August 17, 2014

Father God: Further Truths Unveiled 17. August 2014

Indre Jord, Byen Agharta, talsperson hedder Adama

Transcribed by Kathryn E. May, August 16, 2014, 11 PM, New York

Fader Gud:

Kære Kathryn, jeg har tænkt mig at fortælle dig nogle ting, du måske ikke ønsker at videregive i budskabet, men jeg beder dig fortsat at videregive oplysninger, som vi sender til dig, selvom det kan være en smule besværligt eller svært for dig. Det er den kontrakt, vi har haft, og har altid arbejdet ud for den bedste, har det ikke? Du ved, hvor meget vi elsker dig, og du har altid stolet på vores sandhed, selv når det var en test af din udholdenhed, eller din tro.

Vi har mange vigtige budskaber at give til verden nu, og vi vil gerne sende dem gennem dig, når de har en dyb psykologisk betydning, på grund af dine mange års træning og dit arbejde med Sanat Kumara.

Lad os fortsætte med nyheder og information for verden. Vi ønsker jer alle til at forstår udvikling af  den historie linje, som vi tror du vil ønsker at forstå. Det har at gøre med de oplysninger, jeg gav dig om Hollow Earth (Jordens Indre), når jeg kanalisere gennem en anden. Jeg vil have dig til at vide, at der var en meget vigtig årsag til at præsentere de oplysninger, jeg gav på det tidspunkt; Vi var dybt involveret i en "sting operation" (Infiltration) af Cabal vedrørende valuta revalueringen og jeg ønskede at få oplysninger ud om de velsignede Lysarbejdere til et bredt publikum.

RV er en meget vigtig del af transformationen til den nye og herlige verden, vi ved, kommer. Så er det de helbredende oplysninger, som Kathryn og Sananda nu har fremført for at hjælpe tusinder af mennesker i deres forberedelse til Ascension. Din Ascension er altafgørende for os, og vi ønsker at nå ud til så mange mennesker som muligt til at hjælpe dem med at højne deres vibrationer og nå deres højeste potentiale.

For nogen tid siden, ønskede Hollow Earth vores hjælp, jeg meddelte, at Zorra var virkelig Gud Fader, budskaber som du hele tiden har læst igennem Kathryn, i hendes samling, vi kalder "When God Pinched My Toe". Jeg indså, at jeg ville lyde meget anderledes, når jeg blev kanaliseret på Hollow Earth's foranledning via den vi kalder Billie, og så jeg tog navnet Zorra for at skabe en mere venlig og imødekommende atmosfære, så folk kunne komme til at kende mig. Det var en stor succes for et stykke tid; vi havde en god tid, og jeg var i stand til at komme på tværs af mange vigtige informationer.

Når kanalen og medvært angreb Kathryn med gruelige edder, fordi hun havde kanaliseret Sananda der sagde, at han ikke længere anbefales noget kosttilskud, de var aktivt solgte, forandret alt. Det havde været vores fælles aftale om at droppe kosttilskuddet, fordi de virksomheder, der producerede dem endnu ikke havde tilpasset sig de ændringer, vi bad for dem at gøre i formlerne og emballage. Da jeg ikke var i stand til at få oplysninger via min kanal, jeg spurgte Sananda at gøre det. Vi havde håbet, at en nedgang i salget vil overbevise dem om at foretage forbedringer i deres produkter.

Desværre havde vi aldrig mulighed for at gennemføre det igennem på grund af den pludselige og fuldstændig afvisning af Kathryn som en kanal, og kampagnen for at miskreditere hende, som tilstadighed er gældende. Vi er rystede over denne uetisk adfærd. På grund af det, ophørte jeg at sende budskaberne gennem dem. Vi bruger ikke en kanal, der deltager i uetiske eller negativ adfærd efter de er blevet klart advaret, som de var. Vi beklager at skulle fortælle dig denne nyhed, men det er vigtigt, at du ved, at det er mig, Gud Fader, som var energien bag Zorra, og det er jeg ikke længere.

Den pludselige ændring, tillod mig ikke gradvist at udfase Zorra's opkald, som var min hensigt, og at ophøre med at bruge den kanal, der havde svært ved at overføre mine følelser af kærlighed til jer alle. Vi havde planlagt at fortsætte med at bruge Kathryn og jeg blot ville have fortsat med at bruge min sande identitet, som jeg har gjort i disse meddelelser. Da jeg meddelte, at Zorra ville blive pensioneret, var det ikke en populær beslutning, fordi mange mennesker kunne lide hjemlig atmosfære og min charmerende (hvis jeg skal sige det) accent, men jeg ikke skjul på, at jeg ikke var Zorra fra Hollow Earth, men Fader Gud.

Selvfølgelig var konsekvenserne vidtrækkende. Som Fader Gud, jeg ser hele menneskeheden som mine børn, selv gennem alle du blev skabt med den energi og hensigt Skaberen. Bestemte til at fortælle denne historie, men var ikke i stand til at gøre det, tilstadighed ufortalt. Jeg vil rette noget af det op her. Jeg vil ikke videregive personlige oplysninger om The Hollow Earth folket, da det vil gå imod Kathryn ønske om, at modstå de personlige mudderkastnings-kampagne ved ikke at diskutere det. Jeg vil overlade det til dem at afsløre, når de er klar til at adressere sandheden. Vi arbejder med fremme deres eget Højere Selv, eftersom vi aldrig opgiver vores elskede børn, uanset hvor langt de kan strejfe.

Du har nu hørt historien om din historie gennem Serapis Bey og St. Germain. Disse regnskaber er helt rigtigt. Så du kan se, menneskene på Jorden er ikke direkte børn af Moder og Fader Gud, men blev skabt med det formål at bosætte vores elskede Terra, som var vores skabelse. Mælkevejen Galaxy blev skabt af os, under vagtsomme øjne og uendelig kærlighed af Skaberen. Vi vidste, da vi skabte Terra, at hun var centrum for, hvad der ville blive den monumentale kamp mellem lys og mørke. Vi har haft en intim forbindelse og særlig interesse i alt, blev designet og udført under vores "vagt" og vi fortsætter med at være involveret i din Ascension proces.

Læs mere med Dansk oversættelse via Google Translate

St. Germain: Your True Colors 14. August 2014 - Rigtigt spændende informationer om menneskeheden og hvorfor vi er inkarneret her på Jorden

St. Germain - menneskets evolution
Opstegne Mester Saint Germain, Le Comte de Saint Germain, den Europæiske vidundermand, og mange andre navne som tilhører den fascinerende mystiske mands kronik så som, "Manden der ved alt og aldrig dør". Han er kendt for sit engagement med at forme det 18. århundredes Europa. Han var et yndet gæst i Versailles, fortrolige med Kong Ludvig og Marie Antoinette, Napoleon, Katarina den Store af Rusland, og mange andre statsoverhoveder i dette tidsrum. Han var kendt for at have levet i 300 år aldrig aldrende, delvist på grund af den mystiske Elixir og andre alkymistiske stoffer, han skabte. 

Saint Germain har været fabrikanten af hele vores generation af kommende velgørenhedspakker, RV, GCR, PPP m.m. Hvis man forfølger de meddelelser fra vores opstegne mestre som sprøjter ud i øjeblikket, kan man sammenfatte sande beretninger og den fundamental forståelse for vores race. Kan naturligvis blot tale om min egen oplevelse og bevidsthedsniveau.

Transskriberet af Kathryn E. Maj 14. august 2014 21:00, New York

Saint Germain:

Kære Kathryn, jeg fortælle dig, at min næste budskab ville være efter RV, når vi ville være dansende i gaderne, men jeg beder om Deres overbærenhed at lade mig komme igennem på dette tidspunkt for at fortsætte diskussionen om de emner, jeg elsker at snakke om og at bringe min kærlig støtte til hele vores elskede gruppe af Lysarbejdere, der følger disse budskaber så nøje.

De ved alle, at jeg har haft en stor interesse med processen "Ascension", og har dedikeret mange liv til at hjælpe med den velstand, velgørenhedspakker, som vil være een de første, som en dominoeffekt af kaskade af lys, der allerede ligger på vores lysende sti mod det vores forjættede land.

Og så beder min kære Tvillinge-flamme at lade mig komme "ud af skabet" som vittigheden går på, så jeg kan være fri for at bringe dig flere spændende nyheder, selv om det er øjeblikket før den egentlige offentliggørelse af dine velsignelser. Ja, jeg sagde øjeblikket. De nødvendige skridt til at tillade denne aktuelle åbning af sluserne, er nu afsluttet.

Vi har haft forskellige planer om at aktivere "Revalueringen" i det forløbne halvandet år, som vi havde håbet ville fordre selve frigivelsen af midlerne, som vi bremsede af forskellige årsager, det har som regel at gøre med komplekse forhold på jorden, som ville have haft den virkning, at hælde vand i en sigte, hvis du kan forstå, hvad jeg mener. Der var for mange smuthuller, eller nye blev skabt lige i tide til at sabotere sikkerheden af dine penge. Vi i de højere dimensioner, og de ​​familier, der var blevet betroet at beskytte fondene, har ikke fundet det muligt at holde penge ud af hænderne på Cabal indtil nu.

Vi har arbejdet flittigt i løbet af denne tid til for at lukke alle de "lækager" i banksystemerne, for at skabe et program til overvågning, der er så ufejlbarlig som vi kunne udtænke og til at bruge vores viden om kriminel adfærd, der førte fra de første private handler, at opsamle dokumentation og til at lede vores sikkerhedsprogrammer for at gøre dem mere effektive. Det er overflødigt at sige, det krævede samarbejde af magthaverne på jorden, som ikke var en let opgave.

Lad mig forklare. Mange af forsinkelserne skabt de muligheder for at fange gerningsmændene, der ville med glæde have stjålet al den rigdom, de så komme. Du er bekendt med deres talent for at skabe derivater og andre ekstremt komplekse finansielle instrumenter til at tilsløre overførsel af velstand fra intetanende investorer ned i deres egne lommer. Efter de oprindelige Archon (herskende) væsner blev fjernet, var der en pludselig rebound-effekt - ligesom musene, der spiller, når katten er væk, og der begyndte en fuldgyldigt konkurrence om magten blandt næste lag af herskende Cabal agenter.