Aug 13, 2014

Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys. Har tilladt mig, at sætte link ind, så man får en forståelse til de begreber som de snakker om.

Sker i hele denne verden! Lad Lyset blive kendt i dens mange herligheder. Øjeblikket ankommer! .....


13.August 2014                         2 Cauac, 17 Pop, 11 Ik    
                    
From PAO

Selamat Balik! Vi vender tilbage! Din verden er nu midt i en proces, som er at frigive de fonde, noget der kaldes valuta re-vurderingsfonde. Denne proces vedrører en række valutaer, der har brug for at genvinde forskellige midler, der var involveret i fjerntliggende landes valuta vekslinger. Sammen med disse nødvendige udvekslinger er begyndelsen til den faktiske levering af de mange "velstand programmer." Disse midler skal være forløberen for en operation for at føre til forkyndelsen af NESARA i USA. Årsagen til denne pludselige bevægelse af midler skyldes de særlige handlinger med vores jordiske allierede. De har været i stand til klemme nok af klikens "generaler" for at tillade denne handling og endelig, at begynde. Fremkomsten af ​​nye styreformer falder sammen med en række aktioner, der besejre de forskellige pengepolitiske strategier mørkes Cabal. Over de sidste par måneder, har disse modige stipendiater tvunget nederlag mørket og tillod en ny pengepolitisk at arbejde sin magi. Fiat penge, hvorefter de mørke Cabal har bygget sin styrke, er begyndt at falme og har hurtigt blevet overgået af nye midler bygget på den stigende guldstandard. 
Som nævnt i tidligere meddelelser, er der blevet klargjort et stort hav af guld mod den verdslig modvilje. Verdens gamle familier skjulte denne guld i skjulte steder. Disse familier er dedikeret til LYSET, og ønsker kun at støtte Guan Yin (Guanyin) og Saint Germain i at frembringe en global velstand bundet til en ny tidsalder af lys og frihed. Hvad der sker nu er de endelige skridt i en stor, kompleks strategi for at skabe fred, velstand og naturlig suverænitet til alle. Æoner siden, gav Himlen de mørke en tidsplan for at regere overflade på ​​vores Gaia. Denne vederstyggelighed er nu til ende. Transformationen er nødvendige for at gøre dette det godt igang. Den mørke Cabal gøres ansvarlig for sine forbrydelser ved at blive nægtet magt, som disse midler nemt kan give. I stedet vil de lide for, hvad de har gjort ved at se deres rigdom og magt forsvinde. Den alder af imaginære, let manipulere fiat penge er overstået. Den tid kommer for en tilbagevenden til en endeløs forsyning af penge baseret på den sande værdi af guld og sølv

Disse ændringer vil bringe frem en nytidsalder for offentliggørelse. Du er ikke kun se et stort serie af undertrykte opfindelser paraderede foran dig, men også en fuld offentliggørelse om os, slutter en årtier lang UFO hemmeligholdelse. Denne indledende cover-up kom i spil, fordi vi repræsenterede en trussel ikke blot mod den fortsatte strøm af de forskellige mørke regeringer, men også til deres herremænd, de forskellige Anunnakierne stammer. Siden oldtiden har Anunnukirene afsondret en hel masse af jordisk fødte teknologier. De anså dette som et middel til at underminere de principper som har givet dig for din omhyggeligt justeret af religion og videnskab. Anunnaki og deres håndlangere har ikke til hensigt at fremstille en splint af gyldig modstand givet dig igennem årtusinder. Det var et særligt sæt af forskrifter til kontrol, og når det er nødvendigt, manipulere begivenhederne, som de ønskede det. Denne gensidige beundringssamfund begyndte at krakelere, når Anchara kontinuum erklæret fred. Denne handling tvang Anunnakierne til at opgive deres mørke veje og befale deres håndlangere til at gøre det samme. 

Læs mere her - redigeret til Dansk



Da dette skete i 1995, har de mørke håndlangere båret på en tavs krig for global magt. Denne krig er nu svækket. Lyset er ved at vinde. Den velstand og nye styreformer er klar til at blive annonceret. Når dette begynder at ske, vil en række parallelle handlinger sker via dit hjerte. Det Fiat monetære system er at falde og blive erstattet af én guld-støttet slags . Den nuværende overherredømme af den amerikanske dollar er slut. En række regionale valutaer kommer så frem i forgrunden. Dette skal være starten på en overgang til den nye sande valuta Vores første opgave er, at melde vores ankomst, godgørende for alle. Vi er her for at give dig teknologi, der fravænner dig fra dit behov "to farm" og forarbejdning. Den sande sansende sind søger en guddommelig undervisning, baseret på de sandheder eksistens og den måde af Eoner. Søgning mod at blive fuldt bevidste og være en sand tjener for al Skabelse! Vi kommer i dette lys og bede dig, som befalet af Skaberen, at slutte sig til os og tage dine guddommelige gaver til stjernerne! Vi er derfor her for at lytte til dine ønsker og føre dig til fuld bevidsthed! Halleluja! Halleluja! Halleluja! 



Velsignelser! Vi er dine opstegne mestre! Vi kommer på denne dag med meget gode nyheder! Vores forskellige associerede venner har  midlerne til at udstede RV og til at oprette nye måder at levere velstandsprogrammerne. Disse aktioner er at begynde at flytte den rigdom af denne verden. Du drager fordel heraf, hvad der er nødvendigt at gøre for at flytte store rigdomme fra beboere af mørke mod tilhængerne af Lyset. Vi velsigner dig og beder dig om at tage disse midler og bruge dem til at gøre dette rige bedre for alle. Lad dine inderste ønsker til helbredende centre, depoter af lys og så videre, kommer i livet. Oplys offentligheden om, hvad du ved. Udvide deres bevidsthed om de store fysiske og åndelige forandringer der sker i hele denne verden! Lad Lyset blive kendt i dens mange herligheder. Øjeblikket ankommer! Den mørke har længe proklameret sin såkaldte sandheder! Lad dig nu sende dine velsignelser og indre sandheder. Vær i een forenlighed, indpas hvad Himlen ønsker for dig at proklamere! 
Da de forskellige pengebeløb bliver modtaget af dig, huske på, din pludselige rigdom medfører, det anvendes til et guddommeligt formål. Hver dag, når du vågner med denne rigdom, planlæg omhyggeligt, hvordan du ønsker at anvende den. Hver organisation at du har fundet eller fond er at fremme vejen for Lyset. En bred strategi skal lægges ud af os. En storslået velsignelse er givet til dig for dine bestræbelser. Et træ af lys er manifesterer, med hver af jer som en filial. Vær klar til at bruge dine daglige meditationer og bønner til at give dig den klarhed, der er nødvendige for dette arbejde. Vi agter at tage vores velsignelser til dig og hjælpe dig, i vores måde at lede disse midler til god brug. De, der er for at skabe nye styreformer er blevet gjort opmærksom på, hvad der skal gøres først. Disse indledende ordrer er at sætte fundamentet for, hvad der følge efter. Denne nye struktur er at udfase ind i det nye økonomiske system, der er næsten klar til at manifestere sig. 

Længe siden, har mørket kastede os alle ind i den terror, der er begrænset vores bevidsthed. Vi er nu i stand til at tilpasse os disse grænser, og indser, at denne mørke tid er næsten forbi. Himlen har tilladt os gradvist at vende tilbage til vores naturlige tilstand efter levetider af "trial and terror". Vores opgave er derfor at hjælpe og guide dig igennem, hvad der er tilbage af den nuværende tilstand af menneskeheden. Himlen sender dig dens hellige børn til at hjælpe os alle i at gøre denne herlige overgang sikkert og hurtigt. Vores system af planeter og sol skal genoprettes, så vi igen kan besætte de fire storslåede vand planeter som engang fandtes her. Mange af jer husker stadig, når disse andre verdener eksisterede som beboelige lander. Vi skal vende tilbage til disse som vores base for at flytte ud i det fysiske. Der er stadig meget, som Himlen forventer os at gøre! Denne galakse er kun vores første skridt i at udføre de hellige forordninger i himlen! Velsignelser til dig og til alle High skaberen! 

I dag har vi fortsat vores budskaber. Mange store begivenheder er nu ved at danne. Disse begivenheder er at give dig mulighed for at omdanne og forene de riger af indre og ydre jord. Vores flåde venter hvad er snart til at ske. Agarthanerne er også parat til at afsløre sig selv, når vi starter vores sæt af lektioner. I skal vide, kære, at vores tidsubegrænsede forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! So be it. 


Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Be One! and Be in Joy!)