September 10, 2014

Starting today: Massive Times Square Billboard to Show Video of WTC 7 Destruction During 9/11 Anniversary

Fra i dag og indtil 5. Oktober sponsorerer "Architects & Engineers for 9/11 Truth"  en massiv billboard i hjertet af Times Square, der vil vise video af World Trade Centers bygning #7 og ødelæggelsen ud til millioner af seere, og henvise dem til kampagnens hjemmeside, ReThink911.org.

Hængende ned fra vejkrydset mellem gaden, West 42nd Street og 8th Avenue, flager en to-siders 27 X 13 meters tv-reklametavle som viser en 15-sekunders annonce, ved hvert andet minut i fire uger og når ud til en anslået 105.000 skare af voksne hver dag og cirka 3 millioner i løbet af den fire-ugers kampagne.

Målet med ReThink911 kampagnen er at skabe offentlig dialog omkring den helt ukendte destruktion af WTC 7, som meningsmålinger viser i de seneste år, har blot kun halvdelen af alle amerikanere og en tredjedel af alle newyorkere kendskabet  

Men når folk ser sammenbruddet, mest nærende mistanke vil være, at det var en kontrolleret nedrivning på grund af den umiskendelige glatte, symmetrisk nedadgående bevægelse. En YouGov meningsmåling sponsoreret af ReThink911 kampagne sidste år, fandt, at 46% af amerikanerne, når de får vist videoen af WTC 7 kollapset, er sikker, eller får mistanke om, at det var forårsaget af en kontrolleret nedrivning, sammenlignet med kun 28%, der er sikker, eller har mistanke om, at det var forårsaget af brande, mens 27% er i tvivl.

"Undersøgelsen viser med al tydelighed, hvad vi allerede vidste," bemærker Richard Gage, et medlem af American Institute of Architects og grundlægger af "Architects & Engineers for 9/11 Truth" . "De fleste mennesker, der ser WTC 7 sammenbruddet har problemer med at tro, at brande forudsagde nedfaldet. Det ligner simpelthen ikke en naturlig bygningssammenbrud og det er fordi alle kolonner er blevet fjernet på en gang, for at gøre det muligt at få bringe det ned symmetrisk i frit fald. Når hver amerikaner ser disse optagelser, vil der være en udbredt ramaskrig for en ny undersøgelse og en ny undersøgelse vil finde, at beviserne for en kontrolleret nedrivning er overvældende. "
Udgivet den Sep 11, 2014
For at finde ud af mere om arrangementet på lørdag, hvor billederne vil blive frigivet gå til ae911truth.org

Hvis du ikke er i NYC og ønsker at se billederne følg Luke om http://twitter.com/lukewearechange at se dem, når de er frigivet


På TV fremstilles terrorister som mellemøstlige mænd


Masser af 911 artikler og videoer på http://www.ascensionwithearth.com/ og masser af andre sites

Endnu 9/11 kommer og går. Hvornår vil vi undskylde til den islamiske verden?

Mellemøsten balancerer på randen af en katastrofe - Ny undersøgelse af 9/11 - Aktuelt 

Problem-Reaktion-Løsning: Mest anvendte våben, brug af Mass-Mind-Perception for at fremme en World War III - døm selv '

Dommen over 911: Mainstream Media skyldige med den største tilsløring in hele historien. 

Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og det åndelige hierarki

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys. Har tilladt mig, at indsætte links, så man beder forstår de begreber som er beskrevet. Det er måske lidt useriøst, men når jeg læser de mange, mange budskaber fra vores Galaktiske venner og de guddommelige rige, er det som taget ud af Star Trek og Star Wars. Oprindeligt artikel - her

Hvad som umiddelbart ligger foran dig, er velstand og fremkomsten af ​​nye styreformer. To måneder efter dette sker, vil en afsløring ske

9. September 2014                      4 Manik, 5 Zip, 11 IkSelamat Jalwa! Vi vender tilbage med meget at sige! Dine forskellige programmer for at bringe dig velstand er her! Nu er du nødt til at forstå, hvad der sker med hver enkelt af jer. Fundamentalt gøres jeres kroppe klar til dine endelige ændringer, at forvandle dig til fuldt bevidste lysvæsener. Denne transformation finder sted i etaper, en måde, der gør det muligt for din krop til at tilpasse sig. Til tider er disse justeringer sværte for dig. Disse såkaldte Ascension symptomer er ting, som alle føler. Du kan opleve et mærkelig hjerteslag eller mere træthed end normalt efter nogle anstrengende motion. Sværhedsgraden af, hvad du støder på, er fastlagt på forhånd af himmeriget, gennem dagsordener givet af de mange organ-vogtere. Du var enige om at disse dagsordener, før du blev legemliggjort på denne Jord. Strenge instrukser blev givet til vores lægehold, hvordan det skulle rapportere enkeltes vitale åndelige, mentale, følelsesmæssige og fysiske tegn. Disse målinger hjælper os til daglig at omkonfigurere din personlige krystal-lys- kammer.

Første kontakt skal ske i guddommelige tid. Indtil da, kontrollere vores samarbejdspartnere hele tiden dem, der er så flittigt og vidunderligt giver mulighed for at ændre dit rige fra mørke til lys. Denne proces har taget meget lang tid. Det blev stærkt fremskyndet af "Anchara Alliance" pludselige kovending smedet sammen ved bekendtgørelser fra Anchara kontinuum. Disse dekreter afstemmes med de gamle profetier af Ærkeenglen Michael og for denne galakse. Vi har nu travlt med at sammenlægge vores flåder og bringe nye medlemmer fra stjerne-nationer formet da forskellige Anchara  De-Mørke-Stjerne-Imperier blev opløst. Disse nye nationer har et dybt ønske om at blive  lys-legemer og lære at bruge dem til at opstige. En af dine fremtidige opgaver er at hjælpe vores partnere i den Galaktiske Føderation, til at lære dem disse særlige gaver. Din visdom og viden om disse problemer er særligt nyttigte og ved at tillade disse nye stjerne nationer med at lære disse færdigheder.

Da vi arbejder hen imod det tidspunkt for første kontakt, forbereder vi os med den kendskab til  kommende landingspladser og parre hver af vores mentorer med dig. Selve mentor-ordnings operationen er ganske kompliceret og kræver din fulde samarbejde. Hver af jer har brug for at kigge dybt ind og elskværdig frigive de indre "dæmoner", som du har erhvervet siden fødslen. Derfor behøver hver mentor, at få lov til at arbejde sammen med dig, vurdere og derefter give slipdisse mange "dæmoner". Anunnakierne, når de fik en vis kontrol over dig, begyndte at arbejde med din frygt for bedre at kunne styre dig. Samlet setoverfladen bærer menneskeheden med sig en arv af disse første "Terror fælder" pålagt af Anunnaki, samt nye fælder pålagt dig af erfaringerne fra dine forfædre og mellem generationer. De indledende rædsler først udtænkt af Anunnakierne, tilføjes yderligere en kompleksitet. Alt dette og meget mere skal nu transformeres og frigives af vores mentorer.

Hvad som umiddelbart ligger foran dig, er velstand og fremkomsten af ​​nye styreformer. To måneder efter dette sker, vil en afsløring ske. Vi forventer fuldt ud, at disse meddelelse føres til vores meddelser. I det samme øjeblik, kommer vi til at se de første lektioner fra opstegne mestre. Disse erfaringer er klargjort for at forbedre dig på de mange nye og overraskende fakta du behøver at vide. Anunnakierne begyndte deres tid med dig ved at opfinde en yderst misvisende og manipulerende oprindelse-historie. Dette blev gjort, så de kunne meddele dig, at de var Gud -  skaberen. Anunnaki var derefter i stand til at gøre uhyrlige ting for at opretholde denne kontrol. Disse historier er nødt til at blive erstattet af Sandhed. Du er nødt til at tage tilbage din magt, frit og retfærdigt rette fortidens rædsler. kan du være fri til at acceptere os. Vi kommer blot som repræsentanter for jeres forfædre. Vi kommer blot for at begave digmed fuld bevidsthed og med mulighed for at genoptage din særlige stilling i denne galakse! 
 

Velsignelser! Vi er dine opstegne mestre! Vi kommer med fred og glæde! Overalt på denne klode er vores medarbejdere ved at forberede vejen for din velstand, frihed og til generhvervelse af dit velsignede personlige suverænitet. Der er tre hellige netværk til disse guddommelige formål. Den første er at sikre dig din velstand. Det andet drejer sig om en tilbagevenden til almindelige retsregler, og den tredje er at gøre det muligt for nye styreformer skal vises. Det nuværende finansielle system, med sine ulovlige udbetalinger til lovgiverne og de forskellige afdelinger af regeringen, er ideel til særlige interesser og et stort misbrug af magt. Dette er i modstrid med hvad Himlen ønsker for dig. En anden syge er den store forvanskning af loven. Dette skaber et sæt moralbegreber, der også er i modstrid med dine bedst mulige daglige interesser. Himlen ønsker at omdanne alt dette og give et sikkert miljø for alle.

Skaberen gav de hellige rettigheder til dig, og disse velsignede gaver kræver en virkelighed, der kan honorere dem. Derfor er vores medarbejdere smedet 2 af disse hellige netværk. En retfærdig, sædvaneret skal igen benyttes for bane vejen til ægte retfærdighed i jeres land. Hver individuelle behov skal vide, at en ægte juridisk moral eksisterer. Bundet ind i alt dette, munder ud i en stor  hus-rengøring af regeringsførelse. Love som ligner NESARA blev indledt for at oprette prototypen for disse handlinger. Velstand kan gøres permanent, hvis regeringen er virkelig fair og rimelig for alle. Dette kan kun ske, hvis disse velsignelser muliggør en komplet hus-rengøring. Det er vigtigt at skifte styringen fra krig og konkurrenceevne til en fredelig orientering og vilje til at være samarbejdsvillig med alle. I dette miljø kan vores erfaringer tage fat og føre til en virkelig guddommelige transformation. 
 

Endelig er der det vigtige spørgsmål om de kanalisere penge til dig, der var enten ulovligt taget i fortiden eller stammede fra et stort erhvervet strøm af abundance. Disse midler er i fremragende hænder og skal distribueres til alle. Det nuværende system af begrænsninger og mangel virkelig modstrid med hvad der er blevet forordnet for alle i denne virkelighed. Du er specielle børn e Himmeriget og den tid kommer til at befri dig fra mangel og give dig værktøjer til at nå dine kæreste drømme. Det er på tide at afslutte den gamle magtstruktur af "rat race", som holdt dig nede i et hul, ude af stand til at nå dine dybeste ønsker. Vi opstegne Mestre har brugt årtusinder for at holde dig bundet til moral og Himlen. Tiden er inde, for at ekspandere på sådanne en måde, der giver dig mulighed for at vide om og nå dine sande mål. En særlig tid for alle har omsider ankommet! Hosianna! Hosianna! Hosianna!
 

Vi forstætter idag med vores ugentlige budskaber til dig. Som du kan se, er vigtige fremskridt gjort, der sikrer dig din velstand og din frihed. Hold fokus på disse mål og se nogle vidunderlige begivenheder ske foran dig! Gør alt dette i kærlighed og i glæde! Vid, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himmelen virkelig er jeres! Så må det være! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Rejoice! Og være i glæde!)