January 16, 2019

Verdensalt | 💓 ~ Daily Inspirational Spiritual Quotes & Videos ~ 💕 | Blogger: Goddess wants light and light it will be!... |TV2 FNYS NEWS | ~ 160.000 får fjernet deres licensgæld ~ | .. I Danmarks Radio kan de dog glæde sig over, at deres egen gæld til staten falder med 179 millioner kroner .. | Blogger: [💸Denmark - debt TV licence fees - GONE! 485,000/DKK 5.8 billion people's debt to the public tax authorities - GONE! What's next for DAEXIT As long you haven't 'any' debt to the private sector of debt collection agencies, then you're home free😵] .. Hvad sker der hvis jeg ikke betaler regninger og gæld?? .. easy peasy lemon squeezy - det KAN åbenbart godt betalte sig, at have 'gammel' gæld liggende til inddrivelsen/gældsstyrelsen nu hvor Skattemyndighederne har eftergivet gæld til det offentlige for samlet 5,8 milliarder kroner eller til 485.000 borgere. Nu er det bare sådanne, det er en tilfældighed, siden vor elskede A.I. supercomputer, vælger tilfældige mennesker hos Skat. Der er MANGE, også millionærer, der åbenbart har fået eftergivet gæld. Måske skulle vi spørge; Har robotter menneskerettigheder - og skal de (også) betale skat?... Afløseren for Skats famøse inddrivelsessystem EFI er to år forsinket og har i pilottest, udvist en række svagheder, som i værste fald kan betyde, at yderligere gæld til det offentlige går tabt. Det fremgår af Rigsrevisionens nye beretning (PDF) om revision af stats- regnskabet for 2017... |


LÆS VIDERE>>

Nye gældstab truer: EFI-afløser er forsinket i to år og lever ikke op til en række krav

Verdensalt | 16. Juli 2016 | ~  Kristian (Brubaker) Jensen - en bombe under systemet: Fælles restancesystem, som senere blev døbt EFI, er nu mørkelagt ~ | Blogger: Nok den største skandale i dansk statsadministrations historie (Som med Irak-krigen, har Venstre mørkelagt sagen. I 2014 skyldte befolkningen over 70 mia. kr. til det offentlige. Indtil dato, samlede forventning til tabet er opgjort til 100 mia. kr. inkluderet allerede fejl og mangler, der har ramt skat siden vores nuværende udenrigsminister i 2002 til 2004 satte processen igang. Alt imens giver man 100 tus. kr. i bonus til skatte-direktøren, mens tilfældige it-ansvarlige undersåtter, bliver fyret. Men det stopper dog ikke her! Roskilde kommune har fået nok!!!... |


Udgivet den 16. Juli 2016 af Verdensalt 

Forord: Har sjældent tid at skrive et længere indlæg. Men det her er vigtigt. Bærer på masser af 'hearsay' hemmeligheder som jeg af gode grunde ikke kan dele da jeg er en del af 'systemet', rygter er der nok af, konspirationer ligeledes, men denne sag som involverer EFI-idéen der opstår i 2005, er blevet statens benlænke på foden i snart 14 år. Nok den største skandale i dansk statsadministrations historie, ifølge min kilde fra CSC...Dette blogindlæg opridser historien som jeg har fået den fortalt (små tips) og jeg selv kan opdrive via respektive nyhedsmedier. Der vil uvægerligt forekomme fejl og misfortolkninger. Kan af gode grunde, ikke gøres ansvarlig for rigtigheden af indholdet, ligeledes er intet af det jeg har skrevet bekræftet inden udgivelse. Lad tvivlen komme læserne til gode. Alle kilder kan ses i slutningen af mit blogindlæg.


Fælles restancesystem (som senere blev døbt EFI – Et Fælles Inddrivelsessystem)

Skattekaos 
Historier om rod, svindel og sjusk i Skat vælter frem. For selv om medarbejdere har råbt op i årevis, og der er kommet advarsel på advarsel i diverse rapporter, er det først nu, det er kommet frem, at milliarder er strømmet ud af statskassen - til svindlere og aktiespekulanter. Det skyldes blandt andet graverende fejl i Skats it-system, EFI. - dr.dk

Kristian (Brubaker) Jensen - en bombe under systemet


I 2005 i anledning af struktur-reformen købte VK-regeringen med danse-Kristian (V) og bilags-Lars (V) i spidsen det nye digitale inddrivelsessystem EFI til brug hos SKAT. Nu skulle det landsdækkende system inddrive restskat, parkeringsbøder, børnepenge mv. fra skyldnerne. Hidtil var dette lagt ind under kommunerne. Her kender man nemlig disse snyltere. Kommunerne advarede derfor gentagne gange politikerne om at lave om på tingene. Men al indsigelse var forgæves. Systemet blev forsinket i seks år. Først i 2013 tog man det i brug. Og det fungerede naturligvis ikke.

Det er efterhånden meget svært at pege fingre af enkelte udvalgte hovedansvarlige. Der er så mange at vælge imellem. Hvis man skulle læne sig op af en bestemt person, må det være Kristian Jensen, i hvert fald er han notorisk kendt for lave flest skatte-skandaler i gennem årtier. Han var skatteminister fra 2004 til 2010 og lagde grundstenen til den digitale inddrivelse af gæld til det offentlige. Seneste: Skatteskandalerne skaber mistillid til årsopgørelsen.  
Efter milliarder er forsvundet fra Skat, opfordrer ekspert borgerne til at gå årsopgørelsen efter i sømmene. Selv om den store skattedag er en årlig begivenhed, så er den i år alligevel ikke helt som den plejer at være. Borgerne har ikke længere den samme tillid til skattevæsenet, og det kan måske sætte sine spor, siger skatteadvokat Torben Bagge.
Men han kunne ikke handle alene, foruden VK-regeringen, øverst på kongerækken sidder nemlig vores elskede kronprins - Lars Løkke Rasmussen.
Den nyeste Shitstorm - Lars, den Nye danske Tweet Konge - Flame War - Tweet fight med Poul Madsen - Ekstra Bladet "How Low Can You Go" ( Sigtet topfigur i historisk stor bestikkelsessag inviterede den kommende statsminister på ferie i luksus-villa på Mallorca - Det, vi taler om uge 28, 2016 (2)

En skatte-direktørs bekendelser, der vasker sine hænder rene 

Ifølge Jesper Rønnow Simonsen, der blev direktør for Skat i januar 2013, er Skat en "it-virksomhed". "Hvis man tager inddrivelsessystemet EFI som et eksempel, var det et it-system, der var bestilt hos nogle leverandører med vores it-organisation som den, der bestilte det på forretningens vegne. Så lavede it og leverandøren det færdigt og afleverede det til forretningen bagefter."

"Der må vi bare konstatere, at det ikke var en god måde at gøre det på," lyder erkendelsen hos Skats direktør, der sidste år valgte at afskedige daværende it-direktør i Skat, Jan Topp Rasmussen, på grund af netop problemerne med EFI.
»Det er jo den vigtigste del af min opgave at få EFI op at køre og at få nedbragt restancerne. Kan jeg ikke løse opgaven, er jeg ikke den rette mand til jobbet.....« - udtalte den øverste nytiltrådte direktør for SKAT til Politiken i 2013 (Jesper Rønnow SimonsenDen bemærkning gav straks en bonus på 100.000 kr. oven i lønnen. To underdirektører med ansvar for systemet fik hhv. 55.000 kr. og 75.000 kr. i bonus. I alt syv direktører havde EFI indskrevet som et succeskriterium i deres ansættelseskontrakt.

Tæt på 'kernen' af inddrivelses-mekanismen Folk, som har siddet helt tæt på maskineriet, fortæller os, der var uoverensstemmelser med statens legacy-kontrakter, én af dem var med IBM's. Kontrakten blev ophævet i 2008 for første gang, ifølge skat-direktør. Derefter overtog CSC styringen, de slogs stadigvæk med systemet i 2016.

Ideen var revolutionerende. Det, jeg kort fik opridset var, grundet SKATs unikke status på daværende tidspunkt i 2005, som de facto øverste myndighed med autorisation til at inddrive penge, ifølge OIL, lov nr. 429 af 6. juni 2005. Man ønskede sig et centralt fælles it-system og valte en finansielle motor, EFI's SAP-baserede søstersystem DMI - Debitormotor-funktionalitet
SKAT, er det offentliges restanceinddrivelsesmyndighed (RIM) og har ansvaret for at inddrive den gæld, borgere og virksomheder har til det offentlige. RIM modtager fordringer (krav) fra fordrings- og rettighedshavere til inddrivelse, og inddriver fordringerne via Et fælles inddrivelsessystem (EFI) Så er der noget med sondring mellem opkrævning og inddrivelse, men det er sagen udvedkommende.
Anno 2005, lød startskuddet, hvor man blev enige om, at samtlige opgaven der tidligere før lå hos kommunerne, politiet, Økonomistyrelsen og Told & Skat osv. skulle overdrages og inddrives via det nu skandaleramte digitale inddrivelsessystem som hedder EFI. Én af grundene til, som jeg har fået opsnappet, at leverandøren IBM skulle smides på porten tilbage i 2008 var fordi, selve grundstammen til EFI - det underliggende Debitormotor-funktionalitet, ikke fungerede efter hensigten. Både IBM og CSC, EKKO led alle, af store forsinkelser.   
Forstil jer en bager, hvis ikke han har en røremaskine, så er det svært at være bager i Danmark. Rygbrød. Hvis man smider rå mængder af sirup, olie, salt og rugmel, gær, vand ned i røremaskinen på en gang for at lave almindelige gærdeje eller en surdej, så skal der ikke meget til, før det kan gå galt, vel?

Debitormotoren (DMI) er i overført betydning, bagerens 'røremaskine'. Derefter opbyggede man lag-på-lag af eksisterende systemer fra de respektive offentlige instanser. Hvis man implementere eks.vis. Roskilde kommunes egenudviklede program (restance-inddrivelsessystemet) ind på en standardsoftwarekerne (DMI- debitormotoren) som skal sammenkøring af oplysninger, forgreninger, forventninger, afhængigheder samt ukendte faktorer, kan det sikkert løses. Men hvis man har samtlige kommuner, politiet, Økonomistyrelsen og Told & Skat m.fl. så kan kompleksiteten får uoverskuelige konsekvenser, dræne budgettet og koste uendelige ressourcer, uden at løse opgaven indenfor udstukne datelines. Folk som arbejder med IT, forstår hvad jeg referer til. Desuden har gennemførte tests, valideringer og inspektioner været pinagtige, udført af Skats eget testpersonale.


Folkets.dk \\ Reddit | ~ Gillette is presenting a false picture of what masculinity is and has been - why should I pay for the promotion of lies and misinformation? ~ | Blogger: [🧔Gillette faces backlash and boycott over '#MeToo advert'. 10.957.635 views. It currently has 236,000 likes and 608,000 dislikes, at time of writing - and that's increasing all the time🔪] ... We also hear, that Piers Morgan, has boycotted Gillette for this waging ‘war against masculinity’ & ‘man-hating’ ad and many will follow, including Folkets Avis & verdensalt... |
Farvel Gillette: En barbering er bare ikke særlig vigtig i sammenligning med sandheden
- Gillettes udlægning af maskulinitet er fuldstændig sammenfaldende med den vi kender fra radikalfeminismen, nemlig med ekstremt fokus på det negative, og man kobler direkte bullying (mobning) og harassment (chikane) med maskulinitet som om det skulle være essensen af den eller kendetegnende for den ~  Lennart Kiil....


Gillette's ad Director - Kim Gehrig [and what her work tells us about how she sees men]


Hi,

This is the first time I post here. I've been following the MGTOW philosphy and I've decided to be on my own 2 years ago after a break up with my ex with whom I lived with for 9 years.

Now, I watched the ad campaign Gillette (https://www.youtube.com/watch?v=koPmuEyP3a0) started out with the recent video depicting men as the only source of male violence and the only ones who can stop it. Especially in relation to how men treat boys.

This of course ignores the facts that 1) women commit most infanticides and 2) women are more aggressive to children and 3) a great deal of boys are raised by single mothers and never see their fathers.

So, after watching this massive piece of crap, I looked into who was behind this stupid idea for a marketing campaign. Kim Gehrig was the Director who thought this was going to sell more razors to men.

I went and looked up her recent work. I was not surprised. And I'll post some examples of how she views men and women.

1st video: "Womandkind" https://vimeo.com/232500998

LeeHarrisEnergy | ~ Are you OPEN or CLOSED to new relationship? ~ |


Lee Harris has monthly forecasts via 15-minute intensive videos and he works with energies that are truly rewarding and very real bids on how we are influenced by the energy fields and energy streams that exist everywhere in nature and around us. Lee Harris describes the current situations that all people and children should relate to and how we restore the balance.

Personally i think his mindfulness of things is a uplifting experience and actually, very appealing. Will also say, Lee Harris, is at an awareness level I also share, many things he tells us are pretty much many of the topics I describe on my blog ........


Philippe François | ~ The Employees of The Hollywood illuminati-industry and Their 'Telltale Signs' ~ | Blogger: Yes, yes... 🤘 Sorry to bug you again about this, but …the employees of the Hollywood illuminati-industry is an incredible trick of obs- ession, submission and obedience or you cannot survive in this business... Why Trump has exposed themself or it's a fake picture, i don't know... Beyonce, Mado- nna and Katy Perry among the stars accused of being in secret society... Who run the world? The Illuminati. And Beyoncé with The University of Copenhagen, (UCPH). Obviously. While the rest of the world only heard her reference the Illumi- nati recently in her new song, "Formation," there's people who have known of the Beylluminati connection for ages now. There's even a website entirely dedicated to signs that Beyoncé is in the Illuminati. Consider yourself enlightened... This blog is a Anti-illuminati site, exposing anybody and everything. However, i'll respect the free will, respect people's choices, but this is insane times, we're living in... Sooo, we have our own “devil-worshipping” in the music, entertainment and movie industry in Denmark, believe it or not, but it's not a pretty sight, let me tell you... To awak- ening to the TRUTH, is something very disturbing... you free yourself from masque- rades, deceits, trickery, illusion, the ephemeral... you see the reality of this world... the stage of theater... the backstage, the big wheel... the facade... |
Københavns Universitet er det ældste og største universitet og forskningsinstitut i Danmark. Grundlagt i 1479, med over 40.000 studerende og mere end 9.000 medarbejdere. Mange udenlandske studerende. UCPH i Danmark underviser åbenlyst nu deres elever om The Secret World of Cabal / Illuminati med eller uden deres viden.

Du har hørt om Beygency?

Det er genstand for en hilarisk Saturday Night Live-parodi, der håner 'The All-Seeing-Eye' organisation, der vil indhente dig, hvis du har skidt med at tale Queen Beyoncé. Men hvad nu hvis der var en langt mere lumsk organisation, der trækker på strengene, af ​​vores foretrukne popdiva?

Hvad hvis hun virkelig var en del af en massiv sammensværgelse for at kontrollere berømtheder, politikere og atleter, mens de hjernevaskede normale mennesker ser til, mod et illuminati verdensherredømme?

Hvis du stadigvæk tror, at det blot er Disney Studios og alle deres partnere, den amerikanske Hollywood film, musik og underholdningsindustrien, som er en del af CIA finansieret Luciferiske/Sataniske -/Pædofilske agenda, så se blot her hvor mange af dine danske musikidoler, artister, komikere, tv- og radioværter som bejler eller hylder den industri de tilhører (velvidende eller ej) via ' telltale signs' som er direkte illuminati signaler.

Jeg er ked af at ødelægge nogens naive forestillinger, jeg har studeret dette fænomen et stykke tid.

 'The Roc Sign' (Pyramiden) er den mest kendte, lige efter kommer EL DIABLO ("Den Hornede Gud" - check billeder fra Medina til Simon Jul), TRIPLE 6 (666 tallet med nullet over øjet) til HIDDEN EYE (det altseende øje - Fx 'The Lord of the Ring'). Mange danske artister er også begyndt at bruge det dæmoniske MOCKING TONGUE (Har faktisk mange betydninger fra flabethed, afsky, legesyge, flirt eller direkte seksuel provokation).

Miley Cyrus har gjort det i årevis, men også Albert Einstein.. For at forblive i underholdningsindustrien er alle (ALLE) underlagt en vis dagsorden, ellers bliver man smidt ud og kan ikke tjene penge. Sådan er det bare. Du skal ikke tage verdensalt.dk ord for givet, undersøg selv sagen... |

Beyoncé’s Grammy performance fuels illuminati comparisons, social media explodes! Gemini Illuminati Theories Prove Beyonce's Twins' Birth May Be More Than A Coincidence ... began with her husband, Jay Z.


Nedenstående billeder, er hentet fra en af nyhedsbrevne via det nystartet parti, JFK21 - JordenFrihedKundskab (Copyright © *2017* *madspalsvig*, All rights reserved) ...

Aplanetruth.info | ~ Paradise Lost # 63 ~ Case Closed!!!...Proof Positive of DEW Attacks..MUST SEE and Share ~ | Blogger: [⚡To help Aplanetruth.info, this particular incident did take place in São Paulo of Brazil. This website, Aplanetruth, also believe in Flat Earth etc.🤔] ... - THIS IS A WORLD-WIDE EVENT - POSITIVE OR NEGATIVE. YOUR CHOOSE ... I don't believe in coincidences because I don't believe that these positive or negative and life-altering moments happen through chance or luck; it's a lot bigger than that, some once said... Was it negative dark forces by DEW's or our beloved benevolent light forces from Pleiadians?... |

Anyways guys, always, use your own spiritual discernment at verdensalt.dk - take EVERYTHING with a grain of salt. I'm presenting A Truth, not THE Truth .. 

YES, it looks like Direct Energy Weapons (DEW) was used or electromagnetic charges, due to HAARP geomagnetic modifications or it could simple be to simulate cosmic rays or solar high-energy particles, like in what happened to Mexico, Venezuela, New York city, Louisiana, Ireland and now, in Brazil.

In these advanced SSP days, the 'controllers' could use all sought of DEW weaponey, like laser satellites to ignite almost all fires or sophisticated high-tech, by any reverse engineer technology in found and recovered alien crafts, for use in U.S. military vehicles and power production, to do whatever they want on Earth (that's a fact)..

Furthermore, verdensalt don't believe in the official stories either, whether it's the suspected gas leak caused an explosion which ripped through a Paris bakery, killing two firefighters and Spanish tourist, in these 'yellow vest' movement times or fatal blast rocks Afghan capital Kabul etc. etc.

WHATEVER... Some freak accidents, yes of course, but mostly 'staged' to sent a political motivated signal. Why terrorism is our greatest fear (but not our greatest threat). Like BREXIT, who cares!, It's all staged anyways...

🙇HOWEVER, on a more positive note of theories, our starbrothers & sisters, the pleiadians has started to increased their activity near Mother GAIA, so this could (also) be of their doings: LOVE has WON, wrote a piece about that Earth date 12-26, at the direction of the grand councils of light, benevolent pleiadian positive military light forces descended down down to a height of 1 mile above the planet’s surface on the final ascension mission dubbed as ‘operation masterpiece’ under the universal prime mission, ‘project freedom earth’, a galactic project to fully liberate this planet, sub-protocol ‘masterpiece’ has been initiated and is now fully engaged!... |


https://youtu.be/Z3lvUL-f6bo

✨Love Has Won | ~ Energy Update: Project Freedom Earth Initiated ~ | ..Something Amazing Is Happening All Across Planet Earth At This Hour!. 1 Mile Diameter Pleiadian Craft In Spectral Cloak Mode Are Being Witnessed All Across The Globe As They Perform This Incredible Mission!. Over Seventy Thousand Pleiadian Light Ships And Billions Of Celestial Beings Are Involved In This Grand Mission To Earth! ..


The Rumor Mill | ~ IMPORTANT - MUST SEE.....The Terrible Truth About "Ireland 2040" Human replacement ~ | .. By 2040, the island we share will be home to almost 8 million people. …planning for nearly 1.4 million extra people on this island .. | Blogger: Not seen the whole 2 hours, after 25 minutes it was not necessary in order for me to understand the underlying propaganda, programming, cultural erasure of first order and aims to import countless migrants into Ireland, largely from Africa, acc. to Stefan Molyneux 😮... PS: They should have 'adopted' Danish People's Party and other non-socialist government reforms like Agenda 21 / Agenda 2030 / Agenda 2050 / Proposal V38, and this would never happen (joke - not really funny, sad indeed) 😟 ... |


Under Global Governance with the UN Migration Compact we went from being Personnel to being Human Resources, now we are all Human Capital.

YOU MUST SEE THIS!!!!!!!!!!!!!

The Terrible Truth About "Ireland 2040"... Human replacement.


https://youtu.be/Qkl1xGTt9Sw

Not just in Ireland but across the Western world.

For nations, migration affects the most rudimentary pillar of sovereignty (national borders), the core of democratic political systems (human rights), and atavistic social needs (national identity)...but...receiving countries get a boost of human capital...
https://www.cfr.org/report/domesticating-giant-global-governance-migration

National, regional, occupational and length of employment human capital stock estimates for the UK, considering factors like education and demographics. https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/wellbeing/articles/humancapitalestimates

Source>>

Stefan Molyneux: