August 14, 2014

The most honest three and a half minutes of television, EVER...


Can You say why America is the greatest country in the World?

Masser af mennesker har virkelig taget denne Youtube klip fra TV-serien "The Newsroom" til det næste niveau. Måske er det i virkeligheden hvad amerikanere trænger til, at vågne op, erkende de har masser af problemer, tage bladet fra munden, være ærlige og ligetil, fjerne det glansbillede, de alle har levet efter i 200 år. Har selv været på High School og masser af besøg i USA, kender deres mentalitet og i nogen grad uvidenhed eller som de tre vise aber gør: 


"First step in solving any problem is recognizing there is one. America is not the greatest country in the world anymore."  - Will


Juli-August 2014 Energi Prognose med Lee Harris

Lee Harris giver månedlige prognoser via 15 minutters intensive videoer og han arbejder med energier som er rigtigt givende og meget reelle bud på hvordan vi bliver påvirket af de energifelter og energistrømme som eksistere overalt i naturen og omkring os. Lee Harris beskriver de nærværende situationer som alle mennesker og børn skal forholde sig til og hvordan vi genopretter balancen på ny.  

Personligt syntes det er en opløftende oplevelse og faktisk meget rammende. Vil også sige, Lee Harris er på et bevidsthedsniveau jeg også deler, mange ting han fortæller os, er stort set mange af de emner, jeg beskriver på min blog Fukushima: tikkende Atombombe. Over 300 Tons radioaktivt materiale strømmer ud i Stillehavet, hver dag - UPDATE!!!!! 18. Aug (END OF LIFE)

Har set en del artikler som indikere, at udslippet fra Fukushima I-ulykkerne, er så omfattende, det radioaktive vand og strålings nedfald, for længst er passeret Hawaii og den californiske kyst via havstrømmene, men rækker sine dødlige effekt helt op til den canadiske bugt nu og videre? Mest foruroligende er det, intet slipper ud via vores officielle nyhedsmeder. De regeringer som fortier og lægger låg på, spiser de ikke fisk? Har de ingen moral? Hvis det ikke allerede er på et kritisk niveau, bliver det snart verdensomspændende katastrofe, for alle de mennesker som spiser fisk, skaldyr og andet fra den kant, som naturligvis også vil gå ud over de canadiske laks som spises over hele verden, blandt andet. Men på grund af en aftale formidlet af Hilary Clinton, bliver skaldyr fra farvandene i Japan sendt direkte til Amerika uden nogen testning for stråling. Med forbehold for at undgå at sprede frygt og tro Fukushima, blot er en konspirationsteori, kan man sige, vi nu har flere elementer af Cabal's verdensaffolknings plan samt WWIII i fuld effekt. Ebola epidemi, radioaktivt nedfald og stråling fra Fukushima, krig i Palæstina og optræk i Ukraine. Islamisk Stat i IRAQ, nu har USA bomber og britiske specialstyrker indsat. Vi har også været omkring den globale elite Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult        

Update: http://www.humanus.ca/fukushima-global.php
http://www.humanus.ca

Californien: Ground Zero fra Fukushima stråling?

Tilføjet af Adrianne Hill den 2. August, 2014

Californien kunne blive ground zero fra udslippet og det mislykkedes Fukushimaværk i Japan. Havstrømme har sendt tonsvis af radioaktivt vand ud i Stillehavet dagligt også til den Californiske kystlinje. En undersøgelse fra 2012 rapporterer, at skyen af stråling havde en alvorlig indvirkning på det sydlige og centrale Californien, test på tang med det sydlige Californiens var på en 500 procent højere stråling end normalt. Radioaktive partikler er i den Californiens luft, og vragdele fra Fukushimaværket vasker op på kysten af Stillehavet. Men på grund af en aftale formidlet af Hilary Clinton, bliver skaldyr fra farvandene i Japan sendt til Amerika uden nogen testning for stråling.

Fukushima's katastrofe har ændret ansigtet af atomenergi. Den har inspireret sociale aktivister i protest mod opførelse af kernekraftværker i Indien, Italien har stoppet helt at forfølge atomkraft. Forhøjede niveauer af jod-131 (radioaktivt jod), som er et produkt af Kernespaltningen og overstiger niveauet af tilladte skadelige stoffer i vandforsyningen, som er blevet rapporteret af Environmental Protection Agency (EPA). Strålingen er blevet påvist i mad og tøj, og havdyr er fundet forurenet med stråling.

Strålingens eksponering resulterer i en bred vifte af helbredsproblemer, der omfatter kræft. Folk har rapporteret symptomer på strålingsforgiftning, men Californiens sundhedsmyndigheder står ved deres holdning, at der ikke er nogen alvorlige risici for borgerne. De radioaktive elementer, der er til stede i Californien er; jod, radioaktive isotoper af cæsium-134 og cæsium-137, som forbliver i miljøet i otte dage, to år og 30 år, henholdsvis. Forskerne mener, at 80 procent af cæsium kommer fra nedfald via regnvejr. Cæsium 137, hvis levetid er 30 år, er blevet opdaget på 60 millioner Bq pr kubikmeter i farvandene på den Japans kyst. Dette er et niveau af radioaktivitet som forårsager reproduktiv og sundhedsmæssige effekter i havdyr. Isbjørne, hvalrosser og sæler oplever åbne sår og manglende områder af hår, og strålingen skaber kaos i økosystemerne i Stillehavet.

Cæsium-134 er målt på dyrelivet; 100 procent af havtaske, karper, tang og haj; 94% af torsk og ansjoser; 93% af tun og ål; 92% af sardiner; 91% af hellefisk; 73% af makrel.

Californien kunne nå "Ground Zero", Fukushima, som  bærer hovedbyrden af den stråling båret af Stillehavets jetstrøm. Michio Aoyama, seniorforsker på den Japanske Meteorologiske Institut, fandt, at niveauet af cæsium 137 på overfladen af ​​Stillehavet potentielt kunne være 10.000 gange højere, af forureningen i Tjernobyl, hvis atomeksplosion var den værste atomulykke i verden, før Fukushima katastrofe.
98 procent af havbunden er dækket med døde dyr, og Tokyo Electric Power Company (TEPCO) har tilbageholdt oplysninger om denne miljøkrise selvom flere radioaktive øer er blevet opdaget kommer fra Fukushimaværkets  atomreaktor nummer 3. Fukushima hælder over 300 tons af forurenet vand i Stillehavet hver dag, med ingen ende i sigte, da vandet holde atomstænger cool er dumpet i Stillehavet på en daglig basis.

I 2012 bestilte den amerikanske regering 14 millioner piller kaliumiodid, som er et supplement, der bekæmper strålingens opbevaring i skjoldbruskkirtlen. Alligevel er borgerne i Japan  i en endnu større risiko, med den japanske regering lægger mundkurv- og nægter finansieringen til forskere, der forsøger at rapportere reelle fakta om niveauet af radioaktiv forurening på Fukushima. Uanset hvad, er det ikke det sidste vi hører og vil blive observeret, og selvom Californien sidder over 8.000 km væk fra den japanske kystlinjen, kan det i sidste ende blive "ground zero" for den næste store bølge af stråling fra Fukushima.

Adrianne Hill

-----------------------------------------------------------------------------
Andre links & kilder 

Radioactive fukushima waters arrive at west coast of america
Is the sea floor littered with dead animals due to radiation. no?
Fukushima the ticking nuclear bomb over 800 tons of radioactive material pouring into pacific ocean
Breaking pacific ocean all dead report canadians after survey red alert video
Fukushima meltdown 18 times worse than first thought
Fare for aarelang atom katastrofe i japan
The lid comes off fukushima daiichi japans ground zero the devastating consequences of government inaction