August 05, 2014

David Wilcock Opdatering via Benjamin Fulford blog - 4. August, 2014

Hvem er David Wilcock: David Wilcock er en professionel foredragsholder, filminstruktør og forsker af gamle civilisationer, bevidsthed videnskab, og nye paradigmer af stof og energi. Hans kommende Hollywood-film CONVERGENCE afslører bevis for, at alt liv på Jorden er forenet i et felt af bevidsthed, som påvirker vores sind på fascinerende måder. Divine Cosmos er den officielle Internet side, hvor derfindes tusindvis af gratis sider af videnskabelig og spirituel information om åndelig vækst, Ascension og udviklingen af bevidsthed. David kommentere altid på hvad Benjamin Fulford udgiver, fordi meget giver mening. 

Herunder et sammendrag af hans kommentar til Benjamin Fulford's blog den 4 August.

---------

Comment by dwilcock on August 5, 2014 @ 12:22 am

Wow. Ben bør gøre resuméer oftere. Dette er en stærk stykke. En vigtig detalje, jeg blev mindet om for nylig, at Ben aldrig har lækket ud:

Tilsyneladende er oppositionen blevet stærk nok til, at Saudi-Arabien ikke længere accepterer amerikanske dollars for olie,  siden begyndelsen af ​​dette år. Enhver, der ønsker at købe Saudi olie skal betale dem med en anden form for valuta.

Det synes svært at tro, men det kom fra upåklagelig kilder. Dette er grunden til fracking har optrappet i USA samt udviklingen af ​​oliefeltet North Dakota. Jeg vil frigive de to-og-en-halv times russisk dokumentar med Fulford og mig snart, forhåbentlig i dag eller i morgen.

Det ser ud til, at vi kommer til at se en fuldstændig finansiel systemgenstart inden udgangen af året i det tempo tingene går nu.

Comment by dwilcock on August 5, 2014 @ 12:41 am

Læs mere her ..