August 13, 2014

Jackie Kennedy mente LBJ havde hendes mand dræbt viser nye bånd

Eksplosive bånd fra Jackie Onassis 'afslører, hvordan hun troede Lyndon B Johnson dræbte JFK og havde affære med filmstjerne'

  • Hun vil angiveligt afsløre affære med skuespilleren William Holden 
  • Troede vice-præsidenten Johnson stod bag mands mord 
8. August 2014

Af Liz Thomas 

Tidligere første dame
Jackie Kennedy siges at have fremstillet
båndene få måneder JFK mordet
Jackie Onassis mente, at Lyndon B Johnson og en Cabal Texas magnat var involveret i mordet på hendes mand John F Kennedy, 'eksplosive' optagelser er blvet afsløret.

De hemmelige bånd vil vise, at den tidligere første dame følte, at hendes mands efterfølger var hjernen af plottet for at myrde ham.

Hun blev overbevist om, at den daværende vicepræsident, sammen med forretningsmænd i Syd havde orkestreret Dallas skydningen, med lejemorder Lee Harvey Oswald - har længe hævdet at været en enlig snigmorder - blot en del af en langt større sammensværgelse.

Texas-fødte R. Johnson, der tjente som statens guvernør og senator, godkendte de vilkår som Hr Kennedys fremsatte for Johnson kunne blive valgt som præsident i sin egen ret.

Båndene blev optaget med førende historiker Arthur Schlesinger Jnr få måneder efter mordet den 22. november 1963 og har været i en forseglet boks ved Kennedy Bibliotek i Boston.

Den daværende fru Kennedy, der giftede sig med en græsk skibsfartmatador Aristotle Onassis, havde besluttet, at de ikke skulle frigives indtil 50 år efter hendes død, og nogle rapporter tyder på at hun frygtede, at hendes åbenbaringer kan gøre hendes familie, til et mål for hævn.

Hun døde for 17 år siden af kræft i alderen 64 og nu er hendes datter, Caroline Kennedy, har indvilget i at frigive optagelser tidligt.
John og Jackie Kennedy med datteren Caroline, som tillod båndene at blive frigivet via ABC til gengæld for deres aflysning om mini-serien om familien 

Det siges at Jackie afslørede hendes affære med skuespilleren William Holden, venstre, som hun gjorde i gengældelse for hendes mands mange affære

På båndene, bebrejder Jackie angiveligt præsident Lyndon Johnson for drabet på JFK, som overtog posten fra sin mand efter hans mord 
Et program byder båndene vil blive sendt af amerikanske netværk ABC, og det er underforstået
Datteren Caroline Kennedy
har udgivet de eksplosiv bånd
britiske tv-selskaber er i forhandlinger om at vise det her også.

ABC ledelse hævdede at båndene «var åbenbaringer "; eksplosive".

De menes at omfatte forslaget om, at hr Kennedy havde en affære med en 19-årig Hvide Hus praktikant( har vi set det før mon ?Clinton ), med sin kone, selv hævder, at hun fandt trusser i deres soveværelse.

Og de går på at afsløre, at hun også havde affærer - den ene med Hollywood-stjerne William Holden og en anden med Fiat grundlægger Gianni Agnelli - som følge af præsidentens indiskretion. Det er også blevet hævdet, at i ugerne før Kennedy mordet, havde parret gjort ondt godt  deres forhold og planlagde at få flere børn.

Historikeren Edward Klein, der har skrevet flere bøger om Kennedy-klanen, sagde: "Jackie betragted de smukke unge pigebørn i Det Hvide Hus som overfladiske flings til Jack". Hun gjorde gengæld ved at have sine egne sidespring.

»Der var en periode, hvor hun var glad for at være i stand til at irritere sin mand med sine egne ulovlige romancer.

Det menes, at Caroline, på 53, var enige om at en hurtig løsladelse af båndene i bytte for ABC droppe sin £ 10 millioner drama serie om familien.

Kennedys, Tom Cruise i hovedrollen, Katie Holmes som Jackie, kritisk kortlagt familiens politiske og personlige prøvelser siden 1930'erne. Serien blev til sidst udsendt på en uafhængig kabelkanal og på BBC2 i Storbritannien, imod Caroline ønsker.

En talsmand for ABC sagde påstande om indholdet af båndene var "fejlagtige".

Han sagde: »Det faktiske indhold af de bånd giver enestående og vigtigt indblik i vores nylige fortid fra en af ​​de mest fascinerende og indflydelsesrige First Ladies i amerikansk historie."

Tv-broadcasteren har ikke ville svare på gentagne anmodninger om en kommentar og ville ikke præcisere, hvad der var på båndene, siger programmet var ikke planlagt til udsendelse til midten af ​​september.    

Meddelelse fra vore mester Serapis Bey: Hvem kører Matrix?

Serapis Bey er en målrettet læremester – han sørger for at du kommer til at lære det du skal. Han hjælper os med opstigning igennem spirituel oplysning. Han motivere os til at holde en god fysisk form og sund livsstil, ud fra hans egen store interesse for skønhed og æstetik. Han hjælper kunstner og musikere med deres kreative processer. En af hans utallige inkarnationer var som ypperstpræst under Atlantis tid, hvor han var medvirkende til at danne underjordiske generatorer af krystaller til 9 og 15 og 21 energi portal samspil med hinandens poler, sammen med Moder Maria, og Hilarion, som havde deres gang i krystal templerne i Atlantis.Endvidere var han Spartacus den 3 af Spanien

12. August 2014 Transcribed by Kathryn E. May, New York

Serapis Bey:

Jeg glæder mig til at tale med jer alle i dag. Det er en tid med kraftigt stigende energi og stigende håb. Du kan vide mig som en, der har været meget involveret i den himmelske Planeten, Jorden. Fra begyndelsen har jeg arbejdet med dine andre mestre og vejledninger til at hjælpe med at organisere vores bestræbelser på at hjælpe dig med at efterlade de vanskelige mørke energier, der har afholdt Jorden fangenskab i så lang tid, og for at lette den frie menneskeheden er bestemt til at opnå.

Jeg har personligt ført tilsyn med de aktiveringer af de krystaller, som var blevet deaktiveret under Atlantis-katastrofen for sikkerheden af ​​Jorden og krystallerne selv. Jeg har også været involveret, med mange andre, selvfølgelig, i timingen af ​​åbningen af ​​portaler, som vil gøre det muligt for hele menneskeheden at passere igennem til højere dimensioner, når den tid kommer. Alle disse ting er blevet koordineret med aktiviteterne på stedet, og niveauet for vibrationer, du har alle været i stand til at opnå.

Det er en udfordrende proces for jer alle, det ved vi. Det er én ting at tilbringe en dag i meditation og finde en smule fred, indtil nogen kommer og forstyrrer dig, eller du er nødt til at gå tilbage til arbejde på et sted, du ikke kan udstå. Og vi beder dig stadig om: "Hæv din vibration din Ascension !" Nå, ja, det er rigtigt, at du er nødt til at nå til den fase, så langt som dine tanker og følelser tillader det.

I løbet af de sidste par uger, har vi talt længe under vores Ascension rådsmøder om, hvordan vi kan give dig den bedste uddannelse program som muligt, nu hvor vi har din opmærksomhed. Vi finder, at denne gruppe er meget lydhør, ivrige efter at absorbere mere komplekse og udfordrende materiale, og til at dele, hvad du lærer med andre. Dette har en vidunderlig effekt, og lyset spreder sig hurtigt gennem alle lande i verden. Selvfølgelig har vi andre grupper rundt om i verden som studerer og arbejder hårdt. Vi ser frem til den synergi, du vil opdage, når du begynder at møde hinanden og dele dine følelser og drømme.

Du lærer at tackle de kulturelle og politiske og sociale emner med større raffinement, og du ser hvor dybt krænkende Cabal har været for hvert eneste af jer. Det kunne ikke være anderledes, mine kære, fordi Mørket var alle omkring dig, i den luft du indåndede i den mad, du spiste, selv i den mælk, du drak som  spædbarn. Ingen er blevet sparet de kampe, som blev skabt af den undertrykkelse og diktatoriske Cabal. Og nu, her er du, gennemgår alle dine gamle holdninger og overbevisninger, som du troede var blevet skrubbet rene længe siden, at finde krinkelkroge hvor "dust bunnies " af antikke tænkning har indsamlet og forblevet.

Du lærer omsider at identificere den gamle tankegang med dens "følelse" - Følelse af selvfornægtelse, manglende selvopfattelse føles tung og klæbrig, følelse af jalousi som isnende / varmt, og angst føles skræmmende. Det er nødvendigt at være konstant opmærksomme på at fange dig selv i, at falde tilbage i de gamle velkendte mønstre, ikke sandt? Dette er, hvad vi opfordre dig til at acceptere, og nyd turen! Det er en stor triumf at kunne være helt i kommandoen over dine følelser og tanker efter tusinder af år for at være i søvn, og det er en fuldstændig ændring af den distraheret, optaget tilstand du er vant til at være i.

Hvis du er klar til at bestige, mine kære, skal du være klar til at tage kommandoen. Du har også været "hjernevasket" til at føle afhængig og bange for at træffe en beslutning på egen hånd, som vil sætte dig i opposition til dem omkring dig. Hvor mange af jer har sagt om din spirituelle vej:. "Alle tror, ​​jeg er sindssyg, eller" Min familie alle tror, ​​jeg har mistet mit sind "Ja, er det muligt, at der ikke mange i din familie (og hver familie) forstå, hvad du forstår nu, men det betyder ikke alle tror, du er skør, gør det? Hvem var du talte til sidste gang du sagde det? var det en person, der er på den samme vej Ascension, som du er?
Du har lige modbevist "dem alle" på hypotesen nu, har du ikke?

Læs videre her - oversat til Dansk via Google Translate - denne gang.

Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys. Har tilladt mig, at sætte link ind, så man får en forståelse til de begreber som de snakker om.

Sker i hele denne verden! Lad Lyset blive kendt i dens mange herligheder. Øjeblikket ankommer! .....


13.August 2014                         2 Cauac, 17 Pop, 11 Ik    
                    
From PAO

Selamat Balik! Vi vender tilbage! Din verden er nu midt i en proces, som er at frigive de fonde, noget der kaldes valuta re-vurderingsfonde. Denne proces vedrører en række valutaer, der har brug for at genvinde forskellige midler, der var involveret i fjerntliggende landes valuta vekslinger. Sammen med disse nødvendige udvekslinger er begyndelsen til den faktiske levering af de mange "velstand programmer." Disse midler skal være forløberen for en operation for at føre til forkyndelsen af NESARA i USA. Årsagen til denne pludselige bevægelse af midler skyldes de særlige handlinger med vores jordiske allierede. De har været i stand til klemme nok af klikens "generaler" for at tillade denne handling og endelig, at begynde. Fremkomsten af ​​nye styreformer falder sammen med en række aktioner, der besejre de forskellige pengepolitiske strategier mørkes Cabal. Over de sidste par måneder, har disse modige stipendiater tvunget nederlag mørket og tillod en ny pengepolitisk at arbejde sin magi. Fiat penge, hvorefter de mørke Cabal har bygget sin styrke, er begyndt at falme og har hurtigt blevet overgået af nye midler bygget på den stigende guldstandard. 
Som nævnt i tidligere meddelelser, er der blevet klargjort et stort hav af guld mod den verdslig modvilje. Verdens gamle familier skjulte denne guld i skjulte steder. Disse familier er dedikeret til LYSET, og ønsker kun at støtte Guan Yin (Guanyin) og Saint Germain i at frembringe en global velstand bundet til en ny tidsalder af lys og frihed. Hvad der sker nu er de endelige skridt i en stor, kompleks strategi for at skabe fred, velstand og naturlig suverænitet til alle. Æoner siden, gav Himlen de mørke en tidsplan for at regere overflade på ​​vores Gaia. Denne vederstyggelighed er nu til ende. Transformationen er nødvendige for at gøre dette det godt igang. Den mørke Cabal gøres ansvarlig for sine forbrydelser ved at blive nægtet magt, som disse midler nemt kan give. I stedet vil de lide for, hvad de har gjort ved at se deres rigdom og magt forsvinde. Den alder af imaginære, let manipulere fiat penge er overstået. Den tid kommer for en tilbagevenden til en endeløs forsyning af penge baseret på den sande værdi af guld og sølv

Disse ændringer vil bringe frem en nytidsalder for offentliggørelse. Du er ikke kun se et stort serie af undertrykte opfindelser paraderede foran dig, men også en fuld offentliggørelse om os, slutter en årtier lang UFO hemmeligholdelse. Denne indledende cover-up kom i spil, fordi vi repræsenterede en trussel ikke blot mod den fortsatte strøm af de forskellige mørke regeringer, men også til deres herremænd, de forskellige Anunnakierne stammer. Siden oldtiden har Anunnukirene afsondret en hel masse af jordisk fødte teknologier. De anså dette som et middel til at underminere de principper som har givet dig for din omhyggeligt justeret af religion og videnskab. Anunnaki og deres håndlangere har ikke til hensigt at fremstille en splint af gyldig modstand givet dig igennem årtusinder. Det var et særligt sæt af forskrifter til kontrol, og når det er nødvendigt, manipulere begivenhederne, som de ønskede det. Denne gensidige beundringssamfund begyndte at krakelere, når Anchara kontinuum erklæret fred. Denne handling tvang Anunnakierne til at opgive deres mørke veje og befale deres håndlangere til at gøre det samme. 

Læs mere her - redigeret til Dansk