May 14, 2024

🙏 ~ 💝 ("GAME OVER") Today's Inspirational Spiritual Quotes & Videos ~ May 14, 2024 ~ |

(New) GAME OVER - EYEDROPMEDIA 


SoTW


X8.6 FLARE IN PROGRESS: This is the largest flare of solar cycle 25 so far and the largest flare since September 2017...
SoTW

👶⛓️🚢 (Konspirations-tosserier og Navlepillerier) Fra vugge til grav: Du er de facto helt død, retsløs, et firma, en tosse, idiot, baby, kreaturer og en fjende af staten gennem din FØDSELS- OG DÅBSATTEST, så de kan handle med dig! ~ 14. Maj 2024 ~ |

Mød Danmarks første internetfødte suverænitetsbevægelse

"VI MARGRETHE DEN ANDEN" (af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt) er en kode, - fup og svindel ifølge Anders Bak Acephali. SoTW; Dannevang er så korrupt og fordærvet af Den Mørke Stat AKA Frimureriet, ejet af ROYAL DANISH CONSULATE GENERAL, NEW YORK 10022.  


Editor's Note: (reblog) Der er sgu ikke noget at sige til, PET og FE overvåger, Danmarks første internetfødte suverænitetsbevægelse og har lagt faldgruber ud og anser dem, for farlige (eller kan yde modstand), ifølge Zetland. Som skrev en artikel omkring ham og hans bevægelse, der via danske Facebook-sider og -grupper, hvor konspirationer om 5G, vaccine og coronavirus deles og spredes – potentielt til nye medlemmer.

ALTSÅ, hvis man nu tror på Anders Bak Acephali - Notar - Folkedomstolen - så er Firmaet KINGDOM OF DENMARK ejet fra en Adresse i New York. Hvilken også giver mening for SoTW, når man sætter sig ind i de Maritime love og Kongeriget Danmark og Christiansborg Slot (Saxo kaldet 'Insula Maritima' øen i havet eller 'Den maritime ø').

- Dvs. Kongeriget Danmark, som kan betegnes som et hunkønnet "skib", har KUN jurisdiktion, 200 sømil fra Danmarks territorialfarvand (eller Christiansborg - Borgen). Mere specifik, Slotsholmen i hjertet af kraftcenteret i København, som er et kvindelig skib, føder et "produkt" AKA "personer", har ingen JURIDISK "territorial jurisdiktion eller regeringsførelse" over landmassen eller luftrummet omkring Danmark, som de" lovligt "kan dømme og herske over.

Slotsholmen var både kongelig bopæl og hjemsted for landets øverste administration siden år 1034. DET ER MEGET vigtigt at forstå.

Altså, alle skibe er kvinder eller hunkøn og hun leverer et "produkt." Kvinder producerer produkter - i form af arbejdskraft, via en fødestue, fødsel / "Ship berth". "Hun" leverer produkter. Når produkter leveres, har de brug for et "manifest bevis". Dvs. hvad der findes ombord på skibet, fra "fabrikanterne", skal være præciseret via dens manifest. "Personer" er maritime / admiralty produkter.

De har også manifestcertifikater, som er "fødselsattester." På fødselsattesten vises vores forældre, som, "Informanter". 'Personer', er så en ejendom af handelsministeriet eller "The Department of Commerce." - Begynder det at dæmre?.

Alle mennesker er "inventar". Så snart en person bliver født / "berthhed", på en havnekaj af et kvindeligkønnet "skib", fastgøres via et tov til molen (navlestrengen), og lægger til, har den pågældende lands regering, ejendomsretten over 'personen', som kommer ud af "skibets" fødsel, uanset hvor du bor og hvilken land.

Fuldstændigt sindssyg, men sådanne er det nu engang. Det minder mig om, at skeptica.dk spurgte engang om; "Er Martin Hejlesen en farlig mand?" Martin Hejlesen, som er af profession leder i COOP og fængselsbetjent, men har i det sidste årti arbejdet sig op som en af Danmarks største og mest populære alternative behandlere (har været til én af hans foredrag)... 

Anders Bak Acephali, samtidig med, jeg har set alle Acephali videoer og læst ting på hans hjemmeside (væk), SoTW har selv "erklæret mig levende" brugt hans skemaer mod retssystemet (og det virkede). 

Han står bestemt ikke alene, har set en del videoer af Kimberly Ann Goguen, aka “Kim Possible”, uanset om de siger, hun arbejder for Black-Hats!. Anbefaler også man ser, Jordan Maxwell Show - Maritime Admiralty Law. Der er også en virkelig god amerikansk militærmand som whistleblower omkring emnet, som har nogle fantastiske videoer, kan ikke lige huske hans navn, lige nu... | 

SoTW - Melinda Gates actor Kevin Kline

SoTW - Ulla Terkelsen er ikke tilhænger af Kongehuset.
30. september bliver det obligatorisk at bruge login, hvis man vil se on demand-indhold på DRTV.

SoTW - Pludselig kommer tårerne

SoTW - ADHD  noget fup? af Bernie Planck
Nu tager tv-stjernen bladet fra munden og fortæller om diagnosen