August 18, 2014

The Arcturian Group via Marilyn Raffaele: August 17, 2014 - Frygt er med til at fastholde os i vores 3D verden, stop med at snakke om vores åndelige udvikling, gør ord til handling.


Billede af Arcturians iflg.
http://arcturi.com 
Arcturians er en race, der kommer fra den 
blå planet, der kredser den røde kæmpestjerne Arcturus i Bootes konstellation. Arcturus kredser cirka 36 lysår fra vores solsystem. Arcturians er den mest avancerede civilisation i galaksen, transcendere ind i 4. og 5. dimension. 
Mange kender Arcturians, som velvillige væsener. Men hvad kun nogle ved, er læren som Arcturians følger. Indhyllet i mystik, og tabt i de åndelige oversættelser gennem kommunikation og kanaliseringer af Arcturians til mennesker, en race af væsener synes at eksistere og kommunikere fundamentale love, der styrer eksistensen af ​​fred, kærlighed og glæde. Denne grundlæggende lovgivning tillader Arcturians at skubbe i retning af højere planer af eksistens og give mulighed for fortsat vækst i et begrænset fysiske univers. Arcturians menes at komme fra en 
kredsende himmellegeme, der ikke har været opdaget af jordiske astronomer.Mine Kære, GAOFG

Igen vi hilser på dig på denne tid af accelererende Lysenergi på Jorden.

Meget højere dimensionelle energi flyder, og modtages af alle, der er modtagelige.

Mange nægter stadig, at anerkende og acceptere de åndelige gaver, der tilbydes på dette tidspunkt, men det er nu engang den velsignelse, den frie vilje, for ingen behøver gøre noget, hvis de vælger det.

Alle, der er åbne og modtagelige oplever nu de stadig intense lys-energier, fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Det er en kraftfuld tid, at være på Jorden, og mange, der ønskede at være her trådte til side for dem, der kunne bære og tilføje mere lys til udviklingen af ​​menneskeheden.

Vi er klar over den vrede og frustration mange føler med hensyn til den nuværende verdensomspændende situation. Vær tålmodig mine kære, for hver bevidsthed med hensyn til nogle af verdens problemer indikerer, at lyset skinner ind i nogle dunkle korridor, til den tredje dimension.

Mange af de spørgsmål, som nu kommer frem i lyset i hele verden er ikke nye problemstillinger, som de kan synes, men er blevet skjult, nægtet, og dermed foreviget generation efter generation af en underudviklet samfund, såvel som af dem, der indser, at deres egennyttige interesser vil blive berørt af ændringen.

Eksponering medfører forandring, så menneskeheden bliver klar over, hvad der er foregået bag kulisserne, de begynder at indse behovet for forandring. Når tilstrækkeligt mange mennesker kræver det, vil nye love begynde at blive vedtaget, som afspejler en offentlig bevidsthed baseret på pålidelige og sand information og samtidig give nogen tiltro til protesterne fra dem, der finder tryghed i, hvad der er gammel og færdig.

Øv dig, at se smertefulde begivenheder i verden med nye og åndeligt bevidste øjne - som wake up call til universel forandring. Genkend disse ting for at være illusoriske manifestationer af en tæt og uopvågen tredimensionelle bevidsthed.

Der er et element, der ønsker at starte krige og løbende fodre frygtens energi til verden for deres egne egoistiske grunde. Vær opmærksom på, og ikke tillader jer selv at træde ind i deres spil, for frygt er den energi, der fodrer mørke på alle niveauer.

Frygt er roden til alle problemer i den tredje dimension. Alt bekymring, vrede, frustration, sygdom mv rodfæstes af energien af ​​frygt. Frygt for det ukendte, frygt for ting ikke arbejder i den måde, man er blevet forledt til at tro de skal, frygt for mangel og begrænsning, frygt for smerte, frygt for døden, frygt for visse livserfaringer mv.

Frygt er troen på separation og er den fastforankret faktor i enhver menneskelig spørgsmål - tjener blot til at skabe og fastholde alle tre-dimensionelle problemer og vanskeligheder.

Når du finder dig selv bekymret for noget, stort som småt, ​​så spørg dig selv, "Hvad er jeg bange for? Hvad får dig til at føle denne måde? "Vær meget ærlige med jer selv, ikke at lade egoet straks give udtryk for nogle begreber som verden har givet dig vedrørende din særlige frygt. Når du er oprigtigt (praksiser uden frygt), vil det zoome ind uanset de koncepter og overbevisninger du kan stadig være i besiddelse af, så du kan anerkende og dermed fjerne dem.

Enkeltpersoner skal normalt ikke være bevidst om kilden til deres dybere begravet frygt. (fx livslang frygt for højder, vand, dyr etc.) Hvis disse oplysninger er nødvendige for at klare det, vil det blive givet i drømme, gennem en spirituel lærer / kanal, eller i enhver form kan være nødvendig. Du må ikke aktivt søge at revidere disse erfaringer blot for nysgerrighedens skyld, for dette kan tilføre energi til det, som du forsøger at rydde.

Jobbet som den åndelige studerende er, at angive sin hensigt verbalt eller tavst og udrydde alle gamle og færdige energier fra sit energifelt. Med denne intension, vil der dukke frem, hjælp og bevidsthed, om nødvendigt. Husk altid, at I er stærke lysvæsener og dine ord, tanker og intentioner tjener til at skabe.

Den dybere frygt er normalt forankret i tidligere livserfaringer, men indtil man er blevet en Åndeligt opvågnede person, vil nye fortsat blomstre som et resultat af de lærdomme og indflydelse af en universel upersonlig bevidsthedsverden, som indeholder alle menneskelige overbevisninger.

Altid huske, at enhver frygt scenario, du kan opleve er aldrig personlig, er aldrig rigtig jeres, er Frygt pålagt den uvågne bevidsthed fra konsensus tro adskillelse og dualitet.

Disse overbevisninger er altid tilgængelige i den menneskelige bevidsthed for, at blive accepteret eller ej - valget er dit. Evolution er opløsningen af ​​disse falske energier, og erstatte dem med sandhed, som derefter manifesterer udad i højere og sandere former.

Den virkelige DIG, består kun af guddommelige bevidsthed og indeholder alt, hvad der er indeholdt i den guddommelige bevidsthed. Din realisering af din oneness med guddommelige bevidsthed udgør automatisk din oneness med alle guddommelige Idéer, samt med den åndelige virkelighed af alle levende ting. Men denne erkendelse, kan kun blive en tilstand af bevidsthed og ikke blot være en form for intellektuel viden. Det er din rejse.

Når du indser, at noget ikke er sandt, hvorfor holde fast i det? Spørg jer selv, så. Alt for mange ser stadig spiritualitet som en smart idéer, begrænset til en time om søndagen, men upraktisk for hverdagen.

Det er tid for alle dem som tager den åndelige udvikling alvorligt og Ascension og gør ordene til handling, istedet for bare at snakke om det. De, der begrænser deres åndelighed til nogle søndags- gudstjeneste kommer til at finde ud af, at de gør meget lidt reel åndelige fremskridt og forbliver viklet ind i forældede begreber og overbevisninger.

Hvis du søger at komme ind i selve erkendelsen af, at du er alle de ting, du har søgt, så skal du indse, at "helgen" og de "hellige" fra fortiden såvel som den nuværende, er ikke anderledes end dig. Det er kun, at de ved, hvem de er, de kan huske det. Det er den eneste forskel.

Nu er det tid for dig, at huske - at leve ud fra og være alt, hvad du virkelig er. Ikke mere forblive i oferollen, ikke mere have ondt af din skæbne  i livet, ikke mere klynke.

Det er på tide kære, det er tid.

Vi er den Arcturianske Gruppe

LaRouchePAC August 15th, 2014 Webcast

Lyndon LaRouche er tilbage igen med sin webcast.  Følgeskab af Dennis Small for at diskutere truslen mod Europa fra russiske sanktioner, ebola-virus, og Cody Jones til at diskutere nogle af de nyeste muligheder og udviklinger i fusionskraft af Jason Ross er vært. Vil dog personligt sige, jeg er tilhænger af Obama. Dog når den nye RV bliver sluppet løs, masser af følgeelementer frigives, som ringe i vandet, b.la. NESERA, der diktere hvem som må sidde på tronen i USA. GESERA for resten af verden. Måske er det blot ønsketænkning. Intro her

Følgende er bemærkninger fra Lyndon LaRouche i diskussion med kolleger i fredags, den 15, August, 2014. Indlæg fra OOM2

En PDF af denne erklæring kan findes her

Denne dato bringer os til det punkt, at det transatlantiske finansielle system, som du er fanget i, ikke længere fungerer. Du er ikke længere en fange af dette system, fordi der er et nyt system, der kommer i eksistens. Ansvarlige, magtfulde mennesker har handlet. Så du skal ikke spilde mere tid eller kræfter på værdiløse ting; såsom Wall Street og alt det den repræsenterer. Bare slippe af med det. Det er tid til at tage skraldet ud.

I det nye system, BRICS og allierede nationer, så som Sydamerika, Egypten og andre, har de ansvarlige mennesker kasseret systemet og markedspriserne. Der er nu ingen faste værdier; der er kun de nye værdier som bliver skabt. Og dette nye system af værdier køres af folk, der siger offentligt, at det gamle system er noget bras. I visse lag i USA og andre steder, er der nogle tegn på forståelse, og selv om deres forståelse er ikke perfekt, kommer de tættere på virkeligheden. Der er ansvarlige mennesker i denne branche, som forstår en tilnærmelse af, hvad anslåede værdi skal være.

Det, vi er ved at etablere, er et nyt system for markedets prisfastsættelse, der er uafhængig af alle dagens nras, der drives af ansvarlige, magtfulde mennesker - det er vores klub. Og vi vil dumpe dem, der ikke i vores klub. Vi vil spille loyalt med de mennesker, der findes nu, men vi siger "nej" til de ondskabsfulde med alle deres skøre ordninger.

Der er en massiv bevægelse i gang for at skabe et nyt sæt værdier i hele systemet. Og nøglen til det er Helium-3 / fusion videnskab, med Kina i spidsen. Rusland, Indien, Egypten, Argentina, bare set på de kræfter i bevægelse. Når en institutionel kilde i Washington fortalte os, at der ikke er politisk figur i andre amerikanske end LaRouche med statur og viden til at lede os ind i dette nye system, er det helt rigtigt. Tiden er kommet, hvor ansvarlige mennesker rundt om i verden er nødt til at mødes for at diskutere de videnskabelige principper bag Helium-3 fusion, og hvordan man kan skabe et nyt system af fysisk økonomiske værdier.

LaRouche har fokuseret på dette i lang tid. Vi er dem, der skubbede det og det virker  - det mere end virker. Nu kan vi ændre alt: hvad var umuligt, kan nu gøres. Mange forstår ikke det endnu, men de vil. Det, vi er ved at skabe, er kompliceret, det er nyt, men det virker. Vi skal bare kassere alt skraldet: Wall Street er en fiasko, og blot skal kasseres. Hvis det forsvinder, vil det være en velsignelse, ikke et problem. Bare slippe af med Wall Street og alle deres omkostninger.

Som for Obama, selvfølgelig, bør han rådføre Kongressen inden lanceringen af krig, som forfatningen kræver. Men mere til det punkt, bør han anklages straks. Han er en foragtelig person, der er moden til at blive fjernet. Hvorfor lader vi ham fortsætte? Lad ham ikke gå længere; bare smide ham ud. Tiden er inde til det. Han bør være fritaget fra politisk, inden han gør mere skade.

Vores store chance er nu. Systemet er bankerot  og vi er nødt til at redde USA nu - det kan ikke vente. Intet andet vil virke. Og hvis folk ønsker underholdning, bør de bare gå ned til Wall Street og udvise en god, hjertelig latter.


Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 17. Aug 2014

Samme skuffe som sidst, tingene har naturligvis flyttet sig for de enheder og organisationer som varetager selve transaktionen af PPP, RV, GCR m.m. TRN som varetages af Wells Fargo, har fået tilført masser af penge nu, få men vigtigere anholdelser og den endelige finale til indfrielse af de historiske bindinger. PPP humanitære hjælpe-pakker genstartes for dem som tilhører programmerne (kunne være Landa Global ), for alle andre, starter andre programmer op. Hjemtagelse af de stjålne midler vil udføres og blive givet tilbage igen. Massearrestioner er stadigvæk på vej. Næste uge, bliver afgørende. En forsmag og forhistorie kan ses her . Til dem som er nye og ønsker hjælp til forkortelser og Finansielle Akronymer findes det her   

18. August 2014 CET

ZAP og Susan fra Office of Poofness kan læses her

Meddelelse fra Opstegne Mestre Hilarion 18 August 2014

Mester Hilarion er opstegne mestre fra det åndelige Hierarki på planeten Jorden og helbrednede stråle. Mester Hilarion er en af ​​de Opstegne Mestre i Det Store Hvide Broderskab..Mester Hilarion, Chohan, i den femte stråle for Videnskab, Healing og sandhed, besidder verdens-sandhed og balance fra hans æteriske tilbagetog og templet "Sandheden", over øen Kreta. Vi kender nogle af denne herres inkarnationer, men de tre mest fremtrædende er som ypperstepræst af templet "Sandheden i Atlantis"; derefter som Paulus elskede apostel Jesu; og da Hilarion, den store helgen og healer, udførelse af mirakler, som grundlagde klostervæsen i Palæstina.

Alt det du skal gøre er, at oplyse din hensigt hver dag for, for at åbne op for alle der er nye og alt, hvad der er klar til at komme ind i manifestation i dig og du vil finde, at du bruger din guddommelige gave af fri vilje på velvillige og harmoniske måder.

Hilarion, Mine kære,

Det er en herlig tid for planeten Jorden, som hun går gennem den næste fase af sin kosmiske opstigning og dette vil kunne mærkes af hele menneskeheden i de kommende dage. Det er en energi, der vil blive nedtrappet i intensitet, således at alle hendes indbyggere kan absorbere de mere raffinerede energier. Det er nyttigt at gå inden i sig selv ofte og være åben for at modtage de indkommende energier med den hensigt, at udnytte dem til deres fulde kapacitet og også ved til hensigt, at afstemme sin bevidsthed flere gange hver dag med de højeste aspekter af dit "Jeg Er Nærværende"( I AM Presence). Begynd hver dag med en bevidst tilpasning til din I AM og føle dig ærbødighed, taknemmelighed og glæde i dit hjerte for det privilegium og den ære at være en del af de begivenheder, der udspiller sig. Der er intet at frygte - bare tillade glæde og følelsen af ​​fest for at bevæge sig gennem dig. Kærligheden i alle dens facetter kommer hjem til planeten Jorden, og det vil begynde at vise sig i alt, hvad der foregår både på verdensplan og indeni hvert menneskes hjerte.

Bliv mere bevidst om de gamle mentale programmer, der stadig kan køre i dit sind og ændre dine tankemønstrene til dem, der dig handlekraft og støtter dig. De gamle handlemåder bliver hurtigt historie, når de nye energiske "downloads" forekommer. Hver dag, gå din vej som en slags, kærlig og medfølende ambassadør, når den Guddommelige Plan udfolder sig. Mange er snart opvågnen og vil søge svar på fjerne spindelvæv fra deres sind. Du har allerede passeret denne måde før, og tålmodighed er nødvendig, da du stræber efter at huske, hvor svært det var. Dem som "opvågner" nu vil ikke have sådan en hård tid foran sig som dig, de trofaste gjorde, for deres opvågnen er i strømmen af ​​kosmiske begivenheder, og de ​​energier, der er fremherskende, er til støtte for denne begivenhed. Vær opmærksom på at der kan være en stigende af "kundalini" energier for dem som Opvågner, send din kærlighed og afbalancerede intentioner til dem.


Vi bevæger os nu ind i en fremskyndet tid for hele menneskeheden som deres hjerter begynder at sænke de barrierer og skjolde, der har været til stede i deres menneskelige skabeloner. Dette vil åbne deres bevidsthed til nye måder at interagere med hinanden, og de ​​vil se løsninger på langvarige problemer i mange forskellige perspektiver. Det vil føles som et pust af frisk luft og følelsen af ​​fornyelse i alt, der finder sted som disse forståelser forekomme. Den nye energi-skabeloner understøtter ikke det gamle paradigme systemer længere og menneskeheden som helhed vil føle sig mere frigjort og styrket på en måde, der ikke længere begrænser og fængsler dem i en dualitet og polaritet bevidsthed. De fremherskende energier tilpasser til "Oneness" af ​alt og fælles bevidsthed er det nye paradigme på Jorden og alle på hendes Jord, vil oplevelse nu. Som det gamle fortsætter med at smuldre til støv, det nye opstår i en bred vifte af muligheder og muligheder.

Du, som formidler lyset på og inden for planeten er håb og grundpillen i den nye Jord af virkelighed. Vi siger til dig, drøm dine drømme og udvid dine visioner til ny og ukendt territorium. Endnu en gang, i er alle mindet om, at selve atmosfæren omkring dig er fyldt med ny information, nye ideer, nye opfindelser, ny teknologi og nye løsninger til at bevæge Jer alle trygt frem på Jeres individuelle og kollektive skæbner. Åbne jer op for at modtage den viden og de ​​gaver, der kommer til dig, når forandringens veje mødes. Alt du skal gøre er at oplyse din hensigt hver dag for at være åbne for alle, der er nyt, og alt, hvad der er klar til at komme ind i manifestation i dig, og du vil finde, at det er så som du bruger din guddommelige gave af fri vilje på velvillige og harmoniske måder.

Alt, hvad du søger, er inden i dig, og det påhviler hver enkelt af jer til at tilbringe mere tid i meditation og fordybelse. I denne ensomhed kommer svar på dine spørgsmål og livet i almindelighed bliver mere fredelig og fyldt med yndefulde synchronicities ( The Law of Attraction and Manifestation)  der bevæger dig gennem ændringer i dit højeste og bedste liv endnu. Som du overgive sig til de højeste aspekter af jer selv, vil livet eksplodere med forbløffende og vidunderlige mirakler, der vil udfolde sig og slår rod i dine personlige og kollektive liv. Som mesteren tiltræder du denne Jord som føreren af ​​dine tanker, ord, handlinger og intentioner, vil dit eget potentiale udfolde sig og blomstre i nye og fantastiske realiteter. Ligegyldigt hvad din kronologiske alder, er du kun lige begyndt!

Indtil næste uge ...

Jeg er Hilarion