August 12, 2014

$ 16,000,000,000,000.00 Federal Reserve løgne, er intet i forhold til guld og sølv kursmanipulation


12. August 2014

Here we go again. Det er ikke nyt, check min seneste artikel her. Nedenstående artikel's vision tager os dybt og måbende, endnu engang, ind i denne forbryderiske verden af manupulation af valutaer og ædelsten. Meget professionel, autentisk, brugervenlig, oplysningsartikel. Værd at læse. 

Af Christina Sarich, NationofChange

"I betragtning af den såkaldte 'venlige' indsats mod manipulation, som vi oplevede med præstationen af LIBOR-renten , formoder jeg at andre præstationer - mange andre præstationer - er legitime  efterforskningsområder." ~ CFTC kommissær Bart Chilton

Den Rigsrevision som anløb fra "Government Accountability Office" i Juli 2011, mod Federal Reserve, afslørede en af ​​de største løgne amerikanerne nogensinde har fået at vide - at Fed hemmelighed havde delt ud $ 16,000,000,000,000.00 til amerikanske banker, virksomheder og udenlandske finansielle institutioner overalt fra Frankrig til Skotland, men denne utrolige afsløring af bedrag, er intet i forhold til, hvad der kommer ud nu om manipulation af guld og ædle metal markeder.

Det misforhold af miskreditering, der hersker med de Kabbalistiske bankfolk og deres dukkeførere er ligesom tænderne på en hugormefisk (Vip Fish). Selvom væsen ser temmelig rædselsvækkende ud, vokser de sig kun til omkring 30 cm lange, og de ​​kan lide at bo dybt i mørke vande for at undgå afsløring. Naturligvis ser kæberne skræmmende ud på den forhistoriske udseende fisk, men kun så længe du holder dig dårligt informeret. Men hvis du havde håbet på, at ride uskadt gennem den formodede truende Globale Valuta Nulstilling eller revaluering (GCR), ved at købe guld og sølv, må du tro om igen.

Selvom Fed kaldte de hemmelige aftaler om udlån af $16-billion-dollar, en redningspakke, en "all-inclusive låneprogram" - var det ikke andet et kup. Samme incitament som gælder vores råvaremarked på guld, sølv, platin og andre ædle metaller, sker lige under vores næser, i dag. Disse markeder er manipuleret for at fylde lommerne på store finansielle institutioner - som allerede var reddet ud af Cabal's penge. Det er en videreførelse af arven fra at give "den berettigede" mere berettigelse.

Denne manipulation fremgår på en række måder. I løbet af de næsten 5.000 år, hvor menneskeheden har haft minedrift / raffinering guld og sølv; guld / sølv prisforhold har i gennemsnit været omkring 15: 1. Alligevel i øjeblikket (og gennem alle de seneste årtier med sølv manipulation) er dette forhold blevet undertrykt ned til 50: 1 (eller lavere).

Christopher Pia, en hedge-fond erhvervsdrivende hos Moore Capital har lige fået en-million-dollar bøde for kursmanipulation af ædle metaller, men hans tidligere bøder tonede endnu større. Han betalte en bøde 25 millioner dollar for at afvikle forskellige CFTC påstande om forsøg på kursmanipulation og tilsynsmæssige krænkelser i april 2010 uden at indrømme eller nægte påstandene. Han er bare en lille haj i det store hav, også. Hvis disse bøder, som alene var afgjort i retten, kan du forestille dig den samlede dollarværdi af ​​de markeder, han plottede mod.

Derudover har Kinas Rigsrevisionschef identificeret $15,2 milliarder dollar i lån med forfalskede guld ifølge Rigsrevisionens hjemmeside. Det er blevet anslået, at op mod 80 milliarder dollars blev fremført i guld støttede lån alene, ifølge Goldman Sachs, som citeret i en Bloomberg artikel i dag.
 
Desuden har Financial Times fjernet en artikel fra sit side for nylig, med afsløring af guld-market-manipulation, fordi det var alt for "følsom." Du kan se en bevaret eksemplar af artiklen her. Artiklen bekræfter, at guld priserne blev manipuleret 50% af tiden mellem 2010 og 2013.

"Resultaterne kommer midt i en sonde af tyske og britiske
 tilsynsmyndigheder i påståede manipulation af guldprisen, 
der er sat to gange om dagen af Deutsche Bank, HSBC 
[en New York baseret erhvervsbank], Barclays, Bank of Nova Scotia, 
og Société Generalein en proces kendt som London gold fixing ".

Læs mere her

ALARM: Emergency Update: Amerikanske regering bag Ebola udbrud? Beviser vokser af 'false flag' angreb

Har allerede været inde på, Ebola er menneskeskabt virus som et biologisk våben, pandemi, for at affolke verdens befolkning. Primær agenda for Draconian / illuminati / Cabal som de mest rammende øgenavne for denne hemmelige Satanisk-Zionistisk-Nazistisk-Organisation. Hvorfor - hvad har Afrika som mange lande mangler? De har de største reserver af Olie og Gas( gammelt vand på nye flasker) Ved godt, det kan virke hysterisk, kun at se konspirationsteorier , vi har ikke en jordisk kinamands chance, for at bevise eller afvise rigtigheden på vores side af kontinentet på pletten af Danvang, konklusionen er dog ikke ude grund. Den første europæer mister livet til Ebola. Flere Amerikansk Ebola patienter vender tilbage til USA, i karantæne - USA ville aldrig trække folk hjem til USA uden en modgift.

Flere og flere beviser samler sig, en god artikel som giver sin vurdering, med masser af links. 

Matthew’s Message via Suzy Ward: August 12, 2014 (endnu en god historie som retfærdiggøre samme konklusion og samme sag)


11. august 2014 - af The Vatic Project

Bemærk: Jeg sagde i starten, ville de ikke frigive deres biovåben medmindre de allerede havde en vaccine på plads, testet og bekræftet effektive, for at beskytte sig selv. Husk Bush Jrs «CIPRO" han og Det Hvide Hus personale tog 30 dage før miltbrand angreb udført lige efter 9-11? 

Derefter døde 12 mikrobiologer "tilfældigvis",  de alle havde DNA-sekventerings baggrund, hvilket giver os placeringen af ​​biovåbens facilitet det kom fra? Til dato er 89 mikrobiologer blevet myrdet i hele verden. Så deres forsøg på affolkning , der sandsynligvis vil være af pandemi, hvis vi ikke få styr på verden , før det sker. 

De er dumme, hvis de slipper ebola pandemien ud, nu hvor de er blevet alvorligt taget på fast gerning. Det kan bevise "drabsforsøg", hvis de fortsætter med denne fremfærd. Amerikanere gav kontrakt med ebola udviklingen til et canadisk selskab forud for udbruddet

Vores skatteydere betaler for potentiel pandemi og nu ved vi hvorfor Regeringen, FEMA, specifikt; havde bestilt visse ligkister, indpakket i plastik til at begrave 3 personer i et plastik kiste. De blev fordelt over hele landet i stort tal. Vi viste også billeder af kister, hvor de sad i store åbne anlæg i 4 forskellige regionale lokationer. Vi vidste bare ikke, hvorfor de blev bestilt .... har nogen spurgt ??? Sandsynligvis ikke! 

Alle de afrikanske stater med udbruddet vil blive sat under observation i WHO, som er et global institution og så de facto globaliseret uden vores tilladelse.i 1966 blev det anbefalet med Iron Mountain rapporten, at bruge en miljøkatastrofe og andre sådanne rædsler, at tvinge verden til at globalisere.

Læs mere her

Benjamin Fulford Update - ISIS, Føderale regeringer Sydamerika og i Afrika, Illuminati

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961 er journalist, forfatter af  canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007.

Langsigtede scenarier for planeten Jorden forhandlet mellem de forskellige hemmelige selskaber

11. August 2014

Meddelelse til læserne, denne uge markerer begyndelsen af ​​min årlige måneds pause fra internettet. Af denne grund, indtil august 25. udgave vil rapporterne omfatte emner, der ikke er tids-følsomme.
De seneste begivenheder i Mellemøsten udfolder sig i en måde, der blev forklaret for denne skribent for flere år siden af ​​de gnostiske illuminati. Da deres forudsigelser kommer til virkelighed, er det værd at nævne andre forudsigelser og aftaler af større hemmelige selskaber bag kulisserne.

I Mellemøsten, hos Al Qaeda, nu relanceret som ISIS, er en vestlig organisation ledet af en østeuropæisk tidligere comintern agent (akronym for kommunistiske International), ønsker at slette de kunstige grænser, skabt af kolonimagterne i løbet af det 20. århundrede. Deres mål er at skabe et nyt kalifat, som spænder fra Nordafrika til grænserne ved Iran. Dette kalifat vil have en løs føderal struktur baseret på historiske etniske grænser. Der vil også være en 800 år forsinket fredsaftale indgået mellem shia og sunni fraktioner af den islamiske verden. Shiamuslimerne vil indgå i et persisk imperium, der vil omfatte dele af det, der nu opfattelses som Irak, Syrien og Libanon. Sunnierne vil blive opdelt etnisk, hovedsagelig i arabere, kurdere og tyrkere. Israel vil blive en jødisk autonom zone inden kalifatet. Grænserne for kalifatet vil strække sig over Nordafrika. Mindst det er planen, som forklaret på denne skribent med de gnostiske illuminati, medlemmer af BIS, medlemmer af P2 lodge og andre kilder.

Der kan være nogle flytning af etniske grupper til nye regioner for at gøre det muligt at oprette problemfri grænser, siger kilderne. Dette kunne føre til en yderligere uro før støvet lægger sig.

Afrika syd for Sahara er også allerede i gang med at blive en afrikansk Føderation. De kunstige koloniale grænser forventes at blive gentegnes langs etniske og sproglige grænser. Udnyttelsen af ​​Afrika, hvor ressourcerne er fjernet fra regionen fra afgiftsfrie skat-unddragen transnational selskaber, er allerede i færd med at blive udfaset. Da processen slutter, vil afrikanerne med at blive mere ligesom arabere i den forstand, at de vil være rige som et resultat af naturlige ressourcer.

Sydamerika danner også en føderal regering union. Lige nu er der en tovtrækning mellem nordamerikanerne, der ønsker at blotte Sydamerika med Nordamerika, og europæerne og kineserne, der ønsker at uddybe deres forbindelser med et uafhængigt Sydamerika. Kineserne bruger BRICS-alliancen som deres metode til forførelse. Europæerne bruger en argentinsk pave. Amerikanerne forsøger at åbne deres grænser for at tiltrække indvandrere og skabe en de facto forening med Latinamerika. Det er, hvad der ligger bag den amerikanske regering orkestreret kampagne for at indbyde Latino indvandrere ind i USA. I sidste ende, vil det løse politiske struktur være, hvad japanere kalder "Farvet Tamamushi ." The Tamamushi er en bille, der synes at have forskellige farver, når de ses fra forskellige vinkler. Med andre ord vil alle se den farve, de ønsker at se i den nye ordning.


Den uredigeret version findes her

Bred repræsentation fra de guddommelige kræfter, svært at følge med for tiden. Her er et udpluk

Det bummer med meddelser fra vores Ascended masters, Angelic beings, Divine mentors i øjeblikket, svært at følge med. Lad dig inspirere. Der er noget i luften ... 


12. August 2014

Mira of the Pleiadian High Council via Valerie Donner: August 10, 2014

11. August 2014

Saul via John Smallman: No One Has Ever Arrived Here Other Than by Their Own Free Will Choice

11. August 2014

The Magdalena : The Nature of Sacred Partnership


11. August 2014

Hilarion: You Are Creating a New Way of Being and Doing

10. August 2014
Jesus via John Smallman: No One is Ever on Earth as a Human by Chance, Coincidence, or Accident

10. August 2014

The Angels via Tazjima: From the Heart of the Mother We Come

10. August 2014

Jaqual's Story Part 3 - Becoming a Spiritual Warrior

9. August 2014

Source and the Company of Heaven via Wes Annac: A Flame of Inspiration and Action