September 08, 2014

Benjamin Fulford Update - 8. September, 2014

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961 er journalist, forfatter af  canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007. 

Som altid kommentere David Wilcock på Fulford's blog. Virkelig spændende nyhedsstof, en vinkel, som bliver mere valid eftersom de begge har informanter og indgange til den virkelige agenda, uden censur, der aldrig når ud i de officielle medie. Wilcock belærer os, hvordan ISIS og afhugningen af den seneste reporter er usandt. Kilder indenfor militæret, samt masser af andre betvivler ægtheden over videoen som er sendt ud af ISIS. læs mere på linket ovenfor.

Årsdagen for 911 fører ingen anholdelser med sig, men i stedet nogle døde i utide

I denne uge markeres 13- årsdagen for September 11, 2001 Nazionist terrorangreb og efterfølgende fascistiske statskup i USA. USA's "fungerende præsident" Barack Obama viser sine sande farver frem, ved grundigt at miskreditere Nazionisterne løgne, herunder begivenheden om det massemord.

Obama indrømmede selv i sidste uge, at han var en skuespiller. I et interview med NBC, blev han  spurgt om, hvorfor han gik direkte til golfbanen straks efter at erklæringen om den formodede døde amerikanske journalist James Foley, sagde han "En del af denne opgave er også at spille teater ... en del af det er, du ved, hvordan er du ... ikke noget at-der altid kommer naturligt til mig. "

http://www.politico.com/story/2014/09/obama-mødes-the-presse-110676.html#ixzz3CiVcrhUq

Men der er en fraktion, der er helt sikkert vil efter Obamas Nazionist manuskriptforfattere, der forhåbentlig vil tvinge Obama til at læse fra en ny plot linje. Den seneste mistænkelige sammenstød  af Richard (vaccinere alle børn under 5) Rockefellers fly, samt det livstruende tilskadekomne 911 planlægger og tidligere FBI chef Louis Freeh er blevet fulgt af en anden mistænkelig død. Denne gang var offeret Larry Glazer, hvis flyet havde sin iltforsyning afskåret, en almindelig form for sabotage. Glazer familien er medejere af George Bush Senior's Zapata olie og har arbejdet med bush familien i mange år.

Også skuespillerinden Joan Rivers døde af komplikationer fra "halskirurgiske indgreb", kort efter at opfordre alle i Gaza til at blive udslettet, i hvad der betragtes af mange som enten et angreb på Nazionists eller en falsk død.

http://nodisinfo.com/joan-rivers/

Mange flere vil dø, før det er overstået, siger CIA-kilder.

Derfor er skrækslagne Nazionists konstant skrigende og truende med nye terrorangreb. Den seneste er fra Mossad linket hjemmeside "Debka" der truer med beskidte bombeangreb i Mellemøsten og en europæisk by på 911-årsdagen. Men de kloge folk på Mossad ved spillet er slut og at ethvert forsøg på at skyde skylden på et nyt angreb af dem via ISIS eller al-Qaeda eller en anden facade, vil ikke aflede den uundgåelige tilbagebetalingstid, der ville ramme Israel.

I mellemtiden går angrebet fra Nazionisterne Ukraine, dårligt, siger en russisk regerings-kilde. "Ukraine går fallit, hæren deres Østfront er deserteretgrund af mangel på mad, ammunition og løn. Deres centralregering, er ligeledes begyndt at kollapse på grund af manglende finansiering", siger han. Den russiske præsident Vladimir Putin skal bare vente, indtil vinteren nærmer sig og de vil ikke have nogen gas, bemærker han. Tyskland, som også har brug for russisk gas til at komme gennem vinteren, er stadig opsat på at bilægge den ukrainske krise, tilføjede han.

Putin, er nødt til at sikre folks velvillighed, for at tage kontrollen over bredden af ​​Det Azovske Hav mellem Rusland og Ukraine. Dette er for at sikre, Rusland kontrollerer de gigantiske gasforekomster der er en af ​​de virkelige årsager til denne krise. Derfor rapporteres kampene fortsat langs bredden af ​​dette hav trods en formodet våbenhvile.

De 67 af verdens ledere som samledes NATO-topmødet i sidste uge var ude af stand til at komme med nogen reel løsning på deres kollapsende ukrainske slutspil, ifølge MI5 kilder. De bedste de kunne komme op med, sammen med Deres våbensponsor, var at dem til at bruge deres nye falske koldkrigs-scenarie  med Rusland som en undskyldning for at opbygge lagre til våben over hele verden med en "hurtig udrykningsstyrke." De har også alle offentligt sagt, at de ikke vil sende våben til Nazionist-regimet i Ukraine.

Men regeringerne i USA og Europa, har ikke råd til at gå på en
ekstravagant våben opkøb disse dage, blot fordi deres økonomier er kollapsende. IMF, tidligere spidsen af ​​verdens finansielle magt, er konkurs. Federal Reserve, Den Europæiske Centralbank og Bank of Japan er også i panik, fordi deres fe-støvs-fiat-penge ikke stænker de magiske resultater, de havde håbet på.

EU har faktisk sat negative renter bankkontier for, at forsøge at tvinge virksomheder til at bruge det.

Problemet er, at hele deres forretningsmodel baseret på at overlade alt til det frie marked ikke fungerer, fordi et system baseret på individuel grådighed kun skaber koncentration af rigdom, ikke velstand. EU-virksomheden vil kollapse, hvis dets ledere ikke kommer op med nogle drømme og planer for fremtiden for alle deres folk. Skotland og derefter England vil sandsynligvis være de første domino til at falde ud af unionen.

USA, for sin del, forbliver den værste "basket case" (
fejlslagen stat gennemsyret af korruption) som  nu er bygger næsten udelukkende på Kina for at holde fra at gå konkurs. Det er grunden til amerikanske nationale sikkerhedsrådgiver Susan Rice er i Kina nu en tigger mission for Obama og hans "handlers" til at sørge for den amerikanske virksomhedernes-regering kan overleve ud over  30. September og regnskabsårets afslutning (fiscal cliff). Kineserne vil ikke lade USA gå konkurs, men de vil bruge deres finansielle gearing til at tvinge mange indrømmelser, siger kinesiske regeringskilder. I særdeleshed vil de bede USA om at rykke deres japanske slave-regeringens-kæde og tvinge dem til at stoppe provokere Kina, sagde de. Desuden vil Kina sørge for en helt gennemsigtighed omkring 12 nationers Trans-Pacific-Partnership som de forsøger at forhandle. De vil også bede USA om at ophæve TPP bestemmelserne, der tillader en hemmelig domstol (ledet af virksomheder) for at få magt over regeringerne, sagde de.

Præsidenten Obama (skuespilleren) har allerede indvilget i at komme til Kina i november for at bøje sig for sine asiatiske mestre, tilføjede de.

Den japanske økonomi, i mellemtiden, er i frit fald, skrumpende årsbasis 7,1% sats i det seneste kvartal takket være overdreven Cabal plyndringer forklædt som "Abenomics." Hvad "Abenomics" egentlig betyder det, at den japanske slave regeringen har afleveret kontrollen alle børsnoterede selskaber over til Cabal's kontrollerede fonde. Cabal beder nu om nedskæringer i lønninger, massefyringer og plyndring af pensionskasser med henblik på at presse mere overskud ud af disse selskaber. Derudover, beder de om en nedskæring i selskabsskatter og løbende stigninger i forbruget og andre personlige skatter for at presse endnu mere ud af de betrængte japanske folk. Den resulterende kollaps i den japanske økonomi viser sig at du ikke kan presse blod ud af en sten.

Der er en anti-Cabal oprør brygning i Japan på grund af Cabal's udskejelser. Japan Revolutionære Parti og Japan Independence Party vil vise deres træk, når timingen er rigtig, siger partiets kilder. Trækket vil involvere anholdelse af de personer, der er involveret i svigagtigt stjæle det seneste parlamentsvalg for Abe. Nazionist agenter i Japan ligesom Gerald Curtis, Michael Green og Richard Armitage vil også blive behandlet, sagde de.

Også sammenbruddet af den japanske slave-stat-økonomi betyder Cabal bliver nødt til at forsøge at tigge endnu mere ud af Kina. Det betyder, at selv de laverer IQ fløje, der regnede med USA for at hjælpe dem i en kamp med Kina er endelig vågne op og indset, at de bliver nødt til at tale med Indien og Rusland, hvis de ønsker at holde en balance med Kina.

Med henblik herpå blev indiske premierminister Narendra Modi inviteret til en uge-lange besøg i Japan, der sluttede den 6. September. Men den japanske-virksomhedsejet-slave-medier blev meget stille i sin dækning af besøget, efter at det viste sig Modi ikke var interesseret i at deltage med Abes planer om at plukke en kamp med Kina.

Ruslands Putin forventes at besøge Japan dette efterår, men Rusland vil ikke deltage i Japan mod Kina heller, siger russiske regeringskilder.

I stedet vil kineserne og russerne presse japanerne til at deltage i BRICS-alliancen og japanske regeringskilder siger, at der er en voksende lobby opfordrer til netop dette.

Det er derfor, hvorfor Obama vil fremskynde besøg til Kina i november for at forsøge at holde en antydning af den amerikanske "pivot til Asien" intakt. "Du må smide os ud af partiet," vil være hans vigtigste budskab være. "anhold de forbrydere, der styrer Israel og dit land" er hvad BRICS svaret skal være.

Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 07. Sept 2014

Finansielle Akronymer


Budskabet her er nok "skyd ikke budbringeren" som Susan forsøger at stadfæste for de mange mange utålmodige mennesker, nu hvor RV er blevet udsat så mange gange. ZAP forsøger, at gøre status på alle de STORE forventninger, som mange mennesker der har købt Dinar. Især dem som tjener på at sælge Dinar. Alle tror og mener de er magtfulde og bliver milliardærer, når RV bliver skudt igang og kan ikke se, de selv er i gang med at stille efter Cabal's virkelighed for grådighed og magtvælde. St. German hjælper os at forstå, de penge som evt. tilkommer een efter denne RV, skal bruges nyttigt, humant, ikke på egoistiske formål. Pas på med svinglerne derude, er vel budskabet også. Andre ting ZAP nævner at vi er lige oppe over den officielle udnævnelse af ny PM i IRAQ, samt de 32 ministre som følger. Når det sker, kan en RV bliver effektueret. Indfrielser af de "De Historiske Obligationer" bliver officielt tilkendegivet i denne uge. USN (TRN) vil gøre sin debut om et par dage. Det kan forventes, de lange forventede tilkendegivelse og officielle meddelelser sker i denne uge.    

Fra: 2goforth
Til: 2goforth
Emne: War / No More Trouble--
Dato: Sun, 7 Sep 2014 16:55:10 -0400


 Hilsner,

POOF sagde:

Der er ledere. Og der er ledere. Der er dem, der ønsker at bringe alt frem med en ende på det drama, der bliver levet på den internationale scene. Der er andre, der er endnu bekymrede og tror ikke, det vil fungere. Der er andre, der marcherer frem mod at gøre en forskel. Der er kræfter, negative kræfter, som hvem, du udmærket godt ved forsøger at viderefører med den hensigt, at afspore det hele. Hvorfor er det ikke let at forstå? Hvorfor gøre budbringerne skyldige i fejltagene oplysninger, når disse kræfter er mægtigere end den legendariske sværd, på dette tidspunkt. Jobbet af budbringere er meget sværere og mere alvorligt nedværdigende for dem, der virkelig får meget lidt i forhold til masserne, der er til gavn. hvordan mange nogensinde har givet en skilling til arbejdet i de budbringere, som også skal bevare deres egen vej-- og har fået noget for deres arbejde. Som en del af denne "cadre", så at sige, bestemmer du selv om det du læser virker for dig. Sandheden er sandheden.

Det, der sker nu, er meget positiv, som
absolut bevæger sig fremad .. Hvordan alt udspiller sig, når magthavere bliver involveret, er ikke i hænderne på budbringerne som heller ikke har de nødvendige midler. Fra det tidspunkt dette projekt blev startet har hver person som bliv involveret, fået fortalt på et tidspunkt, deres opgave var, at visualisere dette og som skulle ende med en produktiv, positiv og meningsfuld måde. Det vil det. Og vi håber meget meget snart. Hver person spørger sig selv "Er jeg et aktiv eller en obstruktion til dette projekt?" .. Faktisk holder det det op imod netop det spørgsmål. Hver af vores energiske tanker, der kommer ud har energi, har magt. Og hver eneste af de budbringere organiske liste kender disse folk fra "New Age" som siger, hvad vi holder i tankerne, bliver til virkelighed. , vågn op. Sådanne er verden nu udviklet sig til. Eller transformeret. I de seneste plus 80 år, er der en masse negativitet og negative mennesker som er dukket på markedet. Grådighed regerer. Som du sikkert kan blive enig med. hvor har du været? Grådighed, frygt og uro om at stole fleste processer, markeder, har politik udviklet sig til et niveau, som ikke kollektivt set i evigheder. Og det er den arena, hvor alt dette beskæftiger sig med RV and pakkerne ER NU hvirvlende. Gør dem, der har været involveret i at flytte byggestenene mod en bedre humanity-- gør de bare gøre det formilde ting ved at smide ud bidder ?? Få det overstået? Eller gør de holde fast, fortsætte arbejdet med at lukke kredsløb, smuthuller, finde måder og mennesker - og ja det tager mennesker, gode mennesker, at skabe en turn-around af globale proportioner. Hvis du var dem, hvad ville du gøre?

Hvis alt hvad du ønsker, er at kende datoen for hvornår du kan forvente, så er dette ikke stedet. Så meget som vi, der arbejder bag kulisserne, bogstaveligt talt, ønsker det kunne være sandt. Datoen er tættere på.
Og vi er villige til at holde kursen, fordi vi ved, alt det gode, der er forestående .... P .......

Poof har talt til os alle mange gange om at være opmærksom på, når hajerne begynder inviterer os til at deltage i den ene eller anden måde. Det stigende antal hajer lige nu siger, at vi kommer tættere på at modtage. Hajer kan defineres som intrigemagere, svindlere, slyngler og endda person(er), som projektet selv ærefulde -- meget mindre tvivlsomme ærefulde-- intentioner derfor søger at drage fordel af en anden for personlig vindings skyld.
>
> Det er kommet til vores opmærksomhed, at disse Hajer er stigende der bestræbelser på at overbevise "xx" modtagerne til at give personlige oplysninger såsom deres adresse, etc. Med personlig viden, kan jeg oplyse, at databasen for det større velstands-program er i upåklagelig stand . Kun tre mennesker har adgang til denne meget sikre oplysninger. Alle beder om dine personlige oplysninger på dette kritiske tidspunkt i denne overgang Udvis forsigtighed .. !!!!
>
> HUSK: "Float(Vær yndefuld) som en sommerfugl, stikke som en bi (vær kraftfuld) .... Namaste, Susan

ZAP Siger: