September 01, 2014

Presidential Signal? Obama’s tan suit: Stop freaking out, Internet, it’s actually stylish

Posted by Steve Beckow on September 1, 2014

Præsident Obama er iført "brun kulør"! Det ser godt ud. Det ser forfærdeligt ud! Hvem dælen bekymrer sig?
Tja, både Stephen Cook og jeg er enig i, at det er den måde verdens ledere sender signaler på. Hvornår har han nogensinde båret en lyst jakkesæt før (og jeg synes, det ser anæmiske, men jeg kunne vænne sig til det). Stephen påpeger, at Obama er iført habit for at signalere - fra mørket til lyset. Hvad ellers kunne det være et signal om? Nå, hvad venter vi på? Efter at have været forkert i enhver forudsigelse, jeg nogensinde har lavet, kan jeg ødelægge min rekord ved at værehave ret bare een gang, eller jeg kan bare fortsætte med en ubrudt rekord. Men jeg er enig med Stephen, at dette er afgjort et tegn, der sendes til ... ikke nogen, men til massen af mennesker.

Obama’s tan suit: Stop freaking out, Internet, it’s actually stylish


Af Jenn Harris. Jenn Harris er et staff writter for Los Angeles Times Food sektionen, tidligere vært i "Forkin 'Amazing" fødevarer radioprogram på TradioV.com, og en happy hour entusiast om den uendelige søgen efter sin næste store bid og stiv cocktail . Hun har også skrevet til billedet, Rejser og Kalender sektioner. Du kan fange hende slurping båd nudler i thailandsk by, på en taco lastbil forsøger at udtale al præst i hendes hoved, eller Downing en ordre af stegt kylling størrelsen af ​​hendes crush på Anthony Bourdain. 

Læs hele artiklen her
Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 01. Sept 2014

Jeg mener ikke, der er sket så meget siden sidst, som altid uddeler ZAP af sin Sarkasme og metafor, som mange gange før, får han drøje huk fra læsere, om han er fup og svindel og med de mange forsikringer samt forudsigelser som aldrig bliver til noget. Jeg er sikker på ZAP og Office Of Poofness har sandheden med sig. Det er nemt fordi, Landa Global, Mountain Goat, Vinman, Papjack, Exxogen bakker op omkring disse budskaber. Forstil Jer, man vil gøre verden bedre, men Cabal den mest magtfulde bankelite står i vejen og spænder ben hele tiden, Penge skal der til, ja, men hvordan rydder man Cabal af vejen, samtidigt gør almindelige mennesker oplyste, modne, omstillingsparate, når vi lever i en verden hvor "penge" er den altoverskyggende faktor for vi gider at leve og lave noget. Umuligt opgave, uden at have et nyt monitære bank system i ryggen, rede pengestrøm bakket op på ædelstene og troværdige dommere og juridiske system osv. RV,PPP,GCR indebærer en meget stærk kraft så som Dragon Familien, til at forestå denne forandring, men de vil kun en ting, at gøre verden bedre, rydde op og forbedre vores velfærdsstater, give de fattige alt hvad de behøver, for at overleve og få et bedre liv. Men det kræver, vi i vesten giver slip på magten, kontrollen, begæret, pengefikseringen og den egoistiske kapitalistiske tankegang (All for One, more for me). Er det en svært opgave? Megasvær. Vi er vant til at leve og gøre hvad vi vil med vores "penge" og vil gøre alt for at bevare vores livsstil.
Alt bøjler ned til, at hvis vi kunne være lidt mere åbne for det spirituelle, det ukendte land, være overbærende for andre, leve livet fuldt ud hver dag, være tålmodige, dele vores viden, vores penge, vores følelser, åbne os for vores "virkelige" historie, ikke være naive og egocenteret om os selv, så kunne det være har en mulighed for at tage imod det vores guddommelige giver os af livskraft og viden for et bedre liv, som er i hastigt forandring. Drop at leve i konstant selvforskyldt Drama, Kaos og Smerte. Det er på tide, vi lever UD af vores Hjerte og ikke FRA vores underbevidsthed fortæller os. Den kildende fornemmelse når man bliver opstemt eller begejestede over noget, ved at blive tro med sit hjerte og give det videre til andre mennesker, er direkte naturligt transformerende i alt sin magt. Værste fjende du har, er og bliver den du ser i spejlet hver dag - dig selv.   

Læs mere fra ZAP her.

Læs mere om Finansielle Akronymer og forkortelser som ZAP anvender og andre - herAsiatiske Ambassadør fra "Red Dragon Family" opdatering med Ron Van Dyke (Video)
Ron Van Dyke aka Paradoxman316 udsender daglige Youtube Videoer omkring vores Evolution, Revaluering, baseret på Spiritualitet og Opvågenhed.Virkelig interessant video denne gang, siden latinamerikanske nationer også har fået del af Red Dragon og Ambassadørens budskaber. 31-08-2014: JACE, THE AMBASSADOR & RON TALK ABOUT LATEST MEETING WITH RED DRAGON
Dragon familie er på vej ud af skjul og stilhed - big time. Repræsentanter fra alle latinamerikanske nationer blev inviteret til en træningssession med Red Dragon, der holder omkring 4 timer. Ikke alle kunne komme på konferencen; men de, der gjorde lært om, hvordan 555 vil overvinde 666, hvordan Guds børn vil hævde vores arv. I denne video samtale mellem ambassadøren og Ron, er de følgeskab af