July 15, 2014

Hvad er korncirkler på vores kornmarker - Crop Circles

Tusindvis af ekstraordinære geometriske mønstre er dukket op i kornmarkerne i mere end 50 lande over hele verden. Korncirkler er for de fleste især kendt fra England, hvor de er nævnt i skriftlige kilder fra 1600-tallet. Afgrøderne er ikke skåret eller knækket, men er lagt fladt, undertiden 15cm over jorden, og hvirvlede ind i et præcist og udsøgt mønster. Disse forbløffende formationer kaldes korncirkler.

Der har været en masse polemik om oprindelsen af disse mønstre. Mens nogle korncirkler er skabt af spasmagere, for at underminere muligheden for en ikke-menneskelig kilde, er de fleste afgrøder formationer som faktisk er udført på en måde, der trodser nuværende jordiske videnskab eller teknologi. Laboratorieundersøgelser har vist, at knudepunkter i nogle af stilkene bliver blæst ud i den ene side, som kun kan replikeres af lokal opvarming af mikrobølger. Man finder også som oftes unormale elektromagnetiske effekter og magnetiske partikler ... noget spasmageres med brædder ville have problemer med at udføre


Enhvert kontroversiel banebrydende udfordring har sine myter, og korncirkler er ingen undtagelse. Kimberly og jeg læser mængder af UFO-analyse, set dokumentarfilm fra forskellige perspektiver, interviewede vidner fra Disclosure Project og andre insidere og eksperter på området for at gøre  vores film trives. Vi er begge overbeviste om, at mange af disse forbløffende afgrøde og mønstre er  skabt af væsener ikke har oprindelse her på Jorden, og at de ikke kun er ærefrygtindgydende i deres skønhed, men synes også at omfatte meddelelser med dybe kosmologiske konsekvenser.

Thrive movement - Foster & Kimberly's blog viser endnu engang, hvor stort omfanget er - her

George Bush er den værste amerikanske præsident i 100 år: Her er Hvorfor ?

Vi ved alle, hvordan Bush Administrationen og zionisterne / cabal er forbundet. Jeg er den overbevisning, at Præsident Obama er den bedste amerikanerne har haft, men det virker skæmmende at den mest respekterede menningsmåling - Quinnipac nedgører Obama. Han er tvungen til gå med listefødder mellem at følge sin egen spirtuelle vej og for ikke selv at ende som katteføde som John F. Kennedy.

Det forlyder via jungle trommerne fra Ben Fulford 15 Juli 2014, at George W.H. Bush døde i fredags - man skal nok tage det med et gram salt. - læs her

Præsident Barack Obama betragtes som den værste amerikanske præsident siden Anden Verdenskrig ifølge den seneste meningsmåling foretaget af Quinnipiac - University Polling Institute i Connecticut.

Quinnipiac er en af ​​de mest respekterede meningsmålinger i USA, men det er absurd. Præsident Obama har mange problemer, mange som han selv har skabt, men han arvede en hvirvelvind fra hans forgænger, George Bush, som var en millard-dollar katastrofe.

Alligevel er det Obama, der blev valgt af 33 procent af de adspurgte som den værste præsident for den moderne æra, mens Bush kom på andenpladsen, valgt som worst med 28 procent.

Jeg har brugt den sidste måned i USA, hvor jeg boede i 12 år, og jeg blev ramt af virkningerne af fejlberegninger, status som øsamfund og uduelighed af præsident Bushs definerende beslutninger, der stadig trækker spor gennem det amerikanske samfund. De seneste ugers begivenheder afslører omfanget af hans omkostningerne til den uhyre ødsel af penge for invasionen af Irak i 2003.

I kan læse mere på artiklen her af Paul Sheehan, SMH, 13 juli 2014 - http://tinyurl.com/oygnl9c


Hvad er hjertet i Ascension - Tør du leve sundt?

Fremstilling af en fremtidig robot kvinde,
bevidsthed bryder fri af sin programmering
og stiger ind i riget hos de levende.
Jeg vil forsøge at blotlægge begrebet Ascension, en mulig forstilling kunne være; " En form for opstandelse og periode i vores livs cyklus som hæver vores niveau / frekvens / dimission / vibration af bevidsthed, der ikke alene indebærer os selv som individer, men alle mennesker på Gaia(Jorden), hvor vi får fortalt sandheden i alt sin magt og vælde ". Ascension er et bevidst valg for at engagere sig i Evolution.
Harmoni er hjørnestenen i Ascension, som manifastere sig ved, den ydre verden fremlægger dokumentation for indre forandring til alle i vores samfund igennem at udtrykke glæde ved bevidsthed i sin menneskelige form.

Det siges, at en fjerdel af verdens befolkning netop er opvågnen og at den fjerdedel af befolkningen oplever en accelereret bevidsthed som også kaldes "1st wave of ascension". Hjertet af Ascension er "overgivelse" som mange har misforstået.

Vi er alle spirituelle skabninger”, hvis du tror på der er mere end livet tilbyder sig, så er du i min bog, spirituel som er blevet opmærksom på ens egen åndelige tilstand.

Som Reiki healer, ved jeg folks blokeringer ofte er lokaliseret ved øjne, baghoved, hals, hjertet, solar plexus, milt, albuerne - her ligger oftest angst for handling, og blokering i forhold til at udtrykke / foretage handlinger fra hjertet - altså vores udtryk i forhold til os selv men især vores omgivelser.

Lad os se mere på Ascension og "overgivelse": Se mere fra Matt Kahn - the heart of Ascension