Mar 8, 2019

RT | ~ Alien megaship or dust sheet? Red dwarf’s light show baffles astronomers (POLL) ~ | .. A star’s drastic dimming has sparked intrigue among astronomers due to the strange manner in which it faded. Observers spotted a deep, day-long asymmetric dimming of the recently detected star’s light, a new study reveals .. | Blogger: Normally i (verdensalt) finds Gaian Eye and his videos interesting, how- ever keeping the CIA PSYOP Flat Earth 'Theory' alive, leaves me stunned... |
READ MORE>>

************************************************

Questions and comments for Flat Earthers

Flat Earth Questions 1-5

1.  Is it possible for us, or the elite, to pierce the dome?  If so, what is beyond the dome?

2.  Does the FET also incorporate the other conspiracies that wrap the globe like the satanic sex cults, and if so, do they (elite/cabal/illuminati) know about the flat earth?

3.  If the FET is real, does that mean that all UFO encounters are faked?  How does the FET explain the UFO and ET sightings over the millennia... all faked or are ETs actually outside of the dome?

4.  Who created the FE and what is beyond the dome in the official theory?  Also, where exactly is the FE located... on another planet, in space, in a laboratory, is it the only thing that exists anywhere?...

5.  What is the end game.  FEs say it's a sign we were divinely created, linking this story with biblical creation timelines. Saying that we're aren't insignificant specs flying through space and that we matter.  Matter to what?  To who?  What's the end game of the knowledge that we're on a divinely created disk...  to continue to pay taxes and take drugs while we pray to a thousand gods and watch endless war and famine rage on??   What happens once the whole world believes we're on FE.. we protest and the govs finally admit they're making up the round earth.. then what?

Let me know in the comments!
************************************************

UFO News ~ 4 UFOs over Melbourne Australia plus MOREBT \\ Berlingske | Arkivskabet | ~ Mand sigtet for at afpresse frimurerlogen DDFO for svimlende beløb og et oprør i Danmarks største Odd Fellow Ordenen: »Det er til at græde over«: Til døden jer skiller. ~ | Blogger: [🤘Odd Fellow Palæet i Bred- gade, hvor ejendom og grund ved den seneste offentlige vurdering blev prissat til 200 millioner kroner. Hvorfor fremsætte et krav på svimlende 33 millioner kroner om afpresning?? = Den 33. Grad af Frimureri & Illuminati bloodlines-Lucifer. Den skotske ritus fik 33 grader. 33. grad - Suveræn General? Storinspektør (herefter kan kun opnås Stormester værdigheden) ☿️ ] ... Den danske frimurerorden er en kristen loge med omkring 9.000 medlemmer. Logen har eksisteret i mere end 270 år og har haft flere danske konger og prinser blandt medlemmerne. I.O.O.F - Odd Fellow Ordenen knytter sig til The Independent Order of Odd Fellows. Den har 96.000 medlemmer i Europa, hvor de nordiske lande tegner sig for 87.000. I Danmark er medlemstallet i underkanten af 12.000 (før 14.000). Ordenen har været i Danmark i 140 år... Vi har også hørt af mange kanaler og set dokumen- tation, at Bohemian Grove findes og der foretages en del sataniske ritualer. Om hvorvidt danske loger er forgrenet i internationale er usikkert, men højst sand- synligt. Når en mand bliver varetægtsfængslet ved at fremsætte et krav på svimlende 33 millioner kroner om afpresning af DDFO omkring deres hemmelige ritualer, så ved vi med garanti, han aldrig kommer til at se dagens lys, igen. Tænk hvis vi finder ud af, hvilken medlemmer som kommer fra den danske del af ypperste VIP magtelite som figurere i denne loge eller de faktisk har dybe rødder til en modbydelig dæmonisk Luciferiske/Sataniske/Pædofilske agenda... |


Blogger: Don't get me started.. Så godt denne artikel, der er ikke meget som går min næse forbi, vi er nødt til at tage vores forholdsregler her. Det er BT som selv skriver denne artikel, omkring DDFO, senere har TV2 news plagieret den, materiale fra anonyme kilder bør være information ikke spin eller spekulation, så er denne historie sand eller falsk?. 

FORORD: DET HER ER BLOT EN TEORI, som andre, har haft nævn. Verdensalt er ikke i tvivl om Peter Madsens er SKYLDIG, men det er fremgangsmåden fra politiets side og hele verdens øjne, der vilede på Peter Madsen, men ALDRIG på Kim Walls familie og hvem hun selv var medlem af bla. af flere lodger og COPENHELL= den okulte heavy metal organisationen... Som jeg har sagt fra starten af, der er noget ""lunkent"" ved Peter Madsens sag, omkring det okkulte og sataniske i det hele taget, mærkeligt! Kendte Peter Madsen til nogle af VIP magteliten fra Den Danske Frimurerorden og okkulte spille- og rockermiljø, som truede ham??. En dansk video som hedder: "Er Raket Madsen en satanisk morder eller er der en større konspiration bag" - forsvandt på mystisk vis, timer efter den blev lagt på YouTube... Den gennemgår i detaljer om hans omgangskreds, live billeder af lodger, evt. konspiration bag ved, Kongehuset involvering af frimurerordenen, det okkulte bag ved Peter Madsen osv. osv. osv...

LÆS VIDERE: BREAKING | DR TEMA UBÅDSSAGEN | 16. Jan 2018 | Peter Madsen tiltalt for drab: Anklagemyndighed mener det var planlagt |

Søg på google på "freemason logo"
Udgivet, første gang, den 6. Juni 2017 af Verdensalt.dk

Lad os antage vi har samlet set mellem 50.000-100.000 medlemmer af såkaldte loger i Danmark. 

Vi ved med garanti at Den Danske Frimurerorden har eksisteret i mere end 270 år og er omgivet af stor mystik som mange andre loger, ligeledes har  I.O.O.F eksisteret, i 140 år... 

Vi ved, at der findes specielle krav om optagelse og ritualer, være døbt og kunne fremvise en dåbsattest, have et godt omdømme, rene straffeattester, curriculum vitae og skal tilhører en bestemt trossamfund og bliver opdraget af andre logebrødre m.m. Hvis man skal optages i fx DDFO (og I.O.O.F), ud af mange andre krav, betegnes et medlemskab, et, for livet: 
".. Ordenen er ikke en forening, man bare melder sig ind i og ud af. At være frimurer betyder noget ganske særligt for det enkelte medlem. Derfor er det et medlemskab for livet, man siger ja til ved sin optagelse ..", skriver de på deres hjemmeside. 
Jeg ved ikke hvor højt i frimurer hierarkiet DDFO er, men hvis Cirkel-Ordenen har afsæt i tregrads frimureriet, så er Den Danske Frimurerorden (DDFO) langt højere og dermed endnu mere hemmelighedskræmmeri og broderskabsbeskyttelse. 

Som med pyramidespil, så har laverestående logebrødre ikke samme viden og forståelse for hvad der foregår i de øverste lag hos ordførende Mestre. 

DDFO har tonsvis af underafdelinger og loger i Danmark, Check "kontakt en loge" på deres hjemmeside. 
".. Cirkel-Ordenen er en broderorden med afsæt i tregrads frimureriet og opfattes dermed også som hemmeligt. Frimureriet stiller store krav til den enkelte broder om at tage ansvaret for sin egen udvikling, og det pålægger os at nære næstekærlighed. Cirkel Ordenen er en humanitær frimurerorden organiseret efter det engelske system med 3 grader ..", skriver Bo Skov Særkjær (Pax Et Bonum) fra Brabrand, som selv er medlem i en af den mange danske loger i Danmark.. 
Vi ved der findes en del danske loger (mange er deciderede herrer-loger, men der findes også til kvinder som; 'Den kvindelige Storloge af Belgien, Mariaordenen, Lilium og Freja og det internationale fællesfrimureri, "Le Droit Humain") der har eksisteret i hundredvis af år, ligesom de engelske, amerikanske og franske. 

Vi kender det fra vores egen mandeklub, hvor vi leger vilde mænd og får nogle bajere men også de mere åbne klubber som Rotary Danmark - der selv stiller spørgsmålet: ".. ER ROTARY EN LOGE MED MYSTISKE RITUALER ? Nej – Rotary er et netværk med personlighed, hvor vi mødes 1½ time hver uge..", skriver de selv.. 

Kan nu godt forstå Mads Palsvig med hans nystartet parti, JFK21 - JordenFrihedKundskab, som er ude og sige, at; 
".. Mange har undret sig over, hvorfor vi vil forbyde medlemmer af loger i den offentlige administration, ved domstolene og i Folketinget, og sågar kræve at film, musik og kunst skal rates fra 1-10 for Satanistisk propaganda.."
Fordi, hvis vi bevæger os lidt ned i dyndet, så siger nogle, at efter Adam Weishaupt, (Grundlægger af Illuminati) der døde 18. november 1830 i en alder af 82, blev Giuseppe Mazzini (1805-72), en revolutionerende leder, 33 grader frimurer, udnævnt til leder af Illuminati i 1834 og dermed startede Mafiaen, i Italien. 

For ikke snakke om P2 Freemason lodge, Vatikanstaten, Japanske Yakuza og vi kunne blive ved, der findes så mange fraktioner. Vi er blevet meget klogere på hvem Khazarian Mafia (KM) er og dens onde plan at infiltrere, tyrannere hele verden og udrydde alle Abrahams religioner og tillade kun deres babyloniske talmudisme også kendt som luciferianisme, satanisme eller gammel baal tilbedelse.. 

Vi har også hørt af mange kanaler og set dokumentation, at Bohemian Grove findes og der foretages en del sataniske ritualer. Om hvorvidt danske loger er forgrenet i internationale er usikkert, men højst sandsynligt. Når en mand bliver varetægtsfængslet ved at fremsætte et krav på svimlende 33 millioner kroner om afpresning af DDFO omkring deres hemmelige ritualer, så ved vi med garanti, han aldrig kommer til at se dagens lys, igen. 

Tænk hvis vi finder ud af, hvilken medlemmer som kommer fra den danske del af ypperste VIP magtelite som figurere i denne loge eller de faktisk har dybe rødder til en modbydelig dæmonisk Luciferiske/Sataniske/Pædofilske agenda... |
Den Danske Frimurerorden, også kendt som Frimurerordenen og i folkemunde Frimurerlogen, er den styrende moderorganisation (i frimurerisk terminologi en storloge) for alle de regulært arbejdende frimurerloger i Danmark. Her Den Danske Frimurerordens hovedsæde (Stamhuset) på Indre Østerbro i København. Foto: Christian Lindgren - BT

BT: En 67-årig nordmand er sigtet for at afpresse frimurerlogen i Danmark og Norge. Nordmanden har ifølge politiets sigtelse filmet logens hemmelige ritualer og truet med at offentliggøre optagelserne.

HELLSTORM | ~ “THE REAL HOLOCAUST” HELLSTORM – THE REAL GENOCIDE OF NAZI GERMANY ~ | .. (The Biggest Cover-Up In History) - This documentary tells the tale that the victors still do not want you to know .. | Blogger: ⚠️😣😟DISCLAIMER: Before you even consider of watching this documentary... Content Warnings -- Some viewers may find this disturbing, viewer discretion is advised... What the russian Red Army and alike, did to civilians of innocent German female children, woman (men, animals) - "a life of living death": is the most terrifying experience, i'll ever seen (verdensalt). Perhaps, Wehrmacht, the regular German Armed Forces, were no better, either The Allies, but this movie, tells a story, never shown, before... PS: So: Winston Churchill, or Adolf Hitler? Who started the bombing program that in retrospect has come to parallel the worst excesses of World War Two, killing two million Germans, French, Poles, Belgians, and Dutch civilians alike. It was never condemned in any post-war tribunal, although it is now acknowledged as a War Crime, and a Geneva Convention now prohibits the targeting of civilians under the guise of military bombardment ~ David Irving - Winston Churchill And His Secret Communications With President Roosevelt... |
The Biggest Cover-Up In HistorySource>>

It was the most deadly and destructive war in human history. Millions were killed, billions in property was destroyed, ancient cultures were reduced to rubble–World War II was truly man’s greatest cataclysm. Thousands of books, movies and documentary films have been devoted to the war. There has never been such a terrible retelling of the story, however, as one will find in Hellstorm. In a chilling “you-are-there” style, the author places the reader at the scene, in the moment.

Throughout this book readers will see what Allied airman saw as they rained down death on German cities; or the reader will experience what those below experienced as they sat trembling in their bomb shelters awaiting that very same death from above. The reader will view up close the horrors of the Eastern Front during the last months of fighting and through the mud, blood and madness of combat they may come to understand how the same German soldiers, who only moments before had destroyed an enemy tank, could now risk their own lives to rescue the trapped Soviet crew inside.

Readers will witness for themselves the fate of German women as the rampaging Red Army raped and murdered its way across Europe–all females, from “eight to eighty” feared the dreaded words, “Frau Komm.” The worst nautical disasters in history which claimed thousands of lives, the greatest mass migration known to man in which millions perished, the fate of those wretched victims in post-war death camps and torture chambers, these and many other dark secrets of World War II now come to light in Hellstorm.


Valkyrien 2017 Norwegian TV mini serie | ~ Valkyrien: this latest Scandi-noir success is more like Breaking Bad than Borgen ~ | Blogger: [⚕️Sounds like a peach of a treat?⚡] ...Leif: "Treating patients, who wish to avoid public healthcare. That people lose trust if they get the wrong diagnose, wrong treatment. Sick people who faces arrogant, invasive questions. Who want a say over their body or don't accept the prognosis. Or don't want to die alone as unwanted expenditure. People who distrust Western medicine. Refuse to be groped by strangers who forget their names. Refuse to support an out-of-control pharmaceutical industry, that exploits the poor and makes money from patents it never produces. Spreading disease is more profitable. An industry corrupts people's lives and heath. Some refuse to take part. For some, the cure is too costly in the richest in the World. The clinic is open ~ Leif... "The total amount of energy is constant. It can't be created or destroyed. If something stops, something else starts. That's physics. All heat, electricity move- ment, rage, love... Everything just changes form. It's like a contract that we don't know we've signed. Too much of something, or too little or something else, ruins everything. If we stopping eating meat, global warming would stop. But an end to Christmas shopping would mean end of the world economy. Everything that we take for granted. Power, water, food, heating, light, television, internet... As long as it's all there, we're in a balanced, stable system. But it doesn't take very much, because all energy is in flux. A metro train uses mains power to accelerate. Its brakes, generate power and feed it back into the same network. More than 2,000 kilowatts per train. Right now 64 trains are running. If they all brake, that's 128,000 kilowatts flowing into the nearest transformers. When they melt down, the overload on the remaining network increases and it makes it worse for the next and the next, that comes after that... It's time to wake up now. It's midnight. The countdown began a long time ago. Now the alarms will go off. Ready or NOT"... ~ Leif (Pål Sverre Hagen), a member of Norway's Civil Defense Unit... |


verdensalt | ~ Mens du sov: Min bullshit radar slår ud, men 'Sharing is Caring. Qanon: socialt konstruerede divisioner med det formål at opdele og erobre en nation. Er det kvinder mod mænd?'. Kvindernes internationale kampdag ~ | Blogger: [🔺'Feminister på Gaden'👩‍🦰] ... {hentet fra radio24syv, Folkets.dk m.fl] .... Pia Olsen Dyhr er vild med Mette Frederiksens tissekone. De Falske Feminister, Merete Riisager og præsten og debattøren Kathrine Lilleør, smuttede forbi på OEG og blev buede ud af tilråb som Møntkast og luder-råb fra hundredvis af elever - emnet var 'demokratisk dannelse og faglighed'. Alt imens Pernille Vermund savner sin ungdom og Feminister raser over borgerlig politikers fredagstip: »Billige piger, billige drinks«, vandt hun STORT over Thulesen Dahl i politisk duel, mener Qvor- trup. Feminist Stormen tager fat - HPV-centerne er yt. Omkring 40.000 piger blev vaccineret mod hpv sidste år. 5G udrulning får grønt lys af SST og 1 baby ud a 5, med mæslinger, skal skabe frygt, for at fremme vaccinationer ... Lederne vil have fædre på barsel i fire måneder - Kun sådan får kvinder lige løn og lige karriere- muligheder, lyder argumentet, skriver TV2 NEWS ... TIL KVINDEKAMP ... SF-krav: Kvindedominans i rød regering. Ifølge Folkets.dk har kommende kvindelige statsminister og næsten total kvinde-dominans blandt partilederne på venstre- fløjen er åbenbart ikke nok. Identitet - især køn - er blevet en central parameter i politik. Evner, flid, talent, personlighed kommer i anden række ... Er Tulle løbet tør for krudt? Ikke engang de gamle, vil stemme på ham, mere ... Asger Juhl, 24syv Morgen, glæææææder sig til 5G OG HAN MENER DET SGU🤨... Kritikere og en kvindelig debattør i 24 Morgen, mistænker 5G-netværk for at øge risikoen for kræft og sterilitet, insekter og dyr, dør af strålingen, dog fik hun IKKE særlig ordlyd, men det gjorde, Christoffer Johansen, professor på Onkologisk Klinik på Rigshosp- italet og sagkyndig rådgiver for Sundhedsstyrelsen, der synes, det er 'stensikkert', at udrulle 5G ... Styrelsen for Patientsikkerhed advarer i en pressemeddelelse til (u)vaccinerede forældre, at en baby er smittet med mæslinger i Slagelseområdet, mens SSI advarer, det kan betegnes som et DIREKTE udbrud, i Danmark. Rådet for (u)demokratisk dannelse måtte gå slukøret hvem igen, sikkert fordi, at gymnas- ierne er blevet tæppebanket med nye fraværsregler, der provokerer: Ingen rabat når man kommer 5 minutter og meget, meget andet ... Hpv-centre får næsten ingen henvisninger længere, blot 1, ud af hundrede i 2015 af henvendelser og derfor skal de lukkes ... FDA, i USA, godkendt 'hestebedøvelse' bedøvelsesmidlet ketamin til behandling af depression, skriver DR.dk og RT.com, til mennesker, så sikker som amen i kirken dukker op i Danmark. Ketamin har fået 'sort boks advarsel' af FDA - er kendt for at fremkalde hallucinationer, tunnelsyn og dissociative effekt og potentialet mistænkes for både misbrug og selvmordstanker. En hurtigt udregning, siden det er sindsygt dyrt, udført af min holistiske læge: (5,000,000 x 4,800 DKK =24,000,000,000 kroner det er sgu meget godt tænkt, når nu de er så fattige. Bindegale! Giv de depressive 800mg B3 nicotinamid daglig = 2 kr dg så bliver de sgu glade igen) ... Her til sidst, fik verdensalt at vide af min veninde, at I et åbent brev til Allerød Byråd opfordrer bestyrelsen for Lynge Overdrev Vandværk politikerne til ikke at spille hasard med kommunens drikkevandsressourcer. Det viser sig, at Kommunen i al hemmelighed skal opføre en asfaltfabrik, nær Nordsjællands måske største Vanddepot.... |


Blogger: Agenda21's 'virkelige' formål er beskrevet i mange afskygninger førhen, dog uden at være oversat, formidlet på dansk, på en nem måde (links sidst i artiklen). Har med forfatterens accept fået lov, at lægge den frem via verdensalt.dk. (den er dog offentliggjort via en FB gruppe) Det er skræmmende, at se hvordan Agenda21 figurere 'maskeret' via den danske stat, regioner og kommuner....Pakket ind i fine glosser og 'korrekt' sprog brug.... BÆREDYGTIGHED BLA BLA BLA....men med et tilstrækkeligt højt Lix-tal til, at flertallet dropper at læse teksterne indgående...Selv samme magtelite af globalister så som Præsident Obama, Bill Gates, George Soros der står på COP21 i Paris for at fremme "The Breakthrough Energy Coalition" (COP21 handler IKKE om global opvarmning) har givet kæmpe donationer og er en del af Agenda21 og dermed også en del af Illuminati/Cabals satanistiske agenda.....

Grunden til jeg sender denne repost er TTIP aftalen, 5G, Smart Meter og Smart City København og andre storbyer..Det hele hænger sammen på ene eller anden måde... det er min mening..Jeg er glad for ikke at bo i een af vores storbyer (især København)... søg selv viden... 

Charlotte Bjørn Poulsen sammen med Klavs René Kristiansen
24. august 2014 · Redigeret 

Check din kommune ud og google 'navn på din kommune' efterfulgt af 'agenda 21'..... F.eks: 'Køge agenda 21' og se hvad der dukker op af maskerede agendaer!

Agenda 21 narrer os til at tro, at deres formål er godt for naturen..... De bruger ord som:
BÆREDYGTIG LEVEVIS
BÆREDYGTIG FORBRUG
BÆREDYGTIG UDVIKLING
Det er FUP.... LØGN..... At samle jordens mennesker i byer er IKKE bæredygtigt. Ej heller bliver folk lykkelige. At leve sammen med og i naturen skaber lykke. Byer ødelægger naturen. Vi skal leve i små samfund hvor vi selv producerer det meste vi har brug for. Det er bæredygtigt og livsbekræftende, men det har de fleste glemt. Systemet vil sørge for at det bliver sværere og sværere for folk, at kunne bo på landet (medmindre du har et kæmpe-landbrug med Monsanto's sprøjtemidler).
Agenda 21 blev vedtaget i 1992 i Rio/Brasilien.
179 lande ud af verdens 193 stemte for!
FN's AGENDA 21 FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING ER DET STØRSTE OFFENTLIGE BEDRAG I VERDENS HISTORIE..... Rockefeller og andre zionister står bag dette! 

Men det er meget mere end det: Det er en agenda for det 21. århundrede, og det er en opskrift på ødelæggelse.....


Agenda 21 retfærdiggør og muliggør:


 • Overvågning og begrænsning af vores forbrug vand, varme og strøm (Smart Meter).
 • Indførelse af CO2 afgifter på industri og selve os mennesker.
 • Pulverisere vores veje (som visse steder i Tyskland) og ødelæggelse af dæmninger, så de tvinger folk til at flytte.
 • Indførelse af opsamling og deling af data i alle instanser såsom retssystemet, skolen, kommunen og sundhedssystemet... Ja i ALT som før var privat!
 • Diagnosticering af størstedelen af befolkningen med psykiatriske 'sygdomme', og forgifte os med psykiatriske stoffer....
(Og hør engang hvem der har været med til at udvikle Agenda 21: Ciba-Geigy, Novartis og Sandoz..... OG HVAD PRODUCERER DE?????? Svar: Ritalin!!!) 

Indførelse af 'bæredygtig udvikling' lige fra vuggestue til gymnasiet, så hvis DU tror at de unge skal redde os, så tager du fejl, for de bliver hjernevasket med at supporte 'bæredygtig udvikling' og vil blive en modstandsbevægelse mod os. 

Folk blive rykket ind til byerne, så de er nemmere at kontrollere og overvåge.... (som allerede bliver gjort i Kina med magt: http://www.bibliotecapleyades.net/…/sociopol_agenda21_05.htm)
 • Ingen vil kunne eje jord eller hjem (som om de gør det nu!)
 • Endeløse ransagninger af private hjem og kropsvisiteringer.
 • Du vil ikke længere kunne rejse som et frit menneske (rejsekort).
 • Du vil nemt kunne blive betragtet som en 'terrorrist'.
 • Befolkningsreducering.
 • Vi vil se en omdefinering af tortur.
 • Staten bestemmer hvad du spiser.
 • Staten bestemmer hvilken informationer du må modtage.
 • Staten bestemmer hvilket arbejde du har.
 • Staten bestemmer hvilke skatter du skal betale.
 • Staten bestemmer om du må have en bil.
 • Staten bestemmer hvem som må leve.
Kort sagt: Det sidste af den frihed du har tilbage, vil blive dig frataget!

(**8-3-2019: Agenda 21(2030) hos kommunernes opslagsværk, er desværre flyttet eller fjernet, ændret)