Aug 27, 2014

IMF chef bekræfter hun står over for en anklage om »uagtsomhed« i multi-million euro bedragerisag



Flere nyhedsmedier så som Washinton Post, USA Today, TV2 nyhederne,  m.m. beskæftiger at Internationale Valutafond administrerende direktør Christine Lagarde er under mistanke for korruption. Endelig et gennembrud, måske, vi ved alle IMF, FED er et og samme skuffe - Cabal, uagtet om Largarde er skyldig eller ej, viser det, at Cabal er på retur. De overlever ikke en skandale i Deres eget penge gemmeland - IMF. 

RT.com


IMF chef Christine Lagarde har bekræftet, at hun er ved at blive undersøgt for påstået "uagtsomhed" i en korruption sag, da hun var fransk finansminister i 2008, fortalte hun til AFP.

Lagarde AFP hun ikke ville træde tilbage i løbet af de afgifter.

"Jeg vender tilbage til Washington, hvor jeg rent faktisk vil orientere min betyrelse," sagde hun til AFP.

Udmeldingen kommer efter en fransk dommer undersøgte hendes påståede rolle i en  multi-million-euro korruptionssag.

Lagarde benægtede dog enhver påstand.

"Jeg har instrueret min advokat at anke denne afgørelse, som jeg anser for helt uden fortjeneste," sagde hun.

Christine Lagarde, en administrerende direktør for Den Internationale Valutafond siden 2011, var Frankrigs finansminister fra 2007 til 2011.

Magistrates hævder, at den tidligere franske finansminister var involveret i håndteringen af ​​en € 400 millioner (S $ 658 millioner, US $ 527 millioner) udbetaling til den berygtede franske forretningsmand Bernard Tapie i 2008.

Tapie, en tidligere minister for By-anliggender, blev placeret under en formel undersøgelse i 2013 for organiseret svig. Skandalen truede med at afsløre en påstået korrupt system på det højeste niveau i landet, under formandskabet af Nicolas Sarkozy.

Tapie blev tildelt en voldgift betaling på € 403.000.000 i 2008, ved at bilægge en tvist med bank Credit Lyonnais i løbet af et aktiesalg 1993.


I 2013 blev Tapie placeret under formel undersøgelse for organiseret svig. Skandalen truede med at afsløre en påstået korrupt system på det højeste niveau i landet under formandskabet af Nicolas Sarkozy.