Sep 28, 2020

🙏 ~ 💝 Todays Inspirational Spiritual Quotes & Videos (SoTW) ~ 💕 | Blogger: [💜3 KEYS TO BEING HAPPY IN 2020✨] ... I just love, Krystal Aranyani!... She's so REAL and down to earth-kinda-person!... Love her insight, seems like she contains a whole life of experience, an inclusiveness and giftedness within the spiritual world, that inspired many souls... |


🛑🤐🐦 ~ (Must-Watch) COVID-19 THE GREATEST SHOW ON EARTH (Max Igan TheCrowHouse) ~ | Blogger: COMPLETELY BANNED AND REMOVED on youtube also the backchannels... Use Bitchute, LBRV, Brandnewtube and altcensored.com... |

🌞🦠😷 (Pan-Pan) Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK ~ | Blogger: [👉"BREAKING: Eksperter fraråder 5G-frekvens, Apple: ingen 5G-telefoner i nyt sortiment, kinesisk malurt kan lidt af hvert!" ~ Hovedoverskift på MAY DAYs Nyhedsbrev👈] ... UDDRAG: Robert F. Kennedy Jr., besøgte Berlin den 29. august til den store demonstration "Frihed eller fascisme". Ingen danske medier har omtalt den, selvom der ifølge en uafhængig journalist var 1-2 mio. mennesker forsamlet i gaderne rundt om Sejrssøjlen. ❗ Medicin med bivirkninger for kvinder❗ Free Observer - ny medieplatform på nye præmisser ❗ Måtte regeringen sende dommerne hjem? ❗ Hospitaler tøver med at give D af frygt for at miste indkomst (USA) ❗ Borger anmelder teleselskaberne til politiet ❗ Vestager vil skrue op for 5G-tempoet... |

 

Flere restriktioner trods mere viden om, hvordan man kan forebygge. Desværre bliver de studier forholdt offentligheden. Coronahåndteringen har sin egen logik især i en regering, der har fået smag for magten. Vi har i dette nummer lavet et specielt afsnit for corona, hvor du kan blive opdateret om det, main stream medierne ikke fortæller dig. Og du kan springe det over, hvis du ikke orker mere.

En særlig begivenhed skal dog fremhæves: Afdøde præsident John F. Kennedys nevø, Robert F. Kennedy Jr., besøgte Berlin den 29. august til den store demonstration "Frihed eller fascisme". Ingen danske medier har omtalt den, selvom der ifølge en uafhængig journalist var 1-2 mio. mennesker forsamlet i gaderne rundt om Sejrssøjlen. Og selvom en stor personlighed holdt hovedtalen - den var stærk, og May Day har den til dig her.
Her uden tysk oversættelse 

Er du interesseret i at vide mere om Kennedys mål og mission, er der en informativ video nedenstående.
 
Og nu til noget helt andet: Bor du i Helsingør, eller har du din daglige gang i Helsingør, må du meget gerne kontakte os. Der er en vigtig sag, som vi vil informere og spørge dig om. Bare svar på dette nyhedsbrev, så vil du høre nærmere.
 
Billetsalget til vores arrangement i Pilegården i Brønshøj er stadig åbent. Det er især henvendt til behandlere, men andre kan også være med. Det består af et heldagsseminar med Patrick Holford (UK) Englands førende sundhedsskribent. Danske unge har Europarekord i druk, og antallet af børn og unge med mentale forstyrrelser, såsom autisme og ADHD, har de seneste år været stærkt stigende.  Kom og hør om de gode løsninger den 7. november. Hvis det aflyses, får du selvfølgelig billetten refunderet.  Bestil billetter her 

Vi ønsker god læsning!

 
 
 
Sygdom/sundhed
 
Vitaminproducent sagsøger Fødevarestyrelsen
Den danske kosttilskudsproducent Pharma Nord har dokumenteret, at flere af deres mikronæringsstoffer har en højere optagelighed end andre. Det har betydning, om optageligheden af et givent produkt er eksempelvis 20 procent eller 90 procent. Til trods for, at denne information er videnskabeligt veldokumenteret, så tolkes den af Fødevarestyrelsen som en anprisning (særlig fremhævelse eller ros), som ikke må deles med forbrugeren. De forlanger informationen fjernet. Derfor har Pharma Nord nu stævnet FVST.

🛑🤬🦶 ~ (Skilsmisse) Til min x-kone: STOP! - Med at misbruge din datter, min næstekærlighed, empati og tålmodighed, dine veninder, dine advokater, se nu og flyt ud – og tag dit indre konfliktbarn med dig! (SoTW Arkiv 2015) ~ | Blogger. [👉Smeder du selv artikler, sammen SoTW? ja da - men længe siden👈] ... Det var på et særdeles sårbart og i en emotional tidslomme, da jeg skrev dette blogindlæg - jeg er nok ikke den eneste som oplever lignende episoder... Der er jo 'desværre', en god grund til skilsmisseprocenten er så høj.. Danmarks Statistik har opgjort tallene for 2016, og vi har nu en skilsmisseprocent på 50,8%. Det betyder altså, at det nu er over halvdelen af alle ægteskaber, der opløses igen... 🛎️UPDATE: ifølge Danmarks Statistik, ligger skilsmisseprocenten for 2019, på 35,38%, så fremgang, må man sige... Det bliver spændende og se på 2020 - da alle har været "spærret" inde og har været "tvungen", til at løse deres konflikter - det har sikkert, været grænseoverskridende, for mange og hårde odds, men vi har ALLE sagt ja tak, til at blive revet i stykker, under den såkaldte "Coronaviruspandemien i 2019-2020". Både fysisk, mentalt og spirituelt... Jeg savner ikke min kone, hold dig væk fra Russere og østlændinge😏, men savner hendes datter, Rosa, som jeg igen (igen) har "mistet", foruden min egen datter, Isabella... |

Hold nu op med at spille Martyr og være med i "offer-spillet!. Kalder ganske enkelt på dine styrkesider som modsvar på opgivelsen i Afmagts-smerten!


Udgivet første gang den 8. Maj 2015 af Verdensalt

Min intention med dette indlæg er, at få bugt med mine frustrationer nu og efter separationen med min x-kone, som får mig til at tænke på (igen), hvorfor vi altid falder for samme type partner, bevidst eller ubevidst? En forbandelse eller velsignelse? Venligst bemærk, min fremstilling og påstande, gør ikke mig selv til en bedre mand eller bedre end visse kvindetyper. 

Hvad var det lige jeg tænkte på, da vi flyttede sammen og gik i seng med fjenden? Det kan godt være, det senere bliver lidt personificeret, men hold nu op for en kræftknude, at leve sammen med. Lysten til at skrige om hjælp til disse menneskeskæbner, som ALDRIG vil erkende, de også selv er underlagt, de selv samme problemer, som de skaber hos andre. Jeg er da udmærket godt klar over, det, at overspille rollen som frelseren(redderen), står i stærk kontrast med offerrollen, som syntes umuligt at forløse uden selvindsigt og selv-ofring.

Hvad fanden sker der med kvinder, når de først er nået i mål med sikkerhed, trygge rammer og i gang med at bygge rede, når to mennesker får samme tag over hoved? Hvor blev min frihed af, tænker jeg? Hvor kom den jalousi fra? Hvorfor drogtygge over selv samme skænderi og samme rille i pladen dagen lang, i ugevis, årevis? Hvad for kvinder til at tro, bare fordi vi mænd skal ha ’ro’ med isolation og bare en gang imellem lever som hulemenneske, at vi så forlader jer eller vi har en depression eller ikke vil være sammen med jer mere? Hvornår stopper den klapjagt og udprægede fasttømret stereotyp, hvad en ’rigtigt mand’ er for en fisk? Danske kvinder er efterhånden mere maskuline end mænd er, men mænd skal dog stadigvæk være de stærke krigere, pengeskaffende, veltrimmede, velafbalancerede individer, som kvinder kan hvile og støtte sig, igennem livet. Lige så snart en kvinde får lokket manden til hus og farlig Volvo, måske endda med ægteskab, så er fanden løs i laksegade. Nu er vi undfanget, skænderier om alt og ingenting, høje forventninger om økonomi, ansvar, kontrol og magtbalance, lige indtil én af os mister modet og vores egen identitet og livsglæde.

Der er ikke noget at sige til, at de tal fra Danmarks Statistik som viser, at der ved årsskiftet var knap 1,6 millioner enlige, svarende til 37 procent af den voksne befolkning. Er der nogen som når de læser John Gray’s bøger om voksne og børn ”Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus” eller ”Børn er fra himlen” tager ved lære af det og bruger det i dagligdagen, jeg gør?
  
En andet element, hvorfor udsætter vi vores børn for det vi ikke selv ville finde os i, hvis vi byttede rollen om mellem voksen og barn? De fleste voksne som har været udsat for vrede, stressede og frustrerede forældre som har undertrykt, latterliggjort og nedgjort børn og deres handlinger og synspunkter med gammeldags børneopdragelse, ved hvad jeg snakker om. Præcist som min x-kone har med sin datter. Disse børn når de bliver voksen, virket fast besluttet på, det aldrig kommer til at ske for dem selv, deres kære, og egne børn, men deres egne traumer skal forløses først og de ’dårlige mønster’ er nogen gange så fast-forankret, uden naturlig puf i den rigtige retning, er det ganske svært, selv at kunne arbejde med de såkaldte skyggesider eller dårlige egenskaber, vi besidder, for at udvikle os til at blive endnu bedre mennesker.

Der findes mange typer og kønsroller, tager vi dramatrekanten (redder, skurken, offerrollen) findes der, noget som jeg selv kalder Leechers og Seeders:
Leechers (offerollen)– kan betegnes som energivampyrer. Bevidst eller ubevidst dræner de andre med-mennesker for energi, afhængig hvor meget sensitivitet/følsom de besidder og kan filtere, som andre sender ud og absorberer lettere andres negative energier. De bliver tit selv udmattet, syge og åbne for lavt selvværd. Her spiller offermentalitet ind. Typer af energivampyrer kunne være ’grædekonen’ eller ’dramadroningen’. Leechers desperate forsøg på at få opmærksom, omsorg og anerkendelse gør dem til uberegnelige og farlige typer. De æder sig igennem alt, lever på bekostning af andres uheld og ulykke.
Seeders (redderen)– mennesker der har det bedst som positive, livsgivere. Forsøger, at få det bedste ud af alle situationer, hjælpsomme, besidder empati og intuition. Gir meget af sig selv, bliver ren energimæssigt tanket op af de positive ringe i vandet, de selv udsender. Selvom de finder modgang, overvinder de med konstruktiv adfærd og aktiv handling (modsat passiv). Negative side er, de glemmer tit at varetage dem selv, hvis alt energien tildeles andre mennesker. Bliver hængende for længe og tager imod slag efter slag indtil man ligger ned.

💋🙅‍♂️🔞 ~ (He must go?) Denmark confronts sexual harassment at work in #MeToo moment! Lawyer: In the eyes of our closest ally, Jeppe Kofod has had sex with a child - he must leave (BBC+B) ~ | Blogger: [👉#DKTeenagePredator - OR - #MeTooWeinsteinFeminism?👈] ... I CAN tell you this much.. Denmark's foreign minister has been caught RED HANDED and was literally SAVED by other socialist-communist party members, the morning after, when they broke in his Hotelroom and saw the speaker, politician, MEP and now, minister, hidding under the bed and the (virgin) 14-year old school (plus 366 days) girl and internship in the Folketing's political youth organization, were sitting crying in the bathroom, according to many witnesses.. This girl, which is a woman now, and her parents, WAS silenced, back then, not to fill any police reports and her name, still a SECRET ... IN AMERICA, this "predator" was indicted, arrested and convicted and a "flag" added to his passport and told to the public about this bad deeds... THE PROBLEM is, that under 3 separate sex cases, our PM, Mette Frederiksen, has been involved and knowledgeable, tried STOPPING problems, that could ruined the party. That includes, trying to STOP several news reports about her, minister, Jeppe Kofod in 2020...SoTW has been following this particular case, very intensely and heard it from radio podcast and journalists and news stories...If he had done the same thing to my own daughter, Isabella - well - it goes without saying (censored✂️) ... |

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/thorning-om-kofod-virkelig-klamt/8306935

https://www.berlingske.dk/kommentatorer/jurist-i-vores-naermeste-allieredes-oejne-har-jeppe-kofod-haft-sex

😨🤻🌌 ~ (True-True?) Donald J. Trump as a DARPA-CIA Time Travel Pre-Identified US President: Evidence, Implications & Public Interest Litigation (NewsInsideOut.com + Wired.com) ~ | Blogger: Of course, it goes without saying that without a report from The Secret Space Programs, no day at SoTW, would end, well... This little funny storyline, goes like this; 📑"In brief, our research demonstrates that, since 1971, all future US Presidents, including George HW Bush, Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama, and Donald J. Trump were pre-identified by secret US government quantum access technology and, in 1971 and subsequent years, were briefed as to their future Presidencies by CIA. The functional resultant is that public US elections are in some essential way a charade, thereby defeating the U.S. constitution."📑 ~ Woooow! If true, of course, WAUV!... I have heard the rumors of this (not Trump) for many years and talked to people in America and of course and funny as it might be, WH, has (actually) been forced denial of the claims about CIA teleported Obama to Mars with Andrew D. Basiago, J.D., M.C.R.P. (Dist), M.Phil. (Cantab), the team leader of Project Pegasus and the founder and president of MARS, is an American lawyer... Forget Kenya. Never mind the secret madrassas. The sinister, shocking truth about Barack Obama's past lies not in east Africa, but in outer space. As a young man in the early 1980s, Obama was part of a secret CIA project to explore Mars. The future president teleported there, along with the future head of Darpa... 🤪ARE YOU nuts SoTW? Maybe, but I have served, very briefly, in The Royal Danish Air Force as Military police K-9, and has always been fascinated with secret fighters, Area 51, seen UFO's in the skies, been to conferences and trained in COBRA SCHOOL.. AND there's NOTHING on EARTH more secret than the Secret Space Programs, that all (earthly) above top secret govt entities and defense and aerospace manufacturer for both civilian and military applications, are involved in.... |

Donald J. Trump as a DARPA-CIA Time Travel Pre-Identified US President: Evidence, Implications & Public Interest Litigation
https://exopolitics.blogs.com/truetube/2020/09/donald-j-trump-as-a-darpa-cia-time-travel-pre-identified-us-president-evidence-implications-public-interest-litigation.html


Dear Yale Law School Classmates Hi! As the November 2020 US election & President Donald J. Trump are being discussed on this list, I feel a scholarly obligation to share with your well-honed sense of judgement my published conclusions regarding the role of secret DARPA-CIA quantum access time travel technology in pre-identifying U.S. Presidents since 1971 and grooming them for office.

In brief, our research demonstrates that, since 1971, all future US Presidents, including George HW Bush, Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama, and Donald J. Trump were pre-identified by secret US government quantum access technology and, in 1971 and subsequent years, were briefed as to their future Presidencies by CIA. The functional resultant is that public US elections are in some essential way a charade, thereby defeating the U.S. constitution.

As for the probable outcome of the November 2020 election, I have not been able to locate any further DARPA-CIA quantum access time travel pre-identification evidence that suggests that anything other than that Donald J. Trump will be re-elected US President.

My deep concern is that the US and world public should know that Donald J. Trump was pre-identified in 1971 via secret quantum access technology as a future US President and groomed by DARPA-CIA as such.

🔖👁️‍🗨️📖 ~ (Must-Read) The State's Response To This "Virus" Is Nothing More Than A Weapon Of Mass Submission (ZeroHedge + Authored by Gary Barnett via LewRockwell.com) ~ | Blogger: [👉Excerpts: "Logic would dictate that this fake pandemic should be over for good after the new CDC death figures for the U.S. were recently exposed. That report showed that 94% of those said to have died from Covid alone did not die from Covid at all. In fact, the 94% that died who were claimed as Covid deaths had on average 2.6 other co-morbidities evident. What that means is this entire virus scam was a fraud all along, and is being used as a weapon of submission in order to gain control over the entire population." ~ LewRockwell.com👈] .. |


The State's Response To This "Virus" Is Nothing More Than A Weapon Of Mass Submission Tyler Durden Sun, 09/27/2020 - 07:00

Authored by Gary Barnett via LewRockwell.com,

“The great masses of men, though theoretically free, are seen to submit supinely to oppression and exploitation of a hundred abhorrent sorts. Have they no means of resistance? Obviously they have. The worst tyrant, even under democratic plutocracy, has but one throat to slit. The moment the majority decided to overthrow him he would be overthrown. But the majority lacks the resolution; it cannot imagine taking the risks.”

~ H. L. Mencken (1926). “Notes on Democracy,” p. 50, Alfred A. Knopf

Draconian measures by the State against the masses require the cooperation of the masses. This is the essence of political submission, and therefore, it is the foundation of the ruling “elite’s” plan to achieve a complete global economic and total control reset. At this stage of the plot, all is going just as the globalists expected, as the takeover of the human population is well underway.

Logic would dictate that this fake pandemic should be over for good after the new CDC death figures for the U.S. were recently exposed. That report showed that 94% of those said to have died from Covid alone did not die from Covid at all. In fact, the 94% that died who were claimed as Covid deaths had on average 2.6 other co-morbidities evident.

What that means is this entire virus scam was a fraud all along, and is being used as a weapon of submission in order to gain control over the entire population. Lies on top of lies have been used to frighten people into voluntarily destroying their lives in the name of false safety, and now the damage has reached levels that will be almost impossible to overcome at any time in the near or even distant future. One would think that with this ground shattering information, all citizens would be up in arms, but that does not seem to be the case. This is extremely troubling, as without a mass uprising of the people, this horrendous plan will continue to go forward.

🎟️ ~ (Indlægget holder stadig) Event 201 CV-øvelsen, ID2020 og løgnen: Follow the money, for hvem er det lige som betaler Statsministerens lønforhøjelse❓ Det er her, fårene skilles fra bukkene (SoTW Arkivskabet 5. April 2020) ~ | Blogger: [👉Danskere har i gennemsnit 200K på kontoen og 934 mia. kr. i samlet indlån. Staten får mellem 1,3 - 1,500 mia. kr. ind hvert år på de offentlige finanser og polstret til krig. Alligevel hæver NB den ledende rente. Banker følger efter uden redningskrans, tjener på negative afkast og 1970's lån på 20%. Virksomheder går konkurs, danskere fyres i tusindvis, og mange tvinges ned i løn. Det gør ikke noget, 2,1 mio. danskere er alligevel på overførselsindkomst og Rationeringsmærkerne bliver genindført, hvis du er ID-mærket og vaccineret👈] ... Jeg er brændt sammen indeni med spørgsmål og jeg ønsker mig, du kunne hjælpe lidt til... For hvem er det lige som tildeler vores Landsmoder en ekstra månedsløn, midt under COVID-19pandemien, der er den værste globale krise siden Anden Verdenskrig siger FN, Danske politikere, CDC og WHO❓.. 🙋 -- Nu hvor den danske regering har efterlevet "agendaen" fra Bill Gates, den medicinske mafia, de danske loger og frimurer, så er det vel i orden, Mette F. får en klækkelig lønforhøjelse❓. Hvorfor siger jeg det❓ Jo, fordi det er netop kommet frem, at Novo Nordisk og andre virksomheder har fået fast sæde i regeringens kontroltårn, UDEN, at Partiledere er blevet informeret om, at private aktører sidder med ved møder om Danmarks coronakrise😮... 🙋 -- Hvorfor går Lone Fønss i front og introducere en verdensteknologi midt i coronakrisen via Lars Seier Christensen Concordium❓ En FinTech blockchainprotokol hvis mål, er at forbedre de økonomiske systemer, der lige nu er ramt hårdt af coronakrisen. Huraaaa for bankernes kollaps af Finansmarkederne, velkommen til det "kontantløse samfund", 100% indførelse af Digitalisering og Robotisering, Statens og bankers proprietær Blockchain-tech, Kunstig Intelligens, Nationalt ID-centers biometriske standard.. Det hele, syntes planlagt... 🙋 -- Hvorfor må Kirsten Birgit og Dr. Vibeke Manniche ikke går ud og sige, at Corona-tallene falder fortsat procentuelt❓ Vi bliver vel smittet af de "nære relationer" af familiemedlemmer, end alm. mennesker, på gaden❓ Verdensalt's egen nevø har lige været smittet, da en dansk aktiv praktiserende læge, smittet min nevø og derefter smittede min søster. Men sjovt nok, kom de over det, uden mén, og læger eller sygehus, ville ikke teste dem... 🙋 -- Foråret og varme, slår al vira og influenza ned, men alt vira er sæsonpræget og eks.vis. lungebetændelse og influenza døde var på 2103 ud af 55.232 i 2018. Mens tallet er 179 (649) "MED" CV-19 døde i 2020 (kun 10 er døde "AF"). Hvorfor spørger man ikke ind til det❓.. 🙋 -- Hjælper det at leve i et klinisk indendørs miljø, uden bakterier, D-vitamin fra solens stråler og konstant bruge håndsprit med Metanol (formaldehyde, myresyre) eller Ætanol aka Ethanol❓... 🙋 -- Folkemødet er aflyst😢 "Vi er dybt berørt". Det kan jeg godt forstå, fordi virksomheder, interessegrupper og de, som agere moderator for en debat, tjener KASSEN FRU MADSEN, på Folkemødet, foruden Bornholmerne selv, bespisning og udlejning m.m... 🙋 -- Priserne på håndsprit for 1,000 kr. og alt fra trampoliner og plæneklippere til byggematerialer, boremaskiner og maling svinger nemlig helt voldsomt i Danmark. Op til 300 procent på samme varer, er det i orden❓... Skal jeg blive ved❓ Kan du hjælpe❓... Hvorfor vågner Mette-Mus om natten❓ Vågner af en drøm (jeg savner dig at snakke med) - Det kan jeg sgu godt forstå, hun har (røvrendt) hele den danske befolkning og virksomheder (undskyld mit franske) ... |

👸🤴💸 ~ (sniger-regler?) Flu og COVID vaccinationer, råd om at bære mundbind hos lægen og på sygehuset, og alt-i-mens, 'kissers' Frederiksberg Konge-spekulant-borgmester, betalte legendarisk bedrager under bordet, og scorede skattefrit, KASSEN FRU MADSEN (SoTW) ~ | Blogger: [👉Fantastiske Dannevang: Sikke'n dejlig dag det er i dag og fint, skal det være👈] ... KAN du se hvem som er med på billedet?... Rigsforstander, Rigmandsfrue, Rigtig dejlige Kronprinsesse Mary, i hyggeselskab, med Simon Aggesen, Kronprinsen på Frederiksberg... Spekulant-borgmester, bolighaj-trick, korruptions-flyttepenge, hemmelig aftale med Marcel de Sade og Dansk Bibelskoles lejlighed ulovlighed, samt pragtvilla, købt for en slik, af en ældre dame, som nægtede, at sælge?... HVOR er det FEDT, at have rige politisk motiveret adelige venner, som beskyttelsesskjold... |

 

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/ulovligt-i-dag-simon-aggesen-med-i-spekulant-trick/8305760

🙉🙈🙊 ~ (Boycott Mainstream Media) Below: Types of videos and non-coverage by MSM! Figure it out (SoTW) ~ | Blogger: [👉PANIC: Only MSM coverage is Trump’s tax returns and Democrats fighting the Supreme Court pick and mandatory vaccinations👈] ... FROM: Clinton-Silsby child trafficking scandal ... French police officers threw their handcuffs onto the ground in a show of solidarity ... David & Gareth Icke, who delivered a monumentally powerful speech in Trafalgar Square, London and recent, police brutality at rallies in London ... Shocking moment BLM organizer plows her car into crowd of Trump supporters in California and injures two - before she is arrested and charged with attempted murder ... THERE'S lots more to cover, but figure it out what to do... |


🔴🤫✂️ ~ (BREAKING) Vaccine Shill Dr. Oz Says Getting a Flu Shot Increases Chance of Getting COVID-19, Fox News Shuts Him Off (PFC - US Sister Organization to Cobra) ~ | Blogger: [👊PHARMA CAN'T WIN - TOO MANY ARE AWAKENED ~ InformedConsent_ie👊] ... PS: Due to Geo-restrictions, Censorship and KODA_CS - Google / YouTube / Govt's new tools to hinder you and me in Denmark from watching many video types, censored embedded version, at PFC-post (Fox censors Dr Oz over flu shots & COVID-19 – 153 News – Bec)... |

💉💉💉 ~ (Klogere med erfaring❓) Skal du vaccineres? Ja, det skal du - om nødvendigt med tvang, mener flertal (Fyns.dk) ~| Blogger: [👉72 procent af deltagerne i Yougovs spørgeundersøgelse er "enige" eller "helt enige" i, at alle danskere "bør være forpligtede til at modtage eventuelle vacciner for at beskytte andre og svagere medborgere" ~ fyens.dk👈] ... 🥰Som en nysgerrig åndelig åben sjæle-individ og borgerjournalist.. er jeg gammel i gårde, klog af erfaring, rolig som en klippe, uden ego og frygt, og som en erfaren herre (faderfigur😏) for den, der eventuelt har brug for at lytte, uden fordomme og spirituel materialisme; vi ønsker vel alle, at bortskaffe vores egocentricitet eller egotrip, ved spirituelle metoder... 📘Når jeg på verdensalt.dk ønsker, at LÆRE, sker det ikke (blot) ved de 16 års erfaring fra (Statens) uddannelsessystemet og alle mine jobs. Mere, ved mine guiders hjælp, fordybelse via meditation, rejser til alverdens steder og snakke med folk med erfaring, at spørge én alternativ behandler eller går ud i vildmarken og PRØVER tingene af, på mig selv - og det gør jeg med A-L-T - hvordan skal jeg ellers få erfaring❓... 🤔Hvordan kan man ellers få erfaring indenbords, hvis man ikke gør sig umage med, SELVUDVIKLING og LÆRDOM❓... 👨‍🍼Har brugt mit voksne liv på at samle erfaring omkring HPV, det danske børnevaccinationsprogram samt Influenzavaccination, især, har det været "spændende", at se på, hvordan HPV-vaccinen, var en alm. vaccine fyldt med skidt og kanel, aluminium, kviksølv og aborterede fostre. m.m. som altid har været en TEST-forløber, til alle andre vacciner... ⏰Nu, er det blevet et højteknologisk mikrobaseret monster, bestående af; DNA-uorganisk hybrid nanovaccine med nanomaskiner, nanoroboter og permanent RFID/Chip-tatoveringer (næste 'skud' er usynlig blæk samt kvantum-tatoveringerer og andet nanotech)... [LÆS VIDERE] ... |

 Danskernes holdning til at påtvinge befolkningen vaccination mod Covid-19 overrasker professor. Tvang kan få vaccinemodstand til at vokse, advarer hun. Fynsk sundhedspolitiker advarer mod tvangsvaccination.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/influenzavaccinen-bliver-saerligt-vigtig-i-aar-kan-forhindre-testkapacitet-i-bryde

https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2020/statens-serum-institut-udvikler-en-ny-lovende-vaccine-mod-covid-19

LÆS VIDERE:

🤒Influenzavaxx har jeg modtaget gratis via min arbejdsplads, dog meget lang tid tilbage, og blev DØDSSYG, hver gang (hver gang)... 

🚸HPV-erfaring, fordi jeg har (haft) en datter og har, niecer, samt kærester med børn, uden at kunne påvirke (nogen) af dem - hvorfor - fordi, de ALLE var skrækslagne over forældrenes meninger, veninders dom og skole- og lærernes påvirkning og regerings- samt sundhedsmyndighedernes  propagandapolitik, hvis de sagde nej tak!. Børn og unge er meget påvirkelige... 

Børnevaxx, har vi alle fået som uskyldige og uvidende børn (næsten som at være jøde og blive omskåret)...