November 02, 2014

Nibiru / Planet X – Two Suns – ‘The Date of Arrival’ – An Illuminati Secret
Wikipedia siger: Troende, på denne dommedags-begivenhed, henviser i sædvanligvis til dette objekt som Planet X eller Nibiru. Tanken om, at en planet-størrelse objekt vil kollidere med eller forbi Jorden i den nærmeste fremtid er ikke understøttet af videnskabelige beviser og er blevet afvist som pseudovidenskab af astronomer og planetforskerne.

Naturligvis er det svært at foreholde sig til. En ny planet som langsom, men sikkert, bevæger sig i retningen af Jorden, dog uden at ramme os. Ifølge Immanuel Velikovsky, passere Planet X Jorden, regulær 3600 års cyklus. Er der nogen sammenhæng med de mange klimaændringer vi ser og Nibiru's tilstedeværelse i vores solsystem? (forskydning af jordskorpen, stigende vulkanudbrud, jordskælv, stigende temperatur, oversvømmelse). Modsætning til så mange andre, tvivler jeg den påstand, at Global Opvarmning er årsagen. Måske skal vi kigge på en klimateori så som Klasse X / M Soludbrud? eller at Solen påvirker klimaet mindst lige så meget som menneskets udledning af CO2? Kan det være, at jordens magnetfelt, er ved at vende? 2 Poler bliver til 4 og accelererer 10 gange hurtigere end ventet Hvordan observere vi Nibiru på himmelen


Tror i virkelig at den seneste Klimarapport fra FN 's generalsekretær Ban Ki-Moon er den ægte sandhed? Bedøm selv.

U.N. Report: If Something Isn't done Now About Climate Things Will be Irreversible & The Real Agenda (Check Lisa video

Nu er Lisa Haven lidt excentrisk i hendes analyser, men faktisk siger hun med andre ord i hendes video, at det ultimative mål fra FN er, hvis ikke vi gør noget nu med vores klima NU!, er det for sent!, Obama kan skabe en ny skat for kuldioxidemissioner, og virkelige agenda'en er en global governance af middelkalssen i USA. Andre lande har allerede skabt denne skat via Agenda 21 (skriver snart om Agenda 21, helt kapital for sig selv)    
http://www.carbontax.org/


Update: Breaking International News!  Zetas (And Crop Circles) Say Magnetic Field of Earth Now “Clashing And Touching” Nibiru’s Magnetic Field… Is “The Event” Now Here?

Kan du forestille dig det? Folk i Vadodara, Gujarat, Indien vidne til en dobbelt sol under solnedgang den 30. oktober 2014. hvad der ligger bag denne mystiske himmel fænomen!Kilde:

Hvis du ikke tror Nibiru / Planet X findes, præsenterer Dan Flynn flere beviser for Nibiru. "Du må selv dømme. Alle ønsker at vide "hvornår" ankommer Nibiru? Svaret skal findes fra transskriptioner af en 6000 år gamle skrifter, matchede teorier fra eliten af professionelle astronomer i verden på det tidspunkt. En mand kaldet Sitchin. Videoen informere om flere ting og Nibiru, end du ville forvene, som er til uddannelsesmæssige formål, analytisk undersøgelse, debat og fordybelse. Jeg medtaget alle kreditter i slutningen af ​​et segment at komme over det punkt af 'alle de involverede personer "(en rimelig størrelse beløb, og alligevel tallene er langt mere storslået og involverer langt flere store hjerner, end der kan klemme ind i en hvilken som helst produktion / video). "