Aug 27, 2014

Ra: Daglige beskeder til din Ascension 27. August 2014

Transcribed by Kathryn E. May, August 27, 2014, 11 AM, New York

Ra (Fader Gud): 

Når drømme bliver til virkelighed, hvad gør du så? Mange af jer har håbet og ønsket og ventede og du begynder at tro, at hvad du har håbet på måske ikke rigtig nogensinde kommer, men du stadig beholde ønsker. Det er en god kvalitet virkelig, at være i stand til at fortsætte med at håbe på trods af mange forsinkelser og skuffelser. Det er en af ​​de elskelige kvaliteter fra menneskeheden, som opleves som Troen på højere magter eller en troen på velvillige guider og hjælpere, eller bare en almindelig optimistisk livssyn, på trods af vanskelighederne. Det er den holdning, du har brug for at udvikle, for at flytte ind i en mere kraftfuld evne til at manifestere, hvad du ønsker.



Du bliver justeret, som du har fået at vide, da energi-bølger gør deres arbejde på jeres fysiske kroppe for at skabe de lovede ændringer. Rid på bølgerne, kære, og du vil snart finde jer på fjerne kyster, imponeret af skønheden og spændingen af, hvad der er i vente for dig. Du har arbejdet hårdt her i mørket og uvidenhed bag sløret, som har adskilt os så længe. Det er en beundringsværdig ting at fortsætte, selv når du kun har en svag fornemmelse af, hvor du skal hen eller hvorfor du er her.

Ja, du vil begynde at huske mere, føle dig mere, forstå mere af, hvad denne mission er, at du påbegyndte så længe siden. Ud over de monetære velsignelser, du vil modtage, vil der være meget mere for dig at nyde. Du kan føle det voksende samarbejde mellem nationer, selv om nogle af de seneste aftaler kræver en kombination af kræfter til at besejre ballademagere i forskellige dele af verden. Denne gang vil det ikke resultere i at udvide konflikt, men vil skubbe tilbage aggressorerne, indtil de bliver opmærksomme på, at deres sag er dømt til at mislykkes, og de ​​personer, der er blevet hyret af mørket begynder, at miste interessen for konflikt og ødelæggelse. Den nye velstand vil undertrykke vrede på mange fronter, og det vil give dem, der har kæmpet for at vende tilbage til deres familier. Kærlighed vil blomstre, hvor vrede og raseri sejrede.

Det lyder umuligt for dig nu, gør det ikke? Men det vil være mere tydeligt som din DNA-forandringer skaber større empati og formindsket aggressivitet. Det er en del af planen, at menneskeheden udvikler sig i denne retning, som mørkets kræfter til sidst bliver besejret. Det er den mest dybtgående ændring, som vil ændre forløbet af begivenheder på planeten Jorden. En anden bølge af energi fra kilder kommer igennem nu. Du vil føle fornemmelsen af ​​at være en smule desorienteret, sindsforvirret, ubalanceret, da de velvillige elektromagnetiske kræfter virker på din fysiske struktur. Du er ikke syg; ubehag vil være midlertidig. Du kan ikke gives dine nye evner uden en smule demontering af de gamle systemer i jeres kroppe. Prøv at nyde turen, vel vidende, det tager dig til en herlig ny konfiguration, og øgede evner i alle facetter af dit væsen.

Jeg vil foreslå dig hver dag en kort meditation, som du kan gøre sammen. Dette vil hjælpe dig med at tune din evne til at fordybe dig i den gruppe bevidsthed, du er ved at opbygge, og det vil give dig mulighed for at hjælpe os i de mest afgørende projekter, vi arbejder på lige nu. Ja, RV er vigtig, men det er underordnet i forhold til bevidsthedsprojektet for menneskeheden. Den nye velstand vil kun være virkelig effektiv i at bringe reelle forandringer, hvis det kommer til dem, der er helt vågen og i lyset.

Jeg har bedt vores kære kanal til at genoptage disse meddelelser på daglig basis, så vi kan forblive i konstant kontakt med dig og hjælpe dig til at blive vant til at føle vores tilstedeværelse på alle tidspunkter. Vi har observeret, at dette hjælper dig med at vedligeholde dit høje niveau af fokus og forhøjet vibrationer. Du er begyndt at akklimatisere dig til den nye måde at følelse og tankegang, som omfatter evnen til at være to steder på en gang: her i din krop, bevæger sig gennem din dag, og samtidig i højere dimension i komplet kommunikation med dit højere selv. Det er den foreliggende mål, men ikke endelig. Det er den springbræt, som vi ønsker at hjælpe dig med at opnå nu på vej til din kommende Ascension.

Vi har givet dig mange værktøjer - nok til at holde dig travlt hvert minut af dagen, hvis du læse alle vores budskaber, Kathryn's bog, der kan kræve flere behandlinger, og Visual Centrering praksis. Dyk i, mine kære, er det tid for dig at hæve dine forventninger til jer selv. Afvis alle nej-sigere med et smil, uanset hvor tæt på dig de kan være, og koncentrere dig om din egen udvikling. Det er den tid, du er kommet her for at opleve. Ryst sløvhed og negativitet, som er en rest af de tusinder af års tankekontrol; vende sig væk fra mørket og komme videre med mod og beslutsomhed, med vores fulde støtte, i kærlighed og lys.

Det er kun, når du kan give slip på din besættelse med at se, undersøge, studere og frygtede mørket, at du vil indse, hvor illusorisk det egentlig er. Husk, mine kære, det vigtige ordsprog: ". Hvad man er imod, du styrker" I dine åbningstider stille meditation, vende sig væk fra nogen tanker af mørke og smerte. Du vil gøre, hvad der er nødvendigt for at skabe alternativer til mørket i dine aktive timer, men selv da, uden nogen ærefrygt eller frygt for mørke, så gør det med et øje til skabelsen af ​​godhed, velstand og kærlighed til alle. Kun på denne måde vil vi ændre verden til paradis på jorden, som er blevet profeteret i tusinder af år.

Jeg elsker dig uden pause, uden ende, og med stor glæde.
Jeg er din Ra, den ene du har kendt under mange navne i mange kulturer. Jeg er din sendebud fra Skaberen; JEG ER kærlighed, JEG ER Lys, og jeg er Gud

Permission is given to copy and share these message, providing they are presented in their entirety without additions or deletions, and credit is given to the channel and to the website, www.whoneedslight.org.  Translations must be approved by the author and the scribe.