Feb 12, 2019

Verdensalt | Arkivskabet | ~ Enerverende trælse påstande og misvisende råd fra Kræftens Bekæmpelse omkring 'Kosttilskud og naturlægemidler' hvis man lider af kræft og ønsker supplement til kræftbehandlingen. Her, er vitaminer og altern- ative behandlingsformer - bandlyst ~ | Blogger: [⚕️VORES HELTE - "Den barm- hjertige samaritaner": Kræftens Bekæmpelse - hvem tjener de egentligt?🕸️] ... Jeg er overbevist om, at hovedparten af de fleste almindelige medarbejdere, som IKKE er pressegodkendte individer i KB (medarbejderne står til rådighed for pressen og giver information, 'faktuelle' oplysninger m.m.) er FOR, og ikke IMOD, at virkelig ønske behandlingsformer som styrker alternativ behandling. Men, de må ikke - man kan ikke både blæse og have mel i munden, når ens arbejdsgiver modtager penge fra ”den farmaceutiske mafia”.... KB er jo ejet af medlemmerne og arbejder for deres sundhed, ikke sant? Øh... nej, Kræftens Bekæmpelse er privatejet og arbejder for egne interesser... desværre. Prøv også at udtale navnet "Kræftens BEKÆMPELSE"... det lyder som om, at kræft var en monster ukrudt, som har invaderet vores danske haver og skal bekæmpes med alle midler - spade / skovl, gift og afbrænding. Men hov... er det ikke også sådan - lidt groft sagt - at den konventionelle behandling af kræft sker i dag: "Gift, kirurgi og stråling". Hvor er den holistiske forståelse henne i det billede? Er det en god helbredende holdning at starte med at tage afstand fra en del af sig selv, som skriger om hjælp? Hvorfor skriger den del om hjælp? Kunne det ikke være nærliggende at starte med at spørge det spørgsmål? NOPE!... lægerne siger ikke noget om, at det har noget med følelser at gøre. Kroppen er en maskine siger de og de har hvide kitler på og de har lange (mentale) uddannelser bag sig, så de ved bedst... Hvorfor har Kræftens Bekæmpelse ikke fornyet sig til tiden og har inkluderet den alternative helbred- else? Når nu 1/3 af danskerne (hvis jeg husker korrekt) går eller har gået til alternative behandlere, hvorfor er tilbuddene hos Kræftens Bekæmpelse så ikke mere alternative. ... Kræftens Bekæmpelse har lavet lidt forskning i healing. Jo ja... men hvorfor har de ikke udbredt det og realiseret bare lidt af det. Hvor mange år "kan de retfærdiggøre" at noget forbliver på et forskningplan uden at gøre noget ved det? Hvis de virkelig ville folks sundhed, hvorfor havde de så ikke realiseret bare lidt af det allerede? Landet er fyldt med dygtige alternative behandlere og internettet er fyldt med vidnesbyrde på kure, som virker! Bed om indre hjælp og den rette kur vil komme.. Hvis de skifter navn til "Kræftens Helbredelse" og virkelig mener det, så støtter jeg dem hjertens gerne 💓 (fik lidt hjælp fra Jens Kirk's FB opslag)... |

Udgivet første gang den 18. September 2015 af Verdensalt

TV2 Show - 145 millioner kroner kr. til at knække cancer - 
Hvem arbejder Kræftens Bekæmpelse egentligt for?
Inden du dykker helt dybt ned i emnet om Kræftens Bekæmpelse, deler jeg vedlagte dokument på en "detox-kur" alene mine egne observationer og fra andre mennesker som enten kan være ramt af et kræftsygdomsforløb (og andre sygdomme), hentet fra alternative behandlere, noget jeg selv benytter mig af, kortlagt gennem flere års undersøgelser på nettet.  

Hvorfor smider vi penge efter 'shows' som 'føder' medicinalindustriens(farmaceutiske) forskning via lægemidler, som igen levere os kræftmedicin som er det rene gift for vores kroppe?

Lad mig lige slå en ting fast. Det er meget vigtigt, du selv undersøger tingenes rigtighed og finder frem til de elementer, der resonere 'mest' med dig, inden, du selv begynder at transformere, det at "helbrede" sig selv som et studie, der virker. De fleste mennesker som er syge, har nemlig den opfattelse, at 'alle' eksperter omkring lægevidenskabens klare lys, skal kunne vejlede/medicinere dig mod 'helbredelse', men faktisk finder de blot - 'symptombehandling'. Med det mener jeg, hvis du bliver 'diagnostiseret' med f.eks.vis. uhelbredelig cancer, er der kun een vej i vores sundhedssystem nemlig -medicin, operation, stråling, kemoterapi og anti-hormonbehandling.  
"Der findes ikke noget som et sikkert lægemiddel"... "Vi er uddannet til at misinformere" - tidligere farmaceutiske whistleblower sladre om bedraget hos den farmaceutiske industri....
Sådan helbreder du din krop med dine manifestationer

Fase 1: Positive manifestation
Interessant læsning omkring FFL, som nødvendigvis ikke resonere med mig, men lægevidenskaben ser i den rigtige retning omkring kognitiv terapi. Mange sygdomme foregår i hele mennesket og inddrager både det fysiske og det psykiske. Samtidig bliver alle mennesker påvirket af de ting, der i øvrigt sker i deres omgivelser. Når kroppen siger fra - funktionelle lidelser, forstås sygdomme derfor bedst, hvis man betragter dem fra en såkaldt bio-psyko-social synsvinkel, hvor man ser på både det fysiske, det psykiske og det sociale. Ved funktionelle lidelser opstår der symptomer med en sværhedsgrad, som gør, at de medfører bekymring eller påvirker personen i det daglige. Symptomerne er blevet en sygdom.....Hjernen er vores kontroltårn, som styrer og overvåger hele kroppen. Hjernen er beskyttet af et “filter”, som sorterer uvæsentlige signaler fra de væsentlige. Ved funktionelle lidelser mener man, at der bl.a. er opstået en defekt i hjernens “filter” og at hele kroppen er i en vedvarende alarmtilstand....
(Hentet fra egen erfaring) Første meget vigtige faktorer er du selv skaber fundamentet til, at 'helbrede dig selv', som kanvære følgende forslag at:  

  • Du selv kommer til den erkendelse, du er syg, men det kan helbredes (tænk hvor svært det kan være, at få en stofmisbruger, til at erkende sit problem)
  • Du selv skaber de fysiske tilstande, der skal til, for at blive rask (spiser sundt, lever sundt, fysisk aktivitet, uden alt for mange smøger og sprut og lignende)
  • Du selv skaber de mentale tilstande, der skal til, for at blive rask (du skal finde 'roen' igennem evt. meditation, alternative behandlinger, selv-kærlighed, modtager omsorg rigtigt, søge ud i naturen, m.m.)
  • Du selv genvinder 'troen' på du er et unik, guddommelig, elskelig skabning, som med indre kraft og hjælp fra vores guider, kan helbrede dig selv (det er nok en af de allersværeste øvelser overhoved, fordi når vi er livstruet, skaber vi en mur omkring os og fornægter hjælp-til-selv-hjælp)
  • Du selv tager den endegyldige beslutning, du ønsker at leve, uden stress, frygt og angst for at dø og hvem, hvad du efterlader (forsøg, at se livet som en gave, og når den er slut i vores fysiske tredie dimension, så er der også et efter-liv)
  • Du selv-aktiveres via interaktion, dvs. du tager en aktiv handling, tager stilling til en given situation, så sker der positive ting i dit liv. (Hvis du går i selvforsvar og passivisere din tilstand, sætter du dig ubarmhjertig i en altødelæggende offer-rolle, som skaber stress, uligevægt og afmagt)
  • Du selv vælger at leve i 'nuet' ikke i fortidens traumer eller synder, heller ikke i frygten's fremtid (Stop med at berigtige dig selv de synder i din fortid som måske gjorde dig syg, stop med at forsøge at se ind i fremtiden og spekulere hvad det bringer. Lev i nuet)
  • Du selv tager aktiv del i FB 'grupper' og andre grupper som hjælper andre med samme lidelser.
  • Du selv 'tør' finde et alternativ til Almen Medicin og derefter går i gang med detox  (Holistisk læger og behandling, homøpatisk medicin,kognitiv terapi, Cannabis og masser af andre naturlige produkter og mange andre alternativ behandlinger)
Det er meget vigtigt, du får manifesteret hvad du ønsker at opnå i dit tilstand af nuet. Du kan ikke trække det ud af andre mennesker. Du skal selv tage ansvar for dig selv og din sygdom. Derfor, kan andre omkring dig sagens give dig råd og vejledning til, hvordan du kommer nærmere dit mål, men ikke løse det for dig. Din energi skal helst afspejle din vilje til at sejre. Ud med negativitet, opgivende, selvhadende tilstande, sørg for at udsende pacificerende/beroligende/ dæmpende signaler for at finde dine indre kræfter..... man siger, 'hvad du sender ud (via universet) , for du tilbage' alt handler om energi... 
"Alt som rører sig, handler om Energi ... alle levende ting består af en energisk eller vibrations-frekvens. Dig, mig, vores kæledyr, stolene vi sidder på ... det er al energi, og vi alle er forbundet. Vores bio-frekvens er en direkte repræsentation af status for vores sundhed. Jo højere vores vibration er, des sundere er vores krop. Når vi mennesker ophøjer vores energiske resonans, så er vi istand til, at genoprette harmonien indenfor vores aurafelt og sundhedsniveau, i vores kroppe. Vibrationelle resonans er direkte relateret til vores tilstand af bevidsthed, højere bevidsthedstilstande forbundet med guddommelig inspiration og øget kreativitet ....Læs videre omkring de enorme energier: Spirit Week

Fase 2: Udrensning / DetoxNår ovennævnte Fase 1 er på plads, opsøg viden omkring de mange naturlige, økologiske produkter, som resonere med dig og giver dig en følelse af helbredende virkning. Kan du indtage naturlige produkter samtidigt med, at du får medicin og behandling. JA, absolutHvordan? Det drejer sig om at detoxe din krop hele tiden, skyl din medicin, affaldsstoffer og kemikalier udHVER DAG.

Hoved-regl: Drik 3-4 glas (poste) vand om morgenen INDEN tandbørstning og madindtagelse.
"Det er et længe været kendt, at hemmeligheden ved at indtage postevand, så snart du står op, dvs. før man spiser noget, er en god måde at rense dit interne system. Et af de vigtigste resultater fra denne behandling er tarm-udrensning, som gør det muligt forbedre optagelse af næringsstoffer fra forskellige fødevarer. Når der er produktion af hæmatopoiese, bedre kendt som "nyt blod", vil det have en enorm kropslig genoprettende effekt, og du kan endda blive helbredt af eksisterende lidelser......
Har du nogensinde spurgt din krop hvad den ønsker at spise og drikke? Hvorfor er tandpasta så livsfarligt? Har vi flere bakterier i munden, end i anus? Hvorfor opstår sygdomme fra tænder, tandkødet og munden? ... Læs videre her

GRATIS Detox-kur ] Hvordan begynder Jeg
https://drive.google.com/open?id=0By6ZfzUb_i7beGlrNkNBai1zRTA

Fase 3: Naturens alternativ til antibiotika

SKY WATCHERS | ~ REAL FOOTAGE OF IMPORTANCE ~ | Blogger: I've seen many of Matt Rogers videos, before you reject Chemtrails exist, Sun simulator, HAARP etc., these picts presented has been handling in by REAL folks around the world, with no alterations, like the NASA images seem to be “blurry” or “manipulated” from space... |This video has been brought to all of you and even if we only catch a few objects and different sightings, that is okay as it is important to keep going and some very starnge fooatge has just come through so please check the new video heading up. Now many people have spoken through comments about avideo showing a water droplet well the video looked strange and l always say it could be normal but as l state even if we catch the real deal which we will thats a goal for all of us. the trolling has stepped up but we know what they are up to as they do not like to see those lines across our skies being shown on video.

AskAngels | ~ Full Moon February 19th - 5 Things you Need To Know About the SUPER Full Moon Energy ~ | Blogger: Bring it on...💕 |🔴 Truth & Mystery | ~ David Zublick Update Feb 12 2019 Soros Arrested Bush Pleads Guilty To 9.11 Obama Begs For His Life ~ | Blogger: [🗣️listen to the first 25 minute before he turns into a blabbermouth🤯] ... VERY important message, if you truly believe, that the sealed indictments will make a huge difference (78,898 SEALED | 7,613 UNSEALED | 145,424 NON-SEALED) & that military tribunals has already begun... If Obama really begs for his life, Denmark with naive businesses CEO's, Princess Marie & Prime Minister Lars Løkke Rasmussen, who also meet former US President Bill Clinton in 2018 and other Cabal member countries, has a lot to answer for.. As David Zublick mention, nobody has seen or heard from the @realHillaryClinton, @realGeorgeBush and @realBarackObama a.k.a. Barry Soetoro, since last fall on social media, only the people who fill in their accounts... But Michelle Obama makes surprise Grammy Awards appearance in 2019.. Yes true, but where is Obama?.. Oh yeah!, Obama went on a cash-cow 2.5million DKK spree trip to Europe, last year of September 2018, in Denmark and many other places, but have we seen him lately? Wouldn't it be so funny, if the heads of the Cabal countries, has spoken and shaken hands with a clone or body double!... It's painful, yet one has to sit tight...EXPECT THE UNEXPECTED... |


https://youtu.be/z4_gjZd0RLA

BT.dk - Samfund | ~ Per Brændgaard efter voldtægtsdom: 'Jeg lukker min krammeklub' ~ | Blogger: [👯🏿‍♀️The #MeToo shockwave: Offended Retros- pectively - Feminism has become obsessed with the cult victimhood👯🏿‍♂️] ... (Shaming, bullying, sex offense - "See-Me-Egoism", harrassmentwillingness & harrassmentdictatorship) - How feminism, media troll womens & victims of anger toward the patriarchy & men in general, has taken over the society!? .. Denmark's' famous Hugging with mindfulness - PerBrændgaard.dk and a 9/11-truther, with his bestest buddy, beloved media darling, sexologist Joan Ørting, now regrets her defense of the rapist, she says (afraid that she will lose her business??)... Per Brændegaard was sentence of one year and two months imprisonment for rape of a 29-year-old woman... But, was he really framed and handcuffed with miscarriage of justice from secret 9/11 Cabal govt entities, #Metoo movement & eagerly pushed by medical mafia, Sundhedsstyrelsen (The Danish Health Authority), like with Martin Hejlesen (Human Self Development & Progress) was and so many, many other Holistic personalities, in Denmark? There WAS NO evidence in this case, rape - 'one person's word against another's'... 'After thorough self-exam- ination, I must admit that I have underestimated the harrassmentwillingness of women in Denmark. I have underestimated women's ability to understand what I say and the ability of women to sense and communicate their desires and bound- aries, 'he writes and continues: "I'm shocked by what women can do to stand up and feel offended by me, as if it's a big scandal.". The founder of hug therapy is a graduate of MSc in Economics and Business Administration in human nutrition and formerly best known as an expert in healthy eating and lifestyle, believes that the MeToo debate has created a malignant feminism that now hits him. The 'MeToo debate and the malignant feminism (which is fortunately also a benign one) has gone so much to the point that women now apparently have the right to be "offended retrospectively", and that is always the man's fault. Women no longer have to say 'no' to the situation, it's enough if they feel offended after the act, even though they didn't say 'anything' in the situation, he says. "Or even if the man fully respected it, the woman after stopping the intimate gathering said stop." 'Just the fact that the man has taken the initiative for intimate gathering gives the woman the right to be offended and bring violent charges against the man subsequently. This means that men have no earthly chance to prevent these attacks from women the next day, says Per Brændgaard... (so the questions still remains, was he guilty or has the danish court system, approved new secret laws with Sweden, that recognising sex without consent as rape!?) .. |

Per Brændgaard er dømt for at have voldtaget en 29-årig kvinde. Foto: Søren Bidstrup
LÆS VIDERE>>


LYRICS: 9/11

Remember that famous day
When Lucifer fell from heaven
When America started to sway
Traumatized from 9/11

Remember that newsful day
When the lies filled 7-Eleven
With the truth simply getting away
Journalies from 9/11

Stop being fooled
They are really so cruel
But what can we do?
Start the revolution you!

Remember two planes that day
Made a trio crash down from heaven
The physics were getting grey
The corruption on 911

Remember the terror that day
Starting wars 24/7
The guilty still getting away
The zionists did 9/11

Stop being fooled
They are really so cruel
But what can we do?
Start the revolution you!

Radio24syv - Det, vi taler om | Arkiv | 11. Maj 2018 - 2019 | ~ Søren Gade tester "The Perfect Pants" - Hvad i alverden foregår der her? Hvorfor sælger Søren Gade bukser i Aalborg? ~ | Blogger: [😙'Uskyldighedens Gade' forlader dansk politik. Eller gør han?😇] ...(lad os parkere Per Stig Møller og hans glasøje, som er lige så betændt som The “eye of Sauron” og Poul Nyrup trak Danmark ind i Kosovo-krigen på baggrund af strammede oplysninger. Det skriver Berlingske, den 6. Feb 2019) ... Sminker han sig med en ny politisk promo-video, for at sælge flere billetter til sjove trylletricks og store illusionsnumre, når han stiller op i Aalborg, til Europa-Parlam- entet???... 💬 BT den 1. Dec 2017 -- Søren Gades bryllupsfidus: Nægter at betale 'latterlig regning' - men sender alligevel en check .. »Men beløbet bliver sendt til arbejdet med syge og og sårede veteraner. Jeg betaler ikke en latterlig regning, som BT mener, at jeg skal betale,« siger Søren Gade til Dagbladet Holstebro Struer .. Blogger: 💭 Hvad i hede hule ... kan danske politikere fortsætte i Folketinget, totalt diplomatisk immunitet, selv når de nærmest begår 'krigsforbrydelser' over- for borgerne i dette forjættede land?? Endnu en dag med Flid, Fedt & Snyd i centraladministrationen - manden de andre engang kaldte for en »politisk klyn- gebombe«, der kunne eksplodere i hænderne på regeringen.. 2015 - Netop som den nye regering bekvemt har nedlagt Irak-kommissionen, føjer flere skandaløse oplysninger sig til den række af fortielser og vildledninger, der har omgærdet dansk krigsdeltagelse under VK-regeringen i nullerne, og som kommissionen kunne have bragt os nærmere opklaringen af.. Det store spørgsmål er, om Søren Gade kendte til omkring Bush, Blair og Foghs hemmelige notat? Som bekendt, drøftede Fogh om en invasion af Irak med USA langt tidligere, end det hidtil har været kendt. Danmark »ville utvivlsomt yde sin støtte«, lød det fra Fogh ifølge et klassificeret notat (det eksplosivfarlige notat er siden hen brændt på bålet, eller stadig ligger gemt i Statsministerets sikkerhedsarkiv).. Her er Søren Gades ""6 største skandalesager" ( 22. februar 2010 meddeler Søren Gade, at han forlader både sin ministerpost og dansk politik med henvisning til de mange skandalesager) -- Vildledning om civile fanger, tilbageholdt viden om tortur og spektakulære lækager: Tidligere forsvarsminister Søren Gade har langt mere alvorlige lig i lasten end skræddersyede underbukser.. Søren Gade var forsvarsminister fra 24. april 2004 til 23. februar 2010, de år, hvor Danmark for alvor blev spydspids i de USA-ledede angrebskrige mod Afghanistan. I krigenes kølvand er fulgt en stribe sager om tortur, løgn og krænkelser af internationale konventioner. #1 HOMMEL-SAGEN (sprogofficer Annemette Hommel, brud på Genèvekonventionen under afhøringen af civile irakere). #2 FORKERTE FANGETAL (Søren Gade, Gitte Lillelund Bech videregav forkerte oplysninger til Folketinget om, hvor mange fanger danske soldater har taget i Irak-krigen). #3 VIDEN OM TORTUR (vildlede Folketinget om risikoen for, at irakiske fanger risikerede tortur, når danske soldater udleverede dem til irakisk politi.). #4 OPERATION GREEN DESERT (Anders Kærgaard fremlægger videodokumentation for fangemishandling under den danskledede Operation Green Desert i Irak i november 2004). #5 JÆGERBOGS-SAGEN (bogudgivelsen Jæger – i krig med eliten og den efterfølgende skandale, hvor forsvarschef Tim Sloth Jørgensen gik af). #6 LÆKAGE-SAGEN (FÆLDNINGEN - 2007, jægerkorpset skal sendes til Irak. Lækagen bringer angiveligt soldaternes liv i fare, fordi deres mission afsløres før de er på plads i Irak)... |


https://www.facebook.com/DetViTalerOm/posts/hvad-i-alverden-foreg%C3%A5r-der-her-hvorfor-s%C3%A6lger-s%C3%B8ren-gade-bukser-i-aalborg/2015866238662737/

Avis: Nyrup strammede oplysninger om Kosovo-krig

Secureteam10 | ~ RUSSIAN Satellite Just Saw WHAT ABOVE EARTH??.. ~ | .. An ultraviolet telescope installed on the Russian satellite Lomonosov has registered light "explosions" in the planet's atmosphere, whose physical nature has not been explained so far, the director of the Research Institute of Nuclear Physics at the Russian State University said in an interview with Sputnik .. |Aluna Ash- 9D | ~ Energy Update, Pole Shift, The Sun & Our Brain 2/12 ~ | .. May not resonate.. what I share is based off my own perception, research & guidance. Listen to your internal guidance & knowing always. Plasma wave/cosmic rays from the Sun stargate coming in this week. Some may feel this around Feb 15th-20th. Based off my guidance & galactic/solar cycle patterns Ivd been mapping since 2016 .. | Blogger: [🔔So what is that Ringing in my Ears👂] ... Aluna is discussing some amazing things (as usual💜), but she also mentioning the Galactic waves coming in right now, for some (verdensalt) noticing an obtrusive ringing sound in the ears (24 minute marker) etc. etc.. I verdensalt) read a great article about this ringing in the ears and what they say is"it really means, that when Galactic Light Codes are being transmitted very strongly through Solar and Galactic radiation waves, then the Pineal is more strongly activated and likewise, in those who are ready, the Cochlea begins to vibrate with the messages of the Language of Light! Many people have reported an increase in what the medical profession calls “tinnitus”, ringing sounds and buzzing sounds in the Ear or both ears. Then others have reported pain in the ears, and often that pain shifts down from the ears into the teeth and jaw, or up into the head where it becomes dizziness and headaches. This can be frightening, as these areas affect our daily functioning and our ability to maintain our balance on a daily basis. However, this process is part of the shift to a Multi-dimensional Energy Signature of Light Body. The Ear and the Inner Ear are situated between the 5th , 6th and 7th Chakras, or, in other words, that area of our Spiritual Anatomy that connects us to the Higher Dimensions. So, it follows that as we are realigned and rewired to connect more fully with our Solar and Galactic heritage, so we will feel changes and movements in this area.. " ~ starchildglobal.com... |

Edge of Wonder | ~ DAVID WILCOCK: Military has Terminators for Alien Invasion? [Part 2/5] ~ | Blogger: [🤖David: Movie 'Terminator' (Simulacra) is a Documentary] ... Something that verdensalt.dk has claimed exist for many, many years within the MIC-SSP or Earthly military classified technology might.... On a personal note: waaay back in the late 80s first trip to U.S.A. as foreign exchange student, was awesome. Best trip ever and been there many times since then, talking to military contractors, spiritual leaders, conferences and what have you... Well, my first host dad freaked me out though, back in 1988, he claimed to work as security detail or security contractors to NASA or 3-letter agency, advanced robotics division, hard to remember. When he told me about the stuff he saw with his own eyes on advanced robotics, i couldn't believe it. Very similar to 'SOPHIA' but 30 years back.. If this story is true, think about how far ahead in science, technology the military-industrial complex has become today!!. You only have to think about Valkyrie: NASA's Superhero Robot, Atlas from Boston Dynamics or Russia and the robot soldier FEDOR ... If you want to go back even further, Hitler's pet project 'Die Glocke' (from Joseph P. Farrell research) and lets call them 'unidentified aerial objects' or 'unknown aviation technology', which is present in our skies. Just 70 years later, the breakthrough technologies are way beyond our human capability, similar to Star Trek - just a thought... Many, many super soldiers and alike, and Laura Eisenhower says, they were recruited for Secret Space Program (SSP). We've talking millions of people living outside Earth... You can't get your head around this? Well, your in for a SURPRISE... You be the judge, as always... Verdensalt.dk has been on several IRL conferences with David Wilcock, Corey Goode, & Emery Smith, but i'm still in doubt about some of the crazy claims, but SSP exist and i have talked to former military guys, including active players from AG&G regarding the truth about the Groom Lake Facility AKA Area 51 etc. etc.... |AFP | ~ World seeing 'catastrophic collapse' of insects: study ~ | Blogger: [🔭Loud Booms Strange Sounds 2019. Weather Polar Vortex & Ecological Disasters! Death Animals. World is heating up, The Nibiru cataclysm, Pole Shift & Earth Axis, Hydraulic Fracturing, HAARP, EISCAT, Chemtrails, DEW, Weather Modification, Hail Storms, Earthquakes, Volcanic Eruptions, Sinkholes, Massive Cracks, Sonic Booms, Bible Prophecy Signs in the Sky, Tsunami, Flooding, Hard Rain, Drought and Wildfires All At Once - What The Heck Is Going On❓] ...

Charts showing declining and threatened insects and vertebrates, according to IUCN data
Nearly half of all insect species worldwide are in rapid decline and a third could disappear altogether, according to a study warning of dire consequences for crop pollination and natural food chains.

"Unless we change our way of producing food, insects as a whole will go down the path of extinction in a few decades," concluded the peer-reviewed study, which is set for publication in April.

The recent decline in bugs that fly, crawl, burrow and skitter across still water is part of a gathering "mass extinction," only the sixth in the last half-billion years.

Charts showing declining and threatened insects and vertebrates, according to IUCN data
"We are witnessing the largest extinction event on Earth since the late Permian and Cretaceous periods," the authors noted.

The Permian end-game 252 million years ago snuffed out more than 90 percent of the planet's life forms, while the abrupt finale of the Cretaceous 66 million years ago saw the demise of land dinosaurs...

One-in-six species of bees have gone regionally extinct somewhere in the worldTilføj billedtekst

READ MORE>>

Taken today this cold morning, February 12, 2019, compelling new pictures from the North Zealand of Denmark (just outside where i live) ... PS: Look at the "PERFECTLY" Lines of Cumulus clouds / cirrocumulus clouds or small round clouds, like smoke rings with crossing chemtrails  - HAARP created?
MASS ANIMAL DEATH LIST 47 Known MASS Death Events in 21 Countries (or Territory)


NOTE: Due to time constraints, we no longer report every event, so the numbers are lower than they should be.9th February 2019 - 300,000 cattle dead after flooding in Queensland, Australia. Link

6th February 2019 - 20,000 sea birds 'suddenly die', as hundreds wash ashore along the coast of Netherlands. Link

4th February 2019 - 7 giant deep sea fish wash up dead on the coast of Japan. Link

4th February 2019 - Thousands of cattle dying due to drought in Australia. Link

1st February 2019 - Thousands of dead fish found floating in a river in Wolgast, Germany. Link