg på, at finde penge til at holde deres svigagtig imperium igang. CIA kilder i Asien rapporterede, at Bill Clinton, Richard Armitage og andre var i Indonesien og forsøgte, at få deres hænder på guldet. Disse kilder, siger også at  Iran-baserede anden søn af den tidligere shahen af ​​Iran har tilladt, amerikanske regeringsagtenter for at få adgang til det "Persisk dynastiske guld" som bliver gemt i Thailand. 

Også i sidste uge blev det forsøgt i Japan og Korea, udført af Fed agenter til at bruge guld-(bakket op om) historiske bånd af astronomiske pålydende værdi til at finansiere den amerikanske virksomhedernes regering, siger japanske regering kilder. 
Som en del af dette, blev en WDS repræsentant tilbudt mange milliarder af dollars af Fed agenter til at hjælpe med at bruge nogle af disse obligationer for at få fat i guld. Han fik at vide WDS vil kun beskæftige sig med dem, når de dukkede op med egentlig fysisk guld, ikke papir. 
Feds aktiviteter mislykket og Cabal krigsfremmende text er et klart tegn, de er ved at miste kampen om planeten - Jorden. Internettet har udviklet sig til det punkt, at deres falske flag hændelser afdækkes næsten øjeblikkeligt. Det tog årtier for falsk flag begivenheder som Tonkin-bugten "hændelse" at blive afdækket. Det tog et par år i det meste af verden til at regne ud, at 911 var en falsk flag. Men nu er falsk flag historier som nedskydningen af det Malaysiske flyselskab, eksponeret inden for timer eller minutter. 


Vigtigst af alt, er det amerikanske militær ikke længere tillader sig at blive manipuleret i krig for Nazionist oligarker. Husk, Pentagon afviste at bombe Syrien og nægter at angribe Rusland over Ukraine. Besked til FBI: du kommer ikke til at komme ud af de problemer denne gang ved at starte endnu en krig