May 12, 2024

🙏 ~ 💝 (Today's Inspirational Spiritual Quotes & Videos) Where is the green in the Northern lights (aurora borealis)? Now golden and rainbow colors, what in the hell is REALLY going on? ~ May 12, 2024 ~ |

These are the Khazarian-controlled Illuminati mafia families who secretly run the world
SoTW - while Soros controlled Greta and her massive autistic tits protest Israel and gets "arrested"

SoTW; 'Spectacular Northern Lights' not green in Tasmania and Swiss Alps

👁️⃤𓂀🏃‍♂️💨💸💔🔨😠 (Så falder fars hammer - så falder straffen omgående og ubønhørligt?) Neeeej! Sådanne foregår det ikke! Kan du ikke høre det selv? Det er blot "ord" som ikke skaber noget konkret eller handling bag sig, men, blot afstumpet, fortæller hvordan vi lyttere, skal forholde os og tage bestik af situationen ~ 12. Maj 2024 ~ |

Advokater til Lauritz-par: Nu falder hammeren
 Kuratorerne i konkursboet "mener" (vi er bange for at...", "vi er bekymret fordi..", vi frygter at..", "vi håber på at..", "det er uacceptabelt at..", "vi er skuffet over..", "vi gætter på at...","var nødt til at..." osv.)

Er Lauritz-parret beskyttet af retsstatens syndige 'frimurer-system.'? Eller Monty Pythons "Life of Brian" - stenet til døde? I en verdensorden som 'kun' beskytter, de 'særlige udvalgte' - de jødiske/jesuittiske blodlinjer - fra disse Khazarian-kontrollerede Illuminati-mafiafamilier (The Papal Bloodlines)...


Editor's Note: Fra pionerer til ruin. Venner af Prince-Light-Jokke familien, hva' siger du til det? Åhh nej. Bare de ikke mister vinslottet og alle de fede biler? En frimurerisk selskabstømning ikke set siden Stein Bagger og Tvind-kongen Mogens Amdi? Hvor er Mette og Bengt? Provence, Frankrig, Dubai, Storbritannien, De Britiske Jomfruøer, Cayman-øerne, Mexico eller Luxembourg? Er kærligheden til penge roden til al slags ondt? Kan man tilgive det utilgivelige? 

Jeg ville blive stiktosset, hvis jeg havde købt en klassisk folkevognsrugbrød til 143K, snydt af Lauritz.com og sælgeren, nægter, at udlevere. Lauritz.com betalte også, kreditorer ud med andre kunders varer. Vidste du det?

Hvis jeg var det Lauritz-par, som lige nu er i flyverskjul, ville jeg tage ned til Mexico, hvor Tvind-kongen Mogens Amdi og hans kult, holder til. For der er ikke mange steder at gemme sig mht. folks vrede og den samlet gæld på 148 mio. kr., de skylder væk.

Blixtz Holding, der fungerer som holdingselskab for en række forretninger, herunder Lauritz.com Group, vinslottet Vignelaure SAS og Ejendomsselskabet Blixtz siges at have tjent kassen i 2023 (på papiret altså). Tilmed det bedste siden 2019, skiver Finans.dk. Auktionshuset skylder samlet set sine kunder 50 mio. kr.

Lauritz havde en syg selskabskonstruktion hvis direktør, ejer og formand, var selv samme og blot én eneste konto, samme kundekonto, som alle betalte ind til. Den tog de af som var det en kaffekasse, der gik til 10.000 kr. champagneflasker, fest og farver og lønninger, indtil kassen var tom (ved ikke hvad det gik til). Hørt i den sidste B.T's podcast, "Det, vi taler om" med, Nikolaj Vraa og de andre (mænd). 

Jeg ved, at Roskilde Bank-bossen, Niels Valentin Hansen, blev dømt til at betale 231,7 mio i erstatning, han var ikke den eneste, men glem det. Han havde ikke en pengeseddel på lommen og er hadet af alle i Roskilde omegnen. Folk rev i ham på gågaden og spyttet på. Livslange pensionsopsparinger og opsparinger, blev til støv, på én enkel dag. Et par enkelte mistede 500 mio. konge-kroner, bare spørg, Villy og Finn Nørbygaard (Finn er dog én af frimurervennerne). Selv Valetins kone blev så deprimeret, at hun blev indlagt på Psykiatrisk Center, lige inden han lavede ny konefinte (gennemførte boligkøb er sket i konens navn). Det er en sand historie... |