Dec 16, 2023

🕎✡️🛐 (Frimureriet og den jødiske Qabbalah/Kabbalah går hånd-i-hånd) Saltjøder versus sukkerjøder? Sefardiske eller ashkenazi? Sekulære eller religiøse? Vikingejøder eller russerjøder? Næææ du, for SoTW, er fanatiske ultra-ortodokse jøder i Israel samt "Zionister" (Ashkenazi-jøder og Khazar-teorien), i resten af verden, verdens farligste folkefærd, så er det sagt. De absolut mest ekstreme, er dem, som søger den jødiske kabbala-traditions esoteriske mystik og skjult viden i Bibelen. ~ 16. December 2023 ~ |

SoTW
berlingske.dk/politik/joedisk-formand

Hvem skrev: 'The Protocols of the Elders of Zion'? 

 SoTW har set 100-vis af GRUSOMME videoer fra Israel, hvor de spytter på Kristne, overfalder og tæsker løs på alle ikke-troende og kører døde palæstinensere over med deres biler og laver musikvideoer hvor de griner og danser over deres lig (check videoer af Max Igan)...

Editors' NoteAlmindelige jøder, kan være fuldstændig normale, ligesom, dig og mig. SoTW, har traverseret mange steder rundt om i verden, men kommer, ALDRIG, til Israel. Har mødt og snakket med Harediske jøder i USA og de er sgu for sindssyge. 

Er det rigtigt, at frimureriet og den jødiske Qabbalah/Kabbalah går hånd-i-hånd? Man skal nok læse KABBALAH AND FREEMASONRY - Becoming One With God af NEBOJŠA NIKOLIĆ. Men, fx. bygger den skotske ritus' mange af graderne på koncepter fra kabbalaen, ligesom Blue Lodge. Mens frimureriet ikke er en religion, er det et religiøst baseret broderskab, der trækker på mange forskellige baggrunde, og kabbalaen er kun én. Da kabbalaen er en rød tråd, der løber gennem mange abrahamitiske traditioner, vil du naturligvis finde kabbalaens indflydelse gennem frimureriet.

Rothschildslægten løftede store opgaver for fyrstehuse og regeringer i mange hundreder af år med lån, som ejer alle centralbanker, kommer fra en ashkenazi-jødisk familie. Det er ingen hemmelighed, at Rothschild lånte penge til Europas overhoveder, også Dannevang og Statsbankerotten 1813. Og den dag i dag, står Dannevang i dyb gæld til Rothschild-familien, som Staten, igen og igen vælger som finansiel rådgiver og har tjent, et 3-cifret millionbeløb, bare i konsulentydelse.      

Den jødisk lobby, er nok USA's og måske, verdens største. Det så man i 1948, da den amerikanske præsident Harry S. Truman - i modstrid med anbefalingerne fra sit eget udenrigsministerium -  valgte at anerkende staten Israel.  USA begyndte at levere våben til Israel allerede i begyndelsen af 1960’erne,  og støtter fortsat Israel ved at forære dem militærfly og ved at støtte dem med mindst to milliarder dollars årligt, hvilket udgør cirka en fjerdedel af det israelske militærbudget.