July 14, 2014

Vietnamesiske valuta (Dong) er nært forestående for revaluering - US Petro dollar svækkes - Aktuelt

13 Juli 2014
Valutaen i Vietnam kaldes dong er blevet knyttet til den amerikanske dollar i meget lang tid. Dong er blevet devalueret konsekvent over de sidste 4-årtier for at lette eksporten af ​​dollar inflation. Indlands i   Vietnam bliver dollaren overvejende brugt og ikke dong selv, og lån fra lokale finansielle institutioner er overvejende domineret i dollar. Men alt dette er ved at ændre sig.

Vietnam Business Forum har arbejdet på metoder til at stabilisere den vietnamesiske dong og dets Macroeconomic Policy Working Group (MAG) har netop udgivet sine henstillinger, og de er dramatiske, for at sige det mildt.

Som rapporteret af vietnamesiske Dong News, er følgende citater taget fra indholdet af MAG rapporten.

"Yuan, den kinetiske valuta, er den næststørste økonomi i verden, og Vietnams største handelspartner, har aldrig fået fodfæstet på valutamarkedet i Vietnam."

Implikationen fra rapporten er, hvorfor skulle Vietnam fortsætter med at bruge DONG mod den amerikanske dollar, som Vietnam handler med i marginalt omfang, når de i virkeligheden Kina er Vietnams største handelspartner.

"Eksperter: Tung afhængighed af dollaren ikke godt for Vietnam."
Ekstremt selvforklarende.

Læs resten af artiklerne fra JC Collins  her

Den britiske pædofilring og politiske skandale, er kun toppen af isbjerget - Aktuelt

Den britiske pædofilring og politiske skandale, er kun toppen af isbjerget 

Vi har alle fuldt med, når tragedierne hoppede sig op indenfor Vatikanet og præsternes omgang af seksuelle overgreb med mindre børn og unge. Danske og europæiske pædofil-ringe er desværre ikke noget nyt fænomen, dog har vi aldrig set, at nyhedsmedierne bringer så betændte og grusomme informationer på et højt plan så som i England. Det startede med den verdenskendte, nu afdøde, engelske DJ Jimmy Savile, som har misbrugt og haft seksuelle overgreb op mod 1.000 børn. Men det stopper jo ikke her, derfor har BBC taget handling og flere er blevet fyret fra Deres job. Toppen af isbjerget kunne være, at den Internationale Common Law Domstol i Bruxelles, undersøger beviser for voldtægt af børn, tortur, mord og kidnapning angiveligt udført af den globale elite medlemmer af niende Circle Satanic - Child Sacrifice Cult netværk.

Fra: SCGNews kan også læse her

Talrige højtstående britiske politikere er ved at blive undersøgt for deres deltagelse i et omfattende pædofilring dog det fulde omfang af denne skandale kan ikke fuldt værdsat uden at kigge på den anden side af Atlanten - i USA højborg - Washington.